|
|
לפני 10 חודשים •
19 באפר׳ 2025
Re: סליחה שאני חוזר שניה להתחלה
לפני 10 חודשים •
19 באפר׳ 2025
teacher(שולט) • 19 באפר׳ 2025
► לאבר בוי צעיר ונשלט כתב/ה: אני לא מדבר על פנטזיה
אני מדבר על עובדות מהשטח אני אשמח לדעת מאיפה אתה שואב את הנתונים? שיחות שקיימת עם שולטות צעירות? כמה כאלה? זה היה במרחב המוגן שסיפקת להן? (לא בקטע מזלזל, אבל עלולה להיות הטיה מובנית) ואם כבר עשיתי הפסקה עם הפריכיות והגורגונזולה, אני רוצה לתת לך עוד טיפ של זקנים - פעם מישהי לימדה אותי בעבודה את הסולם הקסום של "אחד, שניים, הרבה, המון". זה הולך ככה: אחד = "אחד" שניים = "שניים" שלשה = "הרבה" ארבעה = "המון". ומאז, כל פעם שאני שומע ש"הרבה אנשים.." או "המון נשים.." ככה וככה שקר כלשהו, אני יודע ישר לשים את זה בפרופורציה. |
|
|
| פרפר לבן(נשלט) |
לפני 10 חודשים •
29 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
29 באפר׳ 2025
פרפר לבן(נשלט) • 29 באפר׳ 2025
אז בוא נשאל ככה איפה השולטות הבוגרות.
מה זה בכלל שולטת בעיניך. האם עצם כך שהיא יודעת להרים את הקול. או להחזיק בשוט. היא נקראת "שולטת" בעיניי גם בבוגרות יותר שקוראות לעצמן שולטת הן לא באמת שולטות. והעובדה שברוב המקרים הן הופכות לנשלטות ברגע. ואחר כך הן מדגישות שהן לא מעוניינות בשולטים מלמטה. שולטת זה במהות. זה עם העיניים. היא יכולה להיות סדיסטית יכולה שלא. אבל היא תדע לשלוט בך בלי הרבה מאמץ רק עם הנוכחות שלה. אתה תזחל לרגלייה ותעשה כל מה שהיא רק תציץ. ותתפלא לשמוע בתור אחד שנמצא באתר הזה מעל 15 שנה ומכיר את התחום יותר מזה. שדווקא נוכחתי לדעת שכרגע יש יותר צעירות שולטות מאשר מבוגרות יותר. והן באמת רוצות ומנסות לשלוט ואף מצליחות. חלקן סדיסטיות אמיתיות שנהנות מהצליל של השוט. חלקן גומרות תוך כדיי שאתה מדמם. כל אחת בדרך שלה הצעירות נמצאות במקומות אחרים ושמה תמצא אותן . באתר הזה פשוט תמצא יותר בשלות. אבל שלא תחשוב שכל מי שכתוב אצלה "שולטת" היא באמת כזאת . ברובן תוך שעה ופחות היא הופכת לחתולה מיוחמת |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
29 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
29 באפר׳ 2025
ArchAngel(שולטת) • 29 באפר׳ 2025
שולטת עושה מה שטוב לה ולא תלויה בציונים מנשלטים זרים "לאמיתיות" שלה.
כל אחת יודעת מה טוב לה, ותאמין או לא- אנחנו לא מחפשות לשרת לנשלטים את הפנטזיה ולהתאים את עצמנו לתבניות שהם מגדירים לנו כדי להיחשב "ראויות". אנחנו מחפשות לעשות לעצמנו טוב, לעשות בסיטואציה מה שמתאים לנו- מי היה מאמין ששולטת תרצה בדבר כזה. אם יש מישהי שהשליטה שלה מסתכמת בלהרים שוט, זה בסדר לגמרי, זה אומר שהיא אוהבת את השליטה שלה באופן פיזי בלבד ולא מחפשת את כל התפלספויות של "לשלוט בעצם הנוכחות" או "עם העיניים". גם מה זה בכלל אומר לשלוט עם העיניים? שם מכובס לכימיה בין שני בני אדם, לא באמת כוח-על נדיר שרק יחיד סגולה נולדים איתו. מבט עיניים עובד על מי שמכירים, שרוצה בכך לא פחות ממך, לא סתם כשמסתכלים על גבר זר "ומכניעים אותו במבט". בפורנו זה עובד אולי, לא במציאות. ואם מישהי אוהבת להיות גם להיות חתולה רכה ומיוחמת, או אפילו להתחלף באמצע ולהנות גם מלהיות נשלטת, החלק שהשולט שבה אמיתי לא פחות ולא הצגה מזויפת. וכמה אומץ שולטת (וגם שולט) צריכה בשביל להנות מכל הצדדים של המיניות שלה, לא רק אלו שהכתיבו "שמותר לה". כמה שיפוטיות יש כלפינו כל הזמן שאנחנו "לא אמיתיות" רק כי לא קלענו לפנטזיות של אחרים, ואיזה ביטחון צריך בשביל להתעלם מזה ופשוט לעשות מה שטוב לך. שולטת היא מישהי שנמשכת להיות בצד השולט של האקט, גם אם היא נהנית להישלט בעצמה, גם אם השליטה שלה רק פיזית, גם אם באישיות שלה היא לא מי שהיא אוהבת להיות מיטה. היא לא אמורה "להתאמץ לנסות לשלוט", כי זאת לא תחרות, זה לא עיטור העוז שמעניקים לך על פעולה נועזת. מספיק שהיא רוצה, שהיא נדלקת מזה, שהיא מצאה מישהו שאוהב להיות בצד המקבל של האקטים שהיא מפנטזת עליהם. וביניהם זה יהיה אמיתי מספיק, גם אם עבורך זה לא. זה לא שהיא "לא אמיתית", שמשהו בה "לא מספיק טוב", זה אומר שאתה לא מתאים לה וזה הכל. וזה בדיוק החלק ששולטות צעירות מתקשות להתמודד איתו, וחושבות שעולם השליטה לא בשבילן רק כי הן לא מתאימות לתבנית אחת מאוד ספציפית בו, שנוצרה ע"י גברים שמפנטזים על דמות פורנוגרפית שנדיר שקיימת במציאות אנושית ומורכבת. ככל שהן מתבגרות הן לומדות לשים פס ולעשות מה שבראש שלהן, ו"מעיזות" להיות בכלוב כשולטות גם מבלי לעמוד בצ'ק-ליסטים של אחרים. |
|
|
| אוהבת מנטאלי |
לפני 10 חודשים •
29 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
29 באפר׳ 2025
אוהבת מנטאלי • 29 באפר׳ 2025
לנשלט המחפש שולטות צעירות לך לחתונמי תחפש כלה
כאן מחפשים קשר הדדי המתאים לשולטת ונשלט באופן הדדי. מקוממת העובדה המחפיצה שאתה מחפש שולטת צעירה..מה הקשר לגיל?תחפש בטינדר בת זוג אסרטיבית הרלוונטית לגילך. כאן מחפשים התאמה מבררים גיל למי שגיל משמעותי.הרוב מחפשים ריגושים .. הכותרת של הפוסט שלך מרתיעה לא מכובדת ומראה שאתה גבר המחפש ריגושים והגשמת פנטזיות מיניות בכסות של נשלט גיליתי כאן נשלטים מניפולטיביים או מתחלפים שמצחיקים אותי..אתה בעיקר שולט או נשלט...או נשלטים..המחפשים עיסוי..מגע בכסות של סיוע בבית "אהיה ללא בגדים"...כשמבקשים סיוע כגון הסעה מתחילים סיפורים תמוהים "אין רכב" "אין אופציה לצאת מהעבודה"..אבל אם יש אופציה למגע הכול אפשרי מיד. הנשלטים כאן ברובם פייק.בעיקר אלה שכותבים שהם שולטים אך פונים ומציינים שלמרות הפרופיל הם החליטו להיות נשלטים..כמה לא אמין.. אז נשלט אתה מחפש צעירות לריגושים..בעוד שבשולטות הפחות צעירות מחפשות נשלטים אותנטיים..המחפשים לשרת ..בנתיים נותר שלב החיפושים...אני במקומך הייתי מסירה פוסט כה מנותק ממהות מקום זה. לך לטינדר שם מקומך! |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
30 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
30 באפר׳ 2025
shirazbar(שולטת) • 30 באפר׳ 2025
► אוהבת מנטאלי כתב/ה: לנשלט המחפש שולטות צעירות לך לחתונמי תחפש כלה
כאן מחפשים קשר הדדי המתאים לשולטת ונשלט באופן הדדי. מקוממת העובדה המחפיצה שאתה מחפש שולטת צעירה..מה הקשר לגיל?תחפש בטינדר בת זוג אסרטיבית הרלוונטית לגילך. כאן מחפשים התאמה מבררים גיל למי שגיל משמעותי.הרוב מחפשים ריגושים .. הכותרת של הפוסט שלך מרתיעה לא מכובדת ומראה שאתה גבר המחפש ריגושים והגשמת פנטזיות מיניות בכסות של נשלט גיליתי כאן נשלטים מניפולטיביים או מתחלפים שמצחיקים אותי..אתה בעיקר שולט או נשלט...או נשלטים..המחפשים עיסוי..מגע בכסות של סיוע בבית "אהיה ללא בגדים"...כשמבקשים סיוע כגון הסעה מתחילים סיפורים תמוהים "אין רכב" "אין אופציה לצאת מהעבודה"..אבל אם יש אופציה למגע הכול אפשרי מיד. הנשלטים כאן ברובם פייק.בעיקר אלה שכותבים שהם שולטים אך פונים ומציינים שלמרות הפרופיל הם החליטו להיות נשלטים..כמה לא אמין.. אז נשלט אתה מחפש צעירות לריגושים..בעוד שבשולטות הפחות צעירות מחפשות נשלטים אותנטיים..המחפשים לשרת ..בנתיים נותר שלב החיפושים...אני במקומך הייתי מסירה פוסט כה מנותק ממהות מקום זה. לך לטינדר שם מקומך! בלי קשר לפותח השרשור מדוע זה לא לגיטימי לרצות ולבחור שולטת צעירה? האם יש כאן מקום רק לקשרי שליטה? חשבת על האפשרות שיש כאן אנשים שרוצים זוגיות ואף חתונה בנוסף לשליטה? אני חושבת שאין הרבה נשלטים באמת אבל גם לא רואה שירות מנותק משליטה. הציפיה שיבואו להסיע מישהי, לנקות, רק בגלל שהיא שולטת, מבלי להינות או לפחות לנסות לזכות ביחס, זה הזוי. ובעצם השולטות הן אלה שמנצלות. כן הרוב מחפשים ריגושים אבל גם אנחנו כאן לריגושים. פשוט נקרא לזה ריגוש /ניצול ולא שליטה 🙂 |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
30 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
30 באפר׳ 2025
Aristotle(נשלט) • 30 באפר׳ 2025
הטקסט של מחבר המאמר נכתב בבירור על ידי AI.
אני היחיד שזה צורם לו? אגב - אני לא חושב שאני מסכים עם פישו. אני לא חושב שהגבר הונילי הממוצע יזרום עם חלק *מהאקטים* שהרבה מהשולטות באתר מתחברות אליהם- בין אם זה סדיזם וכאב, פוט פטיש, ניוש ועוד דברים שלא בהכרח יחליקו לונילי הממוצע בגרון (שלא לדבר על חדירות למיניהן!). וזה עובד הפוך גם בצד השני. גם בחורות וניליות לחלוטין יכולות לזרום על קינק קליל (בהרמת יד כמה מנשלטי האתר ניסו בעברם לדרדר וניליות?). כשזה מגיע לדברים האינטנסיביים יותר זה נהיה מאתגר. |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
30 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
30 באפר׳ 2025
ArchAngel(שולטת) • 30 באפר׳ 2025
מנסיוני, פעם כשהייתי רווקה ומחפשת להיפגש, לא הייתי מגבילה את עצמי רק לכלוב, היו לי גם פרופילים באפליקציות וניליות וגם הייתי מכירה גברים במסגרות וניליות במציאות.
מעטים הגברים הונילים שדחו על הסף חדירה כלפיהם. ולא היה מדובר בגברים נשיים, פסיביים שכאלו שדמותם "חופפות" לנשלט. הם היו גבריים מאוד, מהסוג שמרגיש מנותק לדמיין עם משהו בתחת, אבל באמת שלא אכפת לרוב איזה אקט מיני זה יהיה, העיקר שנעשה עם אישה שנמשכים אליה ובדיסקרטיות. גם לא הייתה להם בעיה עם ספנקים כלפיהם, קשירות, אף אחד לא מסרב במיוחד לעשות לך מסז' ברגליים אם תבקשי. וניוש? אם לשים אודם ופאה אומר שאפשר לעשות איתך סקס, לא תאמין כמה יזרמו עם זה, כל עוד ירגישו שזה ישאר ביניכם ואפשר לסמוך עליך בעניין. כל עוד תתרכזי בלתאר להם כמה מחרמן אותך ויגרום לך לגמור במקום רק לבקש או לפקוד, זה יעורר בהם את הצורך להגמיר אותך גם אם זה בדרכים שנראות להם מוזרות. העניין הוא שהכירות במרחב הונילי דורשת להתגבר על תחושת המבוכה הזו, מהפחד אפשרי מדחייה מהסוג שלא בדיוק תקבלי בכלוב. אם את לא מתאימה למישהו בכלוב, אז זה כי את גרה רחוק, לא בטעם שלו חיצונית, לא בוייב שלו אבל לא על עצם המיניות שלך. את לא היית צריכה לצאת מהארון בפניו, ורוב הסיכויים שהוא בעצמו כבר היא מציע את האקט הבדס"מי במקום שתצטרכי לשבור את הראש איך מעלים את הנושא בפניו, ואיך גורמים לו לסמוך עליך כדי לוותר על תדמית המאצ'ו. וגם עדיף גבר שזו התשוקה האישית שלו, כי זו כימיה אחרת ויצרית יותר מאשר עם גבר שרק זורם. אבל הם זורמים. בגדול, אלו נשים וניליות ששיפוטיות יותר כלפי מיניות של גברים ויראו בהם סוטי מין אם פתאום יציעו להן בקיופד, גם בשלב הגיוני שבו שני הצדדים מדברים על מיניות בכיף, פטיש כזה או אחר. אלו הבלוגים של נשלטים ושולטים נשואים שמלאים בזה שהאישה מסרבת בתוקף, ופחות להפך (לא אומרת שזה לא קיים, רק שזה פחות מספרית). אלו קבוצות של נשים בפייסבוק שמעלות צילומי מסך "של הודעות מהסוטים האלו", ולא קבוצות של גברים כלפי נשים. ואותו סיפור מוכר גם לביסקסואלים- מעטים הגברים שיפסלו אישה כי היא בי, רבות הנשים שיפסלו גבר בי. בקיצור, כשאישה מציעה מיניות כלשהי לגבר? אם נראית בטעמו, קצת מתווחכת את זה ומשתמשת בשפה שלו במקום במונחים מפוצצים, מעטים יסרבו. וזה שכלפי חוץ הם ימשיכו לשדר שלהיות נשלטים או נחדרים זה מהם והלאה, לא אומר כלום. זה תופס על חלק בלתי מבוטל מהשולטים כאן. שכל הפרופיל הוא כמה הם דומיננטים, והם בחיים לא ישנו סטטוס למתחלף, אבל האינבוקס שלנו מלא בהודעות מהם שמאוד רוצות להיות בצד השני. כל זה רק דורש התעסקות באגו גברי שאנחנו יכולות לחסוך מאיתנו כשגבר מגדיר את עצמו מראש נשלט. אצל נשים הסירוב וחוסר הגדרה עצמית כשולטת/נשלטת הוא לא עניין של אגו שחוסם אותן אלא חוסר משיכה. |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
30 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
30 באפר׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 30 באפר׳ 2025
► Aristotle כתב/ה: הטקסט של מחבר המאמר נכתב בבירור על ידי AI.
אני היחיד שזה צורם לו? אגב - אני לא חושב שאני מסכים עם פישו. אני לא חושב שהגבר הונילי הממוצע יזרום עם חלק *מהאקטים* שהרבה מהשולטות באתר מתחברות אליהם- בין אם זה סדיזם וכאב, פוט פטיש, ניוש ועוד דברים שלא בהכרח יחליקו לונילי הממוצע בגרון (שלא לדבר על חדירות למיניהן!). וזה עובד הפוך גם בצד השני. גם בחורות וניליות לחלוטין יכולות לזרום על קינק קליל (בהרמת יד כמה מנשלטי האתר ניסו בעברם לדרדר וניליות?). כשזה מגיע לדברים האינטנסיביים יותר זה נהיה מאתגר. כל הפוסטים בפורום שהוא כותב ורוב התגובות שלו נעשו עם ai, כשזה לא היה כך התקבלה תגובה כמו שהוא הגיב לבלאק לוטוס לכן אני שמה לב יותר לכלל התגובות של האדם ולא רק לאלו שהוא טרח לנסח בקפידה או כיום עשה שימוש במכונה. אני חושבת שלאישה יותר קל להשיג בדסמ ברמה הנמוכה מחוץ לעולמות הבדסמ, כמו שכתבה ארכאנגל אבל את הדברים המורכבים והאינטנסיביים, כשזה יותר מרק קינק/בדסמ מיני קליל - בהחלט קשה מאוד למצוא בחוץ. אפשר להוביל לכך, אבל זה לא משהו שאני ממליצה והסיכוי להצלחה נמוך ביחס לסיכוי הכישלון. |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
30 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
30 באפר׳ 2025
Slick(שולט) • 30 באפר׳ 2025
זה דיון מדהים שאני חושב עליו הרבה בגלל ההתנסויות שלי במערכות יחסים בשנים האחרונות. אני סוויצ׳ במערכות יחסים עם נשים, הרבה פעמים גם שולט ביחד בדינמיקה זוגית.
מצאתי שטינדר הרבה יותר עובד לי כדי להכיר נשים קינקיות או עם ראש פתוח בגילי. הקהילה כקהילה היא יותר מבוגרת בממוצע. אני חושב שזה קשור גם להבניות חברתיות. הרבה נשים שאני מכיר לא לקחו את ההנאה המינית שלהן כמובנת מאליה עד אמצע שנות העשרים. מין מצויר בחברה הישראלית כמשהו מאוד חד-גוני: חדירה של גבר לאישה ופמפום עד גמירה, לפעמים עם החלפת תנוחה. כל דבר חוץ מזה לא נכלל בקשת המקובלת של מיניות. כגברים יש לנו לרוב יותר חשיפה למיניות שהיא שונה או טאבו, בעיקר דרך פורנו. אני למשל נחשפתי לבדסמ דרך סרטון שראיתי כשהייתי בן 13. אז בממוצע יש יותר גברים צעירים שיש להם תמונה בראש של מיניות אחרת ואת הביטחון העצמי (או יצר החרמנות המוגבר) כדי לממש אותו. |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
30 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
30 באפר׳ 2025
B מסייברת(שולטת) • 30 באפר׳ 2025
כנראה שלא צעירה, לא בדיוק חדשה, אבל כן לאחרונה יותר נוגעת בעולם הזה
או לפחות מנסה שוב לגעת חח קודם כל תודה על המילים שלך היה לי ממש מקסים לקרוא אותם, ומרגישים שיש כוונה כנה מאחוריהן קודם כל הייתי רוצה שיקראו את הפרופיל שלי שידעו בערך למה לצפות הייתי רוצה שיכבדו את מה שכתוב שם הייתי רוצה שיח קליל ולא ישר "מלכתי", "אני רוצה לסגוד לך", "קראתי אבל אמרתי בואו ננסה בכל זאת..." ועוד "פנינים" שכאלו... הייתי רוצה לחקור גישות שונות של שליטה הייתי רוצה לדעת שאני יכולה להגיע למרחב ניטרלי ולהתנסות מבלי שיחפשו אותי אחר כך (מאוד הייתי רוצה להגיע למסיבה של אורדורה) אני רוצה לדעת שמה שאני מרגישה ורוצה להתנסות בו הוא לגיטימי כנראה שזאת קצת גלישה, אבל אני רוצה להרגיש שאני יכולה להיות אני בלי קלישאות שיהיה לי את המרחב לטעות וללמוד מרחב לנשום |
|
|