|
|
לפני 8 חודשים •
19 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
19 ביולי 2025
ArchAngel(שולטת) • 19 ביולי 2025
► פרלין כתב/ה: תשמע, אני כותבת וחשוב מזה, קוראת כבר המון שנים. אבל הצליחו לעבוד עליי! בגדול אפילו כי זה לא עניין של כמה את כותבת וקוראת, כשאת קוראת את לומדת לזהות דפוסים ספרותיים אנושיים למדי. מה שאת צריכה ללמוד כדי שלא יעבדו עליך הוא לזהות דפוסים של בינה מלאכותית. בינה מלאכותית לא ממציאה טקסטים מהדימיון כמו בן אדם, אלא עובדת עם תבניות ש"למדה". בגלל שאני מחפשת מידע ב chat gpt בנושאים שונים, למדתי את דפוסי המענה שלו אחרי כמה פעמים בודדות. יש לו סגנון מסוים, יש לו אפילו כל מיני תווים שהוא שותל בטקסט. ובסופו של דבר קולטים את הדפוס הזה שחוזר על עצמו. ומי שלא כזה חד עין, יכול להקל על עצמו עוד יותר- פשוט להעתיק את את הטקסט שראה לצ'אט עצמו והוא יגיד לך אם הוא יצר אותו. ואם לא ספציפית נוצר דרך gpt, נניח, הוא יגיד אם זה דפוס של בינה מלאכותית אחרת. בנוסף, ככל שתופעת ההעתק-הדבק מהבינה המלאכותית תתפוס תאוצה, את תרגישי שכבר קראת את הטקסט הזה בעבר בשינוי קל של הנושא שנתנו לבינה המלאכותית לכתוב עליו. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
19 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
19 ביולי 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 19 ביולי 2025
► ArchAngel כתב/ה: ► פרלין כתב/ה: תשמע, אני כותבת וחשוב מזה, קוראת כבר המון שנים. אבל הצליחו לעבוד עליי! בגדול אפילו כי זה לא עניין של כמה את כותבת וקוראת, כשאת קוראת את לומדת לזהות דפוסים ספרותיים אנושיים למדי. מה שאת צריכה ללמוד כדי שלא יעבדו עליך הוא לזהות דפוסים של בינה מלאכותית. בינה מלאכותית לא ממציאה טקסטים מהדימיון כמו בן אדם, אלא עובדת עם תבניות ש"למדה". בגלל שאני מחפשת מידע ב chat gpt בנושאים שונים, למדתי את דפוסי המענה שלו אחרי כמה פעמים בודדות. יש לו סגנון מסוים, יש לו אפילו כל מיני תווים שהוא שותל בטקסט. ובסופו של דבר קולטים את הדפוס הזה שחוזר על עצמו. ומי שלא כזה חד עין, יכול להקל על עצמו עוד יותר- פשוט להעתיק את את הטקסט שראה לצ'אט עצמו והוא יגיד לך אם הוא יצר אותו. ואם לא ספציפית נוצר דרך gpt, נניח, הוא יגיד אם זה דפוס של בינה מלאכותית אחרת. בנוסף, ככל שתופעת ההעתק-הדבק מהבינה המלאכותית תתפוס תאוצה, את תרגישי שכבר קראת את הטקסט הזה בעבר בשינוי קל של הנושא שנתנו לבינה המלאכותית לכתוב עליו. עכשיו אני כבר יודעת… זה התחיל כששמתי לב שהרבה שלטים התחילו לכתוב ככה: את עומדת ומתנשפת. לא כי את פוחדת, אלא כי את יודעת שזה אני - מאחורייך. ״שבי״, אני אומר. לא כפקודה, כלחישה שעוברת בעצמותייך. בהתחלה זה שעשע אותי, אבל אז קלטתי שמשהו קורה! כי זה לא אחד, אלא הרבה. וכל הזמן המבנה הזה שחוזר על עצמו. לקח לי זמן להבין שזאת בינה מלאכותית ולא העתקה סגנונית. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שבת יול' 19, 2025 11:42 am, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
19 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
19 ביולי 2025
הוא(שולט) • 19 ביולי 2025
אני כותב עבורי מה שבא לי מתי שבא
אני לא בתחרות עם איש על רמת הכתיבה על התכנים . מי שזקוק לעזרים שיעזר אפשר מהר מאד לזהות שזו לא כתיבה אישית ולבחור אם לקרא או לא. סערה בכוס שאלה יהיו הצרות שלנו |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
19 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
19 ביולי 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 19 ביולי 2025
► הוא כתב/ה: אני כותב עבורי מה שבא לי מתי שבא
אני לא בתחרות עם איש על רמת הכתיבה על התכנים . מי שזקוק לעזרים שיעזר אפשר מהר מאד לזהות שזו לא כתיבה אישית ולבחור אם לקרא או לא. סערה בכוס שאלה יהיו הצרות שלנו בקרוב הם אכן יהיו, אם הם לא כבר. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
19 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
19 ביולי 2025
פרלינה(נשלטת) • 19 ביולי 2025
► פרלין כתב/ה: קלוד הוונילי הזה 🤢
הכניעה המושלמת אני עומד בפתח החדר ומתבונן בה. היא כורעת על הרצפה הקרה, עיניים מושפלות, ידיים מונחות על הירכיים. השיער הארוך שלה זורם על כתפיה החשופות כמו מפל של משי שחור. כל קו בגופה מבטא כניעה מושלמת, אבל אני יודע שמתחת לפני השטח הרגוע הזה מתחוללת סערה של רגשות. "תסתכלי עליי," אני מצווה, והקול שלי חד כמו להב. עיניה מתרומות לאט, ובהן אני רואה תערובת מושלמת של פחד גולמי ותשוקה בוערת שגורמת לי לחייך חיוך רוצני. היא יודעת בדיוק מה אני מתכוון לעשות לה. תכננו את זה שבועות שלמים, דיברנו על כל פנטזיה אפלה, על כל גבול שאני מתכוון לדחוק. אבל עכשיו, כשהרגע הגיע, הפחד בעיניה אמיתי ומשכר. "איך את מרגישה?" אני שואל, צועד לעברה בצעדים מדודים כמו טורף שמקיף את הטרף שלו. הנעליים הכבדות שלי מקישות על הרצפה בקצב איטי ומאיים. "מפוחדת," היא לוחשת, והקול שלה רועד. "אבל... אני רוצה את זה. אני רוצה שתשבור אותי." "בטוחה?" אני כורע לידה, מניח יד חזקה על לחיה. "את אמורה להרגיש בטוחה. זה התפקיד שלי - לוודא שאת בטוחה גם כשאת הכי חסרת אונים." אני רואה איך המילים שלي חודרות אליה, איך הכתפיים המתוחות שלה נרגעות מעט. הביטחון שלה בי הוא הדבר הכי חשוב כאן, חשוב יותר מכל הכוח שיש לי עליה ברגע הזה. "עמדי," אני מצווה, והיא קמה בתנועה זורמת אחת. יפהפייה. גם כשהיא מרגישה חסרת אונים, יש בה כוח שקט שמרשים אותי בכל פעם מחדש. אני מתקרב אליה מאחור, כמעט נוגע אבל לא לגמרי, מותיר אותה לרעוד מציפייה. האוויר בינינו חשמלי. "מה המילה בטוחה שלך?" אני לוחש, והקול שלי כמעט מאיים. "אדום," היא גונחת. "ומה יקרה לך אם תגידי אותה לפני שאני אגמור איתך?" "אתה... אתה תעצור," היא מגמגמת, והקול רועד מהמתח. "נכון. אבל אני מקווה שלא תצטרכי." אני מברשט בקצות האצבעות על העורף החשוף שלה, ממש מעט, מספיק כדי לגרום לה לרעוד בחוזקה. "כי אני מתכוון לקחת אותך למסע שתזכרי לכל החיים." "אף פעם," היא אומרת בקול חזק יותר. "אני בוטחת בך לחלוטין." הביטחון הזה הוא המתנה הכי יקרה שמישהו יכול לתת לי. הכוח שלי עליה בא מהבחירה שלה להעניק לי אותו, מהידיעה שלה שאני לעולם לא אחרוג מהגבולות שהצבנו יחד. "אז בואי נתחיל," אני לוחש לה באוזן, ורואה איך הגוף כולו שלה מתכונן למסע שמתחיל עכשיו. בעיני, היא לא רק אישה יפה שנכנעת לי. היא שותפה נועזת למשחק מורכב של יחסי כוח, אישה שמספיק חזקה לוותר על הכוח שלה ולהפקיד אותו בידיים שלי. ואני מתכוון לכבד את הביטחון הזה בכל נשימה שלי. זה הדבר הכי לא מחרמן שקראתי. ומה זה חיוך רוצני? |
|
|
| אביב נעורים |
לפני 8 חודשים •
19 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
19 ביולי 2025
אביב נעורים • 19 ביולי 2025
לא קראתי את השרשור, בגדול זה מבוא לפשעי מלחמה. תהיו מקוריים זה הכי מעניין.
|
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
19 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
19 ביולי 2025
Sirene(נשלטת) • 19 ביולי 2025
► פרלינה כתב/ה: ► פרלין כתב/ה: קלוד הוונילי הזה 🤢
הכניעה המושלמת אני עומד בפתח החדר ומתבונן בה. היא כורעת על הרצפה הקרה, עיניים מושפלות, ידיים מונחות על הירכיים. השיער הארוך שלה זורם על כתפיה החשופות כמו מפל של משי שחור. כל קו בגופה מבטא כניעה מושלמת, אבל אני יודע שמתחת לפני השטח הרגוע הזה מתחוללת סערה של רגשות. "תסתכלי עליי," אני מצווה, והקול שלי חד כמו להב. עיניה מתרומות לאט, ובהן אני רואה תערובת מושלמת של פחד גולמי ותשוקה בוערת שגורמת לי לחייך חיוך רוצני. היא יודעת בדיוק מה אני מתכוון לעשות לה. תכננו את זה שבועות שלמים, דיברנו על כל פנטזיה אפלה, על כל גבול שאני מתכוון לדחוק. אבל עכשיו, כשהרגע הגיע, הפחד בעיניה אמיתי ומשכר. "איך את מרגישה?" אני שואל, צועד לעברה בצעדים מדודים כמו טורף שמקיף את הטרף שלו. הנעליים הכבדות שלי מקישות על הרצפה בקצב איטי ומאיים. "מפוחדת," היא לוחשת, והקול שלה רועד. "אבל... אני רוצה את זה. אני רוצה שתשבור אותי." "בטוחה?" אני כורע לידה, מניח יד חזקה על לחיה. "את אמורה להרגיש בטוחה. זה התפקיד שלי - לוודא שאת בטוחה גם כשאת הכי חסרת אונים." אני רואה איך המילים שלي חודרות אליה, איך הכתפיים המתוחות שלה נרגעות מעט. הביטחון שלה בי הוא הדבר הכי חשוב כאן, חשוב יותר מכל הכוח שיש לי עליה ברגע הזה. "עמדי," אני מצווה, והיא קמה בתנועה זורמת אחת. יפהפייה. גם כשהיא מרגישה חסרת אונים, יש בה כוח שקט שמרשים אותי בכל פעם מחדש. אני מתקרב אליה מאחור, כמעט נוגע אבל לא לגמרי, מותיר אותה לרעוד מציפייה. האוויר בינינו חשמלי. "מה המילה בטוחה שלך?" אני לוחש, והקול שלי כמעט מאיים. "אדום," היא גונחת. "ומה יקרה לך אם תגידי אותה לפני שאני אגמור איתך?" "אתה... אתה תעצור," היא מגמגמת, והקול רועד מהמתח. "נכון. אבל אני מקווה שלא תצטרכי." אני מברשט בקצות האצבעות על העורף החשוף שלה, ממש מעט, מספיק כדי לגרום לה לרעוד בחוזקה. "כי אני מתכוון לקחת אותך למסע שתזכרי לכל החיים." "אף פעם," היא אומרת בקול חזק יותר. "אני בוטחת בך לחלוטין." הביטחון הזה הוא המתנה הכי יקרה שמישהו יכול לתת לי. הכוח שלי עליה בא מהבחירה שלה להעניק לי אותו, מהידיעה שלה שאני לעולם לא אחרוג מהגבולות שהצבנו יחד. "אז בואי נתחיל," אני לוחש לה באוזן, ורואה איך הגוף כולו שלה מתכונן למסע שמתחיל עכשיו. בעיני, היא לא רק אישה יפה שנכנעת לי. היא שותפה נועזת למשחק מורכב של יחסי כוח, אישה שמספיק חזקה לוותר על הכוח שלה ולהפקיד אותו בידיים שלי. ואני מתכוון לכבד את הביטחון הזה בכל נשימה שלי. זה הדבר הכי לא מחרמן שקראתי. ומה זה חיוך רוצני? Needy smile? בכלליות אני חושבת שעדיף שבינה מלאכותית תתמקד בקטגוריות. צ'אט GPT ידו בהכל, אז אני לא חושבת שיגיעו משם דברים טובים בתחום הזה. Character AI קצת יותר מוצלח, כי מאגר המשתמשים מכניס המון המון כתיבה אירוטית. מנסה את זה פעם בכמה חודשים ורואה קפיצה ביכולת המענה. אבל הפלטפורמה שלו יותר טובה ל AI - כל מענה יהיה קצר משלוש פסקאות, ובמבנה הזה זה עובר הרבה יותר טבעי, אבל רק עד לרמה מסויימת. וכמובן - כל דבר שנכתב על ידי בינה מלאכותית בעברית יהיה הרבה פחות טוב ממה שנכתב באנגלית, אין שאלה בכלל. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
19 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
19 ביולי 2025
כחש(נשלטת) • 19 ביולי 2025
מה שמטריד אותי בשימוש בבינה מלאכותית ליצירת פוסטים ולעוד מטרות זה שבעצם זה הופך להיות תחליף לחשיבה עצמית ולא כלי עזר.
אני רואה את זה בכל מקום, כמו עבודות של סטודנטים שבדקתי ובחיי שרציתי לכתוב להם שיעבירו את הציון לצ'אצ׳י. כמעט כל פסקת פתיחה שקראתי הייתה זהה ברמה מחרידה, ולא כי הדרישות שלי היו גנריות. במיוחד חשבתי על שאלות שמצריכות חשיבה ויצירה אישית. וזה לא רק הם. קולגות (!) שלי כותבים לי הודעות ומיילים בעזרת קלוד או מה שזה לא יהיה, ברמה שנאלצתי להעיר לאחת ולבקש ממנה לשים לב לזה. והנה, ממש עכשיו, בעקבות פוסט אישי שכתבתי, קיבלתי שתי הודעות מאנשים שכתבו לי מגילה, מגילה שנכתבה בבינה מלאכותית. זה הקריפ אותי, ממש. ואני חושבת שאם הייתי משקפת להם את זה הם היו נעלבים, כי מה.. בסך הכל הייתה להם כוונה טובה. הם לא מבינים מה זה הורס ולמה זה גורם. אני יכולה להבין את הסיבות לזה, כן? כשרק הקמתי את העמוד העסקי שלי, לא הסתפקתי רק בלהתייעץ איתו, גם סוג של ביקשתי ממנו לכתוב במקומי. אני יכולה לשתף שזה בא ממקום של חוסר ביטחון, ולכן שילמתי באותנטיות (ואגב, התחושה הייתה בהתאם). רציתי את הנוסחא הנכונה ולקח לי זמן להשתחרר מזה, לדעתי זו הסיבה שהרבה עושים את זה - הם רוצים להיות "נכונים". לא חושבת שיש טעם להתנגד לזה, זה סתם מיושן אבל איזון, חברים, איזון. תתייעצו איתו בכיף, אלוהים יודע כמה אני מדברת איתו, הוא לפעמים אחלה חבר פסיכולוג (כל עוד את זוכרת לכתוב לו לא להיות בעדך באופן אוטומטי ושאת לא מעוניינת במילים חיוביות אלא את רוצה ראיית מאקרו ואמת רחבה גם אם בוטה ומנוגדת, אפרופו פרומפט). תשאלו איך זה נשמע, אבל אל תבקשו שהוא זה ש"יחשוב" וייצר בשבילכם. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שבת יול' 19, 2025 1:28 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
19 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
19 ביולי 2025
אני חושבת שזה לא הוגן או הגיוני - במיוחד במקום העבודה - לצפות ממך לקרוא מגילות שאפילו לא נכתבו על ידי השולח.
|
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
19 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
19 ביולי 2025
אני חושבת גם שמה כחש כתבה עכשיו הבהיר לי מה "מציק" כשזה מתרחש - כי כאמור, מה אכפת לי מה מישהו או מישהי בוחרים לפרסם בבלוג שלהם? אבל לפחות בעבורי זו המהות של זה. זה לא הוגן לצפות להשקעת אנרגיות או זמן "אנושית" (בקריאה של התוכן, בכתיבת תגובות, אפילו באהדה) במשהו שלא הושקע בו תשומת לב או זמן אנושי.
|
|
|