|
|
לפני 16 שעות •
11 ביולי 2026
לפני 16 שעות •
11 ביולי 2026
Adi O(נשלטת) • 11 ביולי 2026
בתור מי שלא תוותר שוב על בדסמ בשביל זוגיות אני נמנעת מלפרסם באופן מובהק אם בא לי סשן חד פעמי כי זה יביא אליי מבול של פניות שאני לא מעוניינת בהן.
כזה שאחרי כמה הודעות אני מתייאשת מהמין האנושי. בשביל משהו חד פעמי יותר קל ונילי, יש פחות סיכון, אני יכולה לסנן בצורה נוחה ויותר מכבדת ממה ששולחים לי כאן באתר. אז כן, אני מחצינה בבלוג ובפרופיל שכשאני ארצה בדסמ זה יהיה זוגי, לא כי אני בהכרח לא רוצה חד פעמי, אלא כי לא בא לי להתמודד עם ההשלכות של פרסום כזה. |
|
|
|
|
לפני 13 שעות •
11 ביולי 2026
לפני 13 שעות •
11 ביולי 2026
Glitch(מזוכיסטית) • 11 ביולי 2026
אם אתה מעוניין בבדס"מ שלא במסגרת זוגיות אז אני חושבת שהשאלה היא למה לא להצהיר על זה בדיוק ככה? שאתה מחפש חיבור מיני/שליטה בלי מחויבות, אלא שאז אולי תשאר עם נתח מצומצם וספציפי מאוכלוסיה קטנה במילא. כי אתה מחפש מישהי כבר סיימה פרק משמעותי בחייה או לא מעוניינת בו מסיבות שונות.
לבוא בטענה לנשלטות רווקות צעירות שמחפשות לממש בדס"מ במסגרת זוגית שכוללת את כל החבילה עם הפוטנציאל של בית, כלב ובורגנות כאילו זה עושה אותן פחות נשלטות זה קצת מוזר בעיניי. אני אישית חושבת אגב שיותר קל לי להפריד בדס"מ מאינטימיות. עשיתי בעבר נטו בדס"מ אבל בלי מין עם אנשים שלא היו לי כוונות רומנטיות איתם. לדעתי ברגע שסקס נכנס למשוואה אז עבורי לפחות גם הרגש, וזו צרה צרורה להגביל אותו מראש או להיכנס מראש למסגרת שלא באמת מאפשרת את הקיום שלו ומחויבות בהמשך. כשחשבתי אולי להיות אינטימית עם אנשים שאין לי עניין רומנטי בהם כדי לא להיפגע ולהזמין משהו יותר קליל לחיים, פשוט לא הייתי מסוגלת באמת להוציא את זה לפועל כי זה שעמם אותי למוות והיה נראה לי מאוד לא מרגש סתם להזדיין עם אנשים כאלה, אז וויתרתי. ואני לא יודעת למה שמישהי תתעלל בעצמה ככה או ככה. אני חושבת שאם אתה מחפש מישהי רק לעשות איתה בדס"מ אז תצהיר על כך ויש סיכוי לא רע שתמצא, בטח בתור קושר, ואתה בסוף צריך רק חיבור אחד שיהיה הדדי ומסונכרן. אבל אל תתפלא שיש נשים שמחפשות משהו קצת מעבר (: |
|
|
|
|
לפני 13 שעות •
11 ביולי 2026
לפני 13 שעות •
11 ביולי 2026
MagisterDolor(שולט) • 11 ביולי 2026
► Glitch כתב/ה: אם אתה מעוניין בבדס"מ שלא במסגרת זוגיות אז אני חושבת שהשאלה היא למה לא להצהיר על זה בדיוק ככה? שאתה מחפש חיבור מיני/שליטה בלי מחויבות, אלא שאז אולי תשאר עם נתח מצומצם וספציפי מאוכלוסיה קטנה במילא. כי אתה מחפש מישהי כבר סיימה פרק משמעותי בחייה או לא מעוניינת בו מסיבות שונות.
לבוא בטענה לנשלטות רווקות צעירות שמחפשות לממש בדס"מ במסגרת זוגית שכוללת את כל החבילה עם הפוטנציאל של בית, כלב ובורגנות כאילו זה עושה אותן פחות נשלטות זה קצת מוזר בעיניי. אני אישית חושבת אגב שיותר קל לי להפריד בדס"מ מאינטימיות. עשיתי בעבר נטו בדס"מ אבל בלי מין עם אנשים שלא היו לי כוונות רומנטיות איתם. לדעתי ברגע שסקס נכנס למשוואה אז עבורי לפחות גם הרגש, וזו צרה צרורה להגביל אותו מראש או להיכנס מראש למסגרת שלא באמת מאפשרת את הקיום שלו ומחויבות בהמשך. כשחשבתי אולי להיות אינטימית עם אנשים שאין לי עניין רומנטי בהם כדי לא להיפגע ולהזמין משהו יותר קליל לחיים, פשוט לא הייתי מסוגלת באמת להוציא את זה לפועל כי זה שעמם אותי למוות והיה נראה לי מאוד לא מרגש סתם להזדיין עם אנשים כאלה, אז וויתרתי. ואני לא יודעת למה שמישהי תתעלל בעצמה ככה או ככה. אני חושבת שאם אתה מחפש מישהי רק לעשות איתה בדס"מ אז תצהיר על כך ויש סיכוי לא רע שתמצא, בטח בתור קושר, ואתה בסוף צריך רק חיבור אחד שיהיה הדדי ומסונכרן. אבל אל תתפלא שיש נשים שמחפשות משהו קצת מעבר (: התייחסתי לתופעה כללית שנתקלתי בה בכלוב, אין באמור שום דבר שמתייחס אליי באופן אישי. הכל מאוד ברור ומוגדר אצלי בפרופיל, כולל מה אני מחפש ומה לא התופעה שאני מדבר עליה היא נשים שנרשמות לכלוב ומציגות עצמן כנשלטות כי הן חושבות שיוכלו למצוא ככה בקלות בעלולי שיעשה להן ילדים. |
|
|
|
|
לפני 13 שעות •
11 ביולי 2026
לפני 13 שעות •
11 ביולי 2026
Glitch(מזוכיסטית) • 11 ביולי 2026
► MagisterDolor כתב/ה: ► Glitch כתב/ה: אם אתה מעוניין בבדס"מ שלא במסגרת זוגיות אז אני חושבת שהשאלה היא למה לא להצהיר על זה בדיוק ככה? שאתה מחפש חיבור מיני/שליטה בלי מחויבות, אלא שאז אולי תשאר עם נתח מצומצם וספציפי מאוכלוסיה קטנה במילא. כי אתה מחפש מישהי כבר סיימה פרק משמעותי בחייה או לא מעוניינת בו מסיבות שונות.
לבוא בטענה לנשלטות רווקות צעירות שמחפשות לממש בדס"מ במסגרת זוגית שכוללת את כל החבילה עם הפוטנציאל של בית, כלב ובורגנות כאילו זה עושה אותן פחות נשלטות זה קצת מוזר בעיניי. אני אישית חושבת אגב שיותר קל לי להפריד בדס"מ מאינטימיות. עשיתי בעבר נטו בדס"מ אבל בלי מין עם אנשים שלא היו לי כוונות רומנטיות איתם. לדעתי ברגע שסקס נכנס למשוואה אז עבורי לפחות גם הרגש, וזו צרה צרורה להגביל אותו מראש או להיכנס מראש למסגרת שלא באמת מאפשרת את הקיום שלו ומחויבות בהמשך. כשחשבתי אולי להיות אינטימית עם אנשים שאין לי עניין רומנטי בהם כדי לא להיפגע ולהזמין משהו יותר קליל לחיים, פשוט לא הייתי מסוגלת באמת להוציא את זה לפועל כי זה שעמם אותי למוות והיה נראה לי מאוד לא מרגש סתם להזדיין עם אנשים כאלה, אז וויתרתי. ואני לא יודעת למה שמישהי תתעלל בעצמה ככה או ככה. אני חושבת שאם אתה מחפש מישהי רק לעשות איתה בדס"מ אז תצהיר על כך ויש סיכוי לא רע שתמצא, בטח בתור קושר, ואתה בסוף צריך רק חיבור אחד שיהיה הדדי ומסונכרן. אבל אל תתפלא שיש נשים שמחפשות משהו קצת מעבר (: התייחסתי לתופעה כללית שנתקלתי בה בכלוב, אין באמור שום דבר שמתייחס אליי באופן אישי. הכל מאוד ברור ומוגדר אצלי בפרופיל, כולל מה אני מחפש ומה לא התופעה שאני מדבר עליה היא נשים שנרשמות לכלוב ומציגות עצמן כנשלטות כי הן חושבות שיוכלו למצוא ככה בקלות בעלולי שיעשה להן ילדים. אם זה היה כזה פשוט... הייתי נרשמת גם 😉 |
|
|
|
|
לפני 12 שעות •
11 ביולי 2026
לפני 12 שעות •
11 ביולי 2026
ArchAngel(שולטת) • 11 ביולי 2026
► MagisterDolor כתב/ה: התופעה שאני מדבר עליה היא נשים שנרשמות לכלוב ומציגות עצמן כנשלטות כי הן חושבות שיוכלו למצוא ככה בקלות בעלולי שיעשה להן ילדים. לא נתקלתי בזה אלא אם כן מדובר במישהי שרוצה נישואין בדס"מיים. להגיע לכאן כשאת לא נשלטת ולהציג את עצמך ככזו זה לגזור על עצמך יחס שאת לא מאחלת לעצמך, מגברים שרובם הגדול לא רוצה להתחייב אפילו לקשר שליטה קבוע, אז חתונה וילדים? די מהר נופל האיסמון שעשית בחירה גרועה. גם כשאת באמת נשלטת את חשופה ליחס המזעזע מגברים כאן שחושבים כל פרופיל עם "נשלטת" בסוגריים הוא הזמנה כל גבר זר לשלוט בך ולעשות בך כרצונו, אבל לפחות יש בך מוטיבציה פנימית לסנן מתוכם את הגבר ההוא שאת מרגישה איתו בנוח שישלוט בך בסוף. גם אם ונילית תמצא כאן זוגיות ותשחק את המשחק, זאת לא הזוגיות שהיא מאחלת לעצמה. החתונה והילדים יגיעו הרבה הרבה אחרי, ועד אז היא תצטרך לספוג סשנים שדוחים אותה, וגם אחרי. זה כמו בתור סטרייט להירשם לגריינדר- גם אם איכשהו הצלחת, אתה פאקינג בזוגיות עם גבר שאתה נגעל ממנו ומהמגע שלו. לא יודעת למה החלטת שנשלטת שמדברת על הרצון שלה בחתונה עם שולט היא בהחלט מתחזה. מהתחזות אתה צריך להרוויח משהו, ולהתחזות לנשלטת זה בדיוק ההפך. אם כבר עדיף להתחזות לשולטת, לקבל כל מיני טובות הנאה מנשלטים, ומעולם לא להתעסק בהם בדס"מית בתירוצים שונים- בזירה הזו רואים במובהק כמה תופעת ההתחזות בולטת. כי פה אין מה להפסיד, רק להרוויח. נשים שמתחזות לשולטות בשביל הסעות וכסף, וגברים שמתחזים לשולטים בשביל להשיג סקס ונילי, בשניהם באופן מובהק אין רצון להתעסק בדס"מית בפרטנרים/יות שלהם. זה מרגיש כאילו הם רוצים ללחוץ על כפתור ה"דלג" כדי לקבל את הסקס הונילי שלהם או את הכסף, וללכת הביתה. לא להכיר, לא לשלוט, לא לייצר דינמיקה, לא לבנות סשן, אפילו לא לדבר על קינק מסוים, רק להגיד "אבל אני השולט/ת!" כאילו זה משפט קסם שגורם לנשים לפתוח רגליים ולגברים את הארנק. |
|
|
|
|
לפני 12 שעות •
11 ביולי 2026
לפני 12 שעות •
11 ביולי 2026
פרלין(נשלטת){ש} • 11 ביולי 2026
בחיים לא שמעתי על זה. לא פגשתי מישהי כזאת, לא קראתי בלוג כזה ואני בספק רב אם זאת אכן תופעה נרחבת. נוגד ממש את ההגיון הבסיסי. להיות נשלטת זה בכלל לא קל אם אין לך צורך אמיתי וגם אם יש לך, זה עדיין ממש לא קל.
|
|
|
|
|
לפני 12 שעות •
11 ביולי 2026
לפני 12 שעות •
11 ביולי 2026
shirazbar(שולטת) • 11 ביולי 2026
לא הבנתי, שמישהי תתחזה לנשלטת רק כדי להיכנס לזוגיות? התמסרות אמיתית לא יכולה להיות משחק לאורך זמן. ועוד להתחייב למשהו שאת לא נהנית ממנו ורוצה? מתקשה לראות זאת.
לעומת זאת לא מתקשה לראות גבר שמשחק אותה שולט בשביל סקס. |
|
|
|
|
לפני 12 שעות •
11 ביולי 2026
לפני 12 שעות •
11 ביולי 2026
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 11 ביולי 2026
► MagisterDolor כתב/ה: ► Glitch כתב/ה: אם אתה מעוניין בבדס"מ שלא במסגרת זוגיות אז אני חושבת שהשאלה היא למה לא להצהיר על זה בדיוק ככה? שאתה מחפש חיבור מיני/שליטה בלי מחויבות, אלא שאז אולי תשאר עם נתח מצומצם וספציפי מאוכלוסיה קטנה במילא. כי אתה מחפש מישהי כבר סיימה פרק משמעותי בחייה או לא מעוניינת בו מסיבות שונות.
לבוא בטענה לנשלטות רווקות צעירות שמחפשות לממש בדס"מ במסגרת זוגית שכוללת את כל החבילה עם הפוטנציאל של בית, כלב ובורגנות כאילו זה עושה אותן פחות נשלטות זה קצת מוזר בעיניי. אני אישית חושבת אגב שיותר קל לי להפריד בדס"מ מאינטימיות. עשיתי בעבר נטו בדס"מ אבל בלי מין עם אנשים שלא היו לי כוונות רומנטיות איתם. לדעתי ברגע שסקס נכנס למשוואה אז עבורי לפחות גם הרגש, וזו צרה צרורה להגביל אותו מראש או להיכנס מראש למסגרת שלא באמת מאפשרת את הקיום שלו ומחויבות בהמשך. כשחשבתי אולי להיות אינטימית עם אנשים שאין לי עניין רומנטי בהם כדי לא להיפגע ולהזמין משהו יותר קליל לחיים, פשוט לא הייתי מסוגלת באמת להוציא את זה לפועל כי זה שעמם אותי למוות והיה נראה לי מאוד לא מרגש סתם להזדיין עם אנשים כאלה, אז וויתרתי. ואני לא יודעת למה שמישהי תתעלל בעצמה ככה או ככה. אני חושבת שאם אתה מחפש מישהי רק לעשות איתה בדס"מ אז תצהיר על כך ויש סיכוי לא רע שתמצא, בטח בתור קושר, ואתה בסוף צריך רק חיבור אחד שיהיה הדדי ומסונכרן. אבל אל תתפלא שיש נשים שמחפשות משהו קצת מעבר (: התייחסתי לתופעה כללית שנתקלתי בה בכלוב, אין באמור שום דבר שמתייחס אליי באופן אישי. הכל מאוד ברור ומוגדר אצלי בפרופיל, כולל מה אני מחפש ומה לא התופעה שאני מדבר עליה היא נשים שנרשמות לכלוב ומציגות עצמן כנשלטות כי הן חושבות שיוכלו למצוא ככה בקלות בעלולי שיעשה להן ילדים. אני לא חושבת שמישהי אשכרה נרשמת לכלוב בשביל לחפש זוגיות מבלי שהיא רוצה זוגיות בדסמית. אני חושבת שמי שמגיעה למצבים האלה זה לא מתוך רמאות אלא מתוך פערי ציפיות כלשהם, רצון בסוג מסויים של זוגיות ונכונות להתפשר על הגבולות שלה או הצרכים שלה בשביל לקבל משהו שדומה למה שהיא חיפשה. אני גם חושבת שלא כולם מתחילים מהכלוב. אני לא התחלתי מהכלוב, בטוחה שאני לא היחידה. יש אנשים שקודם מתגלגלים לסיטואציה ורק אז מישהו אומר להם היי, בואי תראי, זה הכל לגיטימי, הנה יש אתר וקהילה וזה. אנשים עושים הרבה דברים בשביל להשיג פייאוף רגשי או פיזי ומוכנים גם לשקר בשביל זה, ומשקרים לעצמם לא פחות מלאחרים. אבל זאת לא מזימה, זה לא שיש קונספירציה. יש אנשים שלא מתאימים לנו, זה לא בהכרח אומר שהם עושים משהו רע או מרמים אותנו בכוונה. לפעמים הם כן אבל לא בהכרח. |
|
|
|
|
לפני 11 שעות •
11 ביולי 2026
לפני 11 שעות •
11 ביולי 2026
הוא(שולט) • 11 ביולי 2026
זה שכיח זה תהליך לא בין יום לא שבוע , לא קורה במודע אנשים ואנשות מספרים לעצמן/ם סיפורים עד שמגיעה נקודה בזמן
שהסיפור משנהצורה שמתפקחים שמגיעים לאמת |
|
|
|
|
לפני 7 שעות •
11 ביולי 2026
לפני 7 שעות •
11 ביולי 2026
Epione • 11 ביולי 2026
אני אגיב מהצד של הנשים שהזכירו כאן שבפועל מחפשות זוגיות ולא שליטה (וגם הבהרתי את זה מאוד בפרופיל שלי). נניח אני פשוט סקרנית לחקור את נושא השליטה והקינק, אבל כטיפוס מאוד רגשי, אני לא יכולה להיות פשוט ביחסי שליטה או להתנסות בסשנים כשזה לא במסגרת קשר זוגי. אני מספיק מודעת לעצמי בנושא הזה ולא מוכנה לקחת סיכונים על הנפש שלי, ואני מאמינה שנשים אחרות פועלות ממניע דומה וממקום של מודעות עצמית והגנה עצמית.
אם כבר, שולטים כאן מנסים "להלביש" עלי טייטל של נשלטת. גם כשאני מבהירה שאני לא נשלטת כדיפולט, אלא כל גבר יוציא ממני צדדים אחרים, לרוב מנסים לשכנע אותי שאני פשוט לא מכירה את עצמי מספיק והנשלטת שבי עוד תצא וזה בטוח מה שאני צריכה "בפועל" ולא זוגיות... לסיכום, אני אמנם לא "נשלטת" ולא נכנסתי לכאן ככזו, אבל חושבת שנשים שנכנסות כנשלטות ובפועל מחפשות זוגיות, אולי פשוט יודעות על עצמן שהן יוכלו להתמסר באמת רק לגבר שהקשר איתו הוא גם מחייב ורומנטי. |
|
|