בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

עד כמה אתם חיים בשלום עם הבדסמ שלכם

shirazbar​(שולטת)
לפני 5 חודשים • 17 באוג׳ 2025
shirazbar​(שולטת) • 17 באוג׳ 2025
השלמתי שזה חלק ממני. כשהצורך בא לידי ביטוי אז 10 ואני חווה עוצמות וחיבורים נדירים, מגלה נקודות כואבות שהופכות מול עיניי לשמחה. סוג הגשמה עצמית.
כשהכל מתפרק אני מספרת לעצמי סיפור של מה אני צריכה תחרא הזה ולמה שמישהו שפוי בנפשו ירצה לחיות בflr.
אז בין 0 ל10 (משקף אותי, אני לא אדם של אמצע).
Cyborg​(נשלט)
Cyborg​(נשלט) • 17 באוג׳ 2025
שאלה מעניינת. אם אני צריך לתרגם את זה לסקאלה, היום אני בערך על 6–7 מתוך 10. כלומר, רוב הזמן אני חי די בשלום עם הבדס״מ ורואה בקינק חלק מהמרקם של המיניות שלי, אבל זה עדיין לא שלם עד הסוף. אני נמצא בתהליך מתמשך של פיסול עצמי. לנסות להבין מה באמת שייך לטבע שלי, מה נוצר מתוך פגיעות מיניות שחוויתי, ואילו הרגלים או דפוסים אני דווקא רוצה לשמר כי הם מעניקים לי עומק וחיבור. יש בזה גם בלבול וגם בהירות רגעית, אבל ככל שאני מתבונן בזה אני מרגיש שאני פחות מובל על ידי ההיסטוריה שלי ויותר בוחר.
פרלין​(נשלטת)​{ש}
פרלין​(נשלטת)​{ש} • 17 באוג׳ 2025
300?
נראה לי מאוד משעמם להיות ונילית, לפחות בשבילי.
אבל כשהייתי רווקה זה מאוד ייאש אותי, הבדסמיות. לא הצלחתי למצוא מישהו שהוא גם בן אדם, גם שולט וגם מתאים לי. אז זה היה כזה 2.
Adorable Bunny
Adorable Bunny • 17 באוג׳ 2025
8.5 🐰
בהתאם לחקירה תמידית של זהות, דימוי ותפישה עצמית. גם הצורך בבדסמ ועוצמתו משתנה עם הזמן, הפניות, הבגרות וחוויות החיים והמין. כרגע במקום מאוד שלם ומכיל אבל גם תמיד נעה תוך שאילת שאלות. אין בי בושה אם לזו הכוונה.
KINKI OZZY​(קינקי)
KINKI OZZY​(קינקי) • 17 באוג׳ 2025
Adorable Bunny כתב/ה:
8.5 🐰
בהתאם לחקירה תמידית של זהות, דימוי ותפישה עצמית. גם הצורך בבדסמ ועוצמתו משתנה עם הזמן, הפניות, הבגרות וחוויות החיים והמין. כרגע במקום מאוד שלם ומכיל אבל גם תמיד נעה תוך שאילת שאלות. אין בי בושה אם לזו הכוונה.

תלמדו מבאני היא יודעת הכי טוב
Adorable Bunny

יודעת לעשות צרות 😉

Adorable Bunny • 17 באוג׳ 2025
KINKI OZZY כתב/ה:
Adorable Bunny כתב/ה:
8.5 🐰

תלמדו מבאני היא יודעת הכי טוב
דיפ​(נשלט)
דיפ​(נשלט) • 17 באוג׳ 2025
זה דינמי, יש תקופות שאני מאוד שלם ויש שפחות, שופט את עצמי.
יש בי פחד מחיים ווניליים של פספוס, הסתרה ואי הגשמה, בעיקר מאי קבלה.
מנגד יש בי פחד משליטה נוקשה מידי ולא גמישה, מפנטזיות אפלות בתוכי שאני כן רוצה לחוות.
לפעמים יש פלונטר מיותר של מחשבות שעד שלא מקבל פידבק מהמציאות רק מסתבך יותר.
עומק של שליטה​{שולטת}
הגירסא הכי טובה שלי!!!!!!!!!!
אושר פנימי , וזה אומר הכל!!
שלמות שלי עם עצמי!
שאלה מצויינת אגב)
mainx זוג​(שולט)
לפני 5 חודשים • 19 באוג׳ 2025
mainx זוג​(שולט) • 19 באוג׳ 2025
כאשר אנחנו זוג זה יוצא 20 חחחח. כל אחד 10. שמחים, מאושרים וחיים את הבדסמ כל יום כל היום)
QueenGali​(שולטת)חשבון מאומת
QueenGali​(שולטת)חשבון מאומת
לפני 5 חודשים • 19 באוג׳ 2025

ממש ככה, שירז מדויקת כרגיל

QueenGali​(שולטת)חשבון מאומת • 19 באוג׳ 2025
shirazbar כתב/ה:
השלמתי שזה חלק ממני. כשהצורך בא לידי ביטוי אז 10 ואני חווה עוצמות וחיבורים נדירים, מגלה נקודות כואבות שהופכות מול עיניי לשמחה. סוג הגשמה עצמית.
כשהכל מתפרק אני מספרת לעצמי סיפור של מה אני צריכה תחרא הזה ולמה שמישהו שפוי בנפשו ירצה לחיות בflr.
אז בין 0 ל10 (משקף אותי, אני לא אדם של אמצע).