מישלי |
לפני 14 שנים •
27 במאי 2010
מצוין
לפני 14 שנים •
27 במאי 2010
מישלי • 27 במאי 2010
shanytopper כתב/ה: מישהו דיבר עליך?
מישהו דיבר אליך? אני לא מכיר אותך ולא יודע מה יש לך במערכת יחסים, אני מדבר על דברים שאני ראיתי שלא קשורים אליך. תודה. שני, אני שמחה שהבהרת את זה... ולגבי מה שראית, היכן שראית את זה, אולי נכון לשקף שם (בעדינות ובאהבה) את מה שאתה רואה, ולברר עם הנפשות הפועלות, האם הן מאושרות ומרוצות... כי יכול להיות שמה שאתה רואה מהצד, הוא רק הזווית שלך, מצד שני יכול להיות שתסייע לעיניים של מישהו/י להפקח, ותגביר עירנות ומודעות. רק טוב מיש |
|
אדון בועל בתשוקה |
לפני 14 שנים •
28 במאי 2010
Re: שפחה לשני אדונים
לפני 14 שנים •
28 במאי 2010
אדון בועל בתשוקה • 28 במאי 2010
קליבר כתב/ה: איש תשוקתך כתב/ה: נתקלתי כאן באתר בכמה וכמה אדונים שיש להם יותר משפחה אחת
כנראה חלקן עושות זאת מרצון , וחלקן פשוט משלימות עם המצב (חרדת הנטישה ) השאלה שלי היא כזאת ,,, האם יכולה שפחה להחזיק במקביל שני אדונים ?? ואיך יגיב האדון שלה למצב , ולמה רק לאדונים " מותר " אם זו שפחה שיש עליה מספיק מקום לשני אדונים , אז למה לא ? אגב "אדון בועל בתשוקה" מתמחה בשפחות עתירות מיקום . ולגבי אדונים שיש להם כמה שפחות זה גם תופס ... אם יש מספיק מקום לא ? בדוחק "מצליחות" הסאביות השמ"ד ( רק לצרכי קיצור - ר"ת של : "השמנות, מכוערות, דחויות " ) להשיג להן מה שבקושי רב מזכיר צורת גבר, חלקן מסתפקות אפילו בהולוגרמה של גבר ( שליטה וירטואלית ), או ביחסי פילגשות , אז מנין הדיון המדומיין והסהרורי הזה ב"סאבית של 2 אדונים " ? מזכיר לי את האמירה הבלתי נשכחת של חנוך לווין ולפיה: אלמן הוא בגדר מטאפורה - אין דבר כזה. יש רק אלמנות . |
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 14 שנים •
28 במאי 2010
לפני 14 שנים •
28 במאי 2010
Lakshmi(נשלטת) • 28 במאי 2010
אחרי שכולם הביעו את דעתם המלומדת והספיקו גם לריב על זה, יש איזשהו ספר חוקים שאני לא מודעת אליו? הרי ברור שכל אחד יכול לעשות מה שהוא רוצה. השאלה, מה הוא רוצה! אם בחורה רוצה להיות נשלטתשל שני גברים,מן הסתם שהיא לא תהיה טוטאלית וכדומה עם שאר הקומבינציות. |
|