המלכה קרן(שולטת) |
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
Re: הישבן של קרן
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
המלכה קרן(שולטת) • 10 באוק׳ 2008
Reaper כתב/ה: TV_Eye כתב/ה: קטסטרופה כתב/ה: vipasana כתב/ה: Lady Mod כתב/ה: vipasana כתב/ה: ליידי מוד וקרן אנא מיכן חדלו כעת .. זה לא הוגן להלהיט ככה את הרוחות.
התחננות לחדול א י נ ה נשמעת לי כמו מילת ביטחון... מראה הישבן של קרן מעקר ממוחי כל זכר של מילת ביטחון גם לי. לי דווקא זה עושה דברים שונים לגמרי שאני אבין התחת שלי הפך לענין אבסולוטי פה , לקונצנזוס בלימיט? |
|
D M Dogy(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
D M Dogy(מתחלף) • 10 באוק׳ 2008
המלכה קרן כתב/ה: Reaper כתב/ה: TV_Eye כתב/ה: קטסטרופה כתב/ה: vipasana כתב/ה: Lady Mod כתב/ה: vipasana כתב/ה: ליידי מוד וקרן אנא מיכן חדלו כעת .. זה לא הוגן להלהיט ככה את הרוחות.
התחננות לחדול א י נ ה נשמעת לי כמו מילת ביטחון... מראה הישבן של קרן מעקר ממוחי כל זכר של מילת ביטחון גם לי. לי דווקא זה עושה דברים שונים לגמרי שאני אבין התחת שלי הפך לענין אבסולוטי פה , לקונצנזוס בלימיט? ותכף תגידי גם שאת לא נהנית מזה |
|
המלכה קרן(שולטת) |
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
המלכה קרן(שולטת) • 10 באוק׳ 2008
D M Dogy כתב/ה: המלכה קרן כתב/ה: Reaper כתב/ה: TV_Eye כתב/ה: קטסטרופה כתב/ה: vipasana כתב/ה: Lady Mod כתב/ה: vipasana כתב/ה: ליידי מוד וקרן אנא מיכן חדלו כעת .. זה לא הוגן להלהיט ככה את הרוחות.
התחננות לחדול א י נ ה נשמעת לי כמו מילת ביטחון... מראה הישבן של קרן מעקר ממוחי כל זכר של מילת ביטחון גם לי. לי דווקא זה עושה דברים שונים לגמרי שאני אבין התחת שלי הפך לענין אבסולוטי פה , לקונצנזוס בלימיט? ותכף תגידי גם שאת לא נהנית מזה בנקודות מסוימות כן למרות שלישבן השחום והמסוקס שלך מגיעה לא פחות תשומת לב |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
קטסטרופה{Adonai} • 10 באוק׳ 2008
המלכה קרן כתב/ה: D M Dogy כתב/ה: המלכה קרן כתב/ה: Reaper כתב/ה: TV_Eye כתב/ה: קטסטרופה כתב/ה: vipasana כתב/ה: Lady Mod כתב/ה: vipasana כתב/ה: ליידי מוד וקרן אנא מיכן חדלו כעת .. זה לא הוגן להלהיט ככה את הרוחות.
התחננות לחדול א י נ ה נשמעת לי כמו מילת ביטחון... מראה הישבן של קרן מעקר ממוחי כל זכר של מילת ביטחון גם לי. לי דווקא זה עושה דברים שונים לגמרי שאני אבין התחת שלי הפך לענין אבסולוטי פה , לקונצנזוס בלימיט? ותכף תגידי גם שאת לא נהנית מזה בנקודות מסוימות כן למרות שלישבן השחום והמסוקס שלך מגיעה לא פחות תשומת לב |
|
אורלי(שולטת) |
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
אורלי(שולטת) • 10 באוק׳ 2008
לצערנו, בשל ארוע בלתי צפוי של הרגע האחרון, Dj שלומי קאופמן לא יוכל לנגן הלילה.
Tish Adams הוזעקה בהתראה קצרה ולשמחתנו הסכימה להשתלט על עמדת ה- Dj, לשלוף את המוזיקה שלה ולדאוג לנו לחג סוכות מלא שמחה וריקודים. |
|
סדום והמורה(מתחלפת) |
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
סדום והמורה(מתחלפת) • 10 באוק׳ 2008
אורלי כתב/ה: לצערנו, בשל ארוע בלתי צפוי של הרגע האחרון, Dj שלומי קאופמן לא יוכל לנגן הלילה.
Tish Adams הוזעקה בהתראה קצרה ולשמחתנו הסכימה להשתלט על עמדת ה- Dj, לשלוף את המוזיקה שלה ולדאוג לנו לחג סוכות מלא שמחה וריקודים. חבל ששלומי לא יהיה אבללללל..... טישששששששששששש ג'ייי רק מלחשוב על זה נהיה לי לי חם .... טוב מי שלא בא פשוט מפסיד חוויה! טיש תזכרי ב3 אני עולה לעשות שמייח! דרושות שיירות עבדים לעיסויי רגליים ... |
|
Mercenary(אחר) |
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
אין שינוי ברמה
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
Mercenary(אחר) • 10 באוק׳ 2008
ליין אחר
ברמה בין לאומית היפ היפ היפ הורייייייייייי |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
Re: אין שינוי ברמה
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
קטסטרופה{Adonai} • 10 באוק׳ 2008
Strings כתב/ה: ליין אחר
ברמה בין לאומית היפ היפ היפ הורייייייייייי |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
Queencie(שולטת) • 10 באוק׳ 2008
טוב, עכשיו אני יודעת בוודאות מהן התכניות שלי להלילה.....
תפעילו את המזגנים כבר מעכשיו.... |
|
TV_Eye(שולט) |
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
Re: אין שינוי ברמה
לפני 16 שנים •
10 באוק׳ 2008
TV_Eye(שולט) • 10 באוק׳ 2008
Strings כתב/ה: ליין אחר
ברמה בין לאומית היפ היפ היפ הורייייייייייי מה זה האוטינג הזה??? מי בכלל צילם אותי ביום שני שעבר אני מבקש מכלובי להוריד את זה מיד! |
|