Lost_Song |
לפני 16 שנים •
24 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
24 ביוני 2008
Lost_Song • 24 ביוני 2008
Tish Adams כתב/ה: האמפרי כתב/ה: מאותגר כתב/ה: רוב הסיכויים שאגיע ואיתי איזה שיר אבוד מהונגריה
בשביל האובדנית הזאת אפילו אני אגיע. שתי ציפורים במכה!! גם יומולדת למועדון וגם השיר שאני אוהבת. תכינו את הרחבה, ואת הדי.ג'יי ואת הבר ואת הכל בקיצור. אשתי - מזל טוב לך ולכל העוסקים במלאכה. אה וגם האמפרי ומאותגר יהיו. יהיה במי לדפוק מכות. טיש.. אם את תרביצי לליווי שלי , לא יהיה מי שישעשע אותי כל הערב....... |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 16 שנים •
24 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
24 ביוני 2008
Queencie(שולטת) • 24 ביוני 2008
הו-לה-לה!
שיר השירים שאבדה מוצאת את דרכה לרחבת הנו-לימיט!!! בהחלט מאורע ראוי לציון, ששווה לחגוג אותו בתזמון המושלם, של חגיגות השילוש למועדון! |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 16 שנים •
24 ביוני 2008
החלקת מקלדת....
לפני 16 שנים •
24 ביוני 2008
Queencie(שולטת) • 24 ביוני 2008
אופס...
|
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 16 שנים •
24 ביוני 2008
פססט.
לפני 16 שנים •
24 ביוני 2008
קטסטרופה{Adonai} • 24 ביוני 2008
גם אני אגיע.
|
|
עלומה(אחרת) |
לפני 16 שנים •
24 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
24 ביוני 2008
עלומה(אחרת) • 24 ביוני 2008
[quote="[quote
אשתי - מזל טוב לך ולכל העוסקים במלאכה. :[/quote] אז עכשיו אני מבינה למה היא אפילו לא מגיבה לי.. אז תגידי שאת נשואה המלכה אורקה, לא הייתי מציעה לך שום עיסקה. |
|
Tish Adams |
לפני 16 שנים •
25 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
25 ביוני 2008
Tish Adams • 25 ביוני 2008
Lost_Song כתב/ה: Tish Adams כתב/ה: האמפרי כתב/ה: מאותגר כתב/ה: רוב הסיכויים שאגיע ואיתי איזה שיר אבוד מהונגריה
בשביל האובדנית הזאת אפילו אני אגיע. שתי ציפורים במכה!! גם יומולדת למועדון וגם השיר שאני אוהבת. תכינו את הרחבה, ואת הדי.ג'יי ואת הבר ואת הכל בקיצור. אשתי - מזל טוב לך ולכל העוסקים במלאכה. אה וגם האמפרי ומאותגר יהיו. יהיה במי לדפוק מכות. טיש.. אם את תרביצי לליווי שלי , לא יהיה מי שישעשע אותי כל הערב....... תאמיני לי שתשתעשעי ברמות. את עוד תגידי לי 'כוסנם טיש, כוסנם'. |
|
חיה ללא הפסקה(שולטת) |
לפני 16 שנים •
25 ביוני 2008
Re: וואו איך הזמן טס....
לפני 16 שנים •
25 ביוני 2008
חיה ללא הפסקה(שולטת) • 25 ביוני 2008
Lady S כתב/ה: חיה ללא הפסקה כתב/ה: אכן, הזמן טס שנהנים....
והלימיט זו הנאה צרופה!!! חיה יקירתי השישי הזה אני מגיעה וזו הבטחה גם בשבילך וגם להימנע מתביעת גירושים! מאמי, הפעם...אין חיסורים,אין הברזות,אין תירוצים...*אפילו שבעלך(הנשמאמי) הוא ה-DM* אני רוצה לראות אותך!!!!!!!!!!!!! ואני רוצה פיצוי של נישוקי וחיבוקי משם עד ל.................... |
|
the_drow(שולט) |
לפני 16 שנים •
25 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
25 ביוני 2008
the_drow(שולט) • 25 ביוני 2008
אורלי כתב/ה: the_drow כתב/ה: אוףףף כל פעם אתם עושים לי את זה. "אין לי כסף! שבוע הבא אני לא מגיע" ואז אתם מקריצים לי יום הולדת ללימיט. אין אני חייב לבוא
לא היה כבר יום הולדת שנתיים מתישהו השנה? זה לא מסתדר לי. אוי הסיניליות... יש מצב לסניליות ידידי הצעיר חגיגות יום הולדת שנתיים למועדון נחגגו בדיוק לפני שנה: http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=19802 נתראה בשישי אולי זה היה יום הולדת ללין עצמו? כן נראה לי שכן. זה גם נפל על היום הולדת שלך. חחח ידעתי שמשהו לא בסדר אצלי במוח. |
|
המלכהFM(שולטת) |
לפני 16 שנים •
25 ביוני 2008
"עוף זה לא ציפור....."
לפני 16 שנים •
25 ביוני 2008
המלכהFM(שולטת) • 25 ביוני 2008
Tish Adams כתב/ה: האמפרי כתב/ה: מאותגר כתב/ה: רוב הסיכויים שאגיע ואיתי איזה שיר אבוד מהונגריה
בשביל האובדנית הזאת אפילו אני אגיע. שתי ציפורים במכה!! גם יומולדת למועדון וגם השיר שאני אוהבת. תכינו את הרחבה, ואת הדי.ג'יי ואת הבר ואת הכל בקיצור. אשתי - מזל טוב לך ולכל העוסקים במלאכה. אה וגם האמפרי ומאותגר יהיו. יהיה במי לדפוק מכות. טישו,
כידוע אני כה אדיבה, כך שתמיד אשמח לתת יד, מחבט, הצלפה, או כל דבר כואב אחר.... לכבוד בואם של הציפורים! |
|
המלכהFM(שולטת) |
לפני 16 שנים •
25 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
25 ביוני 2008
המלכהFM(שולטת) • 25 ביוני 2008
המלכהFM כתב/ה: המלכהFM וורוניקהFM הולכות לעשות שופינג לכבוד המומולדתתת.....נתראה??!?!?!
[align=center]אני שונאתתתתתתת שופינג!!!! (ורוניקהFM מאווווווווד אוהבת- חבל....)
[/align] |
|