|
|
לפני שנה •
10 בינו׳ 2025
לפני שנה •
10 בינו׳ 2025
M e d u s a • 10 בינו׳ 2025
מה הטענה שלך?
שאנחנו חיים בעולם מספיק שמרני כדי שגברים שולטים שנהנים מעינוג נקודת הp לא ירגישו בנוח לספר על זה בראש חוצות הפורום הכלובי? שיש המון סטריאוטיפים על גברים שנהנים מחדירה? שיש המון סטריאוטיפים על שולטים שנהנים מחדירה? מסכימה לחלוטין. כידוע לרובנו גם בכלוב שאמור כביכול להיות פתוח וליברלי המחשבה מאוד מקובעת ויש סטריאוטיפים רבים מאוד על מה מתאים ונכון לכל תפקיד. כן רואים שינוי. איטי, אך קיים. למשל היום כבר די מקובל ששולטים ידרשו מנשלטות שיעשו בהם רימינג. גם שולטים וגם נשלטות מדברים על זה יחסית חופשי בכלוב. לפני 15 שנה (כשרק הגעתי לכאן בערך) גם על זה לא דיברו כמעט. שולט שרוצה שילקקו לו את חור התחת נתפס אז כנשלט בארון או כגיי בארון. אני מקווה שיעברו פחות מ15 שנה עד ששולטים סטרייטים (בעצם, בכלל גברים סטרייטים שזה עושה להם את זה בלי קשר לתפקיד בדסמי) ירגישו בנוח לדבר בגלוי באתר בדסמי על זה שנקודת p זה כיף. ולשאלה בתחילת הפוסט: לדעתי יש הבדל גדול בין בקשה של שולט מנשלטת לעינוג אנאלי לבין בקשה של שולט מנשלטת לסשן בו הוא נשלט. בהנחה ולבצע אנאלי לא בגבולות של הנשלטת אני לא רואה בעיה בבקשה לעינוג כזה, אבל בקשה לסשן בו מחליפים לחלוטין תפקידים לעניות דעתי דורשת שיחות מקדימות קודם לכן והבהרת כוונות כי זה שינוי סטינג מקצה לקצה שלא תמיד מתאים לכולם ויכול לערער או לשנות את הקשר מאוד. בקיצור: דברו עם הפרטנרים שלכם.זה תמיד טוב. |
|
|
|
|
לפני שנה •
10 בינו׳ 2025
לפני שנה •
10 בינו׳ 2025
ניילונצמד(נשלט) • 10 בינו׳ 2025
► Hanuman כתב/ה: ► הברון בכפכפים כתב/ה: ► StreetCat כתב/ה: לזיין בתחת זה לא אקט של שליטה נשית.
אני לא מסכים עם האמירה הזאת. אמנם שליטה נשית היא עוד הרבה יותר דברים חוץ מזה אבל לזיין בתחת זה בהחלט אקט של שליטה של הצד המזיין. אני נוטה להסכים איתך שאצל הרבה גברים אקט של חדירה (ועוד לתחת) זה אקט של השפלה/שליטה/ גבר בטא (כלומר לא אלפה). מסכים לחלוטין, אני מחפש שולט או שולטת ומבחינת תחושה וסיפוק שאני מקבל מזה אצל השולט זה יותר נענג ואצל השולטת הרבה פחות ומתפרש יותר כעונש כי התחושה של הדילדו קרירה והרבה פחות נעימה, כך זה אצלי לפחות |
|
|
|
|
לפני שנה •
10 בינו׳ 2025
לפני שנה •
10 בינו׳ 2025
ArchAngel(שולטת) • 10 בינו׳ 2025
► FootJunky כתב/ה: כמו לא מעט פעמים אחרות, אתן מדברות עם עצמכן והמציאות הגברית ממשיכה בשלה חיי המין שלי הם 99% אחוז פאגנינג, והאחוז הבודד שלא, הוא רק כי האדם היחיד בכל חיי שאיתו הייתי גם בצד הנחדר הוא בעלי. הייתי אומרת שצברתי לא מעט ניסיון בעניין מאז גיל 16 שבו שכבתי באופן הזה עם גבר לראשונה. כל הדעות שיש לי לגבי העניין הזה הן אך ורק כתוצאה מדיבור עם גברים נחדרים, מלחוות אותם. והרבה מהם לא היו נשלטים, למרבה ההפתעה. אצלי חדירה היא לא שליטה בהכרח, אני גם לא רואה בה אקט משפיל אלא מקרב או לכל הפחות נעים ומחרמן, אז לכן לא שמרתי אותה רק "לנשלטים", וכל שנדרש לי בשביל לקיים אותה הוא כימיה ומשיכה לגבר שמולי. אז היו לי שולטים שאולי לא שלטו בי "פר סה" כי אני לא מעוניינת, אבל ניכר שהם הובילו את הסיטואציה. אמרו לי איך ואיפה לגעת, התמקמו או ממש מיקמו אותי איפה שיותר נעים להם, לא היססו לנסות להפעיל אותי כדי שזה יהיה בקצב ובאופן שהם אוהבים את זה. אין לי שמץ של ספק שהם היו נהנים מנשלטת לגמרי שהיו יכולים לצוות עליה או לקשור אותה ולהתייחס אליה כדילדו אנושי. חלקם גם לא הותירו מקום לספק כששיתפו אותי שהיו להם נשלטות שזרמו עם זה. ואת האמת? מה יותר שולט מגבר שלא מהסס להגשים פנטזיה שעושה לו טוב, במקום רק להתאים את עצמו לרשימת פנטזיות שהנשלטת מכתיבה לו "שמותר לו"? והיו לי גם ונילים שפשוט אהבו להיחדר, כי זה נעים להם, וזה היה אקט הדדי לגמרי בלי תחושה שהם פחות גבריים או שהם נשלטים על ידי, כי גם לא התיימרנו, סתם עשינו סקס רק לא לפי הוראות ההפעלה המקובלות. אז למה גברים סטרייטים לא מדברים על זה? כי היחס שהם יקבלו יהיה מאוד שיפוטי. כן, גם בין כותלי הכלוב "הליברלי". זה לא הפוסט הראשון שבו מכחישים שקיימים שולטים נחדרים, או את זה שאפשר להיחדר כגבר מבלי שבהכרח מישהו שולט במישהו או מבלי שזה הופך אותך לנשי אלא נטו כי זה כיף. שולטים מאוד נשפטים כשהם לא מתאימים לתבנית הנוקשה שמצופה מהם. עלו פה כבר פוסטים בעבר שתהו איך גבר מעיז בכלל להיות שולט אם הוא לא מצליח בחייו האישיים ועובד בעבודה פשוטה. כמה פעמים מישהו פסל שולטת כי היא לא מנכ"לית או אפילו סתם לא עצמאית כלכלית במציאות? כמה מתנים את השליטה של השולטת בנשיות שלה? כי אני די טומבוי וזה לא מפריע למישהו יותר מדי. אבל שולט שלא מתאים לתבנית "גברית" אפילו בקצת די הלך עליו. אז לפחות כלפי חוץ הוא חייב לכתוב פרופיל שמתאים לתבנית, ולשמור לעצמו דעות מסוימות במקום לכתוב אותן בפומבי בבלוג או בפורום. ובהמשך כשהוא יכיר נשלטת שמצא איתה שפה משותפת הוא יחשוף שהוא גם אוהב בתחת, ורק היא תבין שזה לא משהו שמוריד מערכו. |
|
|
|
|
לפני שנה •
10 בינו׳ 2025
לפני שנה •
10 בינו׳ 2025
FootJunky • 10 בינו׳ 2025
► ArchAngel כתב/ה: ► FootJunky כתב/ה: כמו לא מעט פעמים אחרות, אתן מדברות עם עצמכן והמציאות הגברית ממשיכה בשלה חיי המין שלי הם 99% אחוז פאגנינג, והאחוז הבודד שלא, הוא רק כי האדם היחיד בכל חיי שאיתו הייתי גם בצד הנחדר הוא בעלי. הייתי אומרת שצברתי לא מעט ניסיון בעניין מאז גיל 16 שבו שכבתי באופן הזה עם גבר לראשונה. כל הדעות שיש לי לגבי העניין הזה הן אך ורק כתוצאה מדיבור עם גברים נחדרים, מלחוות אותם. והרבה מהם לא היו נשלטים, למרבה ההפתעה. אצלי חדירה היא לא שליטה בהכרח, אני גם לא רואה בה אקט משפיל אלא מקרב או לכל הפחות נעים ומחרמן, אז לכן לא שמרתי אותה רק "לנשלטים", וכל שנדרש לי בשביל לקיים אותה הוא כימיה ומשיכה לגבר שמולי. אז היו לי שולטים שאולי לא שלטו בי "פר סה" כי אני לא מעוניינת, אבל ניכר שהם הובילו את הסיטואציה. אמרו לי איך ואיפה לגעת, התמקמו או ממש מיקמו אותי איפה שיותר נעים להם, לא היססו לנסות להפעיל אותי כדי שזה יהיה בקצב ובאופן שהם אוהבים את זה. אין לי שמץ של ספק שהם היו נהנים מנשלטת לגמרי שהיו יכולים לצוות עליה או לקשור אותה ולהתייחס אליה כדילדו אנושי. חלקם גם לא הותירו מקום לספק כששיתפו אותי שהיו להם נשלטות שזרמו עם זה. ואת האמת? מה יותר שולט מגבר שלא מהסס להגשים פנטזיה שעושה לו טוב, במקום רק להתאים את עצמו לרשימת פנטזיות שהנשלטת מכתיבה לו "שמותר לו"? והיו לי גם ונילים שפשוט אהבו להיחדר, כי זה נעים להם, וזה היה אקט הדדי לגמרי בלי תחושה שהם פחות גבריים או שהם נשלטים על ידי, כי גם לא התיימרנו, סתם עשינו סקס רק לא לפי הוראות ההפעלה המקובלות. אז למה גברים סטרייטים לא מדברים על זה? כי היחס שהם יקבלו יהיה מאוד שיפוטי. כן, גם בין כותלי הכלוב "הליברלי". זה לא הפוסט הראשון שבו מכחישים שקיימים שולטים נחדרים, או את זה שאפשר להיחדר כגבר מבלי שבהכרח מישהו שולט במישהו או מבלי שזה הופך אותך לנשי אלא נטו כי זה כיף. שולטים מאוד נשפטים כשהם לא מתאימים לתבנית הנוקשה שמצופה מהם. עלו פה כבר פוסטים בעבר שתהו איך גבר מעיז בכלל להיות שולט אם הוא לא מצליח בחייו האישיים ועובד בעבודה פשוטה. כמה פעמים מישהו פסל שולטת כי היא לא מנכ"לית או אפילו סתם לא עצמאית כלכלית במציאות? כמה מתנים את השליטה של השולטת בנשיות שלה? כי אני די טומבוי וזה לא מפריע למישהו יותר מדי. אבל שולט שלא מתאים לתבנית "גברית" אפילו בקצת די הלך עליו. אז לפחות כלפי חוץ הוא חייב לכתוב פרופיל שמתאים לתבנית, ולשמור לעצמו דעות מסוימות במקום לכתוב אותן בפומבי בבלוג או בפורום. ובהמשך כשהוא יכיר נשלטת שמצא איתה שפה משותפת הוא יחשוף שהוא גם אוהב בתחת, ורק היא תבין שזה לא משהו שמוריד מערכו. אף פעם לא יימאס לי להגיד לך כמה כיף לקרוא אותך, גם אם לא תמיד רואים עין בעין וזה מקסים שאת רואה בפגינג גם "מעשה אהבה וקרבה" ולא רק או לא תמיד השפלה, אפילו מרגש אני מכיר המון גברים סטרייטים, שאין לי ספק בסטרייטיותם, שנהנים מאוד מפגינג מכיר זוגות נשואים שפגינג הוא חלק מאינטימיות שלהם, והכל טוב בכלל, בעיני טיפש הגבר שבגלל "בעיות תדמית", נמנע מלגלות כזה מרכז עונג עוצמתי שקיים בגופו אבל... בבדס"מ הסיפור שונה, הוא שונה כי הוא חריג, והסיבה שהוא חריג היא שהוא לוקח מוסכמות וניליות ומנפץ אותן. על זה בדס"מ מבוסס הרי: למשל, המונח FLR - למה צריך אותו בכלל? למה גבר צריך לציין שהוא מחפש מערכת יחסים מובלת על ידי אישה? כי זה לא מובן מאליו. זה מנפץ איזושהי מוסכמה, וזה מה שמרגש ומחרמן בזה למה יש פרקטיקת השפלה שנקראת "ניוש" - להפוך גבר גברי לאישה, ואין פרקטיקת השפלה של "גברור" - להפוך אישה לגבר? הרי אין שובניסטי משולטת שהופכת נשלט לאישה כהשפלה... הרי היא בעצמה אישה, איך היא משתמשת בנשיות כדבר משפיל? בקיצור, כל הבדס"מ זה שבירה וכניסה חזיתית במוסכמות אחת המוסכמות החזקות קשורות לגבר "מזדיין" ולכן, מעטים השולטים, אם בכלל, שבסטייט אוף מיינד שלהם ירצו את זה לקבל זין (או סטרפאון) זה לא כמו לקבל אצבע בזמן מציצה, בשביל לגרות את הערמונית לקבל בישבן זה פיסית מקום כנוע, מתמסר, מאבד שליטה לכן אני טוען שגבר מזדיין לא יכול להיות שולט בדסאמי זה פשוט לא סטייט אוף מיינד של שולט. |
|
|
|
|
לפני שנה •
10 בינו׳ 2025
לפני שנה •
10 בינו׳ 2025
טלי35(שולטת) • 10 בינו׳ 2025
► ArchAngel כתב/ה: ► FootJunky כתב/ה: כמו לא מעט פעמים אחרות, אתן מדברות עם עצמכן והמציאות הגברית ממשיכה בשלה חיי המין שלי הם 99% אחוז פאגנינג, והאחוז הבודד שלא, הוא רק כי האדם היחיד בכל חיי שאיתו הייתי גם בצד הנחדר הוא בעלי. הייתי אומרת שצברתי לא מעט ניסיון בעניין מאז גיל 16 שבו שכבתי באופן הזה עם גבר לראשונה. כל הדעות שיש לי לגבי העניין הזה הן אך ורק כתוצאה מדיבור עם גברים נחדרים, מלחוות אותם. והרבה מהם לא היו נשלטים, למרבה ההפתעה. אצלי חדירה היא לא שליטה בהכרח, אני גם לא רואה בה אקט משפיל אלא מקרב או לכל הפחות נעים ומחרמן, אז לכן לא שמרתי אותה רק "לנשלטים", וכל שנדרש לי בשביל לקיים אותה הוא כימיה ומשיכה לגבר שמולי. אז היו לי שולטים שאולי לא שלטו בי "פר סה" כי אני לא מעוניינת, אבל ניכר שהם הובילו את הסיטואציה. אמרו לי איך ואיפה לגעת, התמקמו או ממש מיקמו אותי איפה שיותר נעים להם, לא היססו לנסות להפעיל אותי כדי שזה יהיה בקצב ובאופן שהם אוהבים את זה. אין לי שמץ של ספק שהם היו נהנים מנשלטת לגמרי שהיו יכולים לצוות עליה או לקשור אותה ולהתייחס אליה כדילדו אנושי. חלקם גם לא הותירו מקום לספק כששיתפו אותי שהיו להם נשלטות שזרמו עם זה. ואת האמת? מה יותר שולט מגבר שלא מהסס להגשים פנטזיה שעושה לו טוב, במקום רק להתאים את עצמו לרשימת פנטזיות שהנשלטת מכתיבה לו "שמותר לו"? והיו לי גם ונילים שפשוט אהבו להיחדר, כי זה נעים להם, וזה היה אקט הדדי לגמרי בלי תחושה שהם פחות גבריים או שהם נשלטים על ידי, כי גם לא התיימרנו, סתם עשינו סקס רק לא לפי הוראות ההפעלה המקובלות. אז למה גברים סטרייטים לא מדברים על זה? כי היחס שהם יקבלו יהיה מאוד שיפוטי. כן, גם בין כותלי הכלוב "הליברלי". זה לא הפוסט הראשון שבו מכחישים שקיימים שולטים נחדרים, או את זה שאפשר להיחדר כגבר מבלי שבהכרח מישהו שולט במישהו או מבלי שזה הופך אותך לנשי אלא נטו כי זה כיף. שולטים מאוד נשפטים כשהם לא מתאימים לתבנית הנוקשה שמצופה מהם. עלו פה כבר פוסטים בעבר שתהו איך גבר מעיז בכלל להיות שולט אם הוא לא מצליח בחייו האישיים ועובד בעבודה פשוטה. כמה פעמים מישהו פסל שולטת כי היא לא מנכ"לית או אפילו סתם לא עצמאית כלכלית במציאות? כמה מתנים את השליטה של השולטת בנשיות שלה? כי אני די טומבוי וזה לא מפריע למישהו יותר מדי. אבל שולט שלא מתאים לתבנית "גברית" אפילו בקצת די הלך עליו. אז לפחות כלפי חוץ הוא חייב לכתוב פרופיל שמתאים לתבנית, ולשמור לעצמו דעות מסוימות במקום לכתוב אותן בפומבי בבלוג או בפורום. ובהמשך כשהוא יכיר נשלטת שמצא איתה שפה משותפת הוא יחשוף שהוא גם אוהב בתחת, ורק היא תבין שזה לא משהו שמוריד מערכו. יופי.. עכשיו בא לי פגינג. |
|
|
|
|
לפני שנה •
10 בינו׳ 2025
לפני שנה •
10 בינו׳ 2025
Hanuman • 10 בינו׳ 2025
► FootJunky כתב/ה: מעטים השולטים, אם בכלל, שבסטייט אוף מיינד שלהם ירצו את זה לקבל זין (או סטרפאון) זה לא כמו לקבל אצבע בזמן מציצה, בשביל לגרות את הערמונית לקבל בישבן זה פיסית מקום כנוע, מתמסר, מאבד שליטה לכן אני טוען שגבר מזדיין לא יכול להיות שולט בדסאמי זה פשוט לא סטייט אוף מיינד של שולט. אני נוטה להסכים איתך. ברור שיש הכל מהכל. ממה שאני שמעתי מנשלטות, זה דיי הגיע להן בהפתעה. הן לא ציפו לזה. וזה הוריד להן הרבה מהשולט שלהן. |
|
|
|
|
לפני שנה •
10 בינו׳ 2025
לפני שנה •
10 בינו׳ 2025
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 10 בינו׳ 2025
► FootJunky כתב/ה: הכל יפה וטוב, רק
מי שטוענות כאן ללגיטימציה של פגינג לשולט הן... נשים (ושני נשלטים) עוד לא ראיתי כאן גבר שולט שאומר, כן אני שולט עכזר והנשלטת שלי מזיינת אותי בתחת כמו לא מעט פעמים אחרות, אתן מדברות עם עצמכן והמציאות הגברית ממשיכה בשלה אחי. מאיפה אתה חושב שאנחנו יודעות שגברים אוהבים פגינג. אם לא מגברים שרצו את זה מאיתנו. הם לא אוהבים לדבר על זה, במיוחד בפורום מרובה משתתפים. אבל אחד על אחת הם מפשקים בעצמם את הפלחים ואומרים "נו כבר". |
|
|
| deepThinker(נשלט) |
לפני שנה •
10 בינו׳ 2025
לפני שנה •
10 בינו׳ 2025
deepThinker(נשלט) • 10 בינו׳ 2025
נו כבר
|
|
|
|
|
לפני שנה •
10 בינו׳ 2025
לפני שנה •
10 בינו׳ 2025
FootJunky • 10 בינו׳ 2025
► יולי Yuli כתב/ה: ► FootJunky כתב/ה: הכל יפה וטוב, רק
מי שטוענות כאן ללגיטימציה של פגינג לשולט הן... נשים (ושני נשלטים) עוד לא ראיתי כאן גבר שולט שאומר, כן אני שולט עכזר והנשלטת שלי מזיינת אותי בתחת כמו לא מעט פעמים אחרות, אתן מדברות עם עצמכן והמציאות הגברית ממשיכה בשלה אחי. מאיפה אתה חושב שאנחנו יודעות שגברים אוהבים פגינג. אם לא מגברים שרצו את זה מאיתנו. הם לא אוהבים לדבר על זה, במיוחד בפורום מרובה משתתפים. אבל אחד על אחת הם מפשקים בעצמם את הפלחים ואומרים "נו כבר". חחח ברור שהם אוהבים הדיון הוא על שולטים סטרייטים אבל גם הם מפסקים ואומרים נו? |
|
|
|
|
לפני שנה •
10 בינו׳ 2025
לפני שנה •
10 בינו׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 10 בינו׳ 2025
► FootJunky כתב/ה: ► יולי Yuli כתב/ה: ► FootJunky כתב/ה: הכל יפה וטוב, רק
מי שטוענות כאן ללגיטימציה של פגינג לשולט הן... נשים (ושני נשלטים) עוד לא ראיתי כאן גבר שולט שאומר, כן אני שולט עכזר והנשלטת שלי מזיינת אותי בתחת כמו לא מעט פעמים אחרות, אתן מדברות עם עצמכן והמציאות הגברית ממשיכה בשלה אחי. מאיפה אתה חושב שאנחנו יודעות שגברים אוהבים פגינג. אם לא מגברים שרצו את זה מאיתנו. הם לא אוהבים לדבר על זה, במיוחד בפורום מרובה משתתפים. אבל אחד על אחת הם מפשקים בעצמם את הפלחים ואומרים "נו כבר". חחח ברור שהם אוהבים הדיון הוא על שולטים סטרייטים אבל גם הם מפסקים ואומרים נו? כן |
|
|