סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

שבירת גבולות

dragon fly
לפני 18 שנים • 22 באוג׳ 2006
dragon fly • 22 באוג׳ 2006
Queencie כתב/ה:
דראגון, אתה יוצא להגנה אישית על דולי - ואולי אתה מרגיש שיש בפוסט הזה תקיפה אישית כלפיה - ולכן אתה חש שעליך לעשות זאת, ועושה זאת בהצלחה. מה עוד שנראה שאתה צד בעניין ובנושא.... ואם כך ודאי שיש לך דעה שיש לה משקל ומשמעות.

אלא שלדעתי אין כאן צליבה אישית של דולי - אלא של האלמנט בסיפור שלה שמעורר אנטגוניזם.

לפי מה שנאמר בסיפור הגבול הוצב כגבר אחד משתתף בסשן. בפועל השתתפו שניים.
לעניות דעתי גבול מסוג זה הוא גבול שקורא למתוח אותו. אם אני מעמידה את הסיטואציה במסגרת מיילדום - מגע מיני עם גבר אחד - ולא עם שניים - המצב אינו דומה. במיילדום שיתוף של גבר נוסף הופך את הסשן לאורגיה רבת משתתפים. בפמדום שיתוף של גבר בנוסף על השולטת הוא כבר מצב של סשן רב משתתפים. ולכן צרופו של גבר נוסף הוא גבול "קרוב" שגם לי כשולטת קורץ למתוח אותו.

במיילדום אולי המצב המקביל הוא שיתופה של אישה בנוסף על השולט והסאבית אומרת - רק אחת, כשבפועל בנוסף על האחת השולט מצרף שתיים. או לחלופין גבול של צרוף רק גבר אחד ובפועל מצב של צירוף 2 נוספים.

אמר חואן - הוא לא ידע שגבר נוסף הצטרף. האמנם? אין תחושה שונה בחדירת זין בהשוואה לחדירת דילדו??

הסאב היה מודע לצירופו של הגבר השני. בדיוק כפי שהסכים בהנאה רבה לצירופו של הראשון. לא הביע ולו צל צילה של מחאה. לא ביקש לעצור, פשוט ביקש עוד. ביקש - וקיבל.

וכמו בכל פנטזיה - גם בסיפור הזה אין תאור של אפטר קייר או של שיחת הסיכום של הסשן. האם העבד אמר לה שהוא כועס על חציית הגבול? האם הודה לה על שלקחה אותו רחוק קצת יותר משציפה? האם היה צורך לנחמו? ועוד ועוד.

השולטת היתה שם לקרוא את תגובות הנשלט. אם במילים מפורשות, אם בשפת גוף, אין רמז לכך שהיו כאלו מצידו של הנשלט.

התמונה שעולה מהסיפור הוא של סשן סוחף, מהנה עבור כל משתתפיו, שגם אם היו בו חלקים בלתי צפויים, מאיימים, או חורגים מהמוסכם מראש - לא עורר דבר מלבד הנאה.

אז מי אנחנו לשפוט???

סיכמת את זה כל כך יפה שאני מוחא לך כפיים........

את בעצם אמרת הכל במילותייך היפות מקווה שאחרים הבינו מה את אומרת פה.........

אכן מי אנחנו לשפוט?

זה מה שהפריע לי שאכן שופטים בלי ידיעה של המעורבים בדבר חורצים את דינם ואומרים אונס וכו
Queencie​(שולטת)
Queencie​(שולטת) • 22 באוג׳ 2006
dragon fly כתב/ה:
Queencie כתב/ה:
דראגון, אתה יוצא להגנה אישית על דולי - ואולי אתה מרגיש שיש בפוסט הזה תקיפה אישית כלפיה - ולכן אתה חש שעליך לעשות זאת, ועושה זאת בהצלחה. מה עוד שנראה שאתה צד בעניין ובנושא.... ואם כך ודאי שיש לך דעה שיש לה משקל ומשמעות.

אלא שלדעתי אין כאן צליבה אישית של דולי - אלא של האלמנט בסיפור שלה שמעורר אנטגוניזם.

לעניות דעתי גבול מסוג זה הוא גבול שקורא למתוח אותו. אם אני מעמידה את הסיטואציה במסגרת מיילדום - מגע מיני עם גבר אחד - ולא עם שניים - המצב אינו דומה. במיילדום שיתוף של גבר נוסף הופך את הסשן לאורגיה רבת משתתפים. בפמדום שיתוף של גבר בנוסף על השולטת הוא כבר מצב של סשן רב משתתפים. ולכן צרופו של גבר נוסף הוא גבול "קרוב" שגם לי כשולטת קורץ למתוח אותו.

במיילדום אולי המצב המקביל הוא שיתופה של אישה בנוסף על השולט והסאבית אומרת - רק אחת, כשבפועל בנוסף על האחת השולט מצרף שתיים. או לחלופין גבול של צרוף רק גבר אחד ובפועל מצב של צירוף 2 נוספים.

אמר חואן - הוא לא ידע שגבר נוסף הצטרף. האמנם? אין תחושה שונה בחדירת זין בהשוואה לחדירת דילדו??

הסאב היה מודע לצירופו של הגבר השני. בדיוק כפי שהסכים בהנאה רבה לצירופו של הראשון. לא הביע ולו צל צילה של מחאה. לא ביקש לעצור, פשוט ביקש עוד. ביקש - וקיבל.

וכמו בכל פנטזיה - גם בסיפור הזה אין תאור של אפטר קייר או של שיחת הסיכום של הסשן. האם העבד אמר לה שהוא כועס על חציית הגבול? האם הודה לה על שלקחה אותו רחוק קצת יותר משציפה? האם היה צורך לנחמו? ועוד ועוד.

השולטת היתה שם לקרוא את תגובות הנשלט. אם במילים מפורשות, אם בשפת גוף, אין רמז לכך שהיו כאלו מצידו של הנשלט.

התמונה שעולה מהסיפור הוא של סשן סוחף, מהנה עבור כל משתתפיו, שגם אם היו בו חלקים בלתי צפויים, מאיימים, או חורגים מהמוסכם מראש - לא עורר דבר מלבד הנאה.

אז מי אנחנו לשפוט???

סיכמת את זה כל כך יפה שאני מוחא לך כפיים........

את בעצם אמרת הכל במילותייך היפות מקווה שאחרים הבינו מה את אומרת פה.........

אכן מי אנחנו לשפוט?

זה מה שהפריע לי שאכן שופטים בלי ידיעה של המעורבים בדבר חורצים את דינם ואומרים אונס וכו

חן חן
huan
huan • 22 באוג׳ 2006
אני חושב שהמיטוט "לא ידע מה חודר עליו" בהחלט מתאר את המצב בו הוא נמצא במיוחד עם השולטת יודעת לקרוא את שפת הגוף ויודעת את נפשו של העבד.
מתיחת גבולות זה דבר מאוד נחמד בתנאי שהסאב מסוגל להסכים....מהסיפור ומהתיאור של מצבו לא נראה כאילו זה היה המקרה.
בכל מקרה אני ממש לא שופט,אני אישית סבור שמדובר בסיפור ובסיפור הכל הולך.
לאסי​(מתחלף){עע}
לאסי​(מתחלף){עע} • 22 באוג׳ 2006
למי ששאל אם השתתפתי בסשן -

לא השתתפתי ואינני מכיר את הנפשות הפועלות (נעים מאד, אגב)

כשאמרתי 'היו רגעים יפים' התכוונתי בסיפור ובמהלך הקריאה (ולא הקריעה icon_wink.gif ).

חוץ מזה הדיון כאן נהיה מה-זה ארוך
טחנתם לי תשכל
אז לא קראתי עד הסוף...

עטלפית כבר תרביץ לי על זה
דולי .​(שולטת)
לפני 18 שנים • 23 באוג׳ 2006
דולי .​(שולטת) • 23 באוג׳ 2006
לאסי כתב/ה:
למי ששאל אם השתתפתי בסשן -

לא השתתפתי ואינני מכיר את הנפשות הפועלות (נעים מאד, אגב)

כשאמרתי 'היו רגעים יפים' התכוונתי בסיפור ובמהלך הקריאה (ולא הקריעה icon_wink.gif ).

חוץ מזה הדיון כאן נהיה מה-זה ארוך
טחנתם לי תשכל
אז לא קראתי עד הסוף...

עטלפית כבר תרביץ לי על זה

לפחות יצא דבר טוב ....icon_smile.gif
דולי .​(שולטת)
דולי .​(שולטת) • 23 באוג׳ 2006
Queencie כתב/ה:

אז מי אנחנו לשפוט???

icon_smile.gif
וזה נקרא להוציא לי את המילים מהמקלדת....
בפרק ב' , התמונה תהיה ברורה יותר.
dragon fly
dragon fly • 23 באוג׳ 2006
דולי יקירתי

בעולם הגדול יש הרבה סוגים של ביקורת

ביקורת טובה עניינית ,שמכבדת את הכותב תמיד לגיטמית בעינינו

את יודעת שאני מכבד אותך מאוד וחושב שעוד הרבה כמוני

בחרתי לצטט ביקורות לסיפורך במטרה אחת לעודד אותך להעלות את חלק ב של הסיפור

אני יודע איך לדבר אל הרגש שלך ולשכנע אותך לעלות את חלק ב אבל זאת לא מטרתי

מטרתי היא שתביני שיש ציבור שנהנה לקרוא ולהתרשם מסיפורייך
ך
לפי דעתי את מגדילה את מכירות השמפו בימים חמים אלו icon_lol.gif

לכן בחרתי לצטט כמה ביקורות תומכות לסיפור שלך שלא מתייחסות לעניין אם הוא אמיתי או לא

אמיתי אלא לסיפור עצמו

פורסם לפני 18 שעות על ידי ונילי בדסמי(מתחלף) • הגב להודעה זו
אני לא חושב שיש לך אופי נלוז ואני מכבד את היושר שלך.
אני לא מכיר אותך אישית.
אני מכיר רק את הכתיבה שלך ואני חושב שאת מוכשרת.
כתבתי בכנות גם על דברים יפים שרואים מהכתיבה שלך.

אני חושב שלמרות נסיון של 16 שנים בבדס"מ לפעמים לא מזיק לשמוע עצות בכוונות טובות.
למרות שתמיד היה בסדר פעם את עלולה לטעות בפרשנות ההסכמה וחבל.
לא קשה להמשיך את הFUN עם טיזינג, שברור בו שההסכמה הושגה.

אם ההסכמה הושגה ונטלת חופש סיפרותי כדי לכתוב שההסכמה לא הושגה אני בטוח שאת יכולה לכתוב מצויין גם עם פחות חופש סיפרותי.
אני חושב שאת מספיק מוכשרת בכתיבה.
תקציר:
מחכה לפרק ב'.
כתבי!!
icon_smile.gif
פורסם לפני 16 שעות על ידי Queencie(שולטת) • הגב להודעה זו
את תגובתי לסיפור הבעתי מעל דפי הפורום... ומהכתיבה שלך בסיפור זה כמו גם בסיפורים קודמים אני בטוחה שאת קוראת את הסאב במיפוי מדויק ורגיש.
זר לא יבין זאת. נקודה.
יישר כח! והמשיכי להנות, ולא פחות מכך - המשיכי לפרסם.

zev12

15:05 22/08/06

מדהים ומגרה

למעלה

Queencie(שולטת)

15:20 22/08/06

אחחח דולי.... דומית מסוכנת שכמוך ... סיפור מגרה ומסעיר מאוד.

למעלה

לאסי

18:39 22/08/06

עטלפית-על תאהב את זה יותר ממני

אבל היו שם רגעים יפים

אני יכול לצטט עוד ועוד אבל פשוט המסר הוא ברור

רוצים את חלק ב..........

אני מכיר אותך טוב יכול לשער מה יש שם

אבל יודע שאת תמיד מסוגלת להפתיע אז אנא ממך

תפתיעי אותי...........תגרמי לי ללכת בזיג זאג בעבודה............. icon_lol.gif

מחכה בקןצר רוח לחלק ב ביחד עם עוד הרבה...........

אנא ממך תפתיעי אותנו icon_exclaim.gif
חתולההה

היי דולי

חתולההה • 23 באוג׳ 2006
קראתי את כל מה שנכתב פה.

קודם כל בלי קשר לכלום אהבתי את מה שכתבת.זה מגרה ,מושך, מעניין

נושא השיחה שעלתה כאן באם זה היה אונס או לא,בשבירת גבולות,זהו נושא מאוד מאוד מורכב
בעקבות מה שקראתי הסאב מאוד נהנה ולא ראיתי שהוא התנגד למשהו בסופו של דבר,למרות שהוא הסכים לגבר אחד ולא ליותר,חשוב מאוד להתחשב במה שהסאב או הסאבית מבקשים או מוכנים לנסות.חשוב שתהיה הסכמה בין הצדדים,והמטרה היא ששניכם תהנו.בלי לגרום נזק לאף אחד .נכון שלפעמים בזמן סשן או כל מצב אחר שהסאב או הסאבית מאוד מאוד בהיי אז פתאום הכל פתוח ואפשר לנסות או להוסיף דברים ולפרוץ גבולות,כי לפעמים אם בהתחלה אמרתי לא,אז אחר כך במצב שונה אני יכולה להגיד כן ולהסכים,אבל חשוב להיות מודעים למה שקורה ולמה שעושים.ולפרוץ בהדרגה את הגבולות,לי חשוב מאוד שהאדון שלי יתקדם איתי לאט ובהדרגה,וגם פריצת גבולות לראות עד לאיפה אני מסוגלת להגיע,אבל הכל בהסכמה.

מיאווווווווווווווווו חתולההה.
CaveM
לפני 18 שנים • 24 באוג׳ 2006

Re: היי דולי

CaveM • 24 באוג׳ 2006
חתולההה כתב/ה:
קראתי את כל מה שנכתב פה.

נושא השיחה שעלתה כאן באם זה היה אונס או לא,בשבירת גבולות,זהו נושא מאוד מאוד מורכב
בעקבות מה שקראתי הסאב מאוד נהנה ולא ראיתי שהוא התנגד למשהו בסופו של דבר,למרות שהוא הסכים לגבר אחד ולא ליותר,חשוב מאוד להתחשב במה שהסאב או הסאבית מבקשים או מוכנים לנסות.חשוב שתהיה הסכמה בין הצדדים,והמטרה היא ששניכם תהנו.בלי לגרום נזק לאף אחד .נכון שלפעמים בזמן סשן או כל מצב אחר שהסאב או הסאבית מאוד מאוד בהיי אז פתאום הכל פתוח ואפשר לנסות או להוסיף דברים ולפרוץ גבולות,כי לפעמים אם בהתחלה אמרתי לא,אז אחר כך במצב שונה אני יכולה להגיד כן ולהסכים,אבל חשוב להיות מודעים למה שקורה ולמה שעושים.ולפרוץ בהדרגה את הגבולות,לי חשוב מאוד שהאדון שלי יתקדם איתי לאט ובהדרגה,וגם פריצת גבולות לראות עד לאיפה אני מסוגלת להגיע,אבל הכל בהסכמה.

איזה ילדה טובה יש כאן תולי ישר כוח
ולך דולי אחלה סיפור
ולכם אלו שלא ממש מפרגנים זה סיפור
עם הוא נכון רק המשתתפים ידעו תפרגנו זה לא עולה כסף ושווה זהב

ושוב דולי תמשיכי לכתוב סיפורים שווים
דולי .​(שולטת)
לפני 18 שנים • 24 באוג׳ 2006

Re: היי דולי

דולי .​(שולטת) • 24 באוג׳ 2006
CaveMaster כתב/ה:
חתולההה כתב/ה:
קראתי את כל מה שנכתב פה.

איזה ילדה טובה יש כאן תולי ישר כוח
ולך דולי אחלה סיפור
ולכם אלו שלא ממש מפרגנים זה סיפור
עם הוא נכון רק המשתתפים ידעו תפרגנו זה לא עולה כסף ושווה זהב

ושוב דולי תמשיכי לכתוב סיפורים שווים

קייבי מקסים,
אתה משכמך ומעלה..
הלוואי ורבים פה היו כמוך..

עוד מעט מעלה את פרק ב',