Kitty frank |
לפני שנתיים •
20 בינו׳ 2022
לפני שנתיים •
20 בינו׳ 2022
Kitty frank • 20 בינו׳ 2022
אני רוצה למחות על זה שקינקיות נחשב פחות עמוק. בעיני לפעמים, דווקא ללמוד ביחד איזה דברים מגניבים אפשר לעשות *ביחד* דורש יותר תהליך עומק של תקשורת מאשר כשיש החלפת כוחות ומישהו עושה משהו למישהו.
''אבל גם בבדסם יש ביחד'' יגידו המבקרות, וזה נכון ברובד מסויים. ברובד אחר בדסם בדיוק שונה מקינקיות בחוסר השיוויון שלו. זו פחות שיחת שווים וזה הרבה יותר מורכב בעיני משיחת היררכיים. |
|
MagisterDolor(שולט) |
לפני שנתיים •
20 בינו׳ 2022
לפני שנתיים •
20 בינו׳ 2022
MagisterDolor(שולט) • 20 בינו׳ 2022
Kitty frank כתב/ה: אני רוצה למחות על זה שקינקיות נחשב פחות עמוק. בעיני לפעמים, דווקא ללמוד ביחד איזה דברים מגניבים אפשר לעשות *ביחד* דורש יותר תהליך עומק של תקשורת מאשר כשיש החלפת כוחות ומישהו עושה משהו למישהו.
''אבל גם בבדסם יש ביחד'' יגידו המבקרות, וזה נכון ברובד מסויים. ברובד אחר בדסם בדיוק שונה מקינקיות בחוסר השיוויון שלו. זו פחות שיחת שווים וזה הרבה יותר מורכב בעיני משיחת היררכיים. זה בדיוק ההבדל. בבדס"מ היית צריכה לבקש רשות מהשולט שלך כדי למחות |
|
MagisterDolor(שולט) |
לפני שנתיים •
20 בינו׳ 2022
לפני שנתיים •
20 בינו׳ 2022
Kitty frank כתב/ה: אני רוצה למחות על זה שקינקיות נחשב פחות עמוק. בעיני לפעמים, דווקא ללמוד ביחד איזה דברים מגניבים אפשר לעשות *ביחד* דורש יותר תהליך עומק של תקשורת מאשר כשיש החלפת כוחות ומישהו עושה משהו למישהו.
''אבל גם בבדסם יש ביחד'' יגידו המבקרות, וזה נכון ברובד מסויים. ברובד אחר בדסם בדיוק שונה מקינקיות בחוסר השיוויון שלו. זו פחות שיחת שווים וזה הרבה יותר מורכב בעיני משיחת היררכיים. ובנימה רצינית, אין תחרות בין קינק לבדס"מ, כל אחד ומה שעושה לו נעים ונחמד. ההבדל העיקרי הוא, כפי שכבר נאמר, ההיררכיה |
|
JunkyRuby{MyLexicon} |
לפני שנתיים •
20 בינו׳ 2022
לפני שנתיים •
20 בינו׳ 2022
JunkyRuby{MyLexicon} • 20 בינו׳ 2022
''אבל גם בבדסם יש ביחד'' יגידו המבקרות, וזה נכון ברובד מסויים. ברובד אחר בדסם בדיוק שונה מקינקיות בחוסר השיוויון שלו. זו פחות שיחת שווים וזה הרבה יותר מורכב בעיני משיחת היררכיים. אני לא מדרגת מה עמוק יותר או פחות כי זה מתיימר בעיניי ויש גבול להתנשאות שלי 😂 בדסם זה יחד. ללמוד יחד, להכיר, לתת אמון, לתת מרחב טעות, לסמוך אחד על השני, להכיר פחדים, שדים, מה עושה טוב… זה לא כזה טכני וספרותי "מישהו עושה למישהו" כי זה מאוד הדדי גם אם לא סימטרי/היררכי. אין צד פאסיבי באמת… לא כמו שנוטים לחשוב בכל אופן. זה שיש לו כוח מסויים שנקבע בינינו לא סותר את הבנייה התמידית ואת הנחיצות של תקשורת מאוד מאוד עמוקה (שכידוע אני די גרועה בזה אבל משתפרת!). לגבי החוסר שוויון - כאן אני חולקת עלייך. שנינו מגיעים ממקום של שווים, והשיחות שלנו תמיד ממקום כזה, אפילו שאני צריכה לדבר בנימוס ובואי, אני בעיקר רושפת ועובדת קשה על הנימוס. אם מתקיים חוסר שוויון זה כבר לא באמת בדסם בעיניי ואז זה בגבולות האפורים… נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך חמישי ינו' 20, 2022 10:07 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
JunkyRuby{MyLexicon} |
לפני שנתיים •
20 בינו׳ 2022
לפני שנתיים •
20 בינו׳ 2022
JunkyRuby{MyLexicon} • 20 בינו׳ 2022
MagisterDolor כתב/ה: Kitty frank כתב/ה: אני רוצה למחות על זה שקינקיות נחשב פחות עמוק. בעיני לפעמים, דווקא ללמוד ביחד איזה דברים מגניבים אפשר לעשות *ביחד* דורש יותר תהליך עומק של תקשורת מאשר כשיש החלפת כוחות ומישהו עושה משהו למישהו.
''אבל גם בבדסם יש ביחד'' יגידו המבקרות, וזה נכון ברובד מסויים. ברובד אחר בדסם בדיוק שונה מקינקיות בחוסר השיוויון שלו. זו פחות שיחת שווים וזה הרבה יותר מורכב בעיני משיחת היררכיים. זה בדיוק ההבדל. בבדס"מ היית צריכה לבקש רשות מהשולט שלך כדי למחות שוב קראת 50 גוונים? תפסיק זה לא עושה לך טוב 😅 |
|
MagisterDolor(שולט) |
לפני שנתיים •
20 בינו׳ 2022
לפני שנתיים •
20 בינו׳ 2022
JunkyRuby כתב/ה: MagisterDolor כתב/ה: Kitty frank כתב/ה: אני רוצה למחות על זה שקינקיות נחשב פחות עמוק. בעיני לפעמים, דווקא ללמוד ביחד איזה דברים מגניבים אפשר לעשות *ביחד* דורש יותר תהליך עומק של תקשורת מאשר כשיש החלפת כוחות ומישהו עושה משהו למישהו.
''אבל גם בבדסם יש ביחד'' יגידו המבקרות, וזה נכון ברובד מסויים. ברובד אחר בדסם בדיוק שונה מקינקיות בחוסר השיוויון שלו. זו פחות שיחת שווים וזה הרבה יותר מורכב בעיני משיחת היררכיים. זה בדיוק ההבדל. בבדס"מ היית צריכה לבקש רשות מהשולט שלך כדי למחות שוב קראת 50 גוונים? תפסיק זה לא עושה לך טוב 😅 דילגתי ישר לסרט... 🙄 |
|
Kitty frank |
לפני שנתיים •
20 בינו׳ 2022
לפני שנתיים •
20 בינו׳ 2022
MagisterDolor כתב/ה: JunkyRuby כתב/ה: MagisterDolor כתב/ה: Kitty frank כתב/ה: אני רוצה למחות על זה שקינקיות נחשב פחות עמוק. בעיני לפעמים, דווקא ללמוד ביחד איזה דברים מגניבים אפשר לעשות *ביחד* דורש יותר תהליך עומק של תקשורת מאשר כשיש החלפת כוחות ומישהו עושה משהו למישהו.
''אבל גם בבדסם יש ביחד'' יגידו המבקרות, וזה נכון ברובד מסויים. ברובד אחר בדסם בדיוק שונה מקינקיות בחוסר השיוויון שלו. זו פחות שיחת שווים וזה הרבה יותר מורכב בעיני משיחת היררכיים. זה בדיוק ההבדל. בבדס"מ היית צריכה לבקש רשות מהשולט שלך כדי למחות שוב קראת 50 גוונים? תפסיק זה לא עושה לך טוב 😅 דילגתי ישר לסרט... 🙄 דילגתי ישר לסצנות זיונים. |
|
n a |
לפני שנתיים •
20 בינו׳ 2022
לפני שנתיים •
20 בינו׳ 2022
n a • 20 בינו׳ 2022
Snitch כתב/ה: בלת"ק
קינקי יכול לחוות כמעט את אותם האקטים, רק בצורה יותר טכנית. בדס"מי מגיע גם עם סאבטקסט אני חושבת שגם לקינק יכול להיות סאבטקסט עמוק. מסכימה עם בכח, כל חויה יכולה להיות מאד טכנית או מאד עמוקה, בתלות בקונטקסט. בקינק הוא לא נובע מהיררכיה, אלא מדברים אחרים, אולי תחושת שחרור כי משהו הוא טאבו, אולי יציאה מאיזור הנוחות. אדם לא צריך להרגיש נמוך/גבוה כדי לייצר קונטקסט רגשי. גם שותפות למשהו מרגש, בפרט אם 'סוטה', יכולה להיות עמוקה. כמו כן, למה להפריד..? מישהו יכול להתחבר גם לאספקטים בדסמים וגם קינקים. זה לא דרגה בצה"ל.. |
|
heisenberg(שולט){כלובי } |
לפני שנתיים •
20 בינו׳ 2022
לפני שנתיים •
20 בינו׳ 2022
heisenberg(שולט){כלובי } • 20 בינו׳ 2022
Kitty frank כתב/ה: MagisterDolor כתב/ה: JunkyRuby כתב/ה: MagisterDolor כתב/ה: Kitty frank כתב/ה: אני רוצה למחות על זה שקינקיות נחשב פחות עמוק. בעיני לפעמים, דווקא ללמוד ביחד איזה דברים מגניבים אפשר לעשות *ביחד* דורש יותר תהליך עומק של תקשורת מאשר כשיש החלפת כוחות ומישהו עושה משהו למישהו.
''אבל גם בבדסם יש ביחד'' יגידו המבקרות, וזה נכון ברובד מסויים. ברובד אחר בדסם בדיוק שונה מקינקיות בחוסר השיוויון שלו. זו פחות שיחת שווים וזה הרבה יותר מורכב בעיני משיחת היררכיים. זה בדיוק ההבדל. בבדס"מ היית צריכה לבקש רשות מהשולט שלך כדי למחות שוב קראת 50 גוונים? תפסיק זה לא עושה לך טוב 😅 דילגתי ישר לסרט... 🙄 דילגתי ישר לסצנות זיונים. 🤮 |
|
Kitty frank |
לפני שנתיים •
20 בינו׳ 2022
לפני שנתיים •
20 בינו׳ 2022
heisenberg כתב/ה: Kitty frank כתב/ה: MagisterDolor כתב/ה: JunkyRuby כתב/ה: MagisterDolor כתב/ה: Kitty frank כתב/ה: אני רוצה למחות על זה שקינקיות נחשב פחות עמוק. בעיני לפעמים, דווקא ללמוד ביחד איזה דברים מגניבים אפשר לעשות *ביחד* דורש יותר תהליך עומק של תקשורת מאשר כשיש החלפת כוחות ומישהו עושה משהו למישהו.
''אבל גם בבדסם יש ביחד'' יגידו המבקרות, וזה נכון ברובד מסויים. ברובד אחר בדסם בדיוק שונה מקינקיות בחוסר השיוויון שלו. זו פחות שיחת שווים וזה הרבה יותר מורכב בעיני משיחת היררכיים. זה בדיוק ההבדל. בבדס"מ היית צריכה לבקש רשות מהשולט שלך כדי למחות שוב קראת 50 גוונים? תפסיק זה לא עושה לך טוב 😅 דילגתי ישר לסרט... 🙄 דילגתי ישר לסצנות זיונים. 🤮 הייזי, שוב פעם הקאת במסדרון? אתה כבר חייב לי פוג, שלכלכת בפעם הקודמת. |
|