צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

חגורת צניעות

סוס האש​(מתחלף)
לפני 3 שבועות • 30 באוק׳ 2024
סוס האש​(מתחלף) • 30 באוק׳ 2024
Mary Jane כתב/ה:
מישהו שיש לו ניסיון בלהיות נעול - אשמח לשמוע אם זה מוריד חרמנות או מגביר אותה, איך, כמה ולמה, תודה 🙏🏻

מסכים לגמרי עם כל מה ש masoul כתב.
מעבר לזה, מוזמנת להיכנס לבלוג, הוא כולו מוקדש לנושא הזה..
Manners
לפני שבוע • 9 בנוב׳ 2024
Manners • 9 בנוב׳ 2024
אישית מאוד התחברתי לcb-x כי הם נותנים יותר שליטה על המרחב שיש לשק הביצים, לי זה נקודה מאוד חשובה ופסלתי הרבה כלובונים על זה.

בנוגע לנושא של לברוח מכלובון, עשיתי הרבה מחקר, פיזי ובאינטרנט. אין כלובון שאי אפשר לברוח ממנו. גם אם לא תברח אין כלובון שאתה לא יכול לגמור בו עם מספיק רצון. כלובון לא יעבוד ללא שליטה מנטלית שגורמת לך לקבל את הקיום שלו עלייך. יותר מזה, לרוב הנשלט גם יישמור מפתח בשביל דברים כמו ניקיון של הזין, ומקרי חירום שדורשים הסרה, בנוסף קל לשבור את המנעולים.
מה כן יכול לעבוד? חגורת צניעות, כזאת כמו שתראה לרוב אצל נשים שמקיפה את האגן, מה שכן היא יותר גדולה ובולטת, ובטח גם ממנה תוכל לברוח, זה הכל עיניין של רצון.
gil ariel
לפני 3 ימים • 18 בנוב׳ 2024
gil ariel • 18 בנוב׳ 2024
masoul כתב/ה:
Mary Jane כתב/ה:
מישהו שיש לו ניסיון בלהיות נעול - אשמח לשמוע אם זה מוריד חרמנות או מגביר אותה, איך, כמה ולמה, תודה 🙏🏻

זה הרבה יותר מרק מוריד חרמנות או מגביר חרמנות, האפקטים ואספקטים הרבה הרבה יותר נרחבים מכך.

ובכל זאת לשאלה שלך.
בטווח הקצר, מעלה חרמנות בצורה משמעותית מורגשת וניכרת.
בטווח הארוך, קרי, לאחר נעילה של שבועות וחודשים, מביא לאופוריה וניתוק מחרמנות עד כדי חוסר רצון מובהק לגמור.

הלמה זה דיון מורכב וארוך.

מעניין מאוד מה שכתבת על הטווח הקצר.
תוכל גם לפרט קצת על ההשפעות לטווח הארוך?
masoul
לפני 3 ימים • 18 בנוב׳ 2024
masoul • 18 בנוב׳ 2024
gil ariel כתב/ה:
masoul כתב/ה:
Mary Jane כתב/ה:

זה הרבה יותר מרק מוריד חרמנות או מגביר חרמנות, האפקטים ואספקטים הרבה הרבה יותר נרחבים מכך.

ובכל זאת לשאלה שלך.
בטווח הקצר, מעלה חרמנות בצורה משמעותית מורגשת וניכרת.
בטווח הארוך, קרי, לאחר נעילה של שבועות וחודשים, מביא לאופוריה וניתוק מחרמנות עד כדי חוסר רצון מובהק לגמור.

הלמה זה דיון מורכב וארוך.

מעניין מאוד מה שכתבת על הטווח הקצר.
תוכל גם לפרט קצת על ההשפעות לטווח הארוך?

פרטתי קצת לגבי ההשפעות לטווח אורך, אם אתה רוצה לשאול משהו קונקרטי שאל ואנסה לענות.
gil ariel
לפני יום • 20 בנוב׳ 2024
gil ariel • 20 בנוב׳ 2024
כתבת שלטווח הארוך זה ״ מביא לאופוריה וניתוק מחרמנות עד כדי חוסר רצון מובהק לגמור״.

אשמח לדעת מה התחושות שמחליפות את הרצון לגמור? והאם החיבור לנועלת חזק יותר למרות שאין רצון לגמור?
masoul
לפני יום • 20 בנוב׳ 2024
masoul • 20 בנוב׳ 2024
gil ariel כתב/ה:
כתבת שלטווח הארוך זה ״ מביא לאופוריה וניתוק מחרמנות עד כדי חוסר רצון מובהק לגמור״.

אשמח לדעת מה התחושות שמחליפות את הרצון לגמור? והאם החיבור לנועלת חזק יותר למרות שאין רצון לגמור?

היי אריאל, אחלה שאלות, עמוקות חשובות ולא קלות.
אנסה לענות.

כמו שכתבתי, בנעילה לטווחים ארוכים, שבועות וחודשים, חודשים יותר מאשר שבועות,
התחושות שיגיעו לאחר הקשיים של הימים והשבועות הראשונים, בסופו של דבר, הן אופוריה,

אם אני צריך לנסות להשוות את זה למשהו, אם אתה מכיר רנר היי ( RUNER HIGH ),
שזו אופוריה שמגיעה בריצה למרחקים ארוכים, גם בריצה הקושי בהתחלה, המלחמה הפנימית להמשיך לרוץ ולא לוותר,
בריצה, כשעושים את זה מספיק זמן, מגיע רגע שמפסיק להיות קשה, ויש מעין ריחוף, ותחושה שאפשר להמשיך לרוץ לנצח,
התחושה הזו מזכירה לי קצת את התחושה בנעילה לטווח ארוך, לאחר הקשיים של הימים והשבועות הראשונים, בסוף יש את הרגע הזה,
שבו מרגישים ( ורוצים, ממש רוצים ) שאפשר להשאר נעולים לנצח, וזה אפילו עדיף ומספק יותר.

בנוסף, איזו תחושת ניצחון, איזו תחושת התרוממות, ואולי אפילו בזהירות בזהירות אומר, תחושה של קדושה.
כל התחושות האלו יעלמו אם תהיה גמירה. והתחושות האלו כל כך נהדרות, שברגע הזה, הבחירה בין לגמור לבין להרגיש את כל זה קלה, עדיף לא לגמור,
ולכן מי שנמצא שם ותציע לו לגמור כנראה יסרב, או לכל הפחות יבקש לא לגמור.
( צריך לזכור שהדרך לשם קשה מאד, מייסרת ומתסכלת מאד, התחושות האלו באות לאחר מאמץ שרק בודדים רוצים ועוד פחות מזה מסוגלים )
( עוד נושא שאני לא נכנס אליו כאן זה הזדהות של הנשלט עם החגורה או הלהיות חגור לאורך זמן. נושא אחר, פעם אחרת )

לשאלה השניה שלך.
החיבור לשולטת שנועלת ( אני לא מכיר חיבור לנועלת שהיא לא שולטת והחיבור איתה הוא קודם כל בדסמי ושולטת ורק מתוך זה נועלת )

ובכן, זה חרב פפיות.
אם השולטת שלך איתך בזה, הנעילה שלך היא פקטור ביחסים, היא פקטור בבדסמ שלכם, היא פקטור במשחק המיני שלכם,
היא פקטור במה שקורה בינכם, החיבור יהיה מטורף, מטורף, לא פחות מזה.

אבל אם מה שיקרה זה נעל ושכח, קרי, היא נועלת אותך, זה המצב החדש שלך לאורך זמן ( ולא מדובר על יום יומיים או שלושה, מדובר על שבועות וחודשים )
והיא פשוט מתעלמת או שוכחת שאתה נעול, שזה אישיו גדול מאד איתך כרגע, שאתה בתסכול גדול, במאבק גדול, שהמיניות שלך נשללה, שהאוננות שלך נשללה,
וזה קצת הופך למרכז החיים שלך, והיא לא שם איתך, היא לא בזה, למרות שהיא הגורם לזה, זה בהכרח יביא לפיצוץ, זה יביא לתסכול וכעס שיופנה אליה,
כי היא נעלה ושכחה, כי היא לא רואה איפה אתה ובמה אתה. כי היא לא רואה אותך, ולא רק שלא רואה אותך, אלא שלא רואה אותך במקום שבו היא הניחה אותך.
בהכרח יביא לתסכול ומרירות שיופנה חזרה כלפיה.

אז כאמור חרב פפיות. וצריך להיות חכמים עם נעילה לטווח ארוך, זה כלי מאד מאד עוצמתי שיכול להביא לתוצאות עוצמתיות, לכאן או לכאן, לחיוב או לשלילה.
מפית​(אחר)
לפני יום • 20 בנוב׳ 2024
מפית​(אחר) • 20 בנוב׳ 2024
אהבתי ממש את הדיון.
אני לא ננעלתי מעולם אבל כן הייתי מנוע לתקופות של ימים ועד כמעט חודש.
בגדול מה שמעניין אותי תמיד זה מה זה עושה למי שמונעת אותי, האם התחושה חזקה אצלה, האם היא מרוגשת מזה.
החגורה עצמה נראית לי כמו אקט של בעלות. הייתי מת לנסות
תודה על ההרחבות וההסברים.
gil ariel
לפני 21 שעות • 20 בנוב׳ 2024
gil ariel • 20 בנוב׳ 2024
וואו מעניין מאוד! תודה רבה על הפירוט masoul
masoul
לפני 21 שעות • 20 בנוב׳ 2024
masoul • 20 בנוב׳ 2024
gil ariel כתב/ה:
וואו מעניין מאוד! תודה רבה על הפירוט masoul

בשמחה גיל.