miss FLR(שולטת) |
לפני 3 שבועות •
28 באוק׳ 2024
לפני 3 שבועות •
28 באוק׳ 2024
miss FLR(שולטת) • 28 באוק׳ 2024
אליפסה כתב/ה: בן זוגי שיתף אותי בצורך שלו להישלט כשכבר היינו נשואים. זה לא קרה מייד. זה היה תהליך. אבל היום יש בינינו יחסי שליטה. אלו אפילו לא יחסי שליטה לייט. אז אני מניחה שדברים כאלו קורים. 🙂
אם אני צריכה להגדיר מה אפשר את השינוי הזה, אז קודם כל ולפני הכל, אהבה ותקשורת טובה. הרבה מאוד תקשורת. נקודת המוצא שלנו לא היתה צרכים מיניים, אלא הזוגיות שלנו והאהבה שבינינו. כמובן שהיו חיכוחים ולא מעט מהמורות לאורך הדרך, אבל עשינו אתה יד ביד. אם נקודת המוצא של אחד הצדדים היא הצורך המיני וסיפוקו, קשה לצעוד יד ביד. אם התחתנתם למרות הפערים המיניים, אז אני מניחה שיש שם אהבה. תשתמשו בה כדי לצמוח ביחד. אל תנסי ללהקק אותו לתפקיד שיעדת לו בפנטזיה שלך. נסו לבנות ביחד משהו חדש ומשותף. פשרות זו לא מילת גנאי. מערכות יחסים לא נועדו ולא יכולות לספק התענגות מוחלטת. אני חושבת שאין כללים למצבים כאלו, אי אפשר לדעת מראש אילו שינויים אפשריים ואילו לא. צריך לנסות. זה תלוי מאוד ביכולות שלכם כזוג. הרבה תקשורת כבר אמרתי? פתיחות, בלי אשמה ולא להפריז בביקורת. מאחלת לכם בהצלחה. ❤️ כתבת יפה! את מקסימה ומודל לחיקוי ❤ |
|
מפית(אחר) |
לפני 3 שבועות •
28 באוק׳ 2024
לפני 3 שבועות •
28 באוק׳ 2024
מפית(אחר) • 28 באוק׳ 2024
בעיניי צריך לחלק לשני רבדים. הראשון זאת המערכת הזוגית שלכם והשני זה הקינק. צריך להבין את החשיבות של כל אחד מהרבדים. בעיניי מערכת רובד היחסים חשובה הרבה יותר ולכן אני אעדיף אותה אם יש שם אהבה ודברים טובים אחרים שמערכת יחסים אמורה להביא, גם אם זה אומר שהקינק שלי לא יבוא על סיפוקו.
מערכת יחסים היא לחיים שלמים בשאיפה (בעיניי לפחות), קינק זה חשוב מאוד - אבל פחות לטעמי. במידה והיחסים טובים ובריאים, תמיד אפשר לפתוח שיח, לומר מה חשוב לך ומה מתאים. בן/בת זוג מן הסתם יהיה קשוב. ואחרי הכל, בעיניי, לגבר (אאכ הוא נשלט בעצמו) תמיד יהיה קל יותר להתחבר לצד השולט. בהצלחה! |
|
PPAR |
לפני 3 שבועות •
28 באוק׳ 2024
לפני 3 שבועות •
28 באוק׳ 2024
PPAR • 28 באוק׳ 2024
זה מקסים בעיני,שיש בך עוד את התאווה לדמיין אותו שולט בך,עם כל הפסיביות שאת מתארת אותו.
שבי איתו לשיחה רצינית, ותפרשי לפניו את הרצון והצורך העז שלך לקבל אותו החלטי ודומיננטי. (יש גברים שזה קיים בהם,הם פשוט יושבים בכניסה לחדר ומחכים לאישור מהצד שממול.) מחזיק לך אצבעות . |
|
Kitty frank |
לפני 3 שבועות •
28 באוק׳ 2024
לפני 3 שבועות •
28 באוק׳ 2024
Kitty frank • 28 באוק׳ 2024
רק שימי לב שאת לא מתבלבלת בין ''אני רוצה שהוא יהיה שולט'' ל ''אני רוצה שהוא יהיה גבר אחר''- הוראות אלו נכתבו בדם.
כולנו כאלה טומטומים באהבה, אבל משהו בי רוצה להאמין שאם זה הגבר של חייך תצליחו להיטרף זה מזו במיטה (אולי זה אומר שגם עלייך להתאהב מחדש בווניל שהוא אוהב?), אבל אם בלב מנקרת לך התחושה שזה לא הגבר של חייך ועניין השליטה הוא רק תירוץ, אז לא משנה איזה סיבובים תעשי, הוא עדיין לאיהיה הגבר של החיים שלך. עזבי שניה את הסאדו- את רוצה לחכות עם הגבר בתור לניתוח קתרקט בגיל 80? את חושבת שהוא יצחק איתך כול הדרך לחדר לידה? אם כן, אז אני חושבת שהעניין הזה קטן עליכם, ואם לא אז זה לא משנה. בהצלחה הרבה 3> אהבה זה לא קל, אבל בעיני זה שווה את זה. |
|
הוא(שולט) |
לפני 3 שבועות •
28 באוק׳ 2024
לפני 3 שבועות •
28 באוק׳ 2024
הוא(שולט) • 28 באוק׳ 2024
"פתאום עצות באות במאסה, כולם נהיו פרופסורים לבאסה" טונה
|
|
LoveSick(שולטת) |
לפני 3 שבועות •
30 באוק׳ 2024
לפני 3 שבועות •
30 באוק׳ 2024
LoveSick(שולטת) • 30 באוק׳ 2024
עשית בחירה אדיוטית. תשלמי את המחיר
|
|
LoveSick(שולטת) |
לפני 3 שבועות •
30 באוק׳ 2024
לפני 3 שבועות •
30 באוק׳ 2024
LoveSick(שולטת) • 30 באוק׳ 2024
אוח... לאונן על תלמידות
|
|
Mary Jane |
לפני 3 שבועות •
30 באוק׳ 2024
לפני 3 שבועות •
30 באוק׳ 2024
Mary Jane • 30 באוק׳ 2024
אין אפשרות ללמד מישהו לשלוט כמו שאת מתארת, מהלב ומהנשמה … זה עניין של אופי ושל נטיה מינית עמוקה ושל רשעות מובנית (;
מעבר לזה אהבתי את העצות הפרקטיות של סנטוריון בשרשור |
|
DomiNA O Hera{Sincerelyo} |
לפני 3 שבועות •
31 באוק׳ 2024
לפני 3 שבועות •
31 באוק׳ 2024
DomiNA O Hera{Sincerelyo} • 31 באוק׳ 2024
מכירה יועצת זוגית מינית בדסמית שיכולה לעזור .
תפני אליה תיפגשו ותראו אם יש לזה איזה סיכוי להמשך מפגשים ביחד ולחוד . בהצלחה . אם תרצי תפני בפרטי |
|
shirazbar(שולטת) |
לפני שבועיים •
31 באוק׳ 2024
לפני שבועיים •
31 באוק׳ 2024
shirazbar(שולטת) • 31 באוק׳ 2024
מבאס ממש להתחתן עם מישהו ואז לנסות לשנות אותו. זה ממש לא הוגן הוא רצה מערכת זוגית שוויונית וקיבל ליטלית שלא רוצה לקבל החלטות ולהיות בוגרת. וגם באה בתלונות שאת לא מצליחה לראות אותו כשולט דומיננטי. נכון. כי הוא לא.
זה מי שהוא. וגם אם הוא יאמר בטון הנכון ברור שזה לא יפעיל אותך. הייתי מנסה להכיר לו את העולם הזה במנות קטנות, לא להעמיס. להראות לו מה זה מעורר בך. ולקוות שידלק בו משהו. גם 20% ממנו אמיתי, עדיפים מ 80% משחק גרוע. בסופו של דבר יש לך אהבה, תתעטפי בה בעיניי, זה הכי חשוב לליטלית קטנה |
|