דרקן ראהל(נשלט){מית} |
לפני 3 שנים •
18 בינו׳ 2021
לפני 3 שנים •
18 בינו׳ 2021
דרקן ראהל(נשלט){מית} • 18 בינו׳ 2021
AlphaPower כתב/ה: דרקן ראהל כתב/ה: אז במילים פשוטות - לא אמרתי מה שאתה טוען. לא בערך, לא בכאילו, לא בכלל. שנינו גם יודעים את זה, וכל מי שיעבור על השרשור ידע את זה.
זה הרגע שבו אתה מקפל יפה את הזנב, בתקווה שלא תעקוץ לעצמך את האשכים, והולך בשקט להפריע בשרשור אחר. בהצלחה עם אנשי הקש בפעם הבאה. במילים פשוטות קיבלת נוקאווט ואתה לא יודע להתמודד איתו אז אתה מחפש תירוצים, כמו תמיד. ולסיום תלמד כלל- אנשי ימין לעולם לא נוטשים שדה קרב גם כשהם נשארים בודדים, ימין נלחמים עד המוות. שוב, בשביל נוקאאוט אתה צריך לתת מכה ליריב. היות והיריב שלך הוא "הימין אלים יותר", נוקאאוט מהמם לעמדה "השמאל לא אלים", מרשים ככל שיהיה, לא עוזר. אבל באמת, כל הכבוד לנוקאאוט הקטלני נגד יריב שלא התגונן, כי אף אחד לא הציג את העמדה הזאת בשום נקודה בדיון. הלוואי והייתי טוב כמוך בלהביס אנשים לא קיימים שלא מגינים על העמדה שאתה תוקף. היות והעמדה שלי היתה שהשמאל פחות אלים, זה פחות נוקאאוט ויותר דומה ל"אתה בזירה הלא נכונה", אבל לא נורא. תמשיך לספר לעצמך שאתה גיבור גדול. גם אני אספר איך ימני לא ויתר ונלחם עד המוות מול אף אחד, עד כדי כך אמיץ הוא היה, הימני הזה. קיבלת הזדמנות להראות שטענתי שהשמאל לא אלים - נכשלת. קיבלת הזדמנות להראות אלימות של צבור, שמאל מול ימין, הכרזת שאתה לא צריך להראות את זה. הכרזה משונה, כשזה כל הדיון. אז בזירה האמיתית, לא הנחתת אפילו מכה קטנה אחת אבל, עזוב. העיקר שבדיון הדמיוני בראש שלך ניצחת . ועל הדרך, תמכת בכהנא ובלהילחם עד המוות, ועוד טענת שזה מייצג את הימין - בדיון על אלימות של הציבור הימני, ייחסת עמדות והתנהגות אלימה לציבור הימני. אז אני יכול להבין לא להצליח להכות את היריב, קורה, אבל להרביץ לעצמך? זה באמת כישרון. |
|
AlphaPower(שולט) |
לפני 3 שנים •
18 בינו׳ 2021
לפני 3 שנים •
18 בינו׳ 2021
AlphaPower(שולט) • 18 בינו׳ 2021
דרקן נראה שאתה בתסביך, אתה צריך עזרה להבין את עצמך?
כשימין מגיב באלימות הוא לא מסתיר את זה או מתבייש בזה, אתה מציג את זה כאילו אנשי ימין צריכים להתבייש בחיסול של אדם שבעצמו רצח יהודים באלטלנה או בהפגנות(כן אלימות) על חוסר הצדק שנעשה עם אהוביה? לא יקרה. כשצריך לקחת אחריות לוקחים אותה בכבוד ולא הופכים ליפי נפש כי אנחנו לא, את ההכחשות על ההתנהגות האלימה שלהם נשאיר לשמאל. ימין ושמאל אלימים באותה המידה רק שהימין מודע לעצמו והשמאל מכחיש וכאן אפשר לסכם את הדיון. |
|
ברייה(שולטת){לא!!!מחפשת} |
לפני 3 שנים •
18 בינו׳ 2021
לפני 3 שנים •
18 בינו׳ 2021
ברייה(שולטת){לא!!!מחפשת} • 18 בינו׳ 2021
דרקן ראהל כתב/ה: לגיטימי להסכים שלא להסכים. אם הבנתי משהו לא נכון, אשמח אם תסבירי אותו. שוב, כמו שאמרתי, נקטתי עמדה קיצונית בהתחלה, שגם אני לא יכול להגן עליה, והודיתי בזה כמעט מייד.
מה שכן, לרגע לא טענתי שלגור מעבר לקו הירוק מדגים מבנה אישיות אלים. אך, האם ייתכן שיש קשר כלשהו בין אלימות ואמונה דתית? שכאשר אתה יודע שאתה פועל בשם אלוהים ואמונה, אתה מגיע לאלימות יותר בקלות? שכאשר מחנכים אותך, וזו רק הצעה, שאתה עם סגולה, שמקום מגוריך מקרב את גאולת העולם, אולי שלאויב שלך אין נשמה או שיש לו נשמה נחותה משלך, יותר קל להגיע לאלימות? שכאשר התשובות לשאלות מוסריות מגיעות ממנהיג דתי שמילתו קדושה, שאומר שזה מוסרי לתקוף שוטר או חייל, אתה עושה את זה, בידיעה מלאה שאתה עושה מעשה טוב? קחי את בנצי גופשטיין, או את מפלגת נעם - מה מניע את השנאה שלהם להומואים? ספר שכתוב בו שדינם של הומואים הוא מוות, שלעולם לא יזכה למהדורה שנייה עם מוסר מעודכן לתקופתנו. הרבה מאוד מהאלימות בעולמנו מונעת מדת, אז למה היא לא יכולה להוות הסבר לאלימות פה בארץ? נטורי קרתא לא ממש ניתנים להגדרה כשמאל או ימין, אך הם בהחלט אלימים מאוד כלפי משטרה וחיילים. ניסיתי בחיפוש מהיר למצוא מידע על הקשר בין אלימות לדת בישראל, אבל לא מצאתי. כך שאני רק מעלה אפשרות, לא מעבר. דרקן, בגדול, דת היא סוג של אידאולוגיה וגם היא נתונה לפרשנויות. נעזוב שלא כל המתיישבים מעבר לקו הירוק הם דתיים, כמו גם אני מכירה לא מעט ימניים שהקשר בינם לבין הדת היהודית מקרי לחלוטין, אני לא חושבת שהדת בהכרח מקבילה לאלימות. הפנטיות כן, הדת לא. צמחונים וטבעונים פנטיים נורא אלימים בעיניי. משמאלנים פנטיים אני פוחדת מאוד ועוקפת אותם על קצות האצבעות וימנים פנטיים מפחידים אותי באותה המידה. אדם שמוותר על הביקורת העצמית לטובת אידאולוגיה כלשהי, הוא אדם מסוכן כי הוא עושה בחירות שמסכנות לא רק אותו, אלא גם את הסביבה. האמירה שציבור כלשהו אלים מעצם היותו דתי, תל אביבי, אשכנזי או טבעוני, זאת אמירה שאינה נעימה לי למחשבה ובטח שלדיון. ספציפית לגבי הטיעון אודות ארץ ישראל שלמה, אז לידיעתך בארצות רבות כולל בריטניה קיימות קבוצות גדולות של נוצרים (הנוצרים הבריטיים אוהבי ישראל למשל) שהבסיס לאיחודם מהווה אידאולוגיה ״ארץ ישראל שלמה ליהודים״. וזה לא סותר את היותם אנשי שלום ששולחים את ילדיהם להתנדב בקיבוצים ובמקביל עובדים בשטחים של הרשות הפלשתינאית בתור רופאי שיניים, רופאי ילדים ועוד בשכר זעום כחלק מתחושת שליחות. כלומר, אפשר גם וגם. אבל שוב, השאלה שלך הייתה האם הימין אלים יותר מהשמאל. והתשובה שלי היא שלא. שבמציאות הישראלית האלימה שני הצדדים אלימים באותה המידה, גם אם הדרך בה כל אחד מהצדדים מחצין את האלימות שונה. וגרוע מכל שאף אחד מהצדדים לא שם לכך לב. |
|
דרקן ראהל(נשלט){מית} |
לפני 3 שנים •
18 בינו׳ 2021
לפני 3 שנים •
18 בינו׳ 2021
AlphaPower כתב/ה: דרקן נראה שאתה בתסביך, אתה צריך עזרה להבין את עצמך?
כשימין מגיב באלימות הוא לא מסתיר את זה או מתבייש בזה, אתה מציג את זה כאילו אנשי ימין צריכים להתבייש בחיסול של אדם שבעצמו רצח יהודים באלטלנה או בהפגנות(כן אלימות) על חוסר הצדק שנעשה עם אהוביה? לא יקרה. כשצריך לקחת אחריות לוקחים אותה בכבוד ולא הופכים ליפי נפש כי אנחנו לא, את ההכחשות על ההתנהגות האלימה שלהם נשאיר לשמאל. ימין ושמאל אלימים באותה המידה רק שהימין מודע לעצמו והשמאל מכחיש וכאן אפשר לסכם את הדיון. הנה מתוך מה שרוח סערה הביא על אלטלנה: אני מצטט מויקיפדיה : יצחק רבין כתב בזכרונותיו בראותם את האלטלנה בוערת, אנשי האצ"ל נתקפו בהיסטריה וצעקו "בגין על האונייה! הצילו את בגין!" לפי עדות רבין אנשי הפלמ"ח הגבירו בתגובה את עוצמת האש שירו על האונייה ואילו הוא ומפקדים נוספים של הפלמ"ח שנמצאו במלון ריץ (מטה הפלמ"ח בתל אביב) ניסו להפסיק את הירי על האונייה אז, לפי זה, רבין ניסה לעצור את הירי על האונייה. אבל, יפה שאתה חושב שזה היה רעיון טוב. אתה אכן מצדיק את אלימות הימין, את החלק הזה של הדיון אפשר לסכם כניצחון שלך - הימין אלים, ואף גאה בזה. ולגבי אלימות השמאל - לא הבאת אף דוגמה. אז נסכם את החלק הזה של הדיון באפס לך אז נסכם: הימין אלים מאוד וגאה, אפילו ברצח ראש ממשלה. לגבי השמאל, אפס הוכחות לאלימות. מזל שאני מתייחס אליך כאל... בעל אחיזה רופפת משהו במציאות, ולא מייחס את התנהגותך ההזויה לכלל הימין. נ.ב. לא חייבים לסכם. קח את כל הזמן שבעולם להדהד ססמאות של כהנא ולהצדיק את רצח רבין. תדגים לכולנו עד כמה רחוק יכולה אלימות להגיע, אני זורם. |
|
דרקן ראהל(נשלט){מית} |
לפני 3 שנים •
18 בינו׳ 2021
לפני 3 שנים •
18 בינו׳ 2021
ברייה כתב/ה: דרקן ראהל כתב/ה: לגיטימי להסכים שלא להסכים. אם הבנתי משהו לא נכון, אשמח אם תסבירי אותו. שוב, כמו שאמרתי, נקטתי עמדה קיצונית בהתחלה, שגם אני לא יכול להגן עליה, והודיתי בזה כמעט מייד.
מה שכן, לרגע לא טענתי שלגור מעבר לקו הירוק מדגים מבנה אישיות אלים. אך, האם ייתכן שיש קשר כלשהו בין אלימות ואמונה דתית? שכאשר אתה יודע שאתה פועל בשם אלוהים ואמונה, אתה מגיע לאלימות יותר בקלות? שכאשר מחנכים אותך, וזו רק הצעה, שאתה עם סגולה, שמקום מגוריך מקרב את גאולת העולם, אולי שלאויב שלך אין נשמה או שיש לו נשמה נחותה משלך, יותר קל להגיע לאלימות? שכאשר התשובות לשאלות מוסריות מגיעות ממנהיג דתי שמילתו קדושה, שאומר שזה מוסרי לתקוף שוטר או חייל, אתה עושה את זה, בידיעה מלאה שאתה עושה מעשה טוב? קחי את בנצי גופשטיין, או את מפלגת נעם - מה מניע את השנאה שלהם להומואים? ספר שכתוב בו שדינם של הומואים הוא מוות, שלעולם לא יזכה למהדורה שנייה עם מוסר מעודכן לתקופתנו. הרבה מאוד מהאלימות בעולמנו מונעת מדת, אז למה היא לא יכולה להוות הסבר לאלימות פה בארץ? נטורי קרתא לא ממש ניתנים להגדרה כשמאל או ימין, אך הם בהחלט אלימים מאוד כלפי משטרה וחיילים. ניסיתי בחיפוש מהיר למצוא מידע על הקשר בין אלימות לדת בישראל, אבל לא מצאתי. כך שאני רק מעלה אפשרות, לא מעבר. דרקן, בגדול, דת היא סוג של אידאולוגיה וגם היא נתונה לפרשנויות. נעזוב שלא כל המתיישבים מעבר לקו הירוק הם דתיים, כמו גם אני מכירה לא מעט ימניים שהקשר בינם לבין הדת היהודית מקרי לחלוטין, אני לא חושבת שהדת בהכרח מקבילה לאלימות. הפנטיות כן, הדת לא. צמחונים וטבעונים פנטיים נורא אלימים בעיניי. משמאלנים פנטיים אני פוחדת מאוד ועוקפת אותם על קצות האצבעות וימנים פנטיים מפחידים אותי באותה המידה. אדם שמוותר על הביקורת העצמית לטובת אידאולוגיה כלשהי, הוא אדם מסוכן כי הוא עושה בחירות שמסכנות לא רק אותו, אלא גם את הסביבה. האמירה שציבור כלשהו אלים מעצם היותו דתי, תל אביבי, אשכנזי או טבעוני, זאת אמירה שאינה נעימה לי למחשבה ובטח שלדיון. ספציפית לגבי הטיעון אודות ארץ ישראל שלמה, אז לידיעתך בארצות רבות כולל בריטניה קיימות קבוצות גדולות של נוצרים (הנוצרים הבריטיים אוהבי ישראל למשל) שהבסיס לאיחודם מהווה אידאולוגיה ״ארץ ישראל שלמה ליהודים״. וזה לא סותר את היותם אנשי שלום ששולחים את ילדיהם להתנדב בקיבוצים ובמקביל עובדים בשטחים של הרשות הפלשתינאית בתור רופאי שיניים, רופאי ילדים ועוד בשכר זעום כחלק מתחושת שליחות. כלומר, אפשר גם וגם. אבל שוב, השאלה שלך הייתה האם הימין אלים יותר מהשמאל. והתשובה שלי היא שלא. שבמציאות הישראלית האלימה שני הצדדים אלימים באותה המידה, גם אם הדרך בה כל אחד מהצדדים מחצין את האלימות שונה. וגרוע מכל שאף אחד מהצדדים לא שם לכך לב. רק לגבי ההערה בסוף - אני לא מחשיב עצמי שמאלן, אך כתבתי את דעתי על דרכיו הלא-חיוביות של השמאל לפעול בתגובה השנייה שלי. אז אני לא חושב שאני בהכרח מייצג, אבל על עצמי אני יכול להעיד שאני מודע לשלילי בשמאל. מנגד - קראי את אלפא הנכבד - הוא לוקח בעלות על אלימות ימנית, מתהדר בה ומביע אפילו תמיכה ברצח רבין. אז לפחות חלק מאנשי הימין מודעים. השאלה מה הם עושים עם זה. האם אלפא הוא דוגמא מייצגת? אני מניח שרק למיעוט בתוך הימין. אבל זה מספיק לי כדי לא לישון בשקט. מספיק בנאדם אחד כמו אלפא כדי להוריד ראש ממשלה, נערה תמימה או חבורת מתפללים במערת המכפלה, כפי שההיסטוריה מלמדת |
|
ברייה(שולטת){לא!!!מחפשת} |
לפני 3 שנים •
18 בינו׳ 2021
לפני 3 שנים •
18 בינו׳ 2021
ברייה(שולטת){לא!!!מחפשת} • 18 בינו׳ 2021
דרקן, בשמאל יש אנשים שעושים ועשו הרבה יותר מלדבר שטויות בכלוב, ושהידיעה שהם קיימים בעולמי גורמת לי להתהפך בלילות וגם בימים להסתכל לאחור. כלומר, אני שוב מחזירה את הדיון לאותה המסקנה — לא באמת קיים הבדל. האחד מתהדר בנוצות של תרנגול קרב והשני מסתובב לבוש בציפה וטוען שהוא רך, לבן וטהור כמו כרית, אבל ברגע האמת שני הצדדים שולפים סכינים. איש איש סכיניו ואויביו הוא.
לגבי פולחן רבין, הרצח שלו אינו אלימות כן או לא, אלא פגיעה בקודש הקודשים עליו מושתתת חברה מתוקנת ולכן הוא כה נורא. לגבי השוואה הסטורית בין רציחות של ימין לבין הרציחות שבוצעו על ידי השמאל, כבר אמרנו שהשמאל עובר את הימין בזחילה. ונקודתית — אני לא יודעת מי אלים יותר, זה שירה בחמישים מתפללים חפים מפשע או זה שרץ להתחבק ולהתנשק עם מחבל שלילה קודם רצח משפחה ישנה על שלושת ילדיה וכרת את ראשה של ילדה בת חודשיים. לגבי המקרה הראשון אני לפחות יכולה להתנחם שהרוצחים (אם הם לא מתאבדים או נהרגים) נשפטים על ידי החברה ומשלמים על מעשיהם, לעומתם המתחבקים מסתובבים בינינו כשהילה מדומה של טוב לב והשתייכות לאליטה אינטלקטואלית כלשהי דבוקה לראשם. אותי אישית האחרונים מפחידים יותר. כי בכל הקשור לימין (ואת זה כתבתי כבר בשרשור כלשהו) אני לפחות יודעת מול מי אני עומדת, אבל אלה שטוענים שכל האנשים שווים אבל יש השווים יותר, מוגדרים אצלי כתחתית התחתיות בחברה וגם בחיי יומיום רגילים שלי אני מעדיפה לא להתקל בהם. אתה ודעותיך הפוליטיות לא רלוונטי לדיון. 😂😂😂❤️ |
|
עבד משועבד{עבד} |
לפני 3 שנים •
18 בינו׳ 2021
לפני 3 שנים •
18 בינו׳ 2021
עבד משועבד{עבד} • 18 בינו׳ 2021
לתפור תיק לראש הממשלה זו אלימות לכל דבר ועניין.
זאת אלימות שמסיתה ציבור שלם נגד ראש הממשלה וגורמת לו לרצות למצות איתו את הדין. זה בדיוק כמו הרבנים שקבעו שצריך להפעיל על רבין דין רודף. אותו סוג של אנשים ואותה דרך פעולה רק מהצד השני. ההפגנות האלימות הם תוצאת ההסתה של מערכת הצדק ועוזריהם בתקשורת. |
|
דרקן ראהל(נשלט){מית} |
לפני 3 שנים •
18 בינו׳ 2021
לפני 3 שנים •
18 בינו׳ 2021
נניח שאתה צודק ולתפור תיקים זה אלימות.
איפה ההוכחה שתפרו תיקים? זה בית משפט קבע? יש לך, אולי, הקלטה של בכירים אומרים שתופרים תיק? או שאתה, כימני, החלטת שהתיקים תפורים, אחר כך הכנסת "תפירת תיקים" תחת הכותרת אלימות, ואז אמרת "הנה אלימות"? אתה יודע מה זה begging the question? אגב, להוריד שכפץ בפני קהל הבית זאת צורה של אלימות, כי זה יוצר הרגשה של אנחנו מול הם. אז ביבי עודד אלימות, והציבור שלו הגיב בהתאם. הנה, הגדרתי משהו כאלימות וזכיתי בעוד נקודה. בגלל זה, קובעים הגדרות מראש, ולא משנים אותן בתוך הדיון. גם סרטון זוועה על הכנת עוגה הוא אלימות קולינרית, לא? אם תפנה אותי למילון או מחקר כלשהו במדעי החברה או ביולוגיה שמגדירים "תפירת תיקים" כאלימות, בצירוף הוכחה ברורה שתפרו לביבי תיק, סבבה. אחרת, תעבוד על טיעון טוב יותר |
|
זאב פטיש{סאדיסט} |
לפני 3 שנים •
18 בינו׳ 2021
לפני 3 שנים •
18 בינו׳ 2021
זאב פטיש{סאדיסט} • 18 בינו׳ 2021
הגיע הזמן להתבגר וקצת לצאת מהקוביה הטלויזיונית, להפסיק לדקלם את השטויות שראיתם בחדשות ואת שטיפת המוחות...
ברמה הממשלתית פוליטית אין ימין שמאל, תפנימו, תתבגרו, תבינו !!!!!!!! לא ביבי, פרס, רבין , ברק , אריאל וכו... אף אחד מהם לא מדבר את השפה שלכם !! 1. רבין מחבק השלום הוא זה שבנה את ש"ס והעלה את דרעי לגדולה. 2. ביבי פינה מאחזים בכוח ואף השפיל אותם. 3. ברק גירש את פרס בבושת פנים. והרשימה של מתי שבא לי להיות יעני ימין ואו שמאל לפי רוח השעה..... אנשי השיווק של המדיה מייצרים עבורכם סיבות ועניין דרמתי שאינו קיים, אין שמאל ואין ימין ומעולם לא באמת היה ושלא לדבר שמבחינת הכלכלה - כל הנושא הפוך ביחס לשאר העולם (לאילו אשר למדו קצת קצת כלכלה) וכן אני מתנשא ומותר לי, גדלתי בתוך החרא הפוליטי הזה.. אני הרפש שנולד לתוך המציאות הדפוקה הזאת ומשפחתי ידועה מאוד מאוד וכמה מהם מותגים פוליטיים.. הידעתם - לוביסטים ימניים ואנשי מרץ ביחד עבדו להקמת התנועה הלהטבית בארץ ?? (אחד מהמקימים משפחה) הידעתם - שהרבה לפני מהפכנת הניידים המדוברת של כחלון, הייתם מדברים במירס עד היום אם לא הקרב שעלה לביבי בשלטון הראשון שלו ? ( לאוהבי כלכלת השוק הפתוח ולמביני עניין, הערכות שבזכות הכלכלה הפתוחה של ביבי נשרוד את המיתון הקרוב ברבדים ויהיו תחומים שיעברו מיתון קשה מאוד) עכשיו בואו נמשיך לדבר על ימין ושמאל ובזמן שאתם תדברו שטויות ודברי הזיה, פוליטקאים יוכלו להמשיך להזרים 3400 שח לכל תלמיד ישיבה ועזרה במגורים וזאת בזמן שאתם תשלמו אלפי שקלים מידי חודש ללימודי רפואה ותרפאו את כל התלמידים ההוללים על חשבונכם... בזמן שאתם תריבו על מי שמאלן ומין ימני, ימשיכו שרים בממשלה לחלוב אותה לצרכים פוליטים שאין להם קשר למציאות שלנו.. קורונה 2021 ואנחנו במשבר כלכלי עצום והעיקר הפקח ימשיך לתת לי דוח 250 שח על חניה בתא, בשביל להרוויח את זה אחרי מיסים אני צריך 540 שח נטו בכיס... כעצמאי אני צריך לגלגל בערך מחזור של 3000-5000 שח עם כל הקלול בדבר רק בשביל לכסות את הדוח.. אז בואו ונצביע עכשיו לחולדאי, אולי הוא ינהיג טוב יותר את המדינה, כי באמת אכפת לו מהתושבים ואולי ברמה מדינית יהיה אכפת לו יותר.....חחחחחחחחחחחח |
|
AlphaPower(שולט) |
לפני 3 שנים •
18 בינו׳ 2021
לפני 3 שנים •
18 בינו׳ 2021
AlphaPower(שולט) • 18 בינו׳ 2021
דרקן ראהל כתב/ה: AlphaPower כתב/ה: דרקן נראה שאתה בתסביך, אתה צריך עזרה להבין את עצמך?
כשימין מגיב באלימות הוא לא מסתיר את זה או מתבייש בזה, אתה מציג את זה כאילו אנשי ימין צריכים להתבייש בחיסול של אדם שבעצמו רצח יהודים באלטלנה או בהפגנות(כן אלימות) על חוסר הצדק שנעשה עם אהוביה? לא יקרה. כשצריך לקחת אחריות לוקחים אותה בכבוד ולא הופכים ליפי נפש כי אנחנו לא, את ההכחשות על ההתנהגות האלימה שלהם נשאיר לשמאל. ימין ושמאל אלימים באותה המידה רק שהימין מודע לעצמו והשמאל מכחיש וכאן אפשר לסכם את הדיון. הנה מתוך מה שרוח סערה הביא על אלטלנה: אני מצטט מויקיפדיה : יצחק רבין כתב בזכרונותיו בראותם את האלטלנה בוערת, אנשי האצ"ל נתקפו בהיסטריה וצעקו "בגין על האונייה! הצילו את בגין!" לפי עדות רבין אנשי הפלמ"ח הגבירו בתגובה את עוצמת האש שירו על האונייה ואילו הוא ומפקדים נוספים של הפלמ"ח שנמצאו במלון ריץ (מטה הפלמ"ח בתל אביב) ניסו להפסיק את הירי על האונייה אז, לפי זה, רבין ניסה לעצור את הירי על האונייה. אבל, יפה שאתה חושב שזה היה רעיון טוב. אתה אכן מצדיק את אלימות הימין, את החלק הזה של הדיון אפשר לסכם כניצחון שלך - הימין אלים, ואף גאה בזה. ולגבי אלימות השמאל - לא הבאת אף דוגמה. אז נסכם את החלק הזה של הדיון באפס לך אז נסכם: הימין אלים מאוד וגאה, אפילו ברצח ראש ממשלה. לגבי השמאל, אפס הוכחות לאלימות. מזל שאני מתייחס אליך כאל... בעל אחיזה רופפת משהו במציאות, ולא מייחס את התנהגותך ההזויה לכלל הימין. נ.ב. לא חייבים לסכם. קח את כל הזמן שבעולם להדהד ססמאות של כהנא ולהצדיק את רצח רבין. תדגים לכולנו עד כמה רחוק יכולה אלימות להגיע, אני זורם. הבעיה היא שאתה מצטט מה שנוח לך ולא את כל המידע וממשיך להטעות, רבין היה המפקד היחיד שהיה מוכן לקחת על עצמו לירות על אלטלנה, אחרים לא רצו לירות ביהודים, רבין ממש לא ניסה למנוע את הירי. כמו שאמרתי הימין לא מכחיש את מה שהוא עושה לעומת השמאל. בעניין רצח רבין לא הצדקתי את זה, הסברתי איך גלגל מסתובב לו, ובכללי מי שרצח אותו לא היה יגאל. והבאתי לך 3 דברים שעשה השמאל אבל אתה רושם אפס הוכחות לאלימות של השמאל אז כמובן שאין עם מי לדבר וחבל להציף את הפורום עם עוד המון דוגמאות. וכמובן כדי שתבין שהימין לא סופרים שמאלנים אז תגובת כהנא הייתה במיוחד בשבילך כדי שתישן טוב בלילה ותמשיך להגיד שרק הימין הוא אלים והשמאל צדיקים. |
|