nobady נשלט |
לפני 11 שנים •
12 בפבר׳ 2013
לפני 11 שנים •
12 בפבר׳ 2013
nobady נשלט • 12 בפבר׳ 2013
חבל להוציא דברים מהקשרם, מעולם לא כתבתי שהפורום נועד למשחקים מיניים מה שכן כתבתי "ואולי הפורום נועד למשחקים מיניים" אין פה שפיטה אלא תהייה ואם טעיתי עמכם הסליחה.
|
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 11 שנים •
12 בפבר׳ 2013
לפני 11 שנים •
12 בפבר׳ 2013
הדורבנים(נשלט) • 12 בפבר׳ 2013
nobady נשלט כתב/ה: חבל להוציא דברים מהקשרם, מעולם לא כתבתי שהפורום נועד למשחקים מיניים מה שכן כתבתי "ואולי הפורום נועד למשחקים מיניים" אין פה שפיטה אלא תהייה ואם טעיתי עמכם הסליחה.
זאת שאלה מעניינת בפני עצמה. מנסיון, אני חושב שהפורום לא נועד רק למשחקים מיניים, אלא שהפורום כולל הכל מכל. גם את אלו שמחפשות ומחפשים את הריגוש במיניות הזו, וגם אלו שמחפשות ומחפשים שליטה טוטלית של האשה על הגבר, בהמון רבדים והקשרים. מה שרציתי להגיד בהודעה הקודמת, בעצם, זה שדווקא לאלו המשתייכים לקבוצה השנייה, שאני משתייך אליה, שרואה פמדום יותר מסתם מין, ההגדרה שלך לעבד היא צרה מדי, מהטעמים שהזכרתי למעלה. ולנושא הפרעה/פסיכוזה, שהזכרת. במובנים רבים אני חושב שזה נכון. כלומר, שיש לנו ( אלה שמחפשים שליטה טוטלית ולא יכולית להתפשר על פחות) הפרעה התנהגותית, שנובעת מהמיניות השונה שלנו. כלומר - המיניות מכתיבה לנו להסתכל אחרת על העולם, להגיב אחרת, וכו'. |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 11 שנים •
12 בפבר׳ 2013
לפני 11 שנים •
12 בפבר׳ 2013
בטי בום(שולטת) • 12 בפבר׳ 2013
אני מאד שמחה על הדיון ואין לך על מה להתנצל
האבחנה בין שתי הקצוות של הקשת הפמדומית ממש חשובה בעייני והדיון מפרה. לא כולנו חייבים להסכים בכדי לקבל את השוני |
|
אלריק! |
לפני 11 שנים •
12 בפבר׳ 2013
לפני 11 שנים •
12 בפבר׳ 2013
אלריק! • 12 בפבר׳ 2013
nobady נשלט כתב/ה: חבל להוציא דברים מהקשרם, מעולם לא כתבתי שהפורום נועד למשחקים מיניים מה שכן כתבתי "ואולי הפורום נועד למשחקים מיניים" אין פה שפיטה אלא תהייה ואם טעיתי עמכם הסליחה.
בעצם התהייה שהועלתה אני מזהה נימים של שפיטה וחוסר יכולת קבלת הרב גוניות . זו אולי הפנטזיה שלך. לא של כולנו. |
|
nobady נשלט |
לפני 11 שנים •
12 בפבר׳ 2013
לפני 11 שנים •
12 בפבר׳ 2013
מכל מלמדיי השכלתי שנו רבותינו ואף אני כמותם (לא כחוכמתם) מכל מלמדיי השכלתי ומשכיל.
קורא אני בעיון רב את שכותבים החברים ואת תגובותיהם ואני מנסה ומשתדל להבין את דרך מחשבתם ובכל זאת לא מפאת צרות מחשבה או עקשנות חלילה עדיין דבק אני במשאלות לבי כפי שהועלו בראשונה עם תקווה בצידה שעדיין לא נכתבה המילה האחרונה, מעניין יהיה לי לקרוא דעתן של נשים שולטות המאמינות בשליטתן כדרך חיים מהם תכונותיו על פי תפיסת עולמן של עבד אותו היו שמחות לשעבד וכן, אף את דעתם של עבדים כמותי מי היא האישה לה הם מייחלים להשתעבד. |
|
nobady נשלט |
לפני 11 שנים •
12 בפבר׳ 2013
לפני 11 שנים •
12 בפבר׳ 2013
לאלריק אומר כך,
פנטזיה כתבת הפנטזיה שלי ולא של כולם, יתכן, הרי כל משאלת לב שלא תמיד ניתנת למימוש היא פנטזיה ובהחלט חושב אני כי משאלת לב (פנטזיה) של האחד אינה בהכרח משאלת לב (פנטזיה) של האחרים. מודה אני שלמרות רצונותיי עדיין לא התנסיתי בסוג כזה של יחסים על פי מה שכתבתי בראשונה ויתכן מאוד שלו מתנסה הייתי לא הייתי עומד בכך ואולי כן, מי יודע, בכל זאת הייתי מאושר לנסות ורק כדי לדעת. |
|