| TheRuler(שולט) |
לפני 12 שעות •
22 בספט׳ 2026
לפני 12 שעות •
22 בספט׳ 2026
TheRuler(שולט) • 22 בספט׳ 2026
► יולי Yuli כתב/ה: אני חושבת שגם הבוק רפורט לגיטימי - לא לטעמי אבל כן לגיטימי - אם צד אחד מוכן לדבר רק עם מי שקרא את הסיפור וצד שני חושב שזה לא סביר לקרוא את הסיפור - כנראה שהם לא מתאימים.
באותה מידה מותר לאנשים להחליט שהם עונים רק לפניות מאנשים עם דוקטורט בכימיה או רק אנשים עם גבות מחוברות - אני חושבת שיהיה להם מאד קשה למצוא אהבה בשיטה הזאת, בין השאר כי להכריז על זה עשוי להרתיע גם את מי שכן עומד בדרישה (למשל, אנשים שיש להם גם גבות מחוברות וגם סלידה מבררנות), אבל זו בעיה שלהם. בגדול - נקודת ההנחה היא, שהכל לגיטימי כן? כל אדם יכול לדרוש איזו קונסטלציה של היכרות שמתאימה לו. אבל באותה נשימה, כל אדם שבוחר להכיר, יכול לומר מה נכון ומה לא נכון עבורו, אני דיברתי בשם עצמי (: אני כמובן לא עכשיו אכתוב למישהי כזאת "מה נראה לך, אני ממש לא מתכוון לקרוא את כל הבלוג שלך", אלא פשוט אמשיך הלאה, למישהי שבאותו ראש כמוני ממבט ראשון בפרופיל שלה. |
|
|
| Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} |
לפני 12 שעות •
22 בספט׳ 2026
לפני 12 שעות •
22 בספט׳ 2026
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 22 בספט׳ 2026
למה אנשים שולחים הודעה בלי לקרוא פרופיל? מאותה סיבה שכלב מלקק את הביצים של עצמו - כי אפשר.
מה שכן, יש צד שני לסיפור הזה והוא בעיניי אפילו יותר מעניין, איך אנשים בוחרים להגיב להודעות הללו והכוח שהם נותנים למשהו כל כך חסר משמעות להעלות להם עצבים, להרוס להם את היום, או להרגיש שחצו להם גבולות. הרי קיימת עוד אופציות כמו להתייחס לזה בתור דואר זבל - למחוק את ההודעה או לדפדף הלאה בשוויון נפש, או לחילופין פשוט לענות שלא רלוונטי. שתי החלופות הללו עולות הרבה פחות מבחינה אנרגטית אבל אולי אנשים נותנים לזה כזה משקל רגשי, כי הפניות הלא מתאימות משרתות בסופו של דבר מטרה. הן גורמות להם להרגיש נורא נחשקים ופופולריים, משרתות את הצורך שלהם בדרמה, או משהו בסגנון הזה. |
|
|
| SubDelicious(נשלטת) |
לפני 11 שעות •
22 בספט׳ 2026
לפני 11 שעות •
22 בספט׳ 2026
SubDelicious(נשלטת) • 22 בספט׳ 2026
כמו כל דבר בחיים, גם התשובה או הדיון לעניין הזה מורכבים.
נראה לי שלפני הכל אפשר לחלק את זה לשתי עולמות: עולם הדרעקים - שכולל בתוכו את אלו שאפילו לא טרחו לקרוא את הפרופיל (אז לא מודעים לעניין) עולם הדרעקים + - אלו שקראו את הפרופיל ובכל זאת, משהו הרגיש להם אפשרי ועל כן, הם פנו. הדרעקים - ישארו דרעקים לא משנה מה ואין לנו מה לעשות איתם ובכל מקרה, תתקבל הודעה גנרית, קופי פייסט במלא תיבות בכלוב. הדרעקים פלוס - קל לזהות אותם כי הם יבקשו וועדת חריגים או יציינו שהם אומנם בגבול אבל אולי בכל זאת. אגיד שבסוף, זה הכל תלוי בהודעה שמתקבלת. הרבה פעמים, אנחנו שמים את כללי המשחק פחות או יותר בפרופיל כמסננת. ולפעמים, כשהרבה מאוד טיקים מהרשימה מסומנים, יכול להיות שהגיל, אזור המגורים או הסטטוס יוכלו לקבל הקלה כזו או אחרת. אם לא הייתי פתוחה לשיח גם עם אנשים שהם בגבולות שלי, הייתי מפספסת הרבה מאוד אנשים מהממים ונדירים שהכרתי בכלוב. אמנם לא בשביל מערכת יחסים מינית אבל בסוף, הכרתי חברים לחיים בדיוק ככה. את הודעות הקופי פייסט גם ככה קל לזהות ולהתעלם. והודעות לא מכבדות גם ככה לא יקבלו מענה ממי שלא מעוניינת ברמת שיח כזו מלכתחילה. אז לא הפסדנו הרבה אם קיבלנו הודעה מכבדת, מעניינת וכייפית ממישהו שאולי הוא לא בגיל או בסטטוס הרלוונטי למערכת זוגית. תמיד כיף להכיר חברים חדשים. ומי שלא מעוניינת שפשוט תתעלם ותמשיך בחייה... כמה מעצבן זה יכול להיות כבר... |
|
|
| Bluecollar(שולטת) |
לפני 11 שעות •
22 בספט׳ 2026
לפני 11 שעות •
22 בספט׳ 2026
Bluecollar(שולטת) • 22 בספט׳ 2026
► אביב נעורים כתב/ה: מי אמר שלא יורים באנשים ברחוב ברובה אוויר???
סיפור שהיה במאה הקודמת. כשלמדתי בפנימיה פרטית של טעוני טיפוח אשכנזים, כמה שמיניסטים עלו אחר הצהריים לקומה השניה בבניין כיתות. התמקמו עם רובה אוויר עם טלסקופ ליד חלון והיו יורים על התחת של מתנדבות שעברו במקום במקרה. ככה במשך כמה ימים (לא היו צלפים) עד שפגעו במחנך שלהם והשעו אותם מבית הספר. למה להשעות? מה זה הדרמה הזו?!?!!?!!?!! מה זה החשיבות העצמית הזו? בישראל יש רפואה מתקדמת יודעים לטפל בזה |
|
|
| הברון בכפכפים(קינקי){זהרורים} |
לפני 11 שעות •
22 בספט׳ 2026
לפני 11 שעות •
22 בספט׳ 2026
הברון בכפכפים(קינקי){זהרורים} • 22 בספט׳ 2026
מאותה סיבה שאנשים מפעילים מכשירי חשמל בלי לקרוא קודם את הוראות ההפעלה.
|
|
|
| StarFox(נשלט) |
לפני 10 שעות •
22 בספט׳ 2026
Re: אנשים שלא טורחים לקרוא פרופיל לפני שהם שולחים הודעה
לפני 10 שעות •
22 בספט׳ 2026
StarFox(נשלט) • 22 בספט׳ 2026
► Master Bruce כתב/ה: מנסה להבין מה עובר להם בראש.
מה מפעיל אותם? איך הם חושבים שזה הגיוני או סביר? דונו. כמו אלה שעושים לייק לכולן בטינדר ואז אם מישהי מחזירה הודעה מדברים איתה |
|
|
| dommixxx |
לפני 10 שעות •
22 בספט׳ 2026
לפני 10 שעות •
22 בספט׳ 2026
dommixxx • 22 בספט׳ 2026
אני יכול להבין את זה שלא אוהבים שמכבדים גבולות ועם זאת החיים יותר דינמיים.
כמה פעמים קרה לכם שאמרו לכם: ״בוא נלך לx״ ואתה בתגובה ״אין לי כוח, עזוב, אני נשאר בבית״ ואז אחרי קצת שכנועים בסוף יצאתם ונהנתם. לכאורה אחרי הלא הראשון היו אמורים לעזוב אתכם עם בחירתכם אבל לפעמים הגבולות שלנו יכולים להפתיע אותנו במה שאנחנו באמת נאהב או לא. |
|
|
| TushiB(קינקית) |
לפני 10 שעות •
22 בספט׳ 2026
כמעט אבל..
לפני 10 שעות •
22 בספט׳ 2026
TushiB(קינקית) • 22 בספט׳ 2026
► dommixxx כתב/ה: אני יכול להבין את זה שלא אוהבים שמכבדים גבולות ועם זאת החיים יותר דינמיים.
כמה פעמים קרה לכם שאמרו לכם: ״בוא נלך לx״ ואתה בתגובה ״אין לי כוח, עזוב, אני נשאר בבית״ ואז אחרי קצת שכנועים בסוף יצאתם ונהנתם. לכאורה אחרי הלא הראשון היו אמורים לעזוב אתכם עם בחירתכם אבל לפעמים הגבולות שלנו יכולים להפתיע אותנו במה שאנחנו באמת נאהב או לא. זה לא בדיוק אותו הדבר ללכת עם חבר למקום שלא רצית לעומת מישהו שבוודאות לא מה שאני מחפשת ועדיין ניסה את מזלו כי היי, הוא לפחות ניסה. אישית אני לא רוצה להגביל את מי שפונה אליי כדי לא לפספס התאמה טובה, אבל כשפונה אליי אחד שבוודאות לא מעוניין באותם הדברים כמוני - אחרי בירור קליל אני מבינה את זה - ואז הוא מנסה לשכנע אותי או "מתבאס" כשאני ממשיכה להציב את הגבול שלא מתאים לי.. זה דיי מתסכל ומתיש להמשיך להיות נחמדה לכולם כשאני יודעת שזה לא יוביל לאן שאני מכוונת ויכולנו לחסוך הכל אם רק היה פונה אחרת או פשוט לא פונה 🤷🏻♀️ |
|
|
| TheRuler(שולט) |
לפני 10 שעות •
22 בספט׳ 2026
לפני 10 שעות •
22 בספט׳ 2026
TheRuler(שולט) • 22 בספט׳ 2026
► dommixxx כתב/ה: אני יכול להבין את זה שלא אוהבים שמכבדים גבולות ועם זאת החיים יותר דינמיים.
כמה פעמים קרה לכם שאמרו לכם: ״בוא נלך לx״ ואתה בתגובה ״אין לי כוח, עזוב, אני נשאר בבית״ ואז אחרי קצת שכנועים בסוף יצאתם ונהנתם. לכאורה אחרי הלא הראשון היו אמורים לעזוב אתכם עם בחירתכם אבל לפעמים הגבולות שלנו יכולים להפתיע אותנו במה שאנחנו באמת נאהב או לא. אני לא באמת חושב שאפשר להשוות בין הסיטואציות. בטח כאשר בסיטואציה אחת יש היכרות מעמיקה בין הצדדים ובסיטואציה השנייה היא שיטחית במקרה הטוב, ולא קיימת במקרה הפחות טוב. אני לא הייתי רוצה להרגיש שאני בתהליכי שכנוע, אני לא מנהל קמפיין בחירות, מגיע ממקום של היכרות, ואין עניין לטעמי לבוא ולנסות "לשכנע" את הצד השני להכיר אותי אם הצד השני לא מגיע עם התעניינות זהה. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שלישי ספט' 22, 2026 3:30 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
| dommixxx |
לפני 10 שעות •
22 בספט׳ 2026
Re: כמעט אבל..
לפני 10 שעות •
22 בספט׳ 2026
dommixxx • 22 בספט׳ 2026
► TushiB כתב/ה: ► dommixxx כתב/ה: אני יכול להבין את זה שלא אוהבים שמכבדים גבולות ועם זאת החיים יותר דינמיים.
כמה פעמים קרה לכם שאמרו לכם: ״בוא נלך לx״ ואתה בתגובה ״אין לי כוח, עזוב, אני נשאר בבית״ ואז אחרי קצת שכנועים בסוף יצאתם ונהנתם. לכאורה אחרי הלא הראשון היו אמורים לעזוב אתכם עם בחירתכם אבל לפעמים הגבולות שלנו יכולים להפתיע אותנו במה שאנחנו באמת נאהב או לא. זה לא בדיוק אותו הדבר ללכת עם חבר למקום שלא רצית לעומת מישהו שבוודאות לא מה שאני מחפשת ועדיין ניסה את מזלו כי היי, הוא לפחות ניסה. אישית אני לא רוצה להגביל את מי שפונה אליי כדי לא לפספס התאמה טובה, אבל כשפונה אליי אחד שבוודאות לא מעוניין באותם הדברים כמוני - אחרי בירור קליל אני מבינה את זה - ואז הוא מנסה לשכנע אותי או "מתבאס" כשאני ממשיכה להציב את הגבול שלא מתאים לי.. זה דיי מתסכל ומתיש להמשיך להיות נחמדה לכולם כשאני יודעת שזה לא יוביל לאן שאני מכוונת ויכולנו לחסוך הכל אם רק היה פונה אחרת או פשוט לא פונה 🤷🏻♀️ זה לא בדיוק אותו הדבר, נכון, הרעיון הכללי הוא שלמרות שיש גבולות עדיין יש מקום ל״משא ומתן״. גבולות הסבלנות של המשא ומתן האלה משתנים והגיוני שיווצר חיכוך לא רצוי אבל לפי דעתי אם יש שתי אנשים בוגרים שיודעים לנהל שיח אז הכל יהיה בסדר. |
|
|