![]() |
![]()
לפני שבוע •
21 במרץ 2025
לפני שבוע •
21 במרץ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 21 במרץ 2025
Sinister כתב/ה: אם אתה שולט טוב מספיק, הנשלטת כבר תמצא את עצמה שולחת לך מיקום בלי ששאלת. לא כי היא חייבת — אלא כי היא יודעת שתדע בכל מקרה.
כי שליטה אמיתית היא לא לכפות — היא לגרום לה לחשוב שכל מה שהיא עושה הוא בדיוק מה שהיא עצמה רצתה. היא לא שולחת כי ביקשתי — היא שולחת כי עמוק בפנים היא מרגישה שזה רעיון שלה. היא משכנעת את עצמה שזו הדרך שלה לשמור עליי מעודכן, כשהאמת היא שהיא רק מרגיעה את עצמה בידיעה שאני יודע הכל. אז..מעקב? אני לא צריך לעקוב. אני יושב לה בראש, חצי צעד לפני כל מחשבה שלה. ובסוף, היא תמיד מחליטה לבד — לבחור בדיוק את מה שאני רציתי מלכתחילה תשמע… זה בקטע שיווקי, נכון? כי אין מצב שאתה מאמין לזה בעצמך. |
2
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
21 במרץ 2025
לפני שבוע •
21 במרץ 2025
Kitty frank • 21 במרץ 2025
מה פרלין, מעולם לא פגשת גבר עם אינטיליגנציה רגשית כלכך מפותחת שהוא גרם לך להרגיש את מה שהוא רוצה שתרגישי אבל בלי שתרגישי שהוא גרם לך להרגיש? זה הרי כלכך נפוץ, פעם בשבוע קולגה משכנע אותי ככה להחליף איתו משמרות, ורק אחר כך אני מבינה איזו מניפולציה הוא עשה עלי. בכללל סאב טקסט, זו כידוע התכונה הכי חזקה של גברים. ותכנון! הם מעולים בזה!
|
4
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
21 במרץ 2025
לפני שבוע •
21 במרץ 2025
Sinister(סדיסט) • 21 במרץ 2025
שיווקי? לא ממש.
אני פשוט יודע איך לגרום למישהי להרגיש שהמחשבות שלה הן רק הד קלוש של המחשבות שלי. זו לא מניפולציה — זו הבנה עמוקה של איך הראש שלה עובד, איך היא בונה את ההיגיון שלה, ואיפה בדיוק לשתול את הספק שיעשה לה חשק 'לבחור לבד' במה שאני רציתי מההתחלה. שליטה אמיתית זה לא להגיד לה מה לעשות — זה לגרום לה לחשוב שהיא זו שהמציאה את הרעיון |
0
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
21 במרץ 2025
זו לא מניפולציה? אוקי מה שאתה מספר לעצמך
לפני שבוע •
21 במרץ 2025
Kali Mudra(שולטת) • 21 במרץ 2025
Sinister כתב/ה: שיווקי? לא ממש.
אני פשוט יודע איך לגרום למישהי להרגיש שהמחשבות שלה הן רק הד קלוש של המחשבות שלי. זו לא מניפולציה — זו הבנה עמוקה של איך הראש שלה עובד, איך היא בונה את ההיגיון שלה, ואיפה בדיוק לשתול את הספק שיעשה לה חשק 'לבחור לבד' במה שאני רציתי מההתחלה. שליטה אמיתית זה לא להגיד לה מה לעשות — זה לגרום לה לחשוב שהיא זו שהמציאה את הרעיון (המשפט הזה לדוגמא הוא דגל אדום 🚩) שמסבירים למישהו מהי שליטה רעילה צריך להשתמש במשפט הזה. זו מניפולציה ונשמע כמו מתכון ליחסים רעילים. |
5
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
21 במרץ 2025
Re: זו לא מניפולציה? אוקי מה שאתה מספר לעצמך
לפני שבוע •
21 במרץ 2025
[quote="Kali Mudra"]
Sinister כתב/ה: שיווקי? לא ממש.
אני פשוט יודע איך לגרום למישהי להרגיש שהמחשבות שלה הן רק הד קלוש של המחשבות שלי. זו לא מניפולציה — זו הבנה עמוקה של איך הראש שלה עובד, איך היא בונה את ההיגיון שלה, ואיפה בדיוק לשתול את הספק שיעשה לה חשק 'לבחור לבד' במה שאני רציתי מההתחלה. שליטה אמיתית זה לא להגיד לה מה לעשות — זה לגרום לה לחשוב שהיא זו שהמציאה את הרעיון (המשפט הזה לדוגמא הוא דגל אדום 🚩) שמסבירים למישהו מהי שליטה רעילה צריך להשתמש במשפט הזה. אני חושב שההבדל בינינו הוא שאת רואה בשליטה משהו שצריך להיזהר ממנו, ואני רואה בה משהו שצריך לשלוט בו. שליטה אמיתית לא נובעת מרעל או כפייה — היא נובעת מהבנה עמוקה של מי שעומד מולך ואיך להשתמש בו בדרך שנכונה לי. שליטה זה לדעת להוביל בלי להרים את הקול, לשכנע בלי לדרוש, ולגרום למישהו להרגיש שהוא חופשי — גם כשהוא הולך בדיוק לאן שרצית. אני לא מכריח אף אחת להיות נשלטת שלי. |
0
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
21 במרץ 2025
לפני שבוע •
21 במרץ 2025
מלישס(סדיסטית) • 21 במרץ 2025
בפנטזיה זה סקסי.במציאות זה הרבה כאב ראש.
אני גם לא באמת צרכה לעקוב אחרי הנשלט, כי הוא מיידע אותי בהכול. צריך פשוט אמון אחד בשני.. כן יצא לי שנשחט ניקה את הבית,וצפיתי בו דרך מצלמה. אבל זה היה יותר כקינק ופחות כנטו לעקוב אחריו... אין לי באמת זמן וסבלנות לעקוב אחרי הנשלט 24/7.. אני חושבת שגם באיזשהו מקום זה קצת עובר את גבולות הטעם הטוב.... אפשר לעקוב אחרי משימות ספציפיות, פשוט לשמור את זה כמשהו כיפי ומרגש. מעקב של 24/7 יכול להעיד על חוסר אמון או קשר לא בריא ... וזו לא המטרה שלנו |
3
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
21 במרץ 2025
לפני שבוע •
21 במרץ 2025
Sunna סאנה(שולטת) • 21 במרץ 2025
כדומית, בתיאוריה זה עושה לי בהחלט משהו. משהו ביכולת לחדור לסדקים בחיים של הסאב-ית תוך ידיעה שהם ממש נהנים מהחוסר בפרטיות ומעוניינים לתת לי את כל החלקים בעצמם עבורי, זה מושך מה נעשה.
יחד עם זאת, לא הייתי רוצה את זה לפחות בימינו במציאות. אם כן הייתי עושה דבר כזה, כנראה לא הייתי באמת משתמשת בזה כמעט בכלל, כי זה היה גורם לי להרגיש לא בנוח הרבה מהזמן, וקצת כאילו אני יוצרת כרגע דינמיקה בדסמית בלי שהצד השני הסכים להיות נשלט-ת באותו הרגע. גם עבורי, אני לא תמיד מרגישה בראש ממש בדסמי, ויש זמנים שאני רוצה להתרחק מהחלק הזה בי לזמן הנתון, ולראות דברים בדסמיים שלי שבדרך כלל היו גורמים לי להרגיש טוב, יגרמו לי להרגיש שלי נחצה גבול בו הפליי נכנס לטלפון שלי כשאני לא הייתי מעוניינת בכך. מבחינת פרקטיקות שאני יכולה לדמיין לזה, אולי אם הייתי משתמשת בזה עם מישהי-ו תוך הסכמה מראש על יום ספציפי בו אנחנו היינו רוצים שאשתמש בזה. אבל גם עם זה, זה לא נותן לי הרבה, כי אני סומכת על סאביות-ים שאני אהיה בקשר איתם להיות כנים איתי ולא צריכה אפליקציה בשביל זה, אלא אם זה כי למשל עשינו הסכם בו אם אני רואה שהיא-הוא במקום מסוים כמו חדר שלהם, אז הם לרשותי, ואז אני יכולה ״לתפוס אותם״ ככה. אבל כך או כך כאמור מעניין ומושך ואפילו (לפעמים לפעמים) מאוד, אבל במציאות אין לי שימוש בזה מעבר לרעיון, וזה עשוי להיות יותר מידי בשבילי מבחינת כניסת בדסם לחיים שלי מחוץ לעולם הזה |
0
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
21 במרץ 2025
לפני שבוע •
21 במרץ 2025
Sunna סאנה(שולטת) • 21 במרץ 2025
מלישס כתב/ה: בפנטזיה זה סקסי.במציאות זה הרבה כאב ראש.
אני גם לא באמת צרכה לעקוב אחרי הנשלט, כי הוא מיידע אותי בהכול. צריך פשוט אמון אחד בשני.. אין לי באמת זמן וסבלנות לעקוב אחרי הנשלט 24/7.. אני חושבת שגם באיזשהו מקום זה קצת עובר את גבולות הטעם הטוב.... אפשר לעקוב אחרי משימות ספציפיות, פשוט לשמור את זה כמשהו כיפי ומרגש. מעקב של 24/7 יכול להעיד על חוסר אמון או קשר לא בריא ... וזו לא המטרה שלנו בדיוק |
0
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
21 במרץ 2025
לפני שבוע •
21 במרץ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 21 במרץ 2025
Kali Mudra כתב/ה: Sinister כתב/ה: שיווקי? לא ממש.
אני פשוט יודע איך לגרום למישהי להרגיש שהמחשבות שלה הן רק הד קלוש של המחשבות שלי. זו לא מניפולציה — זו הבנה עמוקה של איך הראש שלה עובד, איך היא בונה את ההיגיון שלה, ואיפה בדיוק לשתול את הספק שיעשה לה חשק 'לבחור לבד' במה שאני רציתי מההתחלה. שליטה אמיתית זה לא להגיד לה מה לעשות — זה לגרום לה לחשוב שהיא זו שהמציאה את הרעיון (המשפט הזה לדוגמא הוא דגל אדום 🚩) שמסבירים למישהו מהי שליטה רעילה צריך להשתמש במשפט הזה. זו מניפולציה ונשמע כמו מתכון ליחסים רעילים. למרבה המזל הסיכויים שזה אמיתי או אפשרי הם קלושים מאוד. |
1
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
21 במרץ 2025
לפני שבוע •
21 במרץ 2025
פרלין כתב/ה: Kali Mudra כתב/ה: Sinister כתב/ה: שיווקי? לא ממש.
אני פשוט יודע איך לגרום למישהי להרגיש שהמחשבות שלה הן רק הד קלוש של המחשבות שלי. זו לא מניפולציה — זו הבנה עמוקה של איך הראש שלה עובד, איך היא בונה את ההיגיון שלה, ואיפה בדיוק לשתול את הספק שיעשה לה חשק 'לבחור לבד' במה שאני רציתי מההתחלה. שליטה אמיתית זה לא להגיד לה מה לעשות — זה לגרום לה לחשוב שהיא זו שהמציאה את הרעיון (המשפט הזה לדוגמא הוא דגל אדום 🚩) שמסבירים למישהו מהי שליטה רעילה צריך להשתמש במשפט הזה. זו מניפולציה ונשמע כמו מתכון ליחסים רעילים. למרבה המזל הסיכויים שזה אמיתי או אפשרי הם קלושים מאוד. כשאת רואה את העולם דרך מסך של משחקים, סדרות והסחות דעת — לא מפתיע ששליטה אמיתית נראית לך כמו דגל אדום. קשה להבין מה אמיתי כשאת כל הזמן עסוקה בלהסיח את עצמך ממנו. |
0
|