|
|
שלשום •
3 ביולי 2026
שלשום •
3 ביולי 2026
Ollie(נשלטת) • 3 ביולי 2026
► dommixxx כתב/ה: ► happy harry hard on כתב/ה: כי הרוב המוחלט של השולטים כאן הם חבורה של אפסים חסרי בטחון, גיבורי מקלדת באחד על אחת, אבל שימי אותם בסביבה תחרותית ליד גברים אחרים בעולם האמיתי וישר מתכווץ להם הזין והם עומדים שם בדשא עם יד אחת בכיס והיד השניה מנשנשת איזה קיש שמישהי הביאה ואין להם מושג מה לעשות עם עצמם ואיך לפנות למישהי בשר ודם עם פרצוף תחת שאגב הגיע למאנץ' עם איזה ידיד ומהצד לא ברור מה הסטטוס שלהם. יכול להיות אבל הייתי אומר שהמקבילה הנשית לזה גם מגיעה לשם. יש לזה סיבה די טובה. זה כי אנשים אטרקטיביים ואיכותיים לא צריכים מאנצ'ים. לפחות לא כאלה. זה אותו דבר עם מפגשים פוליאמורים, סווינגרים ועוד. למקומות שמפורסמים בפומבי הקהל לרוב לא בשיא של מה שנחשב אטרקטיבי בסטנדרטים המקובלים. אם הייתי צריך לשער, באירועים פרטיים זה יותר מאוזן. וואי,איזה בולשיט (וגם התגובה שעליה הגבת, ולא הבנתי למה אנשים סבבה עשו לה לייק. כן, אני מדברת אליכם, חברים...). אני לא מבינה איך אנשים מגיעים לגיל 35 כשהם עדיין לא מבינים שלא כל האנשים רואים את העולם כמותם, ולכן לא כל האנשים מתנהגים לפי מה שהם מצפים מהם להתנהג. זה אומר שגם אם לדעתך מאנץ' זה אירוע מטומטם ולא אטרקטיבי, שמי שיש לו אלטרנטיבות לא מגיע אליו כי הוא "איכותי" מדי בשביל זה - יש מלא אנשים איכותיים (אולי אפילו, לא תאמין, איכותיים ממש כמוך. כאלה שיש להם אולי אפילו יותר אלטרנטיבות מאשר לך! Unbelievable) שמגיעים לשם ומפיקים מהאירועים האלה המון. |
|
|
|
|
אתמול •
3 ביולי 2026
אתמול •
3 ביולי 2026
טלי35(שולטת) • 3 ביולי 2026
[quote=
זה כי אנשים אטרקטיביים ואיכותיים לא צריכים מאנצ'ים. לפחות לא כאלה. [/quote] 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ 🤦🏻♀️ |
|
|
|
|
אתמול •
3 ביולי 2026
אתמול •
3 ביולי 2026
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 3 ביולי 2026
אגב יש עוד מאנץ כזה (חינמי ובחוץ) ב - 6.8 🤔
|
|
|
|
|
אתמול •
3 ביולי 2026
אתמול •
3 ביולי 2026
הוא(שולט) • 3 ביולי 2026
כמה רגשי נחיתות (איכותיים לא הולכים למנצים, מה הקשר)
להפך דוקא המפגשים החינמיים הסופנטניים הביאו את האנשות הטובות לפחות בעבר לפני גל המיסחור. הכל סביב גמישות מחשבתית אם אני רוצה להראות את עצמי ולהצליח להחליף מלה ללא רעש סרחון סגריות ודוחק אז אני אחצה את אזורי הנוחות העילאיים שלי עבור מטרה נעלה - להראות את עצמי ולהתחבר למי שמתאימה לי כולל הכרויות משמחות ומפתיעות עם חברים שלפני 20 שנה אני לא הולך "לשלוט" על מישהי במאנץ כי זה פטאתי (האנרגיות מדברות בעד עצמן ) אני כן חיפשתי חיבור בגובה העיניים ראשוני שנותן תחושת בטחון במי שמולי שזו לא עוד מטרופקת כלוב תורנית. אני לא חושב שיש סיבה גורפת וזה יותר כל אחד וסיפורו |
|
|
|
|
אתמול •
3 ביולי 2026
אתמול •
3 ביולי 2026
מרן שליטה • 3 ביולי 2026
קודם כל זה המוני מידי ולכן הרבה שולטים לא יגיעו
והרבה נשלטות מגיעות למפגשים הללו יותר בעניין חברתי פחות כדי להכיר. זה יותר לראות ולהראות. וגם אם יש עניין אז חלק מהבנות מרגישות מוטרדות כי פונים אליהם גברים ומנסים להתחיל איתם. בנוסף גבר שאומר שהוא שולט לא בהכרח אומר שהוא שולט הוא יותר מחפש זיון זריז והרבה נשלטות מזהות את זה ומתרחקות |
|
|
|
|
אתמול •
3 ביולי 2026
אתמול •
3 ביולי 2026
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 3 ביולי 2026
אני תמיד תוהה אם הסטטיסטיקות האלה בכלל אומרות משהו, כי זה קצת ספורדי, וגם לבדוק בכלוב כמה מסומנים "שולט" לא בהכרח אומר לי כמה שולטים יש...
אבל יכולה לתאר לעצמי שאירוע חברי וקז'ואלי לא מתאים לאנשים שלא מעניין אותם להכיר חברים, וגם לא לאנשים שמאד חשוב להם לשמור על פאסון ולקחת את עצמם נורא ברצינות, וגם לא לאנשים שרוצים שתהיה להם הילת מסתורין. |
|
|
|
|
לפני 17 שעות •
4 ביולי 2026
לפני 17 שעות •
4 ביולי 2026
פרלין(נשלטת){ש} • 4 ביולי 2026
הילת מסתורין
הו מי זה הגבר הזה שאיש לא מכיר? אולי זה קשור לבטחונו השביר? או שמא מסתתר בטירתו בפלורנטין וזומם לפתות נשים אלי מין? מיהו החתיך, ההורס, האטרקטיבי עד בלי די? מתי נפגוש אותו מתי? או במילים אחרות: יאללללללה. |
|
|
|
|
לפני 17 שעות •
4 ביולי 2026
לפני 17 שעות •
4 ביולי 2026
פישוטו • 4 ביולי 2026
שולטים - אם אצא למאנץ זה יכול לפגוע במוניטין שלי.
זה לא משתלם לי אנרגטית כי מי יודע מה יצא לי מזה. אני צריך להיות חזק ודומיננטי בסביבה לא מוכרת. אני שומר על הדיסקרטיות והמסתורין שלי. נשלטים- מאנץ בתנת דלק שעתיים מהבית? יאללה מגניב אולי מישהי תחייך אליי. |
|
|
|
|
לפני 16 שעות •
4 ביולי 2026
לפני 16 שעות •
4 ביולי 2026
MagisterDolor(שולט) • 4 ביולי 2026
► יולי Yuli כתב/ה: אני תמיד תוהה אם הסטטיסטיקות האלה בכלל אומרות משהו, כי זה קצת ספורדי, וגם לבדוק בכלוב כמה מסומנים "שולט" לא בהכרח אומר לי כמה שולטים יש...
אבל יכולה לתאר לעצמי שאירוע חברי וקז'ואלי לא מתאים לאנשים שלא מעניין אותם להכיר חברים, וגם לא לאנשים שמאד חשוב להם לשמור על פאסון ולקחת את עצמם נורא ברצינות, וגם לא לאנשים שרוצים שתהיה להם הילת מסתורין. הילת מסתורין נשמע כמו דרך נפלאה להישאר לבד בפינה בחושך |
|
|
|
|
לפני 15 שעות •
4 ביולי 2026
לפני 15 שעות •
4 ביולי 2026
petka11(שולט) • 4 ביולי 2026
תגובה שלי - "היה מאנץ' לא פמדום לאחרונה???", תזמינו אותי פעם הבאה
בגדול, כדי שיגיעו אנשים כדאי שאנשים שהם מכירים ומגיעים יזמינו אותם, גם אנשים לא יודעים וגם זה פחות מפדח אם יש מישהו שאתה מכיר שמגיע. הייתי בכמה מאנצ'ים בעבר וזה נחמד הרבה יותר אם יש כמה אנשים שדיברת איתם פה לפני. לגבי הסטטיסטיקה - פנו אלי לא מעט "שולטים" עם "אדוני תשלוט עלי" - אז המספרים לא בטוח נכונים.. יש לא מעט שולטי מקלדת שבאים רק לפנטזיה קטנה, ולא למציאות. |
|
|