יפה קצת משונה{קרוסית} |
לפני 12 שעות •
18 בנוב׳ 2024
לפני 12 שעות •
18 בנוב׳ 2024
יפה קצת משונה{קרוסית} • 18 בנוב׳ 2024
StreetCat כתב/ה: כותב השרשור כתבה בצורה מאוד ברורה את הרצון *שלה*
"קהילה של נשים בגיל שלי" אז כן, הגבלה של טווח גילאי היא חשובה במקרה כזה. ואם היא רוצה לארגן מאנצ' מוגבל בגיל - זה עונה על הצורך והרצון שלה. האם היא מפסידה נשים בטווח גילאים שונה? לא. זה לא הרצון ולא המטרה שלה להכיר אותן. לא משנה כמה מיוחדות, מקסימות או כיפיות הן. וכן, צריך לשים חיתוך איפשהו. כי אם אפשר 36, אז אפשר גם 37 וכך הלאה.. ונוצר פספוס של המטרה המקורית. מי שפשוט רוצה להכיר נשים בלי הגבלת גילאים - יכולה ללכת לכל מאנצ' שהוא, הם לרוב לא מוגבלים בגיל ויש שם שלל נשים בשלל גילאים, והרבה מהן ישמחו להכיר חברות חדשות. ואני תמיד בעד עוד מאנצ'ים, אז אם יש תחושה של חסך מסוים - אפשר להרים את הכפפה ולארגן מאנצ' רק לנשים בלי הגבלת גיל. או כל דבר אחר שרוצים. או, זה בדיוק העניין, האם המאנץ' הוא כלי בשבילה או מיועד לכל המשתתפות. אני בדיוק את זה מבינה, היא רוצה שמי שמעניינת *אותה* תבוא, אבל איננה מעוניינת שלאחרות (גם אלו שכן בגיל) תהייה את אותה הזדמנות, לפחות לא אצלה. |
|
StreetCat(שולטת) |
לפני 11 שעות •
18 בנוב׳ 2024
לפני 11 שעות •
18 בנוב׳ 2024
StreetCat(שולטת) • 18 בנוב׳ 2024
אז שאותן אחרות יקימו לעצמן את הקבוצה שלהן, אבל לא נראה בתגובות שזה הרצון שלהן.
נראה שזה מתאים להן (הן ידעו על כך מראש, אין פה הסתרה) והן רוצות בכך, הן רוצות קהילה נשית לטווח הגילאים הזה. מי שלא רוצה בכך - לא הגיבה שהיא רוצה. מי שרוצה לפגוש בכל הגילאים - עושה זאת, הגיבו פה כמה שאני יודעת שיש להם קשרים חבריים בדסמים עם מגוון גילאים שונים. מי שרוצה משהו אחר - יכולה ליזום בעצמה. (חלקן גם עשו ועושות זאת) |
|
Minxy{♡} |
לפני 7 שעות •
18 בנוב׳ 2024
לפני 7 שעות •
18 בנוב׳ 2024
Minxy{♡} • 18 בנוב׳ 2024
אשמח
|
|
מאיקי(שולטת) |
לפני 7 שעות •
18 בנוב׳ 2024
לפני 7 שעות •
18 בנוב׳ 2024
מאיקי(שולטת) • 18 בנוב׳ 2024
אני בת 19 אבל אם תסכימו להבריח אותי פנימה יהיה כיף של העליון8
|
|
storyteller(שולט) |
לפני 6 שעות •
18 בנוב׳ 2024
לפני 6 שעות •
18 בנוב׳ 2024
storyteller(שולט) • 18 בנוב׳ 2024
מאיקי כתב/ה: אני בת 19 אבל אם תסכימו להבריח אותי פנימה יהיה כיף של העליון8
תגובה מושלמת |
|
Fashion kitty(אחרת) |
לפני 3 שעות •
18 בנוב׳ 2024
לפני 3 שעות •
18 בנוב׳ 2024
Fashion kitty(אחרת) • 18 בנוב׳ 2024
יפה קצת משונה כתב/ה: StreetCat כתב/ה: כותב השרשור כתבה בצורה מאוד ברורה את הרצון *שלה*
"קהילה של נשים בגיל שלי" אז כן, הגבלה של טווח גילאי היא חשובה במקרה כזה. ואם היא רוצה לארגן מאנצ' מוגבל בגיל - זה עונה על הצורך והרצון שלה. האם היא מפסידה נשים בטווח גילאים שונה? לא. זה לא הרצון ולא המטרה שלה להכיר אותן. לא משנה כמה מיוחדות, מקסימות או כיפיות הן. וכן, צריך לשים חיתוך איפשהו. כי אם אפשר 36, אז אפשר גם 37 וכך הלאה.. ונוצר פספוס של המטרה המקורית. מי שפשוט רוצה להכיר נשים בלי הגבלת גילאים - יכולה ללכת לכל מאנצ' שהוא, הם לרוב לא מוגבלים בגיל ויש שם שלל נשים בשלל גילאים, והרבה מהן ישמחו להכיר חברות חדשות. ואני תמיד בעד עוד מאנצ'ים, אז אם יש תחושה של חסך מסוים - אפשר להרים את הכפפה ולארגן מאנצ' רק לנשים בלי הגבלת גיל. או כל דבר אחר שרוצים. או, זה בדיוק העניין, האם המאנץ' הוא כלי בשבילה או מיועד לכל המשתתפות. אני בדיוק את זה מבינה, היא רוצה שמי שמעניינת *אותה* תבוא, אבל איננה מעוניינת שלאחרות (גם אלו שכן בגיל) תהייה את אותה הזדמנות, לפחות לא אצלה. זכותה המלאה. היא לא גוזלת כלום מאף אחת. כלום לא מונע מנשים שלא נכנסות בטווח הגילאים שהיא ציינה לארגן משהו משלהן. |
|
DiBella(שולטת) |
לפני 3 שעות •
18 בנוב׳ 2024
לפני 3 שעות •
18 בנוב׳ 2024
DiBella(שולטת) • 18 בנוב׳ 2024
היי (:
כרגע כרוב קייל לא בכלוב אז אם יש חדשות שרוצות להצטרף - שלחו לי את הטלגרם שלכן בהודעה אדומה ואדאג לצרף אחרי אימות 🎀 |
|