קטלב(מתחלף) |
לפני שנה •
27 בפבר׳ 2023
לפני שנה •
27 בפבר׳ 2023
קטלב(מתחלף) • 27 בפבר׳ 2023
ברייה כתב/ה: DomEmperor כתב/ה: שיקול כלכלי הוא ממש לא רלוונטי. ברור שצריך להשתמש בחומר היעיל והנוח ביותר.
אני משתמש במוצרים מחנויות חומרי בניין כי אני נהנה מהם יותר, מהחספוס, מהיעילות, מההשפעה הפסיכולוגית שיש כשאני עושה את סיבוב הקניות שם או במקס סטוק יחד עם הנשלטת. בסופו של יום כל אחד מאיתנו והקינק שלו. נכון. הם מגיעים, הקינקים האלה, למיון. אחד שדחף צ׳ופסטיקס במקום סאונד לתוך השופכה. אחר, גם אוהד חנויות חומרי בניין, דווקא החליט שיהיה חכם לדחוף מפתח אלן. גברת נחמדת עם פצעים מוגלתיים על הפנים כי לבן הזוג שלה התחשק לסתום לה את הפה עם סרט הדבקה מאייס קנה ובנה. אני מבינה אותו, אגב, הייתה מכירה של שלושה במחיר של אחד והוא ממש נהנה לעשות קניות אתה ביחד. למרוח כל יום משחה אנטיביוטית, לקבל זריקות סטראודים ולהסתובב במשך חודשים עם כתמים אפורים על הפרצוף ופצע מדמם במקום השפתיים, כנראה היה מהנה פחות. אני רק תוהה של מי הקינק הזה, של אלה שקונים מוצרי סקס בחנויות חומרי בנין, או של הרופאים שבמקום להציל חיי אדם, נאלצים לשלוף כלי עבודה מאזורים טבעתיים של הפציינטים. אגב, אתה טענת ש״המוצרים שלהם זולים בהרבה יותר״, לא אני. לי מעולם לא יצא להשוות מחירים בין קונגו למכונת סקס וללכת על קונגו כי (אולי) הוא זול יותר. צריך להשתמש במה שלא מסכן בשום דרך את הנשלט. ״יעיל ונוח״ נמצאים במקום שני ואילך ואין לכך שום קשר לסוג הקינק. האם את זוכרת במקרה מה שם החומר האלרגני? |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני שנה •
27 בפבר׳ 2023
לפני שנה •
27 בפבר׳ 2023
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 27 בפבר׳ 2023
זו לא בהכרח תגובה אלרגית.
הפצעים המוגלתיים על הפנים יכולים להיות מכל מקור של זיהום, סביר להניח אחרי תלישה מאסיבית של שערות וזיהום של שורש השערה, אבל גם "סתם" קילוף של עור הפנים על שטח גדול יכול להזמין צרות כאלו, שלא לדבר על נזקים לטווח ארוך. לא ניתן להשוות בין מה שנבנה בחנות חומרי בניין ומיועד לשימוש על קירות וחפצים לבין מה שמיועד לשימוש רפואי על בני אדם ותהליכי הבדיקה והאישור שלהם. זה כמו אלו שקונים קרבינר סיני יצוק כדי לעשות סספנשן במקום קרבינר שמיועד לטיפוס הרים ועומד בדרישות התקן, ומשתמשים בג'מבו מסחרי במקום בנקודת עיגון של מטפסי הרים. זה זול יותר, עד התקלה הראשונה. ואז זה די יקר לתקן את התוצאות. אם אכפת להם מהתוצאות... |
|
קטלב(מתחלף) |
לפני שנה •
27 בפבר׳ 2023
לפני שנה •
27 בפבר׳ 2023
קטלב(מתחלף) • 27 בפבר׳ 2023
Dan_Kap כתב/ה: זו לא בהכרח תגובה אלרגית.
הפצעים המוגלתיים על הפנים יכולים להיות מכל מקור של זיהום, סביר להניח אחרי תלישה מאסיבית של שערות וזיהום של שורש השערה, אבל גם "סתם" קילוף של עור הפנים על שטח גדול יכול להזמין צרות כאלו, שלא לדבר על נזקים לטווח ארוך. לא ניתן להשוות בין מה שנבנה בחנות חומרי בניין ומיועד לשימוש על קירות וחפצים לבין מה שמיועד לשימוש רפואי על בני אדם ותהליכי הבדיקה והאישור שלהם. זה כמו אלו שקונים קרבינר סיני יצוק כדי לעשות סספנשן במקום קרבינר שמיועד לטיפוס הרים ועומד בדרישות התקן, ומשתמשים בג'מבו מסחרי במקום בנקודת עיגון של מטפסי הרים. זה זול יותר, עד התקלה הראשונה. ואז זה די יקר לתקן את התוצאות. אם אכפת להם מהתוצאות... אני מעדיף להבין למה, על פני כזה ראה וקדש. |
|
Grey / Green |
לפני שנה •
27 בפבר׳ 2023
Re: פלנלית
לפני שנה •
27 בפבר׳ 2023
Grey / Green • 27 בפבר׳ 2023
Dan_Kap כתב/ה: Grey / Green כתב/ה: אין ולא יהיה תחליף לאיזולירבנד חבלה.
הולך טוב יחד עם חצי מטר פלנלית וקאטר. פלנלית! אתה גאון. יודע איפה משיגים? |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני שנה •
27 בפבר׳ 2023
Re: פלנלית
לפני שנה •
27 בפבר׳ 2023
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 27 בפבר׳ 2023
Grey / Green כתב/ה: Dan_Kap כתב/ה: Grey / Green כתב/ה: אין ולא יהיה תחליף לאיזולירבנד חבלה.
הולך טוב יחד עם חצי מטר פלנלית וקאטר. פלנלית! אתה גאון. יודע איפה משיגים? למשל https://tzz.co.il/product/flannel-price-per-meter/ יש גם להשיג בגלילים של 70 מטר, למי שיש לקשור אוטובוס שלם. כמו כל דבר אחר, נסו קודם באזור פחות רגיש בגוף ולא על הפנים והעיניים. |
|