אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

סטיגמות והשפעתן

המרכז למיניות אלט'
לפני 4 שעות • 27 בספט׳ 2026
המרכז למיניות אלט' • 27 בספט׳ 2026
► פרלין כתב/ה:
היום אני לחלוטין בארון, בגלל הילדים ובגלל הבלוג שלי. זה לא שחשוב לי שלא ידעו שאני נשלטת, אבל מאוד חשוב לי שאף אחד לא יידע שאני פרלין.

פעם הייתי יותר בחוץ, מה שאומר שיש לי חברים שיודעים, אבל אני מקווה שהם נתקפו אמנזיה פתאומית ושכחו.

בעצם העניין אצלך, אם הבנתי נכון, הוא לא החשש מסטיגמה בשל היותך נשלטת, אלא שיקשרו דברים אישיים שאת משתפת בבלוג לזהות שלך בעולם בחוץ?
המרכז למיניות אלט'
► ברייה כתב/ה:
ברור שבדסמ עלול למשוך יותר שיפוטיות, רכילות עסיסית, סקרנות ו״איכס״ מאשר העובדה שזוג ונילי מעדיף לישון בחדרים נפרדים או שאחד מהם יוזם יותר סקס. זה לא מופרך בכלל. אבל מזה עדיין לא נובע שההימנעות שלי מחשיפה היא ״ארון״. כדי שזה יהיה ארון, צריך שהמחיר הצפוי יהיה גורם משמעותי בהחלטה: אני מסתירה מפני שאני מפחדת ממה שיחשבו או יעשו אם ידעו.

והטיעון שלי הרבה יותר בסיסי והרבה פחות דרמטי: גם בעולם נטול סטיגמה לחלוטין, בו כולם היו מגיבים ב״אה, נחמד, תהנו״ וממשיכים לבחור עגבניות, עדיין לא הייתי מספרת לקופאית איך בנויה האינטימיות שלי עם בן הזוג שלי. כי אין לה שום תפקיד שמצדיק את המידע הזה.

נדמה לי שזאת גם הסיבה מדוע אנחנו לא עושים סקס ברחוב. עם כל היועצים והשופטים ובעלי הדעה האישית שיתערבו, יהיה קשה מאוד להתרכז בדבר שלשמו התפשטנו. 🙂

אכן, אם כי יש הנהנים מסקס פומבי כקינקicon_smile.gif

תודה על תשובותיך המלמדות.
,,
המרכז למיניות אלט'
► ivy sweet כתב/ה:
לא בארון ולא-לא בארון, זה פשוט לא משהו שנמצא על השולחן, כמו שאני לא מספרת אם מצצתי לבעלי בלילה ככה לא רואה סיבה לספר שחטפתי מכות בסקס🤷‍♀️ אבל אם אני יוצאת למסיבה, לכולם ברור לאיזו מסיבה

תודה. אם כי, בדס"מ זה לא רק או לאו דווקא לחטוף מכות בסקס. אבל הכוונה מובנת.