|
|
לפני חודשיים •
30 באוק׳ 2025
לפני חודשיים •
30 באוק׳ 2025
הברון בכפכפים{זהרורים} • 30 באוק׳ 2025
ve-ra כתב/ה: הברון בכפכפים כתב/ה: ve-ra כתב/ה: הברון בכפכפים כתב/ה: יש לי 26 חסומים וחסומות. לא רואה סיבה לשחרר בעקבות השינוי.
לא מעוניין גם שמי שחסמ.ה אותי ישחרר. הראשונה שחסמה עשתה את זה על כלום, בגסות ובפומבי. אין לי שום רצון לתקשורת איתה לא כאן וגם לא שלום שלום כשאני רואה אותה מדי פעם במסיבות. למה חסמת אותי? מחקת לי תגובה בפוסט שלך. מאחר ואני לא נוהג להגיב תגובות מזלזלות או בוטות מחיקה של תגובה שלי=למחיקה של הזהות שלי וזה לא מקובל עלי Ok שחררתי וואלה אני ממש לא זוכרת. אבל מצטערת שכך היה. תן לי עוד הזדמנות? |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
31 באוק׳ 2025
לפני חודשיים •
31 באוק׳ 2025
שלגי • 31 באוק׳ 2025
תודה לכל מי שהסבירה
שתמיד יהיה לכן חלב במקרר לקפה של הבוקר |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
31 באוק׳ 2025
לפני חודשיים •
31 באוק׳ 2025
MyLexicon • 31 באוק׳ 2025
אני לא מבין למה הדברים צריכים להיות גורפים.
יש שתי גישות - וויטליסט, בלאקליסט. בלקליסט - הכל אלא אם כן הוגדר חריג. מבחינת ממשק משתמש, נכון יותר לנהל שתי רשימות "שחורות": 1. את מי אני לא רוצה לראות (אני רואה את כולם למעט מי שהחלטתי לסנן) - כמו שיש בלוגים מוסתרים 2. למי אני רוצה להסתיר (כולם יכולים לראות אותי אלא אם החרגתי) - הרחבה של החסומים והפרדה בין הודעות לבלוגים. זאת הגישה הנכונה. אפשר לשלוט ברזולוציה יותר גבוהה. גישת וייטליסט היא למשל כמו אתרים בתשלום - אי אפשר לראות את התוכן אלא אם נכנסת לרשימה שכן. לצערי נוצר פה תלות חזקה מידי של פונקציה אחת בפונקציה אחרת , ושחרור הפונקציה מחייב אותך לעשות משהו שאתה לא מעוניין בו (כמו למשל מבצעי החנינה של החסומים) keep it simple עצם הדיון על הפיצ'ר החדש מראה שהוא מומש לא טוב. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
31 באוק׳ 2025
לפני חודשיים •
31 באוק׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 31 באוק׳ 2025
MyLexicon כתב/ה: אני לא מבין למה הדברים צריכים להיות גורפים.
יש שתי גישות - וויטליסט, בלאקליסט. בלקליסט - הכל אלא אם כן הוגדר חריג. מבחינת ממשק משתמש, נכון יותר לנהל שתי רשימות "שחורות": 1. את מי אני לא רוצה לראות (אני רואה את כולם למעט מי שהחלטתי לסנן) - כמו שיש בלוגים מוסתרים 2. למי אני רוצה להסתיר (כולם יכולים לראות אותי אלא אם החרגתי) - הרחבה של החסומים והפרדה בין הודעות לבלוגים. זאת הגישה הנכונה. אפשר לשלוט ברזולוציה יותר גבוהה. גישת וייטליסט היא למשל כמו אתרים בתשלום - אי אפשר לראות את התוכן אלא אם נכנסת לרשימה שכן. לצערי נוצר פה תלות חזקה מידי של פונקציה אחת בפונקציה אחרת , ושחרור הפונקציה מחייב אותך לעשות משהו שאתה לא מעוניין בו (כמו למשל מבצעי החנינה של החסומים) keep it simple עצם הדיון על הפיצ'ר החדש מראה שהוא מומש לא טוב. מטרת השרשור היא לא דיון על אופן ביצוע הפיצר, את זה אפשר לעשות בפוסט של כלובי. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
31 באוק׳ 2025
לפני חודשיים •
31 באוק׳ 2025
זוג פלוס(שולטת) • 31 באוק׳ 2025
MyLexicon כתב/ה: אני לא מבין למה הדברים צריכים להיות גורפים.
יש שתי גישות - וויטליסט, בלאקליסט. בלקליסט - הכל אלא אם כן הוגדר חריג. מבחינת ממשק משתמש, נכון יותר לנהל שתי רשימות "שחורות": 1. את מי אני לא רוצה לראות (אני רואה את כולם למעט מי שהחלטתי לסנן) - כמו שיש בלוגים מוסתרים 2. למי אני רוצה להסתיר (כולם יכולים לראות אותי אלא אם החרגתי) - הרחבה של החסומים והפרדה בין הודעות לבלוגים. זאת הגישה הנכונה. אפשר לשלוט ברזולוציה יותר גבוהה. גישת וייטליסט היא למשל כמו אתרים בתשלום - אי אפשר לראות את התוכן אלא אם נכנסת לרשימה שכן. לצערי נוצר פה תלות חזקה מידי של פונקציה אחת בפונקציה אחרת , ושחרור הפונקציה מחייב אותך לעשות משהו שאתה לא מעוניין בו (כמו למשל מבצעי החנינה של החסומים) keep it simple עצם הדיון על הפיצ'ר החדש מראה שהוא מומש לא טוב. התבלבלת יקירי. 2 השיטות שכתבת הן בדיוק אותו הדבר. מה שבטח התכוונת אליו הוא זה: רשימה שחורה - כאשר התוכן זמין לכולם, ואתה בוחר ממי למנוע אותו ע''י הוספה שלו לרשימה. רשימה לבנה - כאשר התוכן אינו זמין לכולם ואתה בוחר למי לאפשר אותו ע''י הוספה שלו לרשימה. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
31 באוק׳ 2025
לפני חודשיים •
31 באוק׳ 2025
MyLexicon • 31 באוק׳ 2025
לא,לא התבלבלתי
יש פה שתי רשימות שחורות שכרגע מנוהלות בפונקציה אחת, במקום להיות בנפרד. הדיפולט בכלוב שכולם רואים את כולם, לא להפך. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
31 באוק׳ 2025
לפני חודשיים •
31 באוק׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 31 באוק׳ 2025
MyLexicon כתב/ה: לא,לא התבלבלתי
יש פה שתי רשימות שחורות שכרגע מנוהלות בפונקציה אחת, במקום להיות בנפרד. הדיפולט בכלוב שכולם רואים את כולם, לא להפך. אתה יודע מה באמת משעשע בדיון שדחפת לפה במקום להמשיך אותו אצל כלובי? שלמרות שחסמת אותי (כנראה בגלל התגובה שלי אליך, כי לא היו שיחות עבר בעייתיות בנינו) אני עדיין יכולה להגיב לך פה בפורום... מה שמראה שהכלי הזה כנראה שימושי עבורך באופן בו הוא מומש. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
31 באוק׳ 2025
לפני חודשיים •
31 באוק׳ 2025
ve-ra • 31 באוק׳ 2025
StreetCat כתב/ה: אתה יודע מה באמת משעשע בדיון שדחפת לפה במקום להמשיך אותו אצל כלובי?
שלמרות שחסמת אותי (כנראה בגלל התגובה שלי אליך, כי לא היו שיחות עבר בעייתיות בנינו) אני עדיין יכולה להגיב לך פה בפורום... . כך טענתי שהחסימה לא מספיק הדוקה. המת לא מת. הוא רק גוסס. וזה שלב מטריד |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
31 באוק׳ 2025
לפני חודשיים •
31 באוק׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 31 באוק׳ 2025
ve-ra כתב/ה: StreetCat כתב/ה: אתה יודע מה באמת משעשע בדיון שדחפת לפה במקום להמשיך אותו אצל כלובי?
שלמרות שחסמת אותי (כנראה בגלל התגובה שלי אליך, כי לא היו שיחות עבר בעייתיות בנינו) אני עדיין יכולה להגיב לך פה בפורום... . כך טענתי שהחסימה לא מספיק הדוקה. המת לא מת. הוא רק גוסס. וזה שלב מטריד הבעיה היא שבחיים האמיתיים עדיין צריך לפגוש אנשים, להקשיב להם והכי גרוע - להריח אותם. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
31 באוק׳ 2025
לפני חודשיים •
31 באוק׳ 2025
פישוטו • 31 באוק׳ 2025
פרלין כתב/ה: הבעיה היא שבחיים האמיתיים עדיין צריך לפגוש אנשים, להקשיב להם והכי גרוע - להריח אותם. מזעזע 😱😱😱שכלובי יעשה עם זה משהו🙏 |
|
|