ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

הארון הקינקי

ArchAngel ArchAngel​(שולטת)
לפני 4 ימים • 9 במאי 2026
ArchAngel​(שולטת) • 9 במאי 2026
Bluecollar כתב/ה:
מעניין כי הבוס שלי יכל לשים דגל של גאווה במשרד והכל היה גלוי ואם אני אספר שאני שולטת אז די תחוסל הקריירה שלי. ולא צריך לראות אותי עם שוט ביד.

המקבילה של לספר בעבודה שאת שולטת, על הפוזיציה המינית שלך, תהיה עבור הומו לספר בעבודה שהוא אקטיבי או פסיבי.
אם הבוס שלך יתחיל לספר בעבודה על הפוזיציה המינית שלו, אם הוא חודר או נחדר, תלך גם הקריירה שלו.

בדס"מ הוא לא נטייה מינית, בדס"מ הוא העדפה מינית. בדס"מ הוא אוסף האקטים שאנחנו אוהבים במיטה. כי לצורך העניין, גם הומואים יכולים לעשות בדס"מ.
בדס"מ זב להגיד שאתה אוהב את הסקס שלך בצורה מסוימת, ואולי זה גם מדליק אותך רגשית, אבל זה כן לשתף בתפקידים שאתה מגלם במיניות שלך.

להיות הומו זה מעבר למיניות.
תנסי לחשוב על "מתי גילת שאת סטרייטית", שזה היה איפשהו בגן בערך, הרבה לפני שידעת על מין או בדס"מ, והרגשת משהו לילד בגן. ככה הומו הרגיש לבנים כל החיים שלו.
על הבדס"מ שלנו גילנו במיטה, בפורנו, בתחושה הזו בין הרגליים כשבן הזוג שלנו עשה איזה משהו חדש.
לגלות שאנחנו הומואים או סטרייטים היה הרבה לפני שגילנו את המין.
הומו בדס"מי מגלה את הבדס"מ שלו הרבה אחרי.
המאבק של גייז הוא על לספר בעבודה שאתם אקטיבים או פסיביים או על העלילות שלהם בגריינדר. המאבק הוא על הזכות להקים משפחה, לא לעבור טיפולי המרה, לא להתאבד בגלל נידוי חברתי. וזה מה שדגל הגאווה מציין, מאבק, לא סקס.
סמלים מיניים של הקהילה הגאה את לא תמצאי על שולחן העבודה של הבוס שלך.

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שבת מאי 09, 2026 1:35 pm, סך-הכל נערך 2 פעמים
Sunna סאנה Sunna סאנה​(שולטת)
Sunna סאנה​(שולטת) • 9 במאי 2026
אני מבינה שהמקור של הפוסט הוא מתוך תסכול על חוסר הקבלה של חברה למיניות אלטרנטיבית כמו בדסם, אבל ההשוואה ללהטביות היא שגויה מהבסיס, כי להטביות היא לא מינית בבסיס שלה, היא קשורה לאהבה, ולמי שאתה. כן, היא גם מכילה מיניות, כמו ש"להיות סטרייט" מכיל מיניות, אבל ראשית היא קשורה לאהבה, והחברה ההטרונורמטיבית מתמקדת במיניות כדי לא ללמד ילדים על להטביות, כדי שזה יהיה לא מותאם לדבר על הנושא הזה בציבור.
בכך שמישהו-י שמים דגל גאווה הם לא אומרים "אני שוכב עם גברים" בהכרח, ומי שמפרש את זה כך, זה עליו. הם יכולים לומר "אני אוהב גברים", או "האדם שאני רוצה לבלות איתו את חיי יכול להיות גבר או אישה וזה לא משנה לי, אני אוהב אותם" או "אני אישה בגוף של זכר" או "אני לא נמשך לאף אחד בכלל".

כן, זה שלעולם בכללי יש בעיה עם מיניות (ובתוך זה גם עם מיניות אלטרנטיבית) זה עניין בפני עצמו, וזה שאנשים עשויים להתרחק ממך או לחוות אותך כ"אחר ממי שהם הכירו" עקב מיניות לא ונילית זה עצוב וזו בעיה, וזה נשמע דומה ללהטביות כי בשניהם יראו אותך פתאום רק בתור האלמנט של המיניות שתואר לך, אבל זה ממש לא אותו הדבר, כי האדם כבר ידע קודם שאתה אוהב נשים (נגיד) ולא חשב עליך שוכב עם נשים, וברגע שמישהו יגיד שהוא הומו המחשבה תהיה "הוא שוכב עם גברים" ולא "הוא אוהב גברים".

אני ממש מסכימה עם ארקאיינג'ל, לדבר על מיניות באופן כללי בציבור זה עובר גבול חברתי מסוים, ובתוך זה גם לדבר על בדסם. אני לא חושבת שבדסם צריך "לצאת מהארון" באותו אופן של להטביות. אני לא רוצה שממונים עלי ידעו מה אני עושה במיטה, אבל אני כן ארצה שבמפגש עבודה שבו כולם מביאים פרטנרים אם אני אביא פרטנר-ית מהקהילה זה לא ישפיע לרעה על היכולת שלי להתקדם בעבודה אחר כך.

עם זאת, כן, הרבה פעמים לדבר על בדסם בתוך שיחה על מיניות יחווה כחריג או כמוזר וזה חבל. אני חושבת שככל שאנחנו יותר נמצא מקום בתוך הקהילה שלנו ונהיה בביטחון מול עצמינו כך הדבר לאט לאט (בתקווה שהעולם לא ילך אחורנית מבחינת סגירות למיניות) יהיה יותר מקובל *בתוך שיח מיני*.
Bluecollar Bluecollar​(שולטת)
Bluecollar​(שולטת) • 9 במאי 2026
[quote="ArchAngel"]
Bluecollar כתב/ה:
מעניין כי הבוס שלי יכל לשים דגל של גאווה במשרד והכל היה גלוי ואם אני אספר שאני שולטת אז די תחוסל הקריירה שלי. ולא צריך לראות אותי עם שוט ביד.

המקבילה של לספר בעבודה שאת שולטת, על הפוזיציה המינית שלך, תהיה עבור הומו לספר בעבודה שהוא אקטיבי או פסיבי.
אם הבוס שלך יתחיל לספר בעבודה על הפוזיציה המינית שלו, אם הוא חודר או נחדר, תלך גם הקריירה שלו.[/quot

אני לא מספרת כלום. עדיין יכולים לעשות לי נזק
אז להתעלם מזה ולהפוך את זה למעין סלאטשיימינג לא יהפוך את זה לפחות סכנה בשבילי
כולל בתביעות גירושין
כולל מול שירותי רווחה
Sunna סאנה כתב/ה:
אני מבינה שהמקור של הפוסט הוא מתוך תסכול על חוסר הקבלה של חברה למיניות אלטרנטיבית כמו בדסם, אבל ההשוואה ללהטביות היא שגויה מהבסיס, כי להטביות היא לא מינית בבסיס שלה, היא קשורה לאהבה, ולמי שאתה. כן, היא גם מכילה מיניות, כמו ש"להיות סטרייט" מכיל מיניות, אבל ראשית היא קשורה לאהבה, והחברה ההטרונורמטיבית מתמקדת במיניות כדי לא ללמד ילדים על להטביות, כדי שזה יהיה לא מותאם לדבר על הנושא הזה בציבור.
בכך שמישהו-י שמים דגל גאווה הם לא אומרים "אני שוכב עם גברים" בהכרח, ומי שמפרש את זה כך, זה עליו. הם יכולים לומר "אני אוהב גברים", או "האדם שאני רוצה לבלות איתו את חיי יכול להיות גבר או אישה וזה לא משנה לי, אני אוהב אותם" או "אני אישה בגוף של זכר" או "אני לא נמשך לאף אחד בכלל".

כן, זה שלעולם בכללי יש בעיה עם מיניות (ובתוך זה גם עם מיניות אלטרנטיבית) זה עניין בפני עצמו, וזה שאנשים עשויים להתרחק ממך או לחוות אותך כ"אחר ממי שהם הכירו" עקב מיניות לא ונילית זה עצוב וזו בעיה, וזה נשמע דומה ללהטביות כי בשניהם יראו אותך פתאום רק בתור האלמנט של המיניות שתואר לך, אבל זה ממש לא אותו הדבר, כי האדם כבר ידע קודם שאתה אוהב נשים (נגיד) ולא חשב עליך שוכב עם נשים, וברגע שמישהו יגיד שהוא הומו המחשבה תהיה "הוא שוכב עם גברים" ולא "הוא אוהב גברים".

אני ממש מסכימה עם ארקאיינג'ל, לדבר על מיניות באופן כללי בציבור זה עובר גבול חברתי מסוים, ובתוך זה גם לדבר על בדסם. אני לא חושבת שבדסם צריך "לצאת מהארון" באותו אופן של להטביות. אני לא רוצה שממונים עלי ידעו מה אני עושה במיטה, אבל אני כן ארצה שבמפגש עבודה שבו כולם מביאים פרטנרים אם אני אביא פרטנר-ית מהקהילה זה לא ישפיע לרעה על היכולת שלי להתקדם בעבודה אחר כך.

עם זאת, כן, הרבה פעמים לדבר על בדסם בתוך שיחה על מיניות יחווה כחריג או כמוזר וזה חבל. אני חושבת שככל שאנחנו יותר נמצא מקום בתוך הקהילה שלנו ונהיה בביטחון מול עצמינו כך הדבר לאט לאט (בתקווה שהעולם לא ילך אחורנית מבחינת סגירות למיניות) יהיה יותר מקובל *בתוך שיח מיני*.

לשם הדיון:
יש שיטענו שבדסמ הוא לוודא דווקא מיני.
שזה צורך רגשי . לא כל בדסמ מערב מיניות לא כל מה שנמצא תחת הקטגוריה הבדסמית נחווה מינית אצל כל אחד.
לשם העניין המון גברים סטרייטים עושים סשן אימפקט עם גברים
Sunna סאנה Sunna סאנה​(שולטת)
Sunna סאנה​(שולטת) • 9 במאי 2026
Bluecollar כתב/ה:

לשם הדיון:
יש שיטענו שבדסמ הוא לוודא דווקא מיני.
שזה צורך רגשי . לא כל בדסמ מערב מיניות לא כל מה שנמצא תחת הקטגוריה הבדסמית נחווה מינית אצל כל אחד.
לשם העניין המון גברים סטרייטים עושים סשן אימפקט עם גברים

טרו, ואני אודה שגם חשבתי על הטיעון הזה כי אני חושבת שעבורי בדסם הוא משהו מיני אבל גם מאוד רגשי, וללא מיניות אני יכולה לקבל מזה המון עדיין. עם זאת, לרוב בדסם הוא מיני וקשור קשר ישיר במיניות. מעבר לכך, גם חשיפה של האופן בו אנחנו צריכים לוותר על שליטה או להיות בשליטה ביום יום שלנו זה לא שיח מדובר כל כך, אז גם אם נפריד את זה ממיניות ונגיד "לפעמים אני מרגישה שאני צריכה להיות חזקה על מישהו אחר, שהוא יקטין את עצמו עבורי" זה עדיין לא יהיה שיח שנבצע עם אנשים לא קרובים אלינו.
למרות מה שאני כותבת, ניסיתי להדגיש גם קודם שאני חד משמעית מסכימה שיש סטיגמה חזקה על בדסם כן? זה תסריט אימים ממש אם אקס-ית תחליט לחשוף שאני דומית לעולם, זה עשוי להשפיע לי על הקריירה ועל כל דבר בחיים שלי. זה אכן בניגוד אם אקס-ית יחליטו לשתף שאני עשיתי סקס ונילי בחיי, או איך אהבתי שמשק הבית עובד.
זה אכן (לפחות במחשבות שלי) יתפרש אחרת מיציאה מהארון על בסיס להטבי, כי להטביות התחילה (רק ממש התחילה ולצערי אנחנו לא קרובים ללסיים) תהליך של הפרדה בין האופן בו גדלנו או הפסיכולוגיה של הנפש שלנו לבין זה שאנשים אוהבים מגדר כלשהו, או שייכים למגדר כלשהו.

לעומת זאת, בדסם מכיל סטיגמה חזקה מאוד ומעלה את השאלה "מה זה אומר על האדם הזה אז?? מה עוד הוא מסתיר? האם זה שהיא אוהבת לקשור אומר שהיא בעצם מכילה בתוכה סדיסטיות אלימה ומסוכנת? האם היא עברה משהו בעבר שגרם לה להיות ככה?"
והעניין הוא שבניגוד ללהטביות, אנחנו עוד לא יודעים את התשובה המלאה, אבל החלק הלא כל כך נעים שאנחנו כן יודעים הוא שלפחות חלקית- בדסם כן מושפע מהנפש שלנו ומדברים עמוקים יותר, גם אם לא נוצר שם בבירור. זה אומר שאנחנו לא תמיד יכולים לומר לאנשים ששואלים את השאלה הזאת "זה לא אומר כלום", ומשם החברה יכולה לרוץ עם זה רחוק מאוד.

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שבת מאי 09, 2026 1:57 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
Bluecollar כתב/ה:
כולל בתביעות גירושין
כולל מול שירותי רווחה

הנזק היחיד שיעשו לך זה אם יגלו מה את עושה במיטה, ואת הנזק הזה יעשו גם להומו.

בעולם מושלם שבו היית יכולה להגיד הכל בלי השלכות, מה כבר היית אומרת? שאת אוהבת לשלוט? זה לא שונה מהומו שיגיד שהוא "אקטיבי טוחן".
שהלכת למסיבת פמדום? לא שונה מהומו שיגיד שהוא הולך למסיבת סקס של גייז.
שקנית שוט? חבלים? חגורת צניעות? לא שונה מהומו שיספר על אוסף הדילדואים שקנה.
איפה הומו מקבל זכות יתר לספר על הדברים האלו בעבודה מבלי שיהיו לזה השלכות?

ואיך יכולים לגלות מה את עושה בלי שתספרי?
אם נניח תלכי לאיזו מסיבת קינק ותצטלמי שם בפנים גלויות, או אם תעשי סשן במקום ציבורי ומישהו יצלם "את ההזויה הזו" ויפיץ ברשת.
שוב, איפה להומו יש זכות יתר לעלות לרשתות החברתיות תמונה של ממסיבת מין של גייז, עם זין של גבר בפה, ולשמור על מקום העבודה שלו?
או אם יתפסו אותו מתחרמן או עושה סקס בצורה בוטה ועוברי אורח יצלמו אותו?

אף אחד לא יגיד לא יגיד לו כל הכבוד "שנלחם על זכויות הקהילה הגאה" בגלל שראו אותו מזדיין, זה יהיה פשוט מביך ומטריד מינית אפילו.
אפילו גייז אחרים יתביישו בו שזה הייצוג, ותהיי בטוחה שהרווחה תתערב אם יש לו ילדים.
מישהו שלא שומר את חיי המין שלו בצנעה כשיש לו ילדים מדליק לעובדים סוציאלים את כל הנורות האדומות.

ונניח וזה משהו שעשית בפרטיות ויפיצו תמונות שלך, עדיין, גם סטרייטים ונילים עוברים סקנדלים כשסרטוני עירום וסקס שלהם מופצים.
את חושבת שמורה או אפילו מאמן כושר מיבנה ימשיכו לעבוד באין מפריע אחרי שסרטון שלהם או אפילו שמועה על אקט ונילי שעשו לא בצנעה מופצים? שאם הם בסכסוך גירושין הגרוש/ה לא ישתמשו בזה נגדם ויציגו אותם כחסרי אחריות מסוכנים לילדים?

אני בכנות לא רואה איפה ונילים או גייז מקבלים זכויות יתר להפגין את המיניות שלהם במרחב הציבורי. אם יעשו את זה, הם צפויים לשאת בהשלכות בדיוק כמונו.
בנוגע ללספר לחבר'ה מה אתה אוהב במיטה- סורי, אבל זאת גם לא זכות בסיסית.
להיות מובך לספר לחברים שאתה אוהב ללקק כפות רגליים או לקבל ספנקים בתחת, לא אומר שנשללות ממך זכויות אדם.
זה אומר שאתה צריך למצוא את הזמן, המקום, והאנשים הנכונים לספר להם על זה. זה חל גם על גייז, זה חל גם על ונילים.
תחת כנפיך תחת כנפיך
תחת כנפיך • 9 במאי 2026
ArchAngel כתב/ה:
Bluecollar כתב/ה:

אם הבוס שלך יתחיל לספר בעבודה על הפוזיציה המינית שלו, אם הוא חודר או נחדר, תלך גם הקריירה שלו.

בדס"מ הוא לא נטייה מינית, בדס"מ הוא העדפה מינית. בדס"מ הוא אוסף האקטים שאנחנו אוהבים במיטה. כי לצורך העניין, גם הומואים יכולים לעשות בדס"מ.
בדס"מ זב להגיד שאתה אוהב את הסקס שלך בצורה מסוימת, ואולי זה גם מדליק אותך רגשית, אבל זה כן לשתף בתפקידים שאתה מגלם במיניות שלך.

להיות הומו זה מעבר למיניות.
תנסי לחשוב על "מתי גילת שאת סטרייטית", שזה היה איפשהו בגן בערך, הרבה לפני שידעת על מין או בדס"מ, והרגשת משהו לילד בגן. ככה הומו הרגיש לבנים כל החיים שלו.
על הבדס"מ שלנו גילנו במיטה, בפורנו, בתחושה הזו בין הרגליים כשבן הזוג שלנו עשה איזה משהו חדש.
לגלות שאנחנו הומואים או סטרייטים היה הרבה לפני שגילנו את המין.
הומו בדס"מי מגלה את הבדס"מ שלו הרבה אחרי.
המאבק של גייז הוא על לספר בעבודה שאתם אקטיבים או פסיביים או על העלילות שלהם בגריינדר. המאבק הוא על הזכות להקים משפחה, לא לעבור טיפולי המרה, לא להתאבד בגלל נידוי חברתי. וזה מה שדגל הגאווה מציין, מאבק, לא סקס.
סמלים מיניים של הקהילה הגאה את לא תמצאי על שולחן העבודה של הבוס שלך.

נראה לי שיובל נח הררי היה מסכים עם זה עקרונית.
שצריך עזרה להומואים
אבל לא נראה לי שהוא הולך להפגנות.

אם אכנס לראש הניהלסטי שלו בעבר.
הוא בעד תחיה ותן לחיות.
למרות שהיןם הוא נהיה יותר מוסרי

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שבת מאי 09, 2026 2:05 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
ArchAngel כתב/ה:
Bluecollar כתב/ה:
כולל בתביעות גירושין
כולל מול שירותי רווחה

בעולם מושלם שבו היית יכולה להגיד הכל בלי השלכות, מה כבר היית אומרת? שאת אוהבת לשלוט? זה לא שונה מהומו שיגיד שהוא "אקטיבי טוחן".

אם נניח תלכי לאיזו מסיבת קינק ותצלמי שם בפנים גלויות, או אם תעשי סשן במקום ציבורי ומישהו יצלם "את ההזויה הזו" ויפיץ ברשת.
שוב, איפה להומו יש זכות יתר לעלות לרשתות החברתיות תמונה של ממסיבת מין של גייז, עם זין של גבר בפה, ולשמור על מקום העבודה שלו?
אף אחד לא יגיד לא יגיד לו כל הכבוד "שנלחם על זכויות הקהילה הגאה" בגלל שראו אותו מזדיין, זה יהיה פשוט מביך ומטריד מינית אפילו.
אפילו גייז אחרים יתביישו בו שזה הייצוג.

ונניח וזה משהו שעשית בפרטיות ויפיצו תמונות שלך, עדיין, גם סטרייטים ונילים עוברים סקנדלים כשסרטוני עירום וסקס שלהם מופצים.
את חושבת שמורה או אפילו מאמן כושר מיבנה ימשיכו לעבוד באין מפריע אחרי שסרטון שלהם או אפילו שמועה על אקט ונילי שעשו לא בצנעה מופצים? שאם הם בסכסוך גירושין הגרוש/ה לא ישתמשו בזה נגדם ויציגו אותן כחסרי אחריות?

אני בכנות לא רואה איפה ונילים או גייז מקבלים זכויות יתר להפגין את המיניות שלהם במרחב הציבורי. אם יעשו את זה, הם צפויים לשאת בהשלכות בדיוק כמונו.
להיות מובך לספר לחברים שאתה אוהב ללקק כפות רגליים או לקבל ספנקים בתחת, לא אומר שנשללות ממך זכויות אדם.
זה אומר שאתה צריך למצוא את הזמן, המקום, והאנשים הנכונים לספר להם על זה. זה חל גם על גייז, זה חל גם על ונילים.

אני לא צריכה להצטלם עם זין בפה כדי שיוציאו אותי מהארון.
גם לא עם שוט
מספיק שאדם אחד שיצאתי אתו שסמכתי עליו שיוציא אותי מהארון הלך עלי. והוא יכול לעשות את זה בלי שאני עטופה בבגדי לייטקס.
רק מהתיאור שלך של אל תצאי מהבית ותכירי אנשים או תדברי אתם או תזכירי בדסמ...אפשר להבין את הבעייתיות.

אני מסכימה עם הטענה שאין מקום להשוואה.
אני מתנגדת לביטול של הסכנה
שלא לדבר על זה שאת זו שמתריעה שוב ושוב אל תפרסמו לינקים לפייסבוק אינסטגרם כאן כדי שלא יקשרו בין הפרופילים.
ArchAngel כתב/ה:
Bluecollar כתב/ה:
כולל בתביעות גירושין
כולל מול שירותי רווחה

אם נניח תלכי לאיזו מסיבת קינק ותצטלמי שם בפנים גלויות, או אם תעשי סשן במקום ציבורי ומישהו יצלם "את ההזויה הזו" ויפיץ ברשת.

אפילו גייז אחרים יתביישו בו שזה הייצוג, ותהיי בטוחה שהרווחה תתערב אם יש לו ילדים.
מישהו שלא שומר את חיי המין שלו בצנעה כשיש לו ילדים מדליק לעובדים סוציאלים את כל הנורות האדומות.

את חושבת שמורה או אפילו מאמן כושר מיבנה ימשיכו לעבוד באין מפריע אחרי שסרטון שלהם או אפילו שמועה על אקט ונילי שעשו לא בצנעה מופצים? שאם הם בסכסוך גירושין הגרוש/ה לא ישתמשו בזה נגדם ויציגו אותם כחסרי אחריות מסוכנים לילדים?

ומצטערת הבדסמ הוא לא רק במיטה.
ולא רק מיניות ולא הדרך שבה אני אוהבת למצוץ זין.
או הדרך שבה אני אוהבת להזדיין.
בדסמ לא חייב להיות מיני.
וכשאני מדברת עם מישהו על היותי בדסמית אני מדברת על איזה סוג מערכת יחסים אני רוצה לא על זה שבא לי לדחוף למישהו דילדו לתחת.
ובגן לא ידעתי כלום. כי אם בגן הייתי יודעת על משיכה שלי לבנים או בנות או לאירוטיקה של מבוגרים כנראה שהיה דגל אדום מתנוסס מעלי.
אני מרתיעה בפני אנשים שישמו לב שכשהם משתפים לינקים מהאינסטגרם, פייסבוק או הטיקטוק, שהפלטפורמות האלו מקפיצות הודעה למי שמקליק על הלינק, שהפרופיל שלהם, שבדר"כ הוא האמיתי שלהם ונושא את התמונה שלהם והשם הפרטי שלהם, "בחר לשתף איתך סרטון".

הסיבה שאני מרתיעה היא כי אני מאמינה בהסכמה מודעת.
רוב האנשים שמשתפים לינקים לא נתנו הסכמה מודעת לשיתוף הפרטים האישיים שלהם בכלוב, וזכותם לקבל את התמונה המלאה לפני ביצוע הפעולה הזו.
אם זה עוזר לך לדעת, הרבה אנשים, בעיקר נשים, אמרו לי שהפחד שלהם/ן בשיתוף לינק שחושף את הפרטים האישיים שלהם/ן הוא שקריפים בכלוב יזהו אותם/ן ויטרידו אותם/ן.
כלומר שעיקר הפחד הגיע מתגובות שיגיעו מקהילת הבדס"מ עצמה.

ואלו שפחדו שאנשים מבחוץ יגלו שהם בדס"מיים שגולשים באתר מין, לא שונים מונילים שהיו מפחדים שיגלו שהם גולשים באתר סטוצים ונילי.
מורה שגולשת באתר סטוצים ונילי לא מעלה תמונות פנים שלה לשם, למרות שסקס ונילי זה הנורמה. והיא תחייה בפחד שמישהו יפיץ בעבודה שהיא גולשת שם, למרות שזה ונילי.

שמועות מיניות אפשר להפיץ עליך כונילית, גם אז אפשר לעשות לך סלאטשיימינג.
אם מישהו יראה אותך יוצאת להרבה דייטים ונילים ויחליט להפיץ על סמך זה שמועה שאת שרמוטה שמזדיינת עם כולם, ואפילו אם תשכבי עם מישהו אחד מטורלל שיחליט לעוות את הסיפור נגדך.
ואם השמועה תהיה מספיק זדונית זה יסבך אותך בעבודה ועם הרווחה, אם יש לך ילדים.

גם ונילים, בעיקר וניליות, יכולות לחוות ביוש מיני על סמך מיניות ונילית שיוצאת מחוץ לקונטקסט. אין להם זכויות יתר בעניין רק כי סקס ונילי הוא בנורמה.

וכן, אנשים ונילים גם לא דוחפים את המיניות שלהם במרחב הציבורי, ולא מזכירים מה הם אוהבים לעשות במיטה, או איזה סוג פרטנר מיני מושך אותם, בשיחות חולין אחרת יהיו לזה השלכות.
גם הם מחכים לסיטואציה הנכונה לדבר על זה, מדובר בהפעלת שיפוט חברתי תקין ולא ברמיסת זכויות.

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שבת מאי 09, 2026 2:34 pm, סך-הכל נערך פעם אחת