red-cell(מזוכיסט) |
לפני 16 שנים •
13 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
13 במרץ 2008
red-cell(מזוכיסט) • 13 במרץ 2008
גם לי היתה דומית שהגרה לחו"ל......
|
|
דוכיפת(נשלט) |
לפני 16 שנים •
17 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
17 במרץ 2008
דוכיפת(נשלט) • 17 במרץ 2008
דומינה כתב/ה: מוזר מאוד שכמה מחברי הפורום התחילו להעביר את הנושא ל"למה חשוב הניסיון" , "והמלכות יותר טובות?" וכו'.
חשבתי לעשות סקר בין הסאבים "האם מלכתך לשעבר נסעה לחו"ל?" . לא מלכתי לשעבר לא נסעה לחול. בעיות טכניות..בנסיעה אפשר מאכסימום סיני או ירדן.אולי שם נמצאות כל המלכות שנסעו לחו"ל??בחושה במעגנה?? אבל,ממש שום דבר לא השתנה כאן.. הבנות על הבנים לקרוא את אלון הנשלט ודומיו ולדעת כמה כיף לא להיות כאן.. אני טס לחו"ל.. |
|
המלכה ננה NNA |
לפני 16 שנים •
17 במרץ 2008
גם לי זה קרה
לפני 16 שנים •
17 במרץ 2008
המלכה ננה NNA • 17 במרץ 2008
העבד שלי עבר רילוקשיין ועכשיו הוא העבד שלי בNY
לא נעים |
|
איש החלומות |
לפני 16 שנים •
9 במאי 2008
לפני 16 שנים •
9 במאי 2008
איש החלומות • 9 במאי 2008
שקרים זה אף פעם לא בריא.
|
|
אדון_המשאלות(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
9 במאי 2008
מספרים על ...
לפני 16 שנים •
9 במאי 2008
אדון_המשאלות(מתחלף) • 9 במאי 2008
מספרים על איזו דומית מחולוןלוןלון
שנמאס לה מלשלוט ולשבת* אז עלתה היא אז עלתה היא על סילוןלוןלון היכן שעושים מקלחת מוזהבת** עזבה את העבד והשפחה*** ויתרה על הצלב ועל השעווה נסעה לה לגרמניה נעשתה שם למליינה ככה תוך חצי שניה עברו שנתיים אבל בינתיים עוד לא עוד לא חזרה * לשבת -facesitting ** מקלחת מוזהבת - Golden Shower ע"ע בגרמניה *** נו במת בשביל זה אתם צריכים הסבר? ועכשיו הערה בונה טיסה לחו"ל = זה לא אתה זה אני, אבל אין לי כח שתרדוף אחריי אז אני בארץ רק אומרת שבחול |
|
theslv(נשלט) |
לפני 16 שנים •
23 במאי 2008
Re: ההגירה ההמונית של מלכות
לפני 16 שנים •
23 במאי 2008
theslv(נשלט) • 23 במאי 2008
דומינה כתב/ה: לאחרונה אני מחפשת נשלט יחסים של שליטה ואהבה. אני בודקת מועמדים , גם באינטרנט וגם בחוץ ותמיד , כמעט אצל כולם נתקלת באותה תופעה.
אני "יש לך ניסיון" מועמד(אחרי דקה) "כן , אבל לא הרבה" אני "כמה זמן הייתה עם מלכה שלך?" מועמד "שלושה חודשים" אני "ומה קרה שנפרדתם? " מעומד "היא טסה לחו"ל" או "הייתי איתה הרבה זמן , אבל עכשיו היא בחו"ל" או גירסה קצת שונה "יש לך ניסיון?" - "כן" - "כמה זמן? " - "...בחו"ל" אז או שכל אותם המועמדים היו משוכיים לגבירה אחת שטסה לחו"ל , או שכל המלכות בארץ מהגרות למדינות זרות או ש.... לפני 5 שנים בערך בפורום אחר ששומם היום... שאלה מישהי אותה שאלה - מילה ומילה.... ולמה אני כותב את זה? כי גם אז זה העלה לי חיוך ומדהים שאני זוכר את כותרת השרשור: "האם אנחנו מייצאים מלכות לחול?" כנראה שאנשים משתנים אבל הסיפורים לא.. |
|
טיגריס כחולה |
לפני 16 שנים •
25 במאי 2008
לפני 16 שנים •
25 במאי 2008
טיגריס כחולה • 25 במאי 2008
איזה זיכרון..
|
|
מפנק באהבה(נשלט) |
לפני 16 שנים •
30 במאי 2008
שלום לדומינה
לפני 16 שנים •
30 במאי 2008
מפנק באהבה(נשלט) • 30 במאי 2008
אין ספק שזה משעשע מה שאת אומרת, לאן כל המלכות בורחות? הן עובדות כולן עם אותה סוכנות נסיעות???
אם אפשר לפנות אלייך בנימה אישית גברתי, אני גם מחפש כרגע אחר יחסי זוגיות שמשלבים בתוכם יחסי שליטה, אולם אני לא יכול לפנות אלייך כי אין לי מנוי זהב. אני אשמח להשאיר את המסנגר שלי כאן וליצור איתך קשר באמצעותו.dani_12333@hotmail.com סופ"ש נעים |
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
30 במאי 2008
Re: מספרים על ...
לפני 16 שנים •
30 במאי 2008
Morticia • 30 במאי 2008
אדון_המשאלות כתב/ה: מספרים על איזו דומית מחולוןלוןלון
שנמאס לה מלשלוט ולשבת* אז עלתה היא אז עלתה היא על סילוןלוןלון היכן שעושים מקלחת מוזהבת** עזבה את העבד והשפחה*** ויתרה על הצלב ועל השעווה נסעה לה לגרמניה נעשתה שם למליינה ככה תוך חצי שניה עברו שנתיים אבל בינתיים עוד לא עוד לא חזרה פשששש... זה מעולה! שרתי את זה... זה עובד! איזה צחוקים אתך... תשאר. אני לא יודעת איפה הן הבחורות ההן אבל אני לפעמים תוהה היכן מעריצי הנשים האמיתיים ואסירי התודה היכן נערי האורווה שילמדו לפתח חסינות טבעית לרעל שודדי ים למען כבוד הגבירה וכבוד האהבה ? במקום להציק לה למען הצלפה ... {and seriously - there will be no punnishments untill you learn to behave} שבת שלום |
|
חשיכה נראית(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
4 ביוני 2008
Re: ההגירה ההמונית של מלכות
לפני 16 שנים •
4 ביוני 2008
חשיכה נראית(מתחלף) • 4 ביוני 2008
הניסיון יכול לקצר תהליכים למי שמחפש קיצורי דרך, אך למה שלא תקחי מישהו חסר נסיון ותעצבי אותו כלבבך?
|
|