Ollie(נשלטת) |
לפני 6 שנים •
23 במרץ 2018
לפני 6 שנים •
23 במרץ 2018
Ollie(נשלטת) • 23 במרץ 2018
ועכשיו אחת חדשה: שלח את מספר הטלפון. ותו לא.
|
|
דרקן ראהל(נשלט){מית} |
לפני 6 שנים •
23 במרץ 2018
לפני 6 שנים •
23 במרץ 2018
דרקן ראהל(נשלט){מית} • 23 במרץ 2018
אולי, זה ישן. אני זכר וקיבלתי פעם "שלח תמונה" ותו לא
|
|
טלי35(שולטת) |
לפני 6 שנים •
23 במרץ 2018
לפני 6 שנים •
23 במרץ 2018
טלי35(שולטת) • 23 במרץ 2018
אולי ודרקן זה ישן. אני קיבלתי דיק פיק ותו לא.
* מעולם לא שלחו לי דיק פיק. ** אין בהצהרה זו הזמנה כלשהי לתמונות מסוג כלשהו בטח לא של דיק פיק. אולי של קו לסת סקסי. |
|
היד |
לפני 6 שנים •
23 במרץ 2018
לפני 6 שנים •
23 במרץ 2018
היד • 23 במרץ 2018
חשופים, הבלוג הוא פומבי במהותו גם את רואה בו משהו פרטי ולכן אפשר לכאורה לומר לך בבלוג(!) מה שחושבים.
עכשיו, זה שאפשר לומר לא אומר שצריך(!) לומר כל מה שחושבים עליך. כאן צריך לגלות סבלנות, אמפטיה ונימוס ולא לומר כל מה שחושבים. לפחות כך אני רואה את זה ומסתבר שיש לא מעטים בכל פלטפורמה שחושבים אחרת. |
|
חשופית שתוקה(נשלטת) |
לפני 6 שנים •
23 במרץ 2018
לפני 6 שנים •
23 במרץ 2018
חשופית שתוקה(נשלטת) • 23 במרץ 2018
היד,
מוזמנים להגיב לי בכיף בבלוג. אני מדברת על לשלוח לי אדומה הזויה , פרטית , שאומרת בגדול שאני מעודדת קנאה :/. נו באמת |
|
Ollie(נשלטת) |
לפני 6 שנים •
23 במרץ 2018
לפני 6 שנים •
23 במרץ 2018
Ollie(נשלטת) • 23 במרץ 2018
דרקן, אבל, כאילו... מה הוא חשב שיקרה? אי פעם מישהי התקשרה למספר שלו בעקבות הודעה כזו??
|
|
ברייה(שולטת){לא!!!מחפשת} |
לפני 6 שנים •
24 במרץ 2018
לפני 6 שנים •
24 במרץ 2018
ברייה(שולטת){לא!!!מחפשת} • 24 במרץ 2018
שאלה מצוינת, Ollie. גם אני תוהה בכל פעם מחדש מדוע אדם חוזר על אותה הפעולה אלפי פעמים, מבלי שתניב פרי. החוקרים יעידו שעכברים לבנים למדו אחרי חמישים פעמים, בממוצע, איזו כף מבין השתיים שופכת עליהם מזון ואיזו מכה בראשם בכל פעם שהם דורכים עליה.
האם מישהי, אי פעם, השיבה "בוא אלי", על הודעה בסגנון שציינתי מעלה או לדרישה כגון: אני רוצה שתבואי, תזייני אותי בתחת ותלכי. (הגסויות במקור) כיוון שדובר בשירות משלוחים, ביררתי עם המזמין באילו תוספות הוא מעוניין וציינתי, כמתחייב, ששתי התוספות הראשונות כלולות במחיר. ואף שאלתי מראש אם במקרה ולא יהיה מרוצה, האם לחם שום עדיין יהווה עבורו פיצוי נאות. ה"בוא אלי", לא עלה לרגע על דל מחשבתי, וכמדומני לא יעלה על דל מחשבתה של אף אישה שאי פעם קיבלה דרישה מֵעֵין זו. |
|
Ollie(נשלטת) |
לפני 6 שנים •
24 במרץ 2018
לפני 6 שנים •
24 במרץ 2018
Ollie(נשלטת) • 24 במרץ 2018
ברייה, את הורסת. אני רוצה להיות חברה שלך.
|
|
דרקן ראהל(נשלט){מית} |
לפני 6 שנים •
24 במרץ 2018
קוראים לזה אי שפיות
לפני 6 שנים •
24 במרץ 2018
דרקן ראהל(נשלט){מית} • 24 במרץ 2018
ברייה כתב/ה: שאלה מצוינת, Ollie. גם אני תוהה בכל פעם מחדש מדוע אדם חוזר על אותה הפעולה אלפי פעמים, מבלי שתניב פרי. החוקרים יעידו שעכברים לבנים למדו אחרי חמישים פעמים, בממוצע, איזו כף מבין השתיים שופכת עליהם מזון ואיזו מכה בראשם בכל פעם שהם דורכים עליה.
ברייה, זהו אחד המדדים לאי-שפיות. החזרה על אותה פעולה וציפייה לתוצאות שונות מעידה על בוחן מציאות לקוי. היות ולא סביר שכולם פה לא שפויים (כל עוד את מתעלמת מכל ההוכחות שסותרות את מה שאמרתי עכשיו, זו השערה הגיונית), כנראה שזה כן עובד מול האנשים הנכונים, ושהאנשים האלה באמת מצפים לפנייה כזו. וכנראה שאנחנו לא הם. עכשיו, שאלה אחרת. כבר יש לך מועדון מעריצים? אם כן, איפה מצטרפים? אם לא, האם תתמכי בהקמה של אחד? |
|
שועל אורבני |
לפני 6 שנים •
24 במרץ 2018
לפני 6 שנים •
24 במרץ 2018
שועל אורבני • 24 במרץ 2018
מישהי פתחה פה פעם ממש בצחוק פרופיל עם תמונה של גבר בבגדי אישה, הוצפה במאות פניות רציניות לגמרי ביום (התמונה הייתה קצת מטושטשת אבל בכל זאת, אטרקטיבי זה לא היה). מתחיל לקבל מושג כלשהו...
|
|