Mary Jane |
לפני שבועיים •
3 בדצמ׳ 2024
Re: פורנו 2.0
לפני שבועיים •
3 בדצמ׳ 2024
Mary Jane • 3 בדצמ׳ 2024
שוסי כתב/ה: אחת הסיבות שנשים פחות צופות בפורנו,היא שהנשים המוצגות שם מהוות עבורן מודל בלתי אפשרי שבמקום לחרמן אותן,רק מדכא אותן.
אבל,כשחושבים על זה,כשזה נוגע לביצועים,אותו אפקט אמור לחול גם על גברים … ? פעם ראשונה שאני נתקלת בזה כסיבה לכך שנשים פחות צופות בפורנו. נשמע לי מוזר. נראה לי שהן פחות צופות בפורנו כי בעיני רובן זה לא מעניין ולא מגרה במיוחד לצפות באחרים עושים דברים. מה ההנאה בזה… סתם מתסכל, שטחי ומאפן. גברים, לעומת זאת, נהנים מהויזואליה כשלעצמה. הם לא מתחרים בגבר שמוצג שם, הוא סתמי, כלי. הם מתמקדים באישה ובאקט ובלדמיין את עצמם בסיטואציות נהדרות ומחפירות (: |
|
ArchAngel(שולטת) |
לפני שבועיים •
3 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
3 בדצמ׳ 2024
ArchAngel(שולטת) • 3 בדצמ׳ 2024
אני אוהבת פורנו כי זאת ויזואליזציה לפנטזיה, ובמידה מסוימת, כמובן בשילוב של הפעלת שיקול דעת, גם משדרג את המיניות ופתוח את הראש לתסריטים חדשים.
אבל אני לא אוהבת את הפורנו הסטרייטי המיינסטרימי התעשייתי, כי רובו המכריע פשוט מגוחך, מתעסק רק בגבר כולל כשמדובר בשליטה נשית והשולטת פשוט מוצגת כמשרתת של הפנטזיות שלו בלבד. לא אכפת מנשים ומאיך שהן נראות לטוב או לרע, זה לא מעורר בי קנאה או עריכת השוואות. אני מעדיפה להתמקד בגבר, ובפורנו זאת בדיוק נקודת התסכול עבורי. כי אני כסטרייטית, שרוצה להתחרמן מגבר נשלט ומתמסר,שמקווה לראות אותו מנסה לפתות ולהדליק את השולטת בסרטון ולדבר אל השולטת הצופה, שמצפה לתסריט דומה בסרטון מיילדום רק בהיפוך תפקידים, מקבלת סרטון שכל תכליתו הוא שליטה גברית גם אם את הנשלטת מכנים "גברתי" ונותנים לה להחזיק שוט. מה שמרגיז אותי במראה החיצוני של האישה, אם כבר, זה לראות כמה לרוב היא תהיה פצצת-על שכל תכליתה הוא לחרמן את הנשלט, שבהשוואה אליה לא טרח לטפח את עצמו בשום אופן ולהיות מושך עבורה או עבור הצופה. מספיק שהוא קיים ויש לו צורך להישלט וכבר קופצת עליו אישה שאין לה שום סטנדרטים כדי להגשים לו את זה. אני חושבת שבמידה ניכרת לפורנו הזה יש חלק באיך שנשלטים מתייחסים אלינו, כי בהיעדר התנסות במציאות הם חושבים "שככה זה" בעולם השליטה. וזה מעורר בי רתיעה וכעס. אני לא מצפה לרומנטיקה ורגשות בפורנו, אפילו עדיף שהוא מנותק מזה וניגש ישר לעניינים כמו בסרט אקשן שמדליק בדיוק כי לא מתעכב על הריאליזם של החיים ועף על הדמיון. אבל אני מצפה לדינמיקה עם תשוקה הדדית. בגלל זה אני מעדיפה פורנו שאנשים יצרו בעצמם, צילמו את עצמם מתוך משיכה אמיתית לעניין ולא מתוך רצון למכור. וגם מעדיפה פורנו גייז, כי שם הגבר הנשלט באמת נשלט, אפילו כשהוא תעשייתי. |
|
Vanila princess |
לפני שבועיים •
4 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
4 בדצמ׳ 2024
Vanila princess • 4 בדצמ׳ 2024
נשים רואות פורנו אולי לא מדברות על זה
אבל רואות ומתחרמנות מזה |
|
chaotic |
לפני שבועיים •
4 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
4 בדצמ׳ 2024
chaotic • 4 בדצמ׳ 2024
ככל שהתבגרתי, התקשתי לצפות בפורנו ולאחרונה ממש מוצא עצמי לא מבין איך ראיתי פעם כל כך הרבה.
אמרה לי פעם חברה רופאה שזה בשבילה כמו לצפות בדוקטור האוס בודק פציינטים חחח לא חשבתי שארשום זאת אבל בכנות היום מתקשה למצוא תחליף ראוי כשאני לא בקשר. מסתפק בדמיון או נאלץ לנבור בין עשרות תמונות עד שאמצא משהו שיראה מספיק ריאליסטי ויזכיר לי קשר למציאות או למשהו אמיתי שחוויתי כי החויה ממש רחוקה מקשר אמיתי, מספק ומכיל. |
|
ערוות שמשון |
לפני שבועיים •
5 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
5 בדצמ׳ 2024
ערוות שמשון • 5 בדצמ׳ 2024
פורנו, בתמצית השימוש הוא:
1. פיקס קל. 2. שיטה מהימנה לוויסות רגשי (אפקט שהוא מרכזי בשימוש כפייתי והתמכרות). 3. פחות קשור למין ויותר קשור לבדידות. זה משהו שהכימיה אולי אומרת עליו יותר מהפסיכולוגיה. אם גבר מרגיש משהו רע לגבי האקט של השימוש זה נוטה לקרות אחרי סיום (מה נקרא post nut clarity) ותקף רק עד השימוש הבא. ויתכן גם אחרי תקופה ממושכת של נקיון. אנחנו חושבים בזמן אמת על עובדות הניצול, התרמית וכן הלאה - ממש כמו שאת חושבת על היערות שכרתו בשביל לגדל דקלים כשאת מורחת השחר / נוטלה על פרוסת לחם, דהינו בדרך כלל זה לא עולה לתודעה. קטע ההשוואה, בעבורי לפחות - היה בא והולך, אבל לא מהווה מכשול. וכמו כל סם התנהגותי אחר ככל שמתחילים איתו מוקדם זה יותר סביר לההפך להרגל. הפואנטה היא שזה מוצר שהשימוש בו הוא חייתי בפשטותו. כמובן יש מורכבויות שקשורות בטכנולוגיה וטרנדים חברתיים אחרים, אבל, זה ממש כמו לעשן או שתיית יתר מההסתכלות שזה לא כ"כ "הגיוני" |
|