Sm Art{☆Sm} |
לפני 7 שנים •
25 בספט׳ 2017
לפני 7 שנים •
25 בספט׳ 2017
Sm Art{☆Sm} • 25 בספט׳ 2017
טאקית
לשנים: 2017/18 |
|
Into the wild |
לפני 7 שנים •
25 בספט׳ 2017
לפני 7 שנים •
25 בספט׳ 2017
Into the wild • 25 בספט׳ 2017
Arch angel ו deep thinker, גם לראות אותה בפעולה, וגם לראות את התגובות של דיפ. פרייסלס.
ופוטנציאל לאחד הסשנים הכי טובים ומצחיקים בהסטוריה Sasha20 - אחת השולטות שהכי מסקרנות אותי בכלוב. מת לראות איך יראה סשן איתה. ואיך לא - לצפות בסשן עם וושי! זה לא כולם כמובן |
|
MyLexicon |
לפני 7 שנים •
25 בספט׳ 2017
לפני 7 שנים •
25 בספט׳ 2017
MyLexicon • 25 בספט׳ 2017
אני אוהב להסתכל במראה תוך כדי.
מהפנט. |
|
עציץ(מתחלף){משוייך} |
לפני 7 שנים •
7 באוק׳ 2017
לפני 7 שנים •
7 באוק׳ 2017
עציץ(מתחלף){משוייך} • 7 באוק׳ 2017
מוסיף לרשימה שלי:
זאתי עם הנשלטת שלה או עם השולטת שלה - כי היא יודעת לתווך מציאות ולמצוא בדברים הקטנים מהות גדולה אנה פרנק עם השולטת שלה או הנשלטת שלה - כי מינימליזם זה סופר סקסי תכלס אנה פרנק וזאתי בכל קונסטלציה שתרצו. כי מדובר בשתי נשים סופר יצירתיות - ובניינו - רק נשים יביאו שלום ואחוות עמים! (כל יום הוא יום טוב ללזדום - גם היום) |
|
טלי35(שולטת) |
לפני 6 שנים •
1 באוק׳ 2018
התכוונתי לזה כנראה (:
לפני 6 שנים •
1 באוק׳ 2018
טלי35(שולטת) • 1 באוק׳ 2018
SWAY כתב/ה: ן לי סיכוי
סאדיסט29 פאתט(נשלט) דן7890 שולטת וכלב בהתהוות יודע את העבודה(מתחלף) flammable(נשלטת) Igo ugo תלא ביבי(שולט) Rוני(אחרת){לא מחפשת} flying shewolf(נשלטת){skyfall} MidnightM{מלך יחיד} אדון בשמחה(שולט) רוקדת עם זאבים(נשלטת) Femdom(אחרת) M Brown Balanga(שולט) sharony(נשלט) blue hole Sir Psycho Sexy aum המתקשר גלעד M(שולט) השכנה מלמעלה(אחרת) הילד שבתוכי(נשלט) theogbull hypnoU(שולט) שליטה על עקב iron E(שולט) Bite Twice Shai(מתחלף) מאוהב בחודרת(נשלט) אוהב כח(אחר) I am I'm me(אחר) FoxyBoxy(נשלט) yegermaster(שולט) XBEAST(שולט) The Mentalist סטודנט שולט(שולט) The AGENT(שולט) דר לק(מתחלף) foxman084(אחר) BANGLAMBO(שולט) Dee12(מתחלף) BODYGUARD(שולט) dikla2b(מתחלפת) טובי פנינה הערפד timid(נשלט) ייעוץ בדסמי(שולטת) קופיאלה פאפי שלך(נשלט) תומאס ל Bianco(שולטת){puptitz} מק' gil34 Tuborg God(שולט) עבד קינקי זאתי הצייר והמכחול(שולט) יעל t המרקיז דה ברלין(שולט) Lanya Colson(אחרת){cafe} Total Lose(שולט) קיפוד רב-תחומי Madame T(שולטת) הולמס(שולט) BlackRain(אחר) משליט(שולט) Trojan A רומנטיקן אכזר SWAY שולט בך יפה(שולט) האור בקצה המנהרה(שולט) הקול(שולט) מנטרה(שולט) הוא(שולט) Marcus Wright(אחר) אדון ברוך(שולט) נאמן(נשלט) עקבון(נשלט) underheel(נשלט) lucifer999 גדעון(נשלט){קוטי} THE-MASTER(שולט) לא סתם עוד עבד Fritz The cat(שולט) אחד שמבין(נשלט) לוליטה27 עידוו Davidvenn bonar(נשלט) Saliandjames מאיה פלג לורה קיני(שולטת) Red stormy(נשלטת){DR} LilyMag Vanili שפוט קטן HungDaddy נשלטת דו מנטור דומיננטי אנה קארינה הכלב הערבי tishaa girl(נשלטת) ליפא העגלון(שולט) Mr' AKAK מלכודיסטיתת CherryBlossom(נשלטת) גארפילד{ליפא העגלו} אפרתתת lianna אדון מהגליל(שולט) יצר פוגש יצר Expose Into The Wild(נשלטת) סוער בשקט Woo2016 only fun 1(אחר) הלוחשת Moriarty Silly Walker dre Wickedwonders openmind עוד רגע חולף חיים חסיד(שולט) I S Y D נקבת האדם(נשלטת) TheReaper(שולט) 2 על 4 אפוליטה johnnash(נשלט) באקט{F.L} מר ציפן(שולט) newGuy one true master(שולט) אור חדש(אחרת) Kobi Ram(נשלט) ping boyboy נדב88 רופא נשלט אריסטוקרטית a little different אדון פשוט Snitch הרקוLESS SaM ' Max P כחול הזקן(שולט){ים של אהבה} kareena(נשלטת) jonson(אחר) promiscthea(מתחלף) מחפש שולטת קשה(נשלט) מעניש וממתיק(שולט) FeetLover pain addict(אחר) הקוסם שלך miki_nan קשקש רעלב אלימלך don4u לי את(נשלט){המלכה קייט} mellory(נשלטת) רב כובל(שולט) העבד טומי גל עבד חמוד דו(נשלט) Tintoretto גיק(נשלט) אדון אכזר מאד(שולט) Y U L I A 1986 Whip(שולט) modification daniel1973(נשלט) Free mind(נשלט) רון רון(נשלט) big(שולט) CaveM |
|