ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

קוהולד

pigeoman pigeoman
לפני 9 חודשים • 23 במאי 2025
pigeoman • 23 במאי 2025
פישוטו כתב/ה:
StreetCat כתב/ה:
bondman כתב/ה:
בחו״ל זה נפוץ הרבה יותר. בעיקר בארצות הברית וגרמניה הסצנה מתרחשת בגדול. בארץ זה בבודדת.
אומנם מלא נשלטים ( כולל עבדכם הנאמן ) מפנטזים.
אבל זה לא מיושם ברוב המקרים.

חברה ואני הגענו למסקנה שזה בגלל שלגברים בארץ יש זין קטן ביחס לחבריהם האירופאים או האפרו אמריקאים.
ואז לישראלית הממוצעת לא בהכרח יהיו חוויות מיניות עם זין באמת גדול לפני שהיא מוצאת את האחד, וזה משפיע על הפנטזיה הזו ישירות.
(יש כמה עם זין גדול, אבל הם נדירים באוכלוסייה הישראלית)

לא מתנגד לממצאים שלכן, אבל בעיניי יש עוד סיבה/ סיבה אחרת.
אנחנו חיים בפאקינג ישראל.
מדינה סופר שמרנית, וסופר קטנה ומרכלת.

אז מסיבות פמדום יש, חנויות סקס יש, מצעד גאווה יש.
אבל יש גם תפיסות מיושנות ורעילות על איך נראים גבר, אשה והזוגיות ביניהם.
יש את הרבנות שחיתנה פה כמעט כל זוג (בהצלחה לשולטת קאקהולד שתתגרש שם אחרי שהוא יוציא ממנה בוגדת)
יש הדתה, יש תפיסות מיושנות על גבריות.

ויש את העובדה שכולם מכירים פה את כולם, אז אם תחפשו לצרף זין זר למיטה יש מצב שזה בכלל הבן של השכנה רחל והוא גם עובד אצל דוד שלך ומסתובב עם חברים של אחיך.

קאקהולד גם מחייב ערבוב אדם אחר.
מה שאומר לחשוף את הסטיות שלכם בפני צד ג'.
זה יוצר סכנת חשיפה גדולה הרבה יותר מבעל ואשה שמתנסים לבד.
זה יוצר סיכוי גבוה יותר שיתפסו אתכם, יזהו אתכם ואז ילך ה"מוניטין" שלכם.

מתחביביי בקורונה היה להכנס לask people למדור מיניות ולצחוק על קיבעון של וניליים.
לא הייתה פעם אחת שעלה שרשור על קאקהולד ולא יצאו 99 אחוז מהמגיבים על האשה שהיא זונה מופקרת שלא יודעת לכבד גבר, ועל הגבר שהוא הומו קוקסינל שלא יודע להחזיק אישה.

בתכלס? קשה מאוד להתנהל כזוג קאקהולד בארץ, בטח אם אתם באמת זוג.
כי בנוסף לקשיים הרגילים ברגישות בין בני הזוג, יש את הקשיים של הסביבה שאנחנו חיים בה.
הקשיים האלה גם מחלחלים פנימה ןמשפיעים על התפיסה שלך והבושה מהפנטזיה.

ולרוב האנשים המדינה, הסיכוי שיתפסו אותם כזוג קאקהולד והחצים שתרה עליהם הסביבה, זו סיבה מספיק גדולה לוותר לגמרי על הרעיון.

אני ממש מסכים איתך וחושב שבגלל הדימוי של הגבר במדינה שלנו ואיך שהסיביבה מסתכלת עלינו אז זה יהיה מאוד קשה לצרף עוד גבר שיראה בך נחות ממנו ויתן לך את ההרגשה שאתה לא מספיק טוב.
וגם באמת הנושא הזה של הדת שככה חדר לתרבות מאוד מרתיע אנשים
דיפ דיפ​(נשלט)

משחקי מילים!

דיפ​(נשלט) • 23 במאי 2025
הכותרת הורגת אותי,

co-hold אז יש פה בעצם שיתוף פעולה???
מה לגבי cuckolad? שזה כמו שוקולד,
או קהווהולד שזה להחזיק את הקפה! (איפה את archangel שתגידי לי על ההבדל בין קהווה סאדה לקהווה חילווה).
לא cuck-old שזה זין זקן
ולא cuckhold שזה להחזיק זין.

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שישי מאי 23, 2025 12:35 pm, סך-הכל נערך 2 פעמים
ArchAngel ArchAngel​(שולטת)

Re: משחקי מילים!

ArchAngel​(שולטת) • 23 במאי 2025
ArasakaTopFloor כתב/ה:
הכותרת הורגת אותי,

מה אם cuckolad? שזה כמו שוקולד,
לא cuck-old שזה זין זקן

הזכרת לי את הסרטון הזה:

צריך לעשות כזה בגרסת הכלוב 😆
דיפ דיפ​(נשלט)

Re: משחקי מילים!

ArchAngel כתב/ה:
ArasakaTopFloor כתב/ה:
הכותרת הורגת אותי,

מה אם cuckolad? שזה כמו שוקולד,
לא cuck-old שזה זין זקן

הזכרת לי את הסרטון הזה:

צריך לעשות כזה בגרסת הכלוב 😆

רגע ערכתי את התגובה תקראי את העדכון חחח
כמו כן, זוכרת את forest bee?
pilpel s pilpel s
pilpel s • 23 במאי 2025
יש עוד נקודה שלא מוזכרת פה והיא חשובה ביותר
יש גברים שאוהבים שהאשה שלהם נאהבת על ידי גבר אחר.
כמה שיותר גברים שרוצים את האשה שלהם ככה הם יותר מתחרמנים.
ואז הם עומדים בצד נהנים אולי משרתים את המבקרים וזה מה שעושה להם את זה.
דיפ דיפ​(נשלט)
pilpel s כתב/ה:

וגם גברים שנהנים (או וגם מקנאים) לראות שהאישה שלהם נהינית וזנותית מקרוב מידי בכל מיני צורות.
ComingBackForU ComingBackForU​(שולט)
ComingBackForU​(שולט) • 23 במאי 2025
pilpel s כתב/ה:

אני מאד מתחבר לhot wife קינק ולסרסור שלה.
אליפסה​(שולטת)
לפני 9 חודשים • 24 במאי 2025
אליפסה​(שולטת) • 24 במאי 2025
סווריןן כתב/ה:
אכן, לא קשור לגודל האיבר (ולא, אני לא כותב זאת משום שאני מודאג שיש לי זין נורא קטן...). הפנטזיה הזו קשורה במזוכיזם רגשי: היא נהנית ומעניקה, אבל לא איתך ולא לך. פט פליי קשור לאותו עולם: היא מגיבה אליך בחום ובדאגה, אבל לא כאדם אלא כחיית מחמד. בתת-הסוגה הזו, האישה אינה המלכה הקרה האכזרית והמתעללת, אלא מי שמסוגלת לחום, אבל מסרבת להעניק אותו לך.

שים לב שאתה מחליף הסבר אפשרי של המניע הנשי בהסבר אפשרי של המניע הגברי. "זה לא שהיא רוצה זין גדול, זה הוא שזקוק למזוכיזם נפשי." זה משקף את מה שלרוב קורה כשמתעסקים בקוקהולד (לא תמיד, אבל ברוב המקרים): מתרכזים בצורך המזוכיסטי של הנשלט, לפעמים עד כדי החפצה גמורה של השולטת.

מזוכיזם נפשי נפוץ מאוד בקרב נשלטים. הצורך לחוות משהו כמו "אני אוהבת אותך, אבל אינך גבר, אתה קטן, חלש ועלוב... אני רוצה להיות איתך, אבל בוא לא נשכח מי אתה ומה מעמדך..." הוא צורך שרבים יוכלו להזדהות עמו. לצורך הזה יש גם מקבילה נשית, סאדיזם רגשי. ובמפגש זוגי, שיש בו גם אהבה, וגם דינמיקה סאדומזוכיסטית, אפשר למצוא איזשהי נקודת איזון, שמקיימת אהבה, תשוקות אפלות וזוגיות יציבה.

בקוקהולד יש מזוכיזם נפשי, אבל אין ממש סאדיזם נפשי. זאת אומרת, אני בחיים לא אחפיץ את עצמי ואשכב עם מישהו רק כדי להשפיל את בן זוגי, או כדי להכאיב לו רגשית. זה כל כל עקום בעיני עד שאני לא יודעת איך בכלל להסביר את זה. אם אני אהיה עם מישהו אחר זה רק כי בא לי מישהו אחר, נגיד מישהו שיש לו "זין גדול יותר".

מהסיבה הזו אני בספק אם אי פעם אתנסה בקוקהולד. אין שם הרמוניה של צרכים סאדומזוכיסטים (שאני אוהבת). יש שם דיסהרמוניה. הוא מרוכז בה, וביחס האמביוולנטי שלה כלפיו, אבל היא אינה מרוכזת בו כלל או בהשפלה שלו. היא בכלל חושקת במישהו אחר. נוצר כאן מצב שכל אחד נמצא, לבדו, בחוויה אחרת לחלוטין. יש לי תחושה שעיסוק זוגי מוצלח בקוקהולד לא יושב על "סאדומזוכיזם רגשי".

ובקשר להקשרות אמביוולנטית, היא הרבה פעמים מלווה בתובענות רגשית. לצד הצורך בכאב הרגשי יכולה להופיע תובענות חזקה מאוד, שמטיפה לאישה ומסבירה לה איך להיות סאדיסטית.
דיפ דיפ​(נשלט)
דיפ​(נשלט) • 24 במאי 2025
אליפסה כתב/ה:
סווריןן כתב/ה:
אכן, לא קשור לגודל האיבר (ולא, אני לא כותב זאת משום שאני מודאג שיש לי זין נורא קטן...). הפנטזיה הזו קשורה במזוכיזם רגשי: היא נהנית ומעניקה, אבל לא איתך ולא לך. פט פליי קשור לאותו עולם: היא מגיבה אליך בחום ובדאגה, אבל לא כאדם אלא כחיית מחמד. בתת-הסוגה הזו, האישה אינה המלכה הקרה האכזרית והמתעללת, אלא מי שמסוגלת לחום, אבל מסרבת להעניק אותו לך.

שים לב שאתה מחליף הסבר אפשרי של המניע הנשי בהסבר אפשרי של המניע הגברי. "זה לא שהיא רוצה זין גדול, זה הוא שזקוק למזוכיזם נפשי." זה משקף את מה שלרוב קורה כשמתעסקים בקוקהולד (לא תמיד, אבל ברוב המקרים): מתרכזים בצורך המזוכיסטי של הנשלט, לפעמים עד כדי החפצה גמורה של השולטת.

מזוכיזם נפשי נפוץ מאוד בקרב נשלטים. הצורך לחוות משהו כמו "אני אוהבת אותך, אבל אינך גבר, אתה קטן, חלש ועלוב... אני רוצה להיות איתך, אבל בוא לא נשכח מי אתה ומה מעמדך..." הוא צורך שרבים יוכלו להזדהות עמו. לצורך הזה יש גם מקבילה נשית, סאדיזם רגשי. ובמפגש זוגי, שיש בו גם אהבה, וגם דינמיקה סאדומזוכיסטית, אפשר למצוא איזשהי נקודת איזון, שמקיימת אהבה, תשוקות אפלות וזוגיות יציבה.

בקוקהולד יש מזוכיזם נפשי, אבל אין ממש סאדיזם נפשי. זאת אומרת, אני בחיים לא אחפיץ את עצמי ואשכב עם מישהו רק כדי להשפיל את בן זוגי, או כדי להכאיב לו רגשית. זה כל כל עקום בעיני עד שאני לא יודעת איך בכלל להסביר את זה. אם אני אהיה עם מישהו אחר זה רק כי בא לי מישהו אחר, נגיד מישהו שיש לו "זין גדול יותר".

מהסיבה הזו אני בספק אם אי פעם אתנסה בקוקהולד. אין שם הרמוניה של צרכים סאדומזוכיסטים (שאני אוהבת). יש שם דיסהרמוניה. הוא מרוכז בה, וביחס האמביוולנטי שלה כלפיו, אבל היא אינה מרוכזת בו כלל או בהשפלה שלו. היא בכלל חושקת במישהו אחר. נוצר כאן מצב שכל אחד נמצא, לבדו, בחוויה אחרת לחלוטין. יש לי תחושה שעיסוק זוגי מוצלח בקוקהולד לא יושב על "סאדומזוכיזם רגשי".

ובקשר להקשרות אמביוולנטית, היא הרבה פעמים מלווה בתובענות רגשית. לצד הצורך בכאב הרגשי יכולה להופיע תובענות חזקה מאוד, שמטיפה לאישה ומסבירה לה איך להיות סאדיסטית.

אני מסכים איתך שיש כאן החפצה אם באים מהמניע הגברי שכתבת, אצלי זה באמת המקום הזה של האהבה הנכזבת והחד צדדית במקום בטוח.
אבל אם המניע הנשי הוא גם קשור במזוכיסט ולא בדמות הצל של המושא השלישי (שלא חייבת להיות קיימת), השולטת רוצה "לדחות" את הנשלט ולגרום לו לקנא, לראות בו כשקוף, אז עכשיו זו לא החפצה (או הסללה)?
מה שאני גורס הוא שהחפצה יכולה להיעשות גם לגבי כל קינק אחר, לפחות אצלי תמיד יש סיפור כלשהו וכולנו הן הדמויות, אבל בסוף אני כנשלט לא רוצה לדבב את השולטת שלי, אני רוצה שזה יהיה צורך מקבילי ויצירתי.

ותוכלי לתת דוגמה של מזוכיזם ריגשי שמקבל סאדיזם ריגשי בצורה הרמונית? אני לא בטוח שהחוויה של האישה כל כך מרוחקת מהחוויה של הנשלט.
Sunna סאנה Sunna סאנה​(שולטת)
Sunna סאנה​(שולטת) • 24 במאי 2025
אליפסה כתב/ה:

את תיארת בדיוק, בדיוק את הקושי שלי עם הקינק הזה באופן שלא היו לי את המילים לתאר לפני כן.