|
|
לפני 7 חודשים •
25 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
25 ביולי 2025
Curious B • 25 ביולי 2025
► ציפור כתב/ה: ► הוא כתב/ה: זה לא רובוט נגעת נסעת זה יחסים בין אנשים.
יש סתומים יותר סתומים פחות אנושיים יותר או עוד יותר. ויש שיקול דעת ויש סיטואציה וטיימינג ובגרות ונסיון חיים. ושורה תחתונה רצוי בלשון המעטה שהתפקיד לא ינהל את השולט בין עם זה cnc או עיבוד שבבי אחר מהנה אגב אין קשר אם היא חוזרת או לא אחרי cnc (אם הם חיים יחד), גם אשה מוכה חוזרת למכה. צריך להסכים מראש מה סף הפגיעה ומה הבנפיט ההנאה גם אם זה מהנה ומתאים להם לסיים כל פעילות במיון. לא מדובר בלחזור ל״עוד מכה״. לא. זה פשוט מטורף כמה ***בורות*** יש סביב מהו אונס. אונס הורג לך את הנשמה. יש אנשים שלא חוזרים מזה. הרבה לא חוזרים. לא חוזרים לעצמם, לא חוזרים לשפיות, פשוט לא חוזרים. זה ללכת לבקר במקום אפל ולא משנה אם אתה חוזר או לא חוזר, החיים שלך לעולם לא חוזרים להיות מה שהיו. יותר מדיי מכם פה משחקים בקקי. מי שאומר על אונס ״יאמי״, בבירור מדבר על משהו אחר לגמריי בעודו מפגין ניתוק ובורות תהומיים. ולכן האדם היחידי אולי שהגיב פה תגובה ראויה, הוא PSL תודה על התגובה הזאת. אני לא התנסיתי בcnc אז הרגשתי שאין לי מקום להיכנס לדיון הזה, אבל להשוות את זה לחילוקי דעות או אפילו למריבות הכי קשות ומטרגרות ביחסים וניליים זה כמו להשוות בין קטיעת רגל לשריטה בברך. מי שלא חווה אונס או תקיפה מינית אמיתית פשוט לא יבין זאת. וסורי, במיוחד אם אתה גבר. אי אפשר להבין את התחושה. אז כן, לדעתי לגמרי להיבהל ולהיזהר בצוננים כי הנזק עלול להיות בלתי הפיך. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
25 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
25 ביולי 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 25 ביולי 2025
► Curious B כתב/ה: ► ציפור כתב/ה: ► הוא כתב/ה: זה לא רובוט נגעת נסעת זה יחסים בין אנשים.
יש סתומים יותר סתומים פחות אנושיים יותר או עוד יותר. ויש שיקול דעת ויש סיטואציה וטיימינג ובגרות ונסיון חיים. ושורה תחתונה רצוי בלשון המעטה שהתפקיד לא ינהל את השולט בין עם זה cnc או עיבוד שבבי אחר מהנה אגב אין קשר אם היא חוזרת או לא אחרי cnc (אם הם חיים יחד), גם אשה מוכה חוזרת למכה. צריך להסכים מראש מה סף הפגיעה ומה הבנפיט ההנאה גם אם זה מהנה ומתאים להם לסיים כל פעילות במיון. לא מדובר בלחזור ל״עוד מכה״. לא. זה פשוט מטורף כמה ***בורות*** יש סביב מהו אונס. אונס הורג לך את הנשמה. יש אנשים שלא חוזרים מזה. הרבה לא חוזרים. לא חוזרים לעצמם, לא חוזרים לשפיות, פשוט לא חוזרים. זה ללכת לבקר במקום אפל ולא משנה אם אתה חוזר או לא חוזר, החיים שלך לעולם לא חוזרים להיות מה שהיו. יותר מדיי מכם פה משחקים בקקי. מי שאומר על אונס ״יאמי״, בבירור מדבר על משהו אחר לגמריי בעודו מפגין ניתוק ובורות תהומיים. ולכן האדם היחידי אולי שהגיב פה תגובה ראויה, הוא PSL תודה על התגובה הזאת. אני לא התנסיתי בcnc אז הרגשתי שאין לי מקום להיכנס לדיון הזה, אבל להשוות את זה לחילוקי דעות או אפילו למריבות הכי קשות ומטרגרות ביחסים וניליים זה כמו להשוות בין קטיעת רגל לשריטה בברך. מי שלא חווה אונס או תקיפה מינית אמיתית פשוט לא יבין זאת. וסורי, במיוחד אם אתה גבר. אי אפשר להבין את התחושה. אז כן, לדעתי לגמרי להיבהל ולהיזהר בצוננים כי הנזק עלול להיות בלתי הפיך. אני רק אציין על זה - גם גברים נאנסים, גם גברים עוברים תקיפות מיניות למה חשוב לי לציין את זה? כי יש יותר מידי נורמה חברתית שמוחקת את זה. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
25 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
25 ביולי 2025
ציפור • 25 ביולי 2025
► Luna Oscura כתב/ה: ► ציפור כתב/ה: ► הוא כתב/ה: זה לא רובוט נגעת נסעת זה יחסים בין אנשים.
יש סתומים יותר סתומים פחות אנושיים יותר או עוד יותר. ויש שיקול דעת ויש סיטואציה וטיימינג ובגרות ונסיון חיים. ושורה תחתונה רצוי בלשון המעטה שהתפקיד לא ינהל את השולט בין עם זה cnc או עיבוד שבבי אחר מהנה אגב אין קשר אם היא חוזרת או לא אחרי cnc (אם הם חיים יחד), גם אשה מוכה חוזרת למכה. צריך להסכים מראש מה סף הפגיעה ומה הבנפיט ההנאה גם אם זה מהנה ומתאים להם לסיים כל פעילות במיון. לא מדובר בלחזור ל״עוד מכה״. לא. זה פשוט מטורף כמה ***בורות*** יש סביב מהו אונס. אונס הורג לך את הנשמה. יש אנשים שלא חוזרים מזה. הרבה לא חוזרים. לא חוזרים לעצמם, לא חוזרים לשפיות, פשוט לא חוזרים. זה ללכת לבקר במקום אפל ולא משנה אם אתה חוזר או לא חוזר, החיים שלך לעולם לא חוזרים להיות מה שהיו. יותר מדיי מכם פה משחקים בקקי. מי שאומר על אונס ״יאמי״, בבירור מדבר על משהו אחר לגמריי בעודו מפגין ניתוק ובורות תהומיים. ולכן האדם היחידי אולי שהגיב פה תגובה ראויה, הוא PSL רק שיש גם א.נשים שעברו אונס אחד (או שניים או כמה) שעדיין אוהבים מצבי CNC או אפילו (חלילה!) מערכת יחסי שליטה שמערבת אלמנטים של CNC מה הקשר בין מה שאני אמרתי לבין מה שאת אמרת? זה צורם לראות. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
25 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
25 ביולי 2025
ve-ra • 25 ביולי 2025
למה כל דיון מתדרדר במהירות לשאלת אונס. זה מרדד ומעייף. יש אלמנטים אינספור בין בני זוג. גם בשליטה.
מזכיר לי את אלה שנעזרים בקונספט שואה לתמוך כל דיון מזדמן |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
25 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
25 ביולי 2025
ציפור • 25 ביולי 2025
► ve-ra כתב/ה: למה כל דיון מתדרדר במהירות לשאלת אונס. זה מרדד ומעייף. יש אלמנטים אינספור בין בני זוג. גם בשליטה.
מזכיר לי את אלה שנעזרים בקונספט שואה לתמוך כל דיון מזדמן זה דיון על אונס |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
25 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
25 ביולי 2025
ve-ra • 25 ביולי 2025
CNC זה דיון על אונס?
|
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
25 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
25 ביולי 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 25 ביולי 2025
► ציפור כתב/ה: ► Luna Oscura כתב/ה: ► ציפור כתב/ה: ► הוא כתב/ה: זה לא רובוט נגעת נסעת זה יחסים בין אנשים.
יש סתומים יותר סתומים פחות אנושיים יותר או עוד יותר. ויש שיקול דעת ויש סיטואציה וטיימינג ובגרות ונסיון חיים. ושורה תחתונה רצוי בלשון המעטה שהתפקיד לא ינהל את השולט בין עם זה cnc או עיבוד שבבי אחר מהנה אגב אין קשר אם היא חוזרת או לא אחרי cnc (אם הם חיים יחד), גם אשה מוכה חוזרת למכה. צריך להסכים מראש מה סף הפגיעה ומה הבנפיט ההנאה גם אם זה מהנה ומתאים להם לסיים כל פעילות במיון. לא מדובר בלחזור ל״עוד מכה״. לא. זה פשוט מטורף כמה ***בורות*** יש סביב מהו אונס. אונס הורג לך את הנשמה. יש אנשים שלא חוזרים מזה. הרבה לא חוזרים. לא חוזרים לעצמם, לא חוזרים לשפיות, פשוט לא חוזרים. זה ללכת לבקר במקום אפל ולא משנה אם אתה חוזר או לא חוזר, החיים שלך לעולם לא חוזרים להיות מה שהיו. יותר מדיי מכם פה משחקים בקקי. מי שאומר על אונס ״יאמי״, בבירור מדבר על משהו אחר לגמריי בעודו מפגין ניתוק ובורות תהומיים. ולכן האדם היחידי אולי שהגיב פה תגובה ראויה, הוא PSL רק שיש גם א.נשים שעברו אונס אחד (או שניים או כמה) שעדיין אוהבים מצבי CNC או אפילו (חלילה!) מערכת יחסי שליטה שמערבת אלמנטים של CNC מה הקשר בין מה שאני אמרתי לבין מה שאת אמרת? זה צורם לראות. "מי שאומר על אונס ״יאמי״, בבירור מדבר על משהו אחר לגמריי בעודו מפגין ניתוק ובורות תהומיים." הגבתי בעיקר לזה ולהנחה (שאני הרגשתי לפחות) שמי שעבר.ה אונס לא יעשה את זה. אם ההנחה שלי שגוייה - מתנצלת. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
25 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
25 ביולי 2025
masoul • 25 ביולי 2025
► ve-ra כתב/ה: למה כל דיון מתדרדר במהירות לשאלת אונס. זה מרדד ומעייף. יש אלמנטים אינספור בין בני זוג. גם בשליטה.
מזכיר לי את אלה שנעזרים בקונספט שואה לתמוך כל דיון מזדמן גם לי כואב וצורם שעוד שרשור נגנב. פשוט נגנב. יש פה דיון כל כך ענייני ומעניין, בנושא כל כך בדסמי, בליבה של הבדסמ, נושא שלא מדברים עליו רבות. הדיון נקי וענייני. ובכל זאת ימצאו אלו שיגנבו את השרשור ויטנפו אותו. מי שלא מתאים לו CNC, שלא יעשה CNC, ככה פשוט וקל. אנא אפשרו לאלו שהם כן בעניין, שכן מתאים להם CNC, שזה כן הבדסמ שלהם, לנהל דיון. פשוט לנהל דיון על משהו שהם עסוקים בו נהנים ממנו ורוצים בו. אנא, אפשרו דיון ללא האשמות וללא סתימת פיות. תודה. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
25 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
25 ביולי 2025
masoul • 25 ביולי 2025
► ציפור כתב/ה: ► ve-ra כתב/ה: למה כל דיון מתדרדר במהירות לשאלת אונס. זה מרדד ומעייף. יש אלמנטים אינספור בין בני זוג. גם בשליטה.
מזכיר לי את אלה שנעזרים בקונספט שואה לתמוך כל דיון מזדמן זה דיון על אונס לא ציפור. הדיון על CNC עוסק בדיון על הסכמות. סוגים שונים של הסכמות. אונס, בהכרח, הוא חוסר בהסכמה. אם יש הסכמה, זה לא אונס, אם אין הסכמה, זה בהכרח אונס. שוב, הדיון על CNC עוסק בהסכמות, סוגים שונים של הסכמות. אבל אתה יודע משהו יותר מזה? אולי תיתן לאנשים מבוגרים לנהל דיון על מה שבא להם מבלי לחנך אותם ולהטיף להם מוסר? מה אתה אומר? זה נשמע לך סביר? אה, כמובן לפני זה, לקרוא את השרשור ולהבין אותו, ואז להגיב אליו. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
25 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
25 ביולי 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 25 ביולי 2025
זה חלק מהעניין… זה בדיוק הויכוח שלנו, מסול.
לזה התכוונתי כשאמרתי שכהרף עין אפשר למצוא את עצמך במחוזות הטראומה. |
|
|