|
|
לפני 9 חודשים •
19 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
19 באפר׳ 2025
Lady Hightower(נשלטת) • 19 באפר׳ 2025
► מיצי קפיצי כתב/ה: ► Lady Hightower כתב/ה: עדכון קל,
דרך חילופי הדברים פה בפורום עם האנשים המדהימים שאתם, גיליתי שהבחור נשוי ושיקר לי מההתחלה. הקשר בינינו הסתיים. למדתי והחכמתי מכל התגובות שלכם ושלכן, לכאן ולכאן. מקווה לקחת את הלקחים שלמדתי הלאה במסע שלי. תודה 3> איפפפפ נמאס לי מהם. אי אפשר לסמוך על אף גבר באתר הזה בחיי בכל אופן, שמחה שהאמת יצאה וזה נגמר לפחות. בהצלחה בהמשך3> לגמרי זה פשוט... כואב |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
19 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
19 באפר׳ 2025
Sunna סאנה(שולטת) • 19 באפר׳ 2025
► Lady Hightower כתב/ה: עדכון קל,
דרך חילופי הדברים פה בפורום עם האנשים המדהימים שאתם, גיליתי שהבחור נשוי ושיקר לי מההתחלה. הקשר בינינו הסתיים. למדתי והחכמתי מכל התגובות שלכם ושלכן, לכאן ולכאן. מקווה לקחת את הלקחים שלמדתי הלאה במסע שלי. תודה 3> אני כל כך מצטערת לשמוע יקירה. מאחלת לו שילך לעזאזל ולך המון בהצלחה בהמשך |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
19 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
19 באפר׳ 2025
painslut lover(סדיסט){Maze} • 19 באפר׳ 2025
לשקר אין רגליים. הרס לעצמו.
|
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
19 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
19 באפר׳ 2025
MorTea • 19 באפר׳ 2025
► Lady Hightower כתב/ה: עדכון קל,
דרך חילופי הדברים פה בפורום עם האנשים המדהימים שאתם, גיליתי שהבחור נשוי ושיקר לי מההתחלה. הקשר בינינו הסתיים. למדתי והחכמתי מכל התגובות שלכם ושלכן, לכאן ולכאן. מקווה לקחת את הלקחים שלמדתי הלאה במסע שלי. תודה 3> מצטער שכך יצא הדבר אבל שמח בשבילך שלפחות הפרק הזה נגמר ושלמרות שזאת הייתה חוויה ראשונה נוראית, כן הצלחת ללמוד ולהחכים ממנה. מקווה שזה לא הוריד לך את המוטיבציה, אני בטוח שעוד תמצאי מישהו שווה וראוי לך- אל תתייאשי. מאחל לך המון בהצלחה במסע שלך ואל תחששי אף פעם לשתף, לעלות, להתייעץ. אנחנו פה בשבילך וכל השאר הם סתם רעשי רקע |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
20 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
20 באפר׳ 2025
Lady Hightower(נשלטת) • 20 באפר׳ 2025
► מיצי קפיצי כתב/ה: ► Lady Hightower כתב/ה: עדכון קל,
דרך חילופי הדברים פה בפורום עם האנשים המדהימים שאתם, גיליתי שהבחור נשוי ושיקר לי מההתחלה. הקשר בינינו הסתיים. למדתי והחכמתי מכל התגובות שלכם ושלכן, לכאן ולכאן. מקווה לקחת את הלקחים שלמדתי הלאה במסע שלי. תודה 3> איפפפפ נמאס לי מהם. אי אפשר לסמוך על אף גבר באתר הזה בחיי בכל אופן, שמחה שהאמת יצאה וזה נגמר לפחות. בהצלחה בהמשך3> תודה יקירה. את יודעת מה עצוב? הכרתי אותו דרך מישהי פה באתר ש"שידכה" בינינו בטענה שהוא לא כאן בכלוב יותר (בסוף התברר לי שהוא כן, אחד משקריו המרובים), והוא חמוד ורגיש. ככה זה כשסומכים על אנשים. מקווה שהיא עשתה את הטעות בתום לב. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
20 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
20 באפר׳ 2025
► MorTea כתב/ה: ► Lady Hightower כתב/ה: עדכון קל,
דרך חילופי הדברים פה בפורום עם האנשים המדהימים שאתם, גיליתי שהבחור נשוי ושיקר לי מההתחלה. הקשר בינינו הסתיים. למדתי והחכמתי מכל התגובות שלכם ושלכן, לכאן ולכאן. מקווה לקחת את הלקחים שלמדתי הלאה במסע שלי. תודה 3> מצטער שכך יצא הדבר אבל שמח בשבילך שלפחות הפרק הזה נגמר ושלמרות שזאת הייתה חוויה ראשונה נוראית, כן הצלחת ללמוד ולהחכים ממנה. מקווה שזה לא הוריד לך את המוטיבציה, אני בטוח שעוד תמצאי מישהו שווה וראוי לך- אל תתייאשי. מאחל לך המון בהצלחה במסע שלך ואל תחששי אף פעם לשתף, לעלות, להתייעץ. אנחנו פה בשבילך וכל השאר הם סתם רעשי רקע תודה כרגע מטבע הדברים המוטיבציה בשפל אבל אני מקווה שעוד תחזור הגאות... וכן, רק בזכות השרשור הזה בכלל גיליתי! ועוד למדתי על חשיבותה של קהילה. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
20 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
20 באפר׳ 2025
Master Bruce{©} • 20 באפר׳ 2025
אני לא אכנס כאן יותר מדי לנושא האנקדוטלי (דעתי על בוגדים ושקרנים ידועה, ואני חושב שאנשים ענו לך כאן יפה בכל מה שקשור למה שעבר עליך בזמן האירוע המדובר)
אני כן אציין שאני חושב שצריך להזכיר לאנשים מסויימים (משני צדדי השוט) את ההבדל בין הסכמה לבין רצון. הסכמה זה סף מינימלי חוקית, אבל ממש לא מספק. הסכמה זה דבר שקל מאד להשיג. העניין האמיתי הוא רצון. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
20 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
20 באפר׳ 2025
Anna love(לא בעסק) • 20 באפר׳ 2025
אני בהלם מהתגובות.
מוזמנת לדבר אתי בפרטי, אני מגיעה מהתחום הנפשי. בעיני הוא לא פעל בסדר, ההתגרות הילדותית שלו ״אולי את לא מהתחום״ הוא ניסיון פאתטי להקטין אותך ולא שמעתי בשום שלב שהוא מחזיק את המרחב. הסיבה שלא הרגשת בנוח לעצור היא כי מראש הוא קודד לך בראש שמה שתגידי יתפרש כלא בסדר. בתחילת השיחה שהגדרת מה הגבולות שלך. שם הוא קודד לך את הפחד מלדבר ולהפסיק. את מוזמנת לדבר אתי בפרטי אם תרצי לשתף ולדבר על זה בהרחבה. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
20 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
20 באפר׳ 2025
Anna love(לא בעסק) • 20 באפר׳ 2025
עכשיו קראתי שהוא נשוי ושקרן.
מאוד משלים למה שכתבתי. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
20 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
20 באפר׳ 2025
► Master Bruce כתב/ה: אני לא אכנס כאן יותר מדי לנושא האנקדוטלי (דעתי על בוגדים ושקרנים ידועה, ואני חושב שאנשים ענו לך כאן יפה בכל מה שקשור למה שעבר עליך בזמן האירוע המדובר)
אני כן אציין שאני חושב שצריך להזכיר לאנשים מסויימים (משני צדדי השוט) את ההבדל בין הסכמה לבין רצון. הסכמה זה סף מינימלי חוקית, אבל ממש לא מספק. הסכמה זה דבר שקל מאד להשיג. העניין האמיתי הוא רצון. תודה. נקודה מעניינת וחשובה. אני עדיין לומדת להבחין בהבדל. |
|
|