בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

נשבר הזין

babywolf
לפני 7 שנים • 16 באוק׳ 2017
babywolf • 16 באוק׳ 2017
לא.. אני לא אוכלת שקרים של אף אחד. רעבה לחיבוק אבל ריאלית. לא מטומטמת שתלויה רגשית... לא יודעת איך הבנת את זה ככה בכלל אבל זה בכלל לא משנה.. לא קלעת לאישיות שלי בכלל! אני לא יונקת בכפית מילים.. לא אז.. ולא היום. חשופה רגשית אבל יודעת שאני עלולה להיפגע.. אז מה?! אני עדיין לא רוצה. ועדיין נרתעת.. וכן.. אני לא מסכימה איתך.. כי יש הגיון בריא.. שלא פונים לאדם זר וישר מציעים לו הצעות מיניות. גם לא בפלטפורמה כזאת. אם את בחרת לקבל את זה בשלום זה עניין שלך!!
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 16 באוק׳ 2017
את יכולה להתגונן/להתקיף אותי, לייחס לי דברים שבכלל לא טענתי (איפה כתבתי שאני מכירה אותך?),לקבוע מבלי להכיר אותי שאני מתנשאת ולעשות לי דמוניזציה באורך 3 תגובות או שאת יכולה לנסות לראות שבסה"כ נסיתי לעזור.
אני לא אמרתי שאין בך שום ערך, לא קבעתי לך מה את מרגישה ולא אמרתי שאת מטומטמת וגם לא הצדקתי שום פגיעה בך. מה שאמרתי הוא שאם אנשים פוגעים בך או מרתיעים אותך (לדבריך, זה מה שאת טוענת פה, לא המצאה שלי) כדאי לך ללמוד לא להיות תלויה במה שהם יגידו בשביל שאת לא תפגעי. ואני אומרת את רק בהתבסס על מה שכתבת כאן, אני לא מכירה את הסיפור המלא שלך.
אני לא קובעת לך מה לעשות, אבל קחי בחשבון שיהיו לצד אנשים טובים שאת תכירי יהיו גם רעים, כי זה דרכו של עולם, וחבל שזה יערער אותך.
אז קראתי לזה "להיות חזקה", וכנראה שעבורך צמד המילים הזה לא מתאים ולא משקף את הסיטואציה כי לך יש השקפה שונה על מה הוא חוזק, וזה סבבה לגמרי. מוזמנת לקרוא לזה איך שנכון לך.
מצטערת על הנימה התוקפנית.
אולי את לא תאמיני לי אבל אני יכולה להזדהות עם מה שאת מרגישה ואני יודעת שזה דורש הרבה אומץ לכתוב על זה.
צר לי שאת מרגישה ככה והלוואי שיכולתי לגרום לך להרגיש יותר טוב.

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שני אוק' 16, 2017 11:16 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
Netrunner​(נשלט)
Netrunner​(נשלט) • 16 באוק׳ 2017

איך זה מרגיש לי לקרוא כאן.

לא צריך לריב ארצ' ניסתה לעזור לך... היא לא יכולה לשקול כל מילה שיוצאת לה מהפה כשהכוונה שלה היא טובה.
babywolf
babywolf • 16 באוק׳ 2017
ממש לא רוצה שהיא תשקול כל מילה... אבל הצורה שבה היא דיברה.. מלאה מעצמה.. בניסיון so called לעזור... שיהיה
Netrunner​(נשלט)
למה שהיא תתנשא עלייך, מה האינטרס שלה?

היא לא מסוג האנשים שדורכים על אחרים כדי להרגיש יותר טוב עם עצמם, תאמיני לי.
ואם היא לא הייתה רוצה לעזור לך באמת, היא לא הייתה רושמת תשובות כאלו ארוכות.
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 16 באוק׳ 2017
את עכשיו כתבת 3 הודעות ברצף ששופטות אותי, שקוראות לי דוחה ושאר הברכות, ומכריזות עלי כ"הבסיס לכל מה שאת שונאות בבני אדם".
זה משהו שלא עשיתי לך, אפילו לא משהו קרוב לזה.
איפה קראתי לך מטומטמת? איפה אמרתי מותר להציע לך הצעות מיניות? איפה כל מה שאת מייחסת לי עכשיו?
כל מי שהגיב עד עכשיו הבין שהתכוונתי למשהו טוב, ככה שאני ברצינות לא מבינה מה הדבר הנוראי שכתבתי שגורם לך להתעצבן עלי עד כדי לעשות לי "ניתוח אופי" (רצח אופי, ליתר דיוק) ואת כל מה שאת טוענת שמגעיל לעשות כשזה נוגע אליך?
אני אישית לא התיימרתי להגיד מי את ומה את ובטח שלא באופן שלילי (לעומת מה שאת עושה כרגע לגבי) אלא התייחסת לטקסט שלך. צר לי אם זה התפרש אחרת. כל מה שאני התכוונתי אליו הוא שבשביל להצליח לחיות בעולם הזה צריך להיות בטוחים ביכולת שלנו להתמודד עם כל צרה שלא תבוא.

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שני אוק' 16, 2017 11:35 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
Maple​(אחר){femboy}
Maple​(אחר){femboy} • 16 באוק׳ 2017
deepThinker כתב/ה:

איך זה מרגיש לי לקרוא כאן.

לא צריך לריב ארצ' ניסתה לעזור לך... היא לא יכולה לשקול כל מילה שיוצאת לה מהפה כשהכוונה שלה היא טובה.

חחחח איזה מוגם
Just buy a kit icon_wink.gif
Netrunner​(נשלט)
אי אפשר, איזו שולטת בתשלום לקחה לי את כל הכסף בקונטר