סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

השטות של ויקי כנפו, להתפשט ולהצטלם בעירום ממש קשורה....

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ}
לפני 20 שנים • 19 בספט׳ 2004
Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ} • 19 בספט׳ 2004
ציטוט:
ציטוט:
זוכרים את האישה שהושלכה לכלא על חוב של כמה אלפי שקלים לחברה סלולרית?

מה הבעיה עם זה, בדיוק? אם יש טלפון סלולרי וחוצפה לפוצץ בסכומים כאלו בחשבון - כדאי מאוד שיהיה גם גב לשבת בכלא.

שתי בעיות:-
1. כשאדונים כמו גבעוני, פלד, תשובה או אריסון לא מוכנים לשלם, עוד לא גם הגבר שיכניס אותם לכלא לתקופה התואמת לחוב שלהם - הבנקים פשוט מוצאים דרך לגבות את ההפסדים ממך וממני, ומחקים את החוב כחוב אבוד.

2. שבמקרה של החברה הסלולרית, החוב המקורי היה של כמה מאות שקלים, שאר הכסף הוא הוצאות גביה שמנגנון מוטרף לגמרי קבע, וחוסר ידיעה של האישה לגבי הזכויות שלה.

אנחנו בהחלט בדרך לעולם השלישי, או שמא מקבי מעדיף את בתי הכלא לבעלי חוב של תקופת דיקנס...

מקבי - מילת המפתח היא נגישות.

נגישות להשכלה.

נגישות למידע על זכויות.

נגישות לעורכי דין.

נגישות להלוואות, לעומת ריבית הנשך שהבנקים גובים על אוברדראפט.

נגישות למידע על אופן קבלת ההחלטות לגבי מדיניות הרישוי של חברות סלולריות ומדיניות התמחור שלהן.

ואיפה אתה עומד בסקאלה של אלו שיש להם או אין להם?

מה ימנע ממך מחר להפוך לאחד מאלו שאין להם - הרי במצב המדרדר של רשת הבטחון החברתית, גם אתה תהיה שם לאחר 138 ימים של אבטלה, או בעקבות תאונת עבודה או מחלה שאיננה בסל התרופות.

חשוב איך תכתוב אז כאן...
מקבי​(מתחלף)
לפני 20 שנים • 20 בספט׳ 2004
מקבי​(מתחלף) • 20 בספט׳ 2004
אתה מדבר כאילו אין לנו שליטה על זה - כאילו מדובר על גזירה משמיים! אבל זה לא. אנחנו בוחרים את הממשלה שמחוקקת את החוקים ומנהיגה את המדינה - ואם היינו רוצים, הייתה פה כבר מדינה סוציאליסטית לתפארת.

אני מאמין באחריות של בנאדם לעצמו ולחברה, לאנשים שסביבו. זהו העקרון המנחה, מבחינתי. יש אנשים שמגיעים למצבים קשים בגלל חוסר צדק ועוולות שנגרמו להם בידי הממסד, הבנקים, וכו'. אבל הרוב... הרוב הם אנשים שפחות לא תיכננו את חייהם נכון, ובמדינה קפיטליסטית זה כמעט גזר-דין מוות. אנשים שלא עבדו קשה מספיק, או לא בחרו את העבודה הנכונה, שלא היו מוכנים לעשות שינויים.

מישהו שאני מכיר התחיל מבת-ים וחולון, עבד באלקטרוניקה, ולפני מספר שנים החליף מקצוע להנדסת תוכנה. הוא התאים את עצמו למציאות - ראה מה קורה, איזה מקצוע יהיה רווחי, והלך על זה. לא היה לו כמעט כסף, אבל הוא ידע ולמד איך להשקיע אותו, הוא חסכן (ויש שיאמרו קמצן), מתחשבן, מחשב, חושב... ולא מתלונן. ואפילו הצביע שינוי! icon_lol.gif

זוהי צורת העבודה הקפיטליסטית... ומצד שני, יש לנו קצבאות בסדרי-גודל מטורפים לחלוטין. זה, כמובן, רק מטפל בסימפטום, וגם זה לא בצורה טובה. הבעיה היא הרבה יותר עמוקה מ'אין כסף'. אנשים פשוט בורים, לא יודעים, לא מבינים, לא מוכנים - וזהו כישלון של מערכת החינוך (שגם היא, דרך-אגה, מקבלת תקציבי-ענק ועדיין כושלת).

אם נחליט בתור עם שמשהו חשוב לנו (ולא רק ביטחון), אז יהיה פה שינוי לטובה, אולי.
Black Roses
Black Roses • 20 בספט׳ 2004
בררר
אני לא אשכח תבוקר שראיתי את זה זה השאיר לי טראומה
אחרי לילה ארוך ונטול שינה
סחבתי את עצמי לפיצוציה לקנות סיגריות והיא נמצאת שם בעירום מול עיניי בתוך עיתון
אויש זה היה מזעזע אבל לפחות הצלחתי להקיא את האלכוהול שעשה לי רע icon_smile.gif
בכל מקרה במקום לעשות צעדות מטופשות ולבזבז זמן על פרובוקציות שתלך לעבוד
TV_Eye​(שולט)
TV_Eye​(שולט) • 20 בספט׳ 2004
זו ויקי קנפו??????????. באמת?????????????????.
איזה קטע !!!!!!!!

הייתי בטוח שזה בקרוב של שרק 3
BBW
BBW

הדברים מעוותים כשיש תקשורת שקרנית

BBW • 20 בספט׳ 2004
מי שעקב אחר התפתחות פרשת ויקי כנפו לא יכול היה שלא לחוש שיש כאן איזו מניפולציה שהתקשורת עושה עם הציבור. ליתר דיוק: התמונה שהוצגה עוררה תחושה שזו איננה התמונה השלמה, המלאה והנכונה. עכשיו בא חנן עמיאור, סטודנט למדעי היהדות, ובמאמר ב"העין השביעית" הוא מכריז כי המלך הוא עירום. התקשורת עבדה עלינו בעיניים.
אתם יודעים שכל הבלאגן שהיה איתה בהתחלת המאבק כבייכול של האמהות החד הוריות, שהטעות הכי גדולה במאבק הזה, שהסיבה בגללה הוא לא ממש הצליח היתה העובדה שויקי כנפו לא יצאה להילחם בשביל האמהות, היא יצאה להילחם בשביל עצמה. אז קלטו את זה כמה אנשים בעלי כח פוליטי והחליטו שהם מנצלים את זה למען המטרות שלהם. אז מה הם עשו?

* רוב האמהות (פרט לויקי כנפו אולי) שהגיעו לירושלים כאילו ברגל צעדו רק כשהופיעו מצלמות טלוויזיה. את רוב הדרך עשו במכוניות שהקפיצו אותן מהליכה קצרה להליכה קצרה.
* האיש שעמד מאחורי הלוגיסטיקה של ההקפצות הללו הוא יואל מהרשק, מזכיר התנועה הקיבוצית המזוהה עם מפלגת העבודה ומרץ.
* מהרשק הוא בעל ותק בייזום מאבקים נגד הממשלה. הוא עומד גם מאחורי ההתארגנות "כיכר הלחם" (מחוסרי דיור שפלשו לכיכר המדינה והקימו שם מאהל בו הם יושבים חודשים).
* מהרשק אמר לכתב כי הקים גם מאהל בבאר שבע והוא מקים מאהל בצומת מסמיה וציין: "מה שיותר מאהלים וכיכרות כאלה כדי להתסיס את החברה ובסוף זה ישפיע פוליטית".

כיסא גלגלים
* העיתונאים ידעו היטב שהנשים הצועדות כאילו מוקפצות במכוניות. הדבר לא הפריע לצלמי ערוצי הטלוויזיה להמתין להן מדי יום בכניסה לגינות סחרוב ולצלמן כאילו באו לאחר צעדה ארוכה.
* במיוחד התרכזו הצילומים על אחת הצועדות, אילנה אזולאי, שדחפה את בנה המשותק על כיסא גלגלים, כאילו מערד לירושלים. אף אחד מן העיתונאים לא דיווח כי הילד המשותק כביכול ירד מכיסא הגלגלים כשהגיעו למאהל והתרוצץ שם כאחד הילדים הבריאים.
* את אילנה אזולאי ואת בנה היה קשה לאתר במאהל כי הם שהו חלק ניכר מן הזמן בחדר ששכרה למענם חברת הכנסת יולי תמיר.

אז מה בעצם היה לנו? אחת ויקי שיוצאת להילחם בשביל עצמה ובעצם התקשורת מנצלת והופכת אותה למותג כדי להוכיח ולהראות דברים מסויימים על הממסד, הם משתמשים בה כדי להגיע למקום אחר. בשלב מסויים, כמו כל אישיו תקשורתי, ויקי כנפו כבר לא אייטם וכבר לא מעניינת אף אחד. היא חוזרת חזרה למציאות המגעילה שלה. התמונות עירום והסירטונים שהיא עשתה הם עוד דרך שלה לנסות לחזור לזירה. היא טוענת שזה מעין סטייטמנט שכזה. מעניין שהיא לא נקבה במספר המלצלצלים אותם שילשלה לכיסה באדיבות האתר פרפר1. דרך טובה להרוויח כסף לא? הרבה יותר נקייה מלנקות חרא של זקנים לא הייתם אומרים? אבל מי אנחנו שנשפוט? רק ציבור שמאכלים אותו חרא לא פחות מגעיל מתקשורת די מגעילה. כרגע לא משנה מה הגברת כנפו תעשה, גם אם תתאבד, זה לא ממש ישנה כי היא אולד ניוז. זה החברה שאנו חיים בה היום.
red-cell​(מזוכיסט)
לפני 20 שנים • 21 בספט׳ 2004
red-cell​(מזוכיסט) • 21 בספט׳ 2004
כשאני מסתכל על התגבות פה אני משתומם, חלקן עיניניות שמציגות צד קפיטליסטי או סוציאליסטי. יש גם תגובות מטומטמות כמו "לפחות היו משלמים לה על זה."...אז כן יש דבר כזה שנקרא מחאה כמו שיש דבר כזה ממסד מסואב מנצל ורומס.
אם היה שמץ מהתודעת המחאה שיש באירופה או בארה"ב בנו השלטון או חברות כלכליות פרטיות לא היו מעזות לבצע אפילו חלקיק ממעשי העוולה שהם מבצעים בנו.

שימו בצד את ויקי כנפו ובנה המסומם, או לא (דווקא אני מסכים עם בטי), העובדות הן פשוטות, מדינת ישראל הופכת למדינת עולם שלישי בה הפער בין העשירים לעניים הוא בין הגבוהים בעולם באותה רמה של ארגנטינה קולומביה ושאר מדינות פאר.

קפיטליזם וסוציאליזם הם שני קצוות שבעולם המערבי, לפחות באירופה , הבינו שאפשר לשלב בינהם. בארה"ב יש עבדות, עבדות חדשה, אנשים שעובדים כל יום, שבעה ימים בשבוע, ללא חופשים 365 ימים בשנה. נכון הם עובדים, אבל הם לא חיים, הם עובדים כמו כלבים.

התצ'ריזם לא הצליח, למה המדינה היחידה בעולם שהוא מיושם בה זה במדינת ישראל? כי ביבי הוא התצ'ריסט האחרון בעולם?

במקום לקחת את הדוגמה של ארופה, לקחנו את הדוגמה של ארה"ב ומיזגנו אותה עם דרום אמריקה וכך קיבלנו מדינה מתדרדרת כלכלית בגלל שחיתות וחוסר רחמים.

כן, לא כל האנשים חכמים כמו כמה מהכותבים כאן, אם כי אני חולק על המשפט הזה, לא כולם מסוגלים לעשות הסבה מקצועית, ישנם כאלו עשו הסבה למחשבים ונפלו גם עם זה, ישנם אנשים נכים, יש מוגבלים פיסית ונפשית, ישנם אנשים בני 50+ שפוטרו ממקום עבודתם ואף אחד לא מוכן להעסיקם בגלל גילם, ישנם אנשים פגועי טראומה ממלחמות ופיגועים, יש משפחות חד הוריות, וכן, ישנם אנשים שעובדים בשכר שמתחת למינימום. אני בכלל לא מדבר על אנשים שעבדו כל חייהם וצברו, או חשבו שצברו, סכום לפנסיה שגם אותו לקחו להם.

אתם מדברים על לעבוד? למה הממשלה הזאת הורסת את דור העתיד ? למה הממשלה הזאת ביטלה את הורדת שכר הלימוד באוניברסיטאות ? כדי שיהיו עוד אנשים בורים ולא מקצועיים?
להנציח את המצב של השכבות החלשות כדי שלא יוכלו להגיע לאוניברסיטאות, לא יחכימו ולא יתרמו לכלכלת המשק? אולי הרעיון הוא להשאיר את האנשים בורים כדי שימשיכו להצביע לאותה מפלגה מסויימת (זוכרים את ש"ס)?
וכדי לנסות "לפתור" את הבעיה הזאת באה שרת החינוך הגאונה שלנו עם הרעיון האווילי להוריד את סף הכניסה לאוניברסיטאות, למה? כדי שעשירים מטומטמים יכנסו? למה לא לתת לצעירים מוכשרים ועניים את ההזדמנות להצליח ולצאת ממעגל העוני? למה לא לתת לכשרון לדבר ולא לכסף?

חוץ מזה שיש עברינים שחלקם יושבים בכנסת ודואגים לייבא לכאן עוד עובדים זרים בלתי חוקיים, סוחרים בבני אדם (האם גם זה סטרט אפ ראוי או רעיון להסבה מקצועית? ....) וסתם סוחרי סמים. האם המדינה מטפלת באמת בהברחות הסמים, בעבריני הסמים, במאפיות למיניהן? או שהשלטון משתף פעולה?
מדוע אפשר לסגור את גבול הצפון ואת גבול מצריים מכניסת מחבלים, אבל הסמים עוברים חופשי?

אז מה הפתרון? אולי פשוט צריך להרוג את כולם ולהשאיר רק את אלו שיש להם מחשב ויכולים לכתוב שטויות בכלוב?

או אולי פשוט להתחיל להתייעל ולזרוק את כל הגנבים הגדולים האמיתיים לכלא (החברים של צחי, דודי אפל ועוד) לנקות את מוסדות השלטון מהשחיתות , להשקיע בחינוך (לא בהוספת שעות הוראה לתלמוד) אלא בחינוך לדמוקרטיה ולערכי אדם להפסיק לזרוק כסף בהתנחלויות ולשכר אסטרונומי למנכלי חברות ממשלתיות, למה לא להפסיק את המינויים הפוליטיים של אנשים מושחתים ולא ראויים במשרות בכירות בתפקידים רגישים הדורשים אנשים מקצועיים? הרי גם מכאן זה מתחיל !
צריך לעשות סדר בשלטון המקומי ושוב להדביר את השחיתות.

אולי הגיע הזמן להדביר את השחיתות הלבנה? את הסחיטה של הבנקים, של חברות האשראי, של חברת החשמל, של חברות הטלפון הסלולרי שמסרטנות לכם את הראש ואתם בשם הכלכלה אומרים אמן? מתי תתעוררו ? כשיפטרו אותכם בגיל 50 עם סרטן בראש?

הבעיה של המדינה הזאת שהיא מנוהלת ע"י אנשים צינים קצרי ראיה החושבים רק על התחת שלהם ולא על אחרים והם מתבססים על אנשים כמוהם, חלק מכם גם, שחושבים כמוהם ומצביעים להם, קצרי ראיה, לא הומנים, חסרי לב, חסרי תרבות ובעלי אלוהים אחד ויחיד, הכסף !!!

ומה עשתה ויקי כנפו?
בסה"כ חשפה את פרצופו המכוער וחסר הלב של הישראלי החדש שביבי מייצג אותו, מחברה תומכת משקיעה, לוחמת ומאוחדת הפכנו לחברה גסה וצינית.
זהו כל תפקידה, לא יותר ולא פחות. אז היא חשפה את התחת שלה, אין לה תחת יפה יותר או פחות מכמה שאתם בעצמכם רואים במועדון.........
התמונה הזאת יותר יפה מהתסרוקת החדשה של ג'ודי ניר מוזס שלום נתניהו ממי כפרה, ובטח אומרת הרבה יותר עלינו , על כולנו......

רובכם אנשים צעירים ותמימים, אבל יום אחד, ואני מקווה שזה לא יקרה, אם כי אנחנו בדרך לכך, תבינו איפה טעיתם.......
תסתכלו מסביב וקדימה, מעבר לקצה אפכם, ויפה שעה אחת קודם.... icon_eek.gif

וטוב שיש את בטי ואת דן קאפ
BBW
BBW

התנשאות לשמה רד-סל...

BBW • 21 בספט׳ 2004
לא כולם חייבים להסכים איתך. לכל אחד יש זכות לדעה שלו וזה לא הופך אותו לתמים או טיפש. אני מכבדת את הדיעה שלך, ללא קשר אם אני מסכימה איתך או אם לאו. את יכול להביע את דעתך ללא להוריד מכבודם של אחרים.
icon_eek.gif לך בחזרה.
Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ}

תזכורת - מי מתפעל את התקשורת

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ} • 21 בספט׳ 2004
כמי שטוען להבנה מעמיקה בכלכלה, הוד מעלתו הקיסר ביבי הראשון אמור לדעת עובדה אחת ברורה:-

אבטלה היא פונקציה של יעילות כלכלית.

כן - כשלכוווולם יש עבודה, הדבר בא על חשבון ניצול משאבים בזבזני.

ואכן, ברוב מדינות אירופה המערבית, יודעים זאת, ומספקים רשת ביטחון כלכלית למובטלים.

רשת ביטחון שבאה גם להגן עליהם משרירות ליבם של המעסיקים.

ואותו ביבי שתמך בהפחתת התשלומים לביטוח לאומי של המעסיקים בעבר (במקום בהקטנת נטל מס הכנסה) הוא זה שהיום עומד ומתרץ בקופה המתרוקנת של הביטוח הלאומי את הפגיעה במובטלים ובמשפחות חד-הוריות.

ואותו ביבי שיודע מדוע יש אבטלה, מוצא לה את הפיתרון הקל - הסתה.

קל מאד להאשים את העובדים הזרים ואת המובטלים במצב הכלכלי.

הרבה יותר קשה להכיר בעובדות - באחריות מדינת ישראל ליצור הזדמנויות לפרנסה בכבוד לתושביה. באחריות מדינת ישראל למצוא פיתרון למצב המדיני שבו היא נמצאת בגלל אותו חוסר אומץ פוליטי לקבל החלטות קשות.

אבל הרי יותר קל למצוא נגד מי להסית הפעם.

ואל תתנו להסתה להטעות אתכם - שימו לב איך פועל ההון הגדול:-

- חוק הפיקדון שבא לחייב את יצרני המשקאות הקלים לאסוף את הפסולת שהם מייצרים סורס עוד בשלב החקיקה - הוא איננו כולל בקבוקים מעל ליטר אחד. אותםבקבוקים מהווים שליש מנפח הפסולת המטופל בארץ.

- החברות הסלולריות קיבלו וממשיכות לקבל ממשרד התקשורת היתרים המאפשרים להם גביה חסרת כל פרופורציה לשרות שהו מספקות.

- חברות הכבלים קיבלו במתנה משרת התקשורת דאז, רובי ריבלין, היתר להפעלת רשת טלפוניה, והארכת זיכיון כתמורה להסכמתם להפעלת שידורי טלויזיה בלויין.

- הבנקים, שמופעלים עדיין תחת "נכסים מ.י." מאז הוצלו בכספי הציבור ממשבר מניות הבנקים עדיין מנפיקים למנהליהם שכר שערוריתי, ובאותו זמן עסוקים במסע יחצנות למנוע את הפרדת ניהול קופות הגמל מהם.

עכשיו בואו נדבר על הכוח שלך ושלי כשכירים או כמובטלים מול כל אלו...
ms-a​(שולט)

העניים האלה

ms-a​(שולט) • 21 בספט׳ 2004
שמסתובבים בכיכר הלחם ומנקרים לכולם את העיניים עם כסאות הגלגלים האופנתיים שלהם
הרי ברור שזו מזימה מתוחכמת לבלות את כל היום בסוויטה המלכותית של הילטון ניו יורק ,לעשות קוק ולזיין קטינות , על חשבון משלם המיסים icon_rolleyes.gif
עצוב לראות שהפרופוגנדה הזו אשכרה מצליחה לשסות את העניים של היום בעניים של מחר
מקבי​(מתחלף)
לפני 20 שנים • 22 בספט׳ 2004
מקבי​(מתחלף) • 22 בספט׳ 2004
ציטוט: מסתובבים בכיכר הלחם ומנקרים לכולם את העיניים עם כסאות הגלגלים האופנתיים שלהם

לא היו להם כסאות גלגלים, היו להם מכוניות, ואת זה ראיתי בעיניי שלי, יום-יום. הם היו עושים אפילו רייסים מדי פעם בככר המדינה... הייתי רץ שם, בזמנו. די מפחיד.

העניין הוא פה, לדעתי, לא תאוות הפרסום או השחיתות של אחת ויקי כנפו או נוכלי ככר הלחם, אלא המצב הקשה של ישראל. עיקרו, לדעתי, נובע מחוסר הבנה בסיסי.

אנחנו נורא רוצים אמריקה, וסולדים מאירופה (נאצים אנטישמים, טפו). אימצנו לנו במקום המשק הסוציאליסטי הנחמד שהיה פה עד שנות ה-70 משק קפיטליסטי. עכשיו, קפיטליזם זה אחלה - כשיש לך משק גדול ואדיר כוח שיכול לעמוד בתהפוכות. אנחנו בדיוק ההפך - משק קטן שעומד תחת לחצים אדירים, מבפנים ומחוץ, וסובל מטלטולים אלימים כל הזמן. אפילו ארה"ב נפלה ביום אחד ב-1929, והסיקה מסקנות. מה אתנו? מעניין מתי אנחנו ניפול... או שאולי סתם נשקע ונטבע אט-אט.

טוב, אני המלח טוב - אם הספינה הולכת, אני הולך איתה. קשה לפעמים לראות שיש אנשים שלא חולקים את הסנטימנט הזה איתי, ואנשים שלא חשוב להם מספיק כדי אפילו להצביע בבחירות, או להפסיק להצביע למפלגות מסויימות שמנקנקות את ציבור בוחריהן מאז יומן הראשון... icon_rolleyes.gif