אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

כתבה שלילית על "המטפלת המתעללת" בYNET

יולי Yuli יולי Yuli​(לא בעסק)​{טדי}
לפני שנה • 12 בינו׳ 2025
המסקנות לא היו כאלה מתלהמות. אנשים פשוט הגיבו למה שכתוב.

כאילו, מה, לא לדבר על כלום אף פעם? להתעלם מכל מה שקורה? חברה אנושית לא עובדת ככה.
וטוב שכך כי אם זה כן היה ככה היינו חיים בניכור ובדידות.
Kitty frank Kitty frank
לפני שנה • 12 בינו׳ 2025
Kitty frank • 12 בינו׳ 2025
אין פה איזה צדק מוחלט, בשיחה הנצחית בין הפחד לא להוציא בטעות דיבה על מישהו לבין הרצון לחשוף עוולות בחברה.
מה שכן, כמו עם בני אדם, אני חושבת שגם חברה טוב יהיה לה לחתורלכיוון ההפוך מהפתולוגיה שהיא נמצאת בו, וזיבי שלי שהבעיה המרכזית בחברה שלנו היא דיבת שווא ולא עוולות מוסתרים. אז ברמה המאוד מאוד לא אישית, אני חושבת שעדיף תמיד לאוורר ולהסתכן בלפגוע במישהו מאשר להשתיק ולהתסכן לפגוע במישהו אחר-אני פשוט חושבת שברוב המקרים עדיף להאמין למתלוננים.
כאילו- מה זמן לקח לנו לשכוח קודם להאמין למתלוננות? זה לקח פמיניסטי מלפני איזה אלפיים שנה, כמה עוד אחרונה השיח ילך? האם לנשים יש זכות על גופן? האם צריך לסקול מכשפות? מי הוא הגזע העליון? איך מחשבים יתר במשולש? האם הכדור הוא עגול?
Britney Bitch Britney Bitch​(שולטת)
לפני שנה • 13 בינו׳ 2025
Britney Bitch​(שולטת) • 13 בינו׳ 2025
אני רק בהלם מהכותרת.
כתבה שלילית על מטפלת מתעללת ??????????
כאילו זה שהיא מתעללת מחייב וייב שלילי??
תקשורת של פאשיסטים, גזענים ומיזוגנים!
היא ופאף דאדי פשוט עושים להם עוול.
אנחנו מרחק יריקה מלהאשים את היטלר בטיהור אתני בקטע שלילי.
יאללה איזה עולם פח.
תחת כנפיך תחת כנפיך
לפני שנה • 13 בינו׳ 2025
תחת כנפיך • 13 בינו׳ 2025
אני רק הערה.
בכל הדיון מקודם הוכחנו שהאשמות הן לא בדיוק כמו מה שנאמר בכתבה וצריך עיון מחדש.

אז נראלי שככל שיגזימו בהאשמות נגדה פה בפורום, ככה יגדלו הסיכויים לטובתה במשפט
barnacle​(שולט)
לפני שנה • 13 בינו׳ 2025
barnacle​(שולט) • 13 בינו׳ 2025
תחת כנפיים, כל עו''ד יגיד לך שאנשים שעברו על הוראות פקודת הסמים, התחככו עם חוקים אחרים בתחום הטיפול הנפשי והותירו רושם של ייעוץ חסר-אחריות על גבול העילה לתביעה נזיקית לא יפעלו בתבונה אם יפתחו את תיבת-הפנדורה של תביעת לשון הרע.

וזאת גם אם הם מרגישים שלא תיארו את כל מעלליהם בצורה קרובה מספיק לנקודת-המבט שלהם.

אל תצפה למשפט.
תחת כנפיך תחת כנפיך
לפני שנה • 13 בינו׳ 2025
barnacle כתב/ה:
תחת כנפיים, כל עו''ד יגיד לך שאנשים שעברו על הוראות פקודת הסמים, התחככו עם חוקים אחרים בתחום הטיפול הנפשי והותירו רושם של ייעוץ חסר-אחריות על גבול העילה לתביעה נזיקית לא יפעלו בתבונה אם יפתחו את תיבת-הפנדורה של תביעת לשון הרע.

וזאת גם אם הם מרגישים שלא תיארו את כל מעלליהם בצורה קרובה מספיק לנקודת-המבט שלהם.

אל תצפה למשפט.

1. הנחה שלי יהיה משפט. לא יודע מי יפתח אותו אבל יהיה משפט.
וזה שבנאדם מפחד לעשות משפט. זה אומר שכל מה שלכלכו עליו זה נכון?

(כי בגלל דעות כאלה. 'של תיבת פנדורה' זונות מפחדות להתלונן במשטרה. היית רוצה שכך הדמוקרטיה תיראה???)

2. אתה רוצה להגיד אחרי דיון של שלושה שבועות פה בפורום. שעל פניו, שכל התיאורים בכתבה היו מוצדקים?

(הרי הסכמנו כבר על לא מעט סעיפים שהם לא כצעקתה. אז בחייאת...)
תחת כנפיך תחת כנפיך
לפני שנה • 13 בינו׳ 2025
תחת כנפיך כתב/ה:
barnacle כתב/ה:

אל תצפה למשפט.

1. הנחה שלי יהיה משפט. לא יודע מי יפתח אותו אבל יהיה משפט.
וזה שבנאדם מפחד לעשות משפט. זה אומר שכל מה שלכלכו עליו זה נכון?

(כי בגלל דעות כאלה. 'של תיבת פנדורה' זונות מפחדות להתלונן במשטרה. היית רוצה שכך הדמוקרטיה תיראה???)

2. אתה רוצה להגיד אחרי דיון של שלושה שבועות פה בפורום. שעל פניו, שכל התיאורים בכתבה היו מוצדקים?

(הרי הסכמנו כבר על לא מעט סעיפים שהם לא כצעקתה. אז בחייאת...)

ועוד משהו שממש מציק לי.
בהקשר לדעה שהגבתי לה.
כשאתה אומר לא יהיה משפט דיבה.
מה אתה בעצם מנסה לומר?

אתה בתור אחד שהשתתף בפורום במשך שלושה שבועות.
האם אתה מצדיק את האשמות שנאמרו?

ואם לא האם אתה מגנה אותן?
אשמח לתשובתך. (ובבקשה אל תענה בתשובה הבנאלית כל אחד ודעותיו, או משהו בסגננון. אני שואל למוסר האישי שלך)
barnacle​(שולט)
לפני שנה • 14 בינו׳ 2025
barnacle​(שולט) • 14 בינו׳ 2025
תחת כנפיים, לא ברור לי לאיזה 'הוכחות' או 'הסכמות' אתה מתכוון. הובעו דעות שונות על ידי אנשים שונים. את דעתי שלי ביטאתי כבר, ולהבנתי בצורה מאוד ברורה -

barnacle כתב/ה:

...
לכן, לדעתי, הדגש צריך להיות סביב שאלת האחריות או העדרה - סוג ההבטחות שניתנות על ידי המטפל ורמת הדיון והגילוי של סיכונים אפשריים, הסינון והבדיקות המקדימות של ההתאמה למהלך טיפולי כזה, איכות החומרים הניטלים ורמת היכולת של המטפל לבקר אותם, איכות ההכנה הנפשית, רמת הליווי במהלך נטילת החומרים, רמת הליווי אחרי 'המסע הנפשי'. יש כאן מרחב שלם של היבטים שלפי המידע שניתן בכתבה בynet היתה לגביהם התנהלות שהיא לכל הפחות, בעיניי שלי, חסרת אחריות מצד המטפלת.

הנקודה אחרונה - אחריות היא סוגיה בדס'מית מהמעלה הראשונה. יש כמובן אחריות גם לצד שמוסר שליטה, אבל אי אפשר להשוות אותה למידת האחריות של הצד שמקבל את השליטה על הדינמיקה. ולכן, בניגוד לדיון בשאלת ההסמכה, שבסופו של דבר אין לו שום משמעות בהקשרים בדס'מיים והוא יהיה זהה גם בפורום ונילי , הנושא של האחריות אמור היה להיות לדעתי מרכז הדיון.

מה בדברים שלי לא היה ברור לך ?
תחת כנפיך תחת כנפיך
לפני שנה • 14 בינו׳ 2025
תחת כנפיך • 14 בינו׳ 2025
אתה לא רוצה לענות. סבבה. מדינה חופשית

לתהיותך המוצדקות, לגבי מה שנאמר בכתבה.
העורך דין, להבנתי, ענה די בפירוש:

"מפרקליטה של xxx, עו”ד תמיר אלטיט, נמסר בתגובה: "במהלך השנים טיפלה במאות לקוחות והעבירה סדנאות מצומצמות בתחומי הבדס"מ. לקוחותיה זכו למפגשים המותאמים לצורכיהם תוך שימוש בטכניקות מוכרות והכל על מנת להטיב עם מצבם ולתת מענה לרצונותיהם והעדפותיהם המיניות, בהסכמה מלאה, בצלילות הדעת ועל פי הכללים המקובלים בתרבות הבדס"מ העולמית"

" מדובר בכתבה מגמתית ומכפישה, המתבססת על תחקיר רשלני תוך כדי התעלמות מהוכחות ואי-נכונות לדבר עם עדים מרכזיים. התחקיר נערך תוך ניגוד עניינים חריף וללא כל מטרה להגיע לחקר האמת,... בבוא העת, תבוא הגברת xxx חשבון עם עורכי ומפרסמי הכתבה השקרית והמכפישה וניגוד העניינים החריף ייצא לאור".
barnacle​(שולט)
לפני שנה • 14 בינו׳ 2025
barnacle​(שולט) • 14 בינו׳ 2025
זה עצוב שאתה הולך על ציטוט תגובת העו'ד. הרי אין קשר בין תגובת העו'ד לגבי 'הכללים המקובלים בתרבות הבדס"מ העולמית' לבין מה שאני חושב שהוא התנהלות 'חסרת אחריות מצד המטפלת.'

הלב של הרעיון הבדס'מי הוא אחריות.