|
|
לפני שבוע •
8 במרץ 2026
לפני שבוע •
8 במרץ 2026
teacher(שולט) • 8 במרץ 2026
מה שכן, אף אחד עדיין לא פתר את החידה שהחבאתי שם
(בפוסט עם השירים והפרסומת לעגבניות) המלחמה מחלישה אתכם |
|
|
|
|
לפני שבוע •
8 במרץ 2026
לפני שבוע •
8 במרץ 2026
Arsene • 8 במרץ 2026
► teacher כתב/ה: מה שכן, אף אחד עדיין לא פתר את החידה שהחבאתי שם
(בפוסט עם השירים והפרסומת לעגבניות) המלחמה מחלישה אתכם אולי סתם לא ידענו שיש חידה. זה מוביל למטמון קבור? |
|
|
|
|
לפני שבוע •
9 במרץ 2026
לפני שבוע •
9 במרץ 2026
teacher(שולט) • 9 במרץ 2026
סתם חידה חמודה על קוריוז היסטורי וקצת חלליות
(מקווה שלא הגזמתי עם הרמז) |
|
|
|
|
לפני שבוע •
9 במרץ 2026
לפני שבוע •
9 במרץ 2026
ve-ra • 9 במרץ 2026
זה לא משנה
הסיכוי שלך למצא מישהי מתאימה קטן שם או כאן |
|
|
|
|
לפני שבוע •
9 במרץ 2026
לפני שבוע •
9 במרץ 2026
Master Bruce{©} • 9 במרץ 2026
האם יום יבוא ו וי-רע תהיה מסוגלת לכתוב בפורומים תגובה שלא מכילה בריונות רשת מבחילה?
כל זאת, בפרק הבא. אולי. |
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
11 במרץ 2026
לפני 5 ימים •
11 במרץ 2026
teacher(שולט) • 11 במרץ 2026
► teacher כתב/ה: ► Master Bruce כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: ► teacher כתב/ה: ► טלי35 כתב/ה: ► teacher כתב/ה: אנטרקטיקה זה המקום האחרון בעולם לחפש בו דובי קוטב.
רק אומר כן אבל זה היה הומאז' כל כך חמוד לקורין אלאל שלא יכולתי לעצור הומאז' לחנה גולדברג, אבל מי סופר שבכלל כתבה את השיר לחני יופה, אבל זו הזדעזעה מהשיר המוזר וסירבה "לשיר על סוסים". וכך זכתה בו קורין אלאל, ואנחנו זכינו בשיר הטאקו האלמותי שחני יופה קיבלה במקומו ומשום מה לא נראה לה מוזר. מה שנקרא, ווין ווין. איך לעזזל לא ידעתי על השיט המדהים הזה... פה ושם הטרחנות לפעמים משתלמת. זו לא פעם כזו ארקטי = ביוונית: αρκτως - "ארקטוס", שמשמעותו "דוב" אנטארקטי = הלחם של המילים "אנטי" ו"ארקטיקה", כלומר "כנגד ארקטיקה" בשיר "אנטארקטיקה" מחפשים סוסים, ארמון, נסיך, שלג אפריקאי, אהבת נצח, חיי נצח, אבל לא דובים. חנה כתבה גם את "נאחז באויר", "אמסטרדם", "ענוג", "בואי נתחבק", "לא רוצה לזמביה", "אש על הפנים", "חברים בכל מיני צבעים". קורין (געגועים) כתבה את הלהיטים הכי גדולים של אריק סיני, שרה ב"עטור מצחך" האלמותי, הלחינה את "אין לי ארץ אחרת", ו.. שרה בפרסומת לעגבניות עם דורי בן זאב: לפעמים צריך יותר מכוכב אחד כדי למצוא את הדרך הביתה. לא יודע אם סקרן צעיר מצא בת בת זוג או לא, הם לא תמיד מעדכנים אבל יש פה חידה ואיזה פריט טריוויה קטן שאני רוצה לחזור אליהם. דובר על שני הקטבים - אנטרקטי (הדרומי) - בלי הדובים, והארקטי (הצפוני) - עם הדובים. ולמרות שהעניין עם הדובים (ארקטוס=דב ביוונית) אכן נכון לגמרי - אין דובים בקוטב הדרומי ויש בצפוני, (וגם נכון שהקטבים הם בהגדרה מדבריות) השם הזה לא קשור בכלל לדובים, אלא לקונסטלציית הכוכבים - הדובה הגדולה, שנראית מעל הקוטב הצפוני, ולא ניתן לראות אותה מהקוטב הדרומי. (כנראה שכדור הארץ אינו שטוח בסופו של דבר, באסה), מי שמנווט או ניווט בעבר מכיר אותה היטב. הרמז ניתן בשורת הסיום של הפוסט: "לפעמים צריך יותר מכוכב אחד כדי למצוא את הדרך הביתה" - כוכב הצפון, דרך העגלה ועד לדובה הגדולה, עוזר למצוא את הדרך הביתה. ואם בא לכם לקרוא בלוג ישן שלי על כוכבים שאתם משתמשים בהם לא פחות מאשר יום יום, כל יום, אז הנה קישור: https://thecage.co.il/blog/userblog.php?blog_id=733&postid=1589889 שיהיה לילה טוב ושקט, עם הרבה כוכביא ובלי רעשים מיותרים |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
12 במרץ 2026
לפני 4 ימים •
12 במרץ 2026
ArchAngel(שולטת) • 12 במרץ 2026
תתאר את זה הפוך: אישה ונילית שרוצה בן זוג ונילי, כדאי לה לחפש בכלוב ולחשוב שהיא תצליח להפוך מישהו כאן לונילי בשבילה?
אתה לא חושב שהיא תבזבז לעצמה את הזמן ושזה יוביל לעוגמת נפש לכל הצדדים? לייצר קרבה רגשית בין אנשים לא משנה את המיניות שלהם, אהבה לא מעלימה מאיתנו את הצורך בבדס"מ או לא הופכת אותנו לשולטים/נשלטים אם זה הגבול שלנו. היא רק גורמת לאנשים להרגיש שיותר קשה להם לעזוב אותך, ושעכשיו הם צריכים להתפשר כדי לא לאבד את המקום הבטוח שנוצר. ולא שווה לקחת הימור על המקרים יוצאי הדופן האלו שבעצם בתוך תוכם כל הזמן הזה מסתתר איזה יצר מודחק שתצליח לעורר. לרוב אנשים מכירים עצמם יותר טוב ממה שאתה מניח לגביהם, ויש סיבה שהם מחפשים את בני הזוג שלהם רק במרחבים שמיועדים לקהל ספציפי. |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
12 במרץ 2026
לפני 4 ימים •
12 במרץ 2026
Sunna סאנה(שולטת) • 12 במרץ 2026
אני חושבת שלא כדאי להיות בתפיסת השחור-לבן של ״או בכלוב, או באפליקציות בהן אתה מציג את עצמך כונילי״.
יש אופציות כמו לכתוב באופנים שרומזים על כך (או, ואת זה אני מעריכה יותר, לכתוב זאת באופן גלוי אבל לא מפורט). כמו כן, תמיד קיימת האופציה לתקשר מההתחלה, בשאלה מה כל אחד-ת מחפשת. אני לא מתכוונת לשאול בשיחה ראשונה ״את שולטת? איך את אוהבת סקס?״, אבל לפתוח לדיון (לא סקסטינג, דיון) את זה שמיניות היא דבר מגוון, ושאתה לא ונילי, יכול לסייע לגשש לפעמים. אם כבר בהקשר של לכתוב באופן גלוי אבל לא לגמרי גלוי באמת, לכתוב כחלק מהצגה עצמית (לשזור את זה שם באופן לא דרמטי) שאינך ונילי, שם את זה על המפה בלי להגיד מה אתה וממה אתה נהנה, אבל כן מאפשר למי שמעבירה אותך לדעת משהו על זה לפני ומאפשר החלטה מודעת ויותר ביטחון מהצד שלך. במקרה הכי גרוע, אתה ועוד סאביות תצטרכו להגיד ״זה לא את, זה זה שאנחנו באותו צד״ (קרה לי בעבר כשדיברתי עם נשים והבנו בשיחה שנייה או ראשונה למשל ששתינו דומיות שקיווינו שהשנייה סאבית עקב הרמיזה, אבל יצא מצחיק ונחמד, לא מלא חרדה להעלות נושא בפני מישהי שמלכתחילה לא עוסקת בו). |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
12 במרץ 2026
לפני 4 ימים •
12 במרץ 2026
לורד זאב(שולט) • 12 במרץ 2026
הלוואי למצוא פה
אבל בקושי מצליח לייצר שיח, ברוב מוחלט של המקרים אצלי זה סינון, או במקרה הטוב הודעת דחייה מיידית |
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
13 במרץ 2026
לפני 3 ימים •
13 במרץ 2026
teacher(שולט) • 13 במרץ 2026
אל תתבאס מזה, אתה גם צעיר מאוד (שזה לא דבר רע) ועדיין לא משתמש בכל הכלים שעומדים פה לרשותך.
הפרופיל שלך ריק , והמודעה שפרסמת מאותתת מאוד חזק שאתה לא יודע מה אתה רוצה כל כך (שוב, לא דבר רע בהכרח). אולי זו נקודה טובה להתחיל בה: https://thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=46237 |
|
|