Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 17 שנים •
18 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
18 באפר׳ 2007
Queen Yasmin(שולטת) • 18 באפר׳ 2007
דקיקון, השבוע תגיע למסיבה ?
אם כן, אצרף אותך לבתול... התענוג יהיה פעמיים כי טוב. תרגיש אותי חודרת אליך לצלילי המוזיקה , חזק ועמוק . כאשר גופך יתחיל לרעוד , ישבנך יבער אלטף את האשכים שלך עם קוביית קרח. זיעה על פניך , גלגל כאב שורט את גבך , אגנך ועוד ... מצבטי פיטמות לוחצות על פיטמותיך, האיבר קשור הדוק ,חזק לירך ו ... המבט חודר לעינייך , תמיד מעליך ביד אחת מלטפת ובשניה שורפת שלך, המלכה יסמין |
|
דקיקון(נשלט) |
לפני 17 שנים •
18 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
18 באפר׳ 2007
דקיקון(נשלט) • 18 באפר׳ 2007
Queen Yasmin כתב/ה: דקיקון, אצרף אותך לבתול... התענוג יהיה פעמיים כי טוב. תרגיש אותי חודרת כאשר גופך יתחיל לרעוד , ישבנך יבער את חודרת לשני אנשים בבת אחת? אני חייב לראות את החיה הזאת... |
|
Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 17 שנים •
18 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
18 באפר׳ 2007
דקיקון כתב/ה: Queen Yasmin כתב/ה: דקיקון, אצרף אותך לבתול... התענוג יהיה פעמיים כי טוב. תרגיש אותי חודרת כאשר גופך יתחיל לרעוד , ישבנך יבער את חודרת לשני אנשים בבת אחת? אני חייב לראות את החיה הזאת... למה או למי התכוונת ? אם כוונתך לסטראפ און ? זה דילדו דו כיווני ואם התכוונת אלי אז ישמור עליך האל מזעמי ! |
|
דקיקון(נשלט) |
לפני 17 שנים •
18 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
18 באפר׳ 2007
דקיקון(נשלט) • 18 באפר׳ 2007
Queen Yasmin כתב/ה: דקיקון כתב/ה: Queen Yasmin כתב/ה: דקיקון, אצרף אותך לבתול... התענוג יהיה פעמיים כי טוב. תרגיש אותי חודרת כאשר גופך יתחיל לרעוד , ישבנך יבער את חודרת לשני אנשים בבת אחת? אני חייב לראות את החיה הזאת... למה או למי התכוונת ? אם כוונתך לסטראפ און ? זה דילדו דו כיווני ואם התכוונת אלי אז ישמור עליך האל מזעמי ! יסמין, נכשלתי בתיאוריה על התמרורים של כיווני התנועה, אז דילדו דו-כיווני זה קצת גדול עליי. למה את מתכוונת????? דקיקון התמים |
|
Kate McCannon |
לפני 17 שנים •
18 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
18 באפר׳ 2007
Kate McCannon • 18 באפר׳ 2007
Queen Yasmin כתב/ה: דקיקון, השבוע תגיע למסיבה ?
אם כן, אצרף אותך לבתול... התענוג יהיה פעמיים כי טוב. תרגיש אותי חודרת אליך לצלילי המוזיקה , חזק ועמוק . כאשר גופך יתחיל לרעוד , ישבנך יבער אלטף את האשכים שלך עם קוביית קרח. זיעה על פניך , גלגל כאב שורט את גבך , אגנך ועוד ... מצבטי פיטמות לוחצות על פיטמותיך, האיבר קשור הדוק ,חזק לירך ו ... המבט חודר לעינייך , תמיד מעליך ביד אחת מלטפת ובשניה שורפת שלך, המלכה יסמין אוי אוי אוי... אני בהחלט הולכת להיות שם כדי לראות את זה!!! יסמין יפה לך בכישרון הפואטי אוהבתותך!! |
|
Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 17 שנים •
18 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
18 באפר׳ 2007
דקיקון כתב/ה: Queen Yasmin כתב/ה: דקיקון כתב/ה: Queen Yasmin כתב/ה: דקיקון, אצרף אותך לבתול... התענוג יהיה פעמיים כי טוב. תרגיש אותי חודרת כאשר גופך יתחיל לרעוד , ישבנך יבער את חודרת לשני אנשים בבת אחת? אני חייב לראות את החיה הזאת... למה או למי התכוונת ? אם כוונתך לסטראפ און ? זה דילדו דו כיווני ואם התכוונת אלי אז ישמור עליך האל מזעמי ! יסמין, נכשלתי בתיאוריה על התמרורים של כיווני התנועה, אז דילדו דו-כיווני זה קצת גדול עליי. למה את מתכוונת????? דקיקון התמים זהו דילדו עם שני צדדים , מצד אחד חודר לישבנך ומצד שני חודר לישבנו . אתם תהיו קשורים הדוק וחזק. אתעלל בכם כראוי , לא אספר את ההמשך , תרגישו את העוצמה והכוחניות / שליטה של המלכה ויחד עם זאת כניעה טוטאלית. קורבנות הלילה יהיו דקיקון והבתול ! טורי יקירתי , חיבוקים ונשיקות רטובות . |
|
Alexey90210(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
18 באפר׳ 2007
סטרפוניים, זה קמו אופניים, אבל משמש לזיון בו זמני של ישבניים
לפני 17 שנים •
18 באפר׳ 2007
Alexey90210(מתחלף) • 18 באפר׳ 2007
שמישהו יגד לי איפה זה נולימית??? יש אותובוס ישיר מחדרה? ומה זה פטיש בדס"מ?
|
|
Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 17 שנים •
18 באפר׳ 2007
Re: סטרפוניים, זה קמו אופניים, אבל משמש לזיון בו זמני של ישב
לפני 17 שנים •
18 באפר׳ 2007
Alexey90210 כתב/ה: שמישהו יגד לי איפה זה נולימית??? יש אותובוס ישיר מחדרה? ומה זה פטיש בדס"מ?
אלכסיי, תגיע למקום המסיבה וברחבת הריקודים אדאג להראות לך איפה זה הנו לימיטס , איזה קו אוטובוס , כיצד הוא נוסע, באילו תחנות עוצר . רק לאחר מכן אדגים על גופך מה זה פטיש בדסמ ואילו פטישים קיימים. |
|
בתול(נשלט) |
לפני 17 שנים •
18 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
18 באפר׳ 2007
בתול(נשלט) • 18 באפר׳ 2007
[quote="Queen Yasmin"]
Alexey90210 כתב/ה: שמישהו יגד לי איפה זה נולימית??? יש אותובוס ישיר מחדרה? ומה זה פטיש בדס"מ?
הכתובת שלהם היא: שביל המרץ 6, זאת סימטה שמקבילה לרחוב השוקן. ברחוב השוקן יש את בית המשפט לתעבורה- תשאל כשתגיע לאזור כולם מכירים, והמועדון יוצא בדיוק מאחוריו. |
|
אורלי(שולטת) |
לפני 17 שנים •
18 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
18 באפר׳ 2007
אורלי(שולטת) • 18 באפר׳ 2007
Queen Yasmin כתב/ה: Alexey90210 כתב/ה: שמישהו יגד לי איפה זה נולימית??? יש אותובוס ישיר מחדרה? ומה זה פטיש בדס"מ?
אלכסיי, תגיע למקום המסיבה וברחבת הריקודים אדאג להראות לך איפה זה הנו לימיטס , איזה קו אוטובוס , כיצד הוא נוסע, באילו תחנות עוצר . רק לאחר מכן אדגים על גופך מה זה פטיש בדסמ ואילו פטישים קיימים. אין...אין עלייך יסמין! מתה עלייך! |
|