|
|
לפני 10 חודשים •
8 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
8 באפר׳ 2025
MeMario • 8 באפר׳ 2025
► ArchAngel כתב/ה: הם פשוט רוצים לאונן על התחושה הזו שהם מדברים עכשיו עם שולטת, ואחרי שגומרים נבהלים מעצמם ומאבדים עניין.
בגלל זה עדיף לא לבזבז את הזמן על כל החדשים/צעירים שלא מגובשים על עצמם. פעם כשחיפשתי, הסינון שלי היה להימנע מכל האלו שמצמצמים את עצמם לדמות פורנוגרפית של נשלט. שכל מה שעניין אותם היה לעבור כמה שיותר מהר לפלטפורמה יותר זריזה במקום לרצות להעמיק או בכלל להשלים עם זה שנכנסים "לאתר כזה" כמו כאן, שרצו כמה שיותר מהר "לסגוד לי" מבלי שאכפת להם במיוחד מי אני, מיהרו לקרוא לי המלכה ולעצמם עבד, במקום להכניס מימד אנושי, לרצות להכיר אותי, שאכיר קצת אותם ונראה עם אנחנו מתאימים מעבר. ככה הם מרחיקים את האנשים שהם מהפנטזיה, וגם אותך לא ממהרים להאניש, וברגע שנגמר הריגוש המיני שלהם ומתפוגגת הפנטזיה, היא כאילו לא חלק מהם. אפשר להדחיק אותה, נוח להדחיק אותה כי אז היא לא מאיימת על הדימוי העצמי. ומבחינתם לחסום אותך או למחוק את המשתמש מבלי להתריע זה כמו לסגור את הדפדפן אחרי שסיימו לאונן על פורנו שריגש אבל הביך אותם. כשהם רק מגלמים דמות, גם את עבורם רק דמות, לא אישה. כמו שלזו בפורנו אין רגשות שהם צריכים לקחת בחשבון, גם אצלך. אמון וקשר נבנים בהדרגה. מי שמזרז את זה רוצה סיפוק מיידי, וכשיבוא על סיפוקו הוא יתנדף. אני חייב להגיד כחדש בתחום הנשלטות, אני מסכים עם מה שאמרת ואמרתן כאן על יצרת קשר, אך יש לי שתי ביקורות. הראשונה היא שהמנעות מחדשים (בצדק מידי פעם) מקשה על כניסה לעולם הזה. דבר שני נושא ההיכרות לא טריוואלי גם אצל שולטות שמצפות ישר שנתנהג כסמרטוטיפ ונהיה צמאים לכל הודעה ממנה וכאשר זה לא קורה השיחה נגמרת או נחסמת |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
8 באפר׳ 2025
Re: צעירים פחדנים
לפני 10 חודשים •
8 באפר׳ 2025
StarFox(נשלט) • 8 באפר׳ 2025
► chemistry כתב/ה: אני לא מצליחה להבין מה הקטע של בחורים צעירים לשלוח הודעה עם תמונות, להתחנן להכיר ואחרי שאת מביאה עניין פשוט להיעלם ולמחוק את הפרופיל, עד כדי כך. מילא זה היה קורה פעם- פעמיים, אבל לא, כול יומיים...אפילו מגיעיים לטלגרם כבר ואז אחרי שאני מבקשת לעבור לשיחת טלפון שם, נעלמים ו/או מוחקים יוזר
מאונני מקלדת. |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
11 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
11 באפר׳ 2025
naorzur • 11 באפר׳ 2025
מתחזים,
ברגע שצריכים להיחשף בורחים |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
11 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
11 באפר׳ 2025
טרנסית קרוסית • 11 באפר׳ 2025
► chemistry כתב/ה: אני לא מצליחה להבין מה הקטע של בחורים צעירים לשלוח הודעה עם תמונות, להתחנן להכיר ואחרי שאת מביאה עניין פשוט להיעלם ולמחוק את הפרופיל, עד כדי כך. מילא זה היה קורה פעם- פעמיים, אבל לא, כול יומיים...אפילו מגיעיים לטלגרם כבר ואז אחרי שאני מבקשת לעבור לשיחת טלפון שם, נעלמים ו/או מוחקים יוזר
מ ח ז ק ת אותך (מחילה לא נכנסתי לפרופיל שלך לראות מי את.ה , אישה סיס, טרנסית). אני טרנסית , הבנתי שזה גם קורה לנשים סיס. זה מטורף. אני פה בכלוב 15 שנה (משנת 2004), לא באופן רצוף ונעלמתי לשנים ארוכות לפעמים. אבל יש כאלה שפונים , מתחננים , מתחננים , מתחננים, כפי שאמרת אפילו פונים לטלגרם ואז נעלמים. חשבתי שזה משהו בי. מסתבר שזו פשוט הפחדנות. אני כבר למדתי, ואומרת לבאים בתור שלא מאמינה באוננות הזו. הפגישה חייבת להיות מיידית . כמובן שהבאים בתור מבטיחים שהם "רציניים" "אני לא כמו האחרים" והם באמת כמו האחרים. הסבר ? אני יכולה להסביר, יש פנטזיה , ויש פחדנות וכו' וכו'. אבל זה פחות מעניין אותי , זה לא צריך לבוא על חשבבוננו. תבורכי על הפוסט הזה. הלוואי יכלתי לעשות שיימינג לכל אחד ואחד מהם . בזבוז זמן משווע, והתנהגות מגעילה. |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
11 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
11 באפר׳ 2025
► עיט אדום כתב/ה: נושא מעניין,
אתן פה את דעתי שקצת שונה ממה שרשמו פה עד עכשיו, ומקווה שאולי יעזור פה לאנשים בכל הצדדים יכולות להיות כמה סיבות ומניעים של אנשים שיגרמו לאנשים להתנהג בסופו של דבר בצורה הזאת, אם להבין אותם אפשר גם להבין מה לעשות עם זה. 1. אמון והבדלים בין פנטזיה למציאות - לרוב זה לא נושא שממש מדברים עליו בהקשר הזה לפחות מכיוון הגבר בעולם ונילי, אבל הרבה מהדברים שנשלטים חולמים עליהם די מלווים במציאות שאם בת הזוג (או שותפה לאקט) עושה משהו לא נכון זה יכול ללכת לכיוון הפנטזיה, אלה לכיוון של כאב לא רצוי או פגיעה פיזית במקרים של פטישים קיצוניים יותר כמו מדיקל זה מובן מאליו, אבל זה יכול לקרות גם בדברים פשוטים יותר כמו חדירה מאחורה לגבר. נגיד במציאות אני ממש אוהב שמי שעושה איתה סקס מכניסה לי אצבע מאחורה (גם מאוד רוצה דברים אחרים אבל לא יצאתי עם מישהי שמוכנה לצערי), אבל אם היא עושה את זה לא נכון, או נגיד לא גזקה מפיק ציפורניים ומכניסה מהר מדי לפני שרגיל זה יכול סתם לכאוב בצורה לא נעימה (כמובן יש פה גם כאב שהוא נעים, אבל לא עליו מדבר), וזה לפעמים קשה מראש להעלות דברים כאלה. אני נגיד כן אעלה אותם, אבל מבין גם למה זה קשה לחלק מהגברים. 2. חרדה חברתית - אני מניח שהרבה מהנשלטים גם חווים סוג של חרדה חברתית, אולי אני טועה אבל יש בזה משהו הגיוני. אנחנו גם נמצאים במציאות שיש יותר שולטות מנשלטים, ורוב הזמן במציאות שלנו הנוחה הנשלטים לא באמת נמצאים בקשר עם שולטת. ולוקח אנרגיה נפשית לעשות צעד וליזום קשר עם מי שנראית מעוניינת. אבל יכול להיות מצב פה שעד שיש קשר גם בחזרה אין מספיק כח נפשי שנשאר כדי להמשיך להתגבר על הסיטואציה. זה משהו שלדעתי עם הזמן עובר, אבל סה"כ זה משהו אנושי. עוד משהו בנושא, שהרבה פעמים עם מישהי מגיבה לך אתה יכול לשקוע במחשבות איך להגיב הכי נכון שאפשר כי לא רגיל לסיטואציה, ומפחד לדפוק את זה, ואז קורה מצב שבו עובר יותר זמן ממה שמרגיש בנח לענות והמצב עוד יותר מסובך. יש קטע מסדרה בריטית טובה שלא מדבר על מיניות אבל המצב די דומה: שני נוצרים מסיונרים שהולכים מדלת לדלת לדבר על ישו פוגשים בחור שמעוניין לשמוע את מה שיש להם להציע, אבל מרוב שזה לא התגובה שהם רגילים אליה הם פשוט בשוק ולא יודעים מה לעשות אחרי זה, ממליץ בחום לא אומר מה לעשות במקרה הזה, תלוי מאוד בעד כמה את רוצה להמתודד עם זה, אבל אם זה משהו שאת כן מעוניינת בו, לתת פשוט קצת יותר ספייס להתקרב יכול מאוד לעזור ולפתור את הבעיה 3. פנטזיות משתנות - אנקדוטה מחיים אישיים שלי: הייתה לי תקופה שמאוד רציתי להתנסות בפורסד בי וקאקולד. לצערי זה לא התממש, ואז הרצון של זה דהה, בעיקר כי גם לפורנו הייתה משמעות לתחזק את הפנטזיה, ורוב החומר שהיה פשוט לא בדיוק התאים לדינמיקה שאני רציתי באותו הזמן לא מזמן יצא לי לדבר עם מישהי שבקטע של זה, ואז הפנטזיות התחילו לחזור על זה רק ביותר חזק. זה לא נגמר בצורה שהייתי רוצה שיגמר, אבל בהחלט הייתי מאוד רוצה אם זה יתממש. עכשיו אם במקום שהיינו מדברים על זה מראש הייתי יוצא עם מישהי והייתה אומרת בפתאומיות שרוצה לצרף גבר שאמצוץ לו, אולי זה היה מתקבל בברכה, אבל אולי גם באותו הרגע זה היה משהו שפחות מתחבר לרצונות שלי ואז זה לא היה הדדי, לפחות אם עוד לא נפגשנו אני והבחורה. אני אישית כנראה הייתי מסכים, אבל זה מאוד אישי ומשתנה מאדם לאדם. לפעמים גם פשוט לדבר על פנטזיות יכול לעורר רצון לחוות את זה. 4. רמת משיכה שונה- בסופו של דבר יש גם עניין שאין גבר מושלם ואין אישה מושלמת, וחוץ מבדסמ ומין יש עוד הרבה קריטריונים שחשובים בבחירת בני זוג (וגם בבחירה עם מי לשכב אם לא מדובר בבני זוג), ולפעמים אנחנו גם מתפשרים על עניין המשיכה. אצלי נגיד הייתה חברה שאני רציתי לשתות את ההפרשות שלה, כי מאוד נמשכתי אליה, ופשוט כל חלק מהגוף שלה היווה משהו אלוהי בפניי, אז אם הייתה משתינה לי בפה זה היה מושלם. לעומת זאת הייתה לי גם חברה אחרת, שמאוד רציתי להשאיר כחברה מסיבות אחרות שהם לא מין ומשיכה. ומשיכה הייתה אבל ברמה נמוכה יותר, והיה רגע שירדתי לה והרגשתי ריח של שתן וזה הוריד לי, עכשיו יודע שאם זה משהו שהיה קורה עם שאר הנשים שיצאתי איתן זה היה יכול להיות מאוד מאוד מגרה והייתי רוצה עוד. אבל באותו הרגע לרצות מישהי שמשתינה לי לתוך הפה לא היה החלק ההכי חשוב בחיי, אז חייתי עם זה, אבל נגיד המשיכה הייתה מספיק חזק כדי שארצה ללקק את הרגליים שלה כל יום ולהינות מזה, או לראות אותה גומרת כמה פעמים ברקף מהליקוקים שלי, אז גם אם להסתכל מחוץ לעולם הפמדום אז זה לא הפריע להינות מזה שמלקקת לי את שק האשכים. ואגב גם במקרים כאלה הרבה פעמים יש דרכים להעצים משיכה אם באמת רוצים. 5. רמת גירוי - זה קצת מתקשר גם לנושאים הקודמים, אצלי נגיד אני מאוד אוהב לעשות רימינג, אבל יכול מאוד להיות שבאותו הרגע זה לא מה שבא לי בחינה אינסטיקטיבית, יכול לחשוב על מצבים שבהם הייתי מענג ישבן של בחורה ואם היה שם ריח של ישבן זה היה מוסיף לאווירה, וגם שם אותי בצב שאני כאילו מנקה אותו, אבל היו גם מצבים שבהם ריח כזה הוריד לי (בעיקר גם מתקשר לנושא הקודם), אבל יש גם פנטזיות מסוימות שיכולות להשמע מגעיל מספיק כדי שב60% לא ארצה לממש אותן, אבל אם מגרים מספיק, בעיקר אם מדברים על זה אז זה ממש יכול לעורר רצון לבצע את אותו האקט. אתן לדמיון להשתולל פה באיזה דברים ספציפית זה יכול להיות, בהתחשב בזה שזה גם סובייקטיבית ולכל בן אדם יש דברים שונים שיכולים להכנס להגדרה הזאת 6. חיבור - אנחנו הרבה פעמים אמנם מפנטזים על מצבים מסוימים שחלק מהפנטזיות יכולות לכלול אנשים שלא מכירים בכלל או אנשים שקיימים רק בדמיון שלנו, אבל במציאות לפחות עבור חלק מהפנטזיות חיבור אנושי הוא חלק מאוד משמעותי מעד כמה באמת נהנה ממנה. נגיד אם הפנטזיה זה שאישה יורדת לגבר עם גרון עמוק, אמנם היכרות אישית יכולה בהחלט להוסיף למצב, אבל (מבחינת הגבר) גם אם זו תהיה אישה שבקושי מכיר אם יש משיכה פיזית הוא כנראה יהנה מזה. אבל אם הפנטזיה זה לראות את בת הזוג שלך עושה אהבה לגבר אחר, אז להיות קשור באקט מיני של אשה שבקושי מכיר מתענגת על גוף של מישהו אחר אמנם יכול להיות גם חוויה מדהימה, אבל זו תהיה חוויה שונה לחלוטין מאם יש בין ה2 קשר מבוסס ואז היא קושרת אותו, ומביאה גבר אחר ועושה איתו את כל מה שדברים בדרך כלל אוהבים שעושים להם. ויש פה קצת בעיה של ביצה ותרנגולת, כי חיבור מקדים מאוד יכול לעזור לקדם את העניינים, אבל יש פה גם בעיה מצד שני שאם מכירים מחוץ לקהילה הבדסמית אז מאוד קשה לדעת מראש מה הדברים שאותה הבת זוג אוהבת, ולפעמים רק לדבר על דברים כאלה מראש יכול להרחיק כל סיכוי שייצא מזה משהו, גם אם שני האנשים בעד להתנסות בדברים כאלה. יש להגיד שאני לא מדבר מנסיון של לפנות ואז לברוח, אבל יכול מאוד להבין שהדברים האלה יכולים להשפיע לכיוון הזה כל ההסברים טובים ויפים. אבל במבחן המציאות , זה לא מספק אותי , כצד ש"עבדו" עליו . בזבזו לו זמן . והם צריכים להבין שהוא לא היחיד, כמוהו יש עשרים . הצד הרגשי שנפגע הוא גם אנחנו, אלו שצריכים צריכות להתמודד עם מאונני המקלדת האלה. |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
11 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
11 באפר׳ 2025
► DiBella כתב/ה: זה מאוד באסה, בתור מישהי שהיא בת 26 שבכלל העדיפה רוב חייה הבוגרים לצאת עם מבוגרים, אני נתקלת בזה כל הזמן.
חלק גדול מהם לא באמת הספיקו לגבש דעה על עצמם, או לגבי מה הם רוצים ומה עושה להם טוב ומה פחות, ובטח שלא מקבלים את עצמם. הם מסתמכים לרוב על הפנטזיה בראש שלהם ובתחתונים. יש רצון, יש מוכנות לטעום, אבל מעבר לזה, ליישם את זה בצורה משמעותית וכנה במציאות זה מפחיד עבורם. אל תתבאסי, פשוט אולי כדאי שתנסי לחפור יותר עמוק לפני שאת עוברת עם כל אחד לטלגרם. אצלי זה משמעותית מסנן מלא. מה שכן, תוהה אם תסכימו, יחסית קל לזהות את אותם המאוננים. אני יוצאת מנק' הנחה שהרוב מאוננים, לכן השיחות שלי ענייניות וקצרות , הדרישות שלי מאוד חדות (דבר שמרחיק אולי אנשים, וגם גורם לי להפסיד אולי חויות טובות), אבל הרווח הוא שאני פחות מבזבזת זמן על סתם. והרוב זה סתם. |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
11 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
11 באפר׳ 2025
צעצוע מתנדב(נשלט) • 11 באפר׳ 2025
טוב אני לא חושב שיש יותר מדי מה להוסיף אבל אני רוצה לשתף מה עזר לי כשה באמת הייתי צעיר כנשלט להישאר בקשר אם שולטות/ים ואולי זה יעזור למישהו/י.
שני דברים שעזרו לי ממש בהתחלה היו שזה ירגיש קליל, ושהשולטת שלי באמת הייתה מעולה בתקשורת. לשמועה שזה לא אירוע גדול, שהכל טוב, שזה לא ישנה לי כלום בחיים, שזה לא אומר עלי שום דבר...בהתחלה הייתי ממש צריך לשמועה את זה כדי שזה לא יפחיד אותי, כי אחרת כל הפחדים והשאלות היו נופלות עלי ברגע שהייתי גומר וכן אז הייתי בורח. כמובן תקשורת, בהתחלה שלי כנשלט ואפילו עד היום אני לפעמים באמת צריך עזרה כדי להתקדם. בחוויה שלי אם אתם/ן אם נשלט שפשוט עושה את כל מה שאתן אומרות ולא אומר מילה נגד, הוא פשוט לא אומר. ואז כשה הוא יגמור או ירד לו החשק כל מה שנשאר איתו זה מה שהוא לא אמר ואז הוא יחסום. חשוב לשאול לא רק כדי לא לפגועה. אבל גם כי 99% מהזמן אתן יכולות להרגיע אותו, לענות לו על החששות, להסביר למה זה לא big deal. ואז לא יהיה לו קשה לחזור אליכן ולא יהיה לו קשה כשה הוא גומר. כמובן זה צריך לבוא גם מהצד שלו, ויש כאלה שבאמת באו לנצל אבל זה יש בכל עולם הדייטים הם לא הנושא. אבל צריך באמת לשאול ולשאול, בחורים נשלטים בטח שבהתחלה מאוד לא שלמים אם עצמם, זה ברור. P.S ואם אתם/ן לא רוצים להתעסק אם זה, לגיטימי לחלוטין. אתם/ן לא חייבים לאף אחד להכניס אותם לעולם הקינק או לפטור את הבעיות שלהם. בכל זאת אני ממש מאריך את מי שכן כי בזכות אלה שכן מוכנים להבין, להקשיב, ולהביא יד אני יכולתי להתפתח. |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
12 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
12 באפר׳ 2025
טלי35(שולטת) • 12 באפר׳ 2025
מכירה מקרוב כמה זה יכול ליאש ולתסכל.
שתדעי - יש גם כאלו שלא נעלמים. מקווה שיגיע אליך אחד כזה בקרוב 🌸🌸 |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
12 באפר׳ 2025
עוד שתי השערות, על אוננות, תהייה, ותודה
לפני 10 חודשים •
12 באפר׳ 2025
subtal(נשלט) • 12 באפר׳ 2025
למרות שנאמר כבר הכול, והאבק שהצטבר, הנה שני כיוונים שלא עלו, שיכולים להסביר גם את מחיקת הפרופיל, אחרת, למה לא להמשיך לשולטת הבאה? –
- ייתכן ומדובר במישהו ששיחה היא גבול בעיניו, ואינו יכול לעבור לשיחה - מישהו מהמגזר החרדי למשל, שנבהל מעצמו ורוצה למחוק כל זכר ל״סטייה״ הרגעית הזו. - יכול להיות גם שההתחזות היא למטרת בירור דבר או ״ריגול תעשייתי״, גם אם זה פחות סביר: מישהו (או מישהי) בודקת אותך רגע, ב״ערוץ״ נוסף, כמו שיחה צדדית איתך, מבלי לעשות זאת בשיחה הראשית איתך. מעולם לא עשיתי זאת, אבל זו אפשרות. לגבי אוננות המקלדת שהוזכרה, איני מבין מדוע לטרוח להיכנס לשיחה, ואז לאפליקציה כזו או אחרת, כשיש סרטונים שיכולים לספק את התאווה לפי מילת חיפוש או כמה באתר פורנו? את זה אני לא מבין. אז הנה עוד סיבה: אלו צעירים שמתקשים באנגלית. תהייה: האם ותק הפרופיל והתכנים שקשורים אליו לא יכולים לספק רמז לסיכויי ההתאיידות של הבחור, למרות גילו הצעיר? תודה לאליפסה, ולאחרים, על שהזכרתם כמה חשוב לבנות אמון לאט, ולתת ביטחון; שני הצדדים צריכים את זה, ובמיוחד בעולם וירטואלי שמלא במתחזים, אני לומד להבין. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
13 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
13 באפר׳ 2025
Hominis • 13 באפר׳ 2025
לקחת את זה מהפנטזיה למציאות זה צעד ענק, והמשמעותי ביותר. לדעתי פשוט נבהלים כשמגלים שזה יכול להתממש, ושיש נשים אמיתיות כאלה (ולא חשוב ומאיזה צד של השוט). באנגלית אומרים: Be careful what you wish for, as it may come true. |
|
|