Dark Artist(שולט) |
לפני 19 שנים •
26 ביוני 2005
מזל טוב לפרצל הכי חם מהתנור :)
לפני 19 שנים •
26 ביוני 2005
Dark Artist(שולט) • 26 ביוני 2005
היה לי העונג להכירך ולראות אדם נעים הליכות ונחמד עם הבריות
וכמו שאומרים,אין טוב ממראה עיניים אז שיהיו לך רק חיים טובים ורוויי סשנים בעלי ניחוח של פרצל טרי |
|
red-cell(מזוכיסט) |
לפני 19 שנים •
27 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
27 ביוני 2005
red-cell(מזוכיסט) • 27 ביוני 2005
תודה חברים על האיחולים והברכות באמת ריגשתם אותי,
תודה מיוחדת לפותחת השירשור, ניקול, שלמרות שהתחננתי על ברכי לא לפתוח שרשור יומולדת היא התאכזרה אלי כרגיל, כמו שאני אוהב (: אז תודה ניקול, אני מתגעגע אלייך מאוד מאוד מאוד ואוהב אותך מאוד מאוד מאוד מאוד ויותר כמנהג מורי ורבי וידידי היקר ואהוב נפשי אדון מסטר אברה קדברה אפצח בשרשרת תודות לכל אחד בנפרד: תודה אורנוס, אתה איש יקר אקסטזה מותק, הנישוקים הגיעו עד לפה, נישוקים אדומים ומתוקים בחזרה אלייך }{ מאלפת יקרה, הביקור בקרוב הכרטיס עלי }{ שירי יקרה ואהובה תודה מקרב לב }{ MasterNB תודה רבה איש יקר וחבר TooT תודה מקרב לב }{ מייפל, כשמך כן את, מתוקה אפילו יותר ממני }{ YULIA1986 אמנם לא מכירים ואשמח להכיר, אבל עדיין תודה רבה אליאס יקרה, תודה גם לך }{ Hot Queen יקרה, תודה מקרב לב, אוהב אותך }{ בטינקה-בום-טראח-קטלני, הפונפונים האדומים תמיד שמחים, לא משנה מה קורה במגרש, תודה מתוקה }{ שוטרת יקרה, תודה מקרב לב, אני מקווה שתעצרי אותי מתי שהוא (כמה זמן אני יכול לנסוע על 200... ....) ים מתוקה גם לך תודה מקרב לב את חמודה אמיתית }{ חזירונת.... חכי חכי נעמה, טרם הספיקותי להכיר אבל תודה מקרב לב ליבה, תודה לך יקירה }{ זיקית אהובה, קבלי נשיקות מרחוק, נשיקות רטובות ביותר, בכל הגוף ! }{ מ.קופלת- את נפלאה יותר ממני, בחיי, אני זה סתם }{ רוקו, למרות שאתה צהוב אני מחבב אותך, אבל יותר את אשתך ! מה לעשות... יפה לה אדום !!!!! זהבית-בלופ, האישה הכרישה ודג הזהב בליפ, מתגעגע גםכן !!! }{ לורינקה בייבי, יום אחד אני אאלץ אותך להיות מלכה שלי, אני עובד על זה כבר 5 שנים אבל בסוף תשברי !!! }{ זרונת כפרות אין כמוך }{ קליבר, איש יקר, גדול ושעיר יום אחד אני אגנוב לך את הטוסטוס !!! דארק ארטיסט, גם לי היה העונג להכירך, הלוואי ירבו כמוך ! מסטר אף, מי שלא היה לו עבד נאמן ומסור כמוך מעולם לא ידע כמה צבא צריך בשביל לעצור צוציקית אלימה אחת, אוהב אותכם מאוד מאוד (זה מיועד גם לך כן, את, אמיליה קרנבל }{) אברה, מי אוהב אותך יותר ממני????? מי ????(ולא, לא חזירונת....) פלאג, אח שלי יקר, אין יום שאני לא מפנטז עלייך בשיחים, גרררר ששששש מלקוש אהובתי, תודה מותק את יודעת כמה שאני מת עלייך, מלאנתלפים נישוקים }{ מישל אהובתי, תודה שסבלתי, אני עוד סובל ואמשיך לסבול לנצח בעונג ובשמחה. מתי אמרתי לך שאני אוהב אותך בפעם האחרונה? הא, היום בבוקר. גם אני לא יודע מה הייתי עושה בלעדייך, גררר כמה שאני מתגעגע אלייך.... דסי, אני לא חושב שיש לי מספיק מילים בשביל להגיד לך כמה שאני אוהב אותך, אבל את יודעת...... זהו, לכל המאחרים מכות בטוסיק |
|
DanaDomme(שולטת) |
לפני 19 שנים •
27 ביוני 2005
מזל טוב
לפני 19 שנים •
27 ביוני 2005
DanaDomme(שולטת) • 27 ביוני 2005
ראיתי את זה רק עכשיו.
למקסים שבסאבים ולמקסים שבאדם בכלל, המון מזל טוב. מעריכה ואוהבת ולפעמים גם מעריצה (כן, כן גם למלכות מותר להעריץ לפעמים). מאחלת לך שהחיוך התמידי הנסוך על פניך לא ימחק לעולם. נשיקות ומזל טוב מכל הלב }{ |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 19 שנים •
27 ביוני 2005
מומולדת שמח!!!
לפני 19 שנים •
27 ביוני 2005
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 27 ביוני 2005
יומולדת שמח, רצל!
ועוד 128 שנות הנאה!!! פלאפ ודן קאפ |
|
SIVAN(אחרת) |
לפני 19 שנים •
27 ביוני 2005
מזל טובבב
לפני 19 שנים •
27 ביוני 2005
SIVAN(אחרת) • 27 ביוני 2005
red-cell כתב/ה: [color=orange][b]
זהו, לכל המאחרים מכות בטוסיק אבל, אבל, אבל, לא ידעתי. ובעלי לא אמר לי ...... אז בכל זאת . מאחלים לך שנים של הפתעות מרובות, ביצי קינדר ושלל צבעים (על הטוסיק).... אהבה, הצלחה והמון חיבוקים.... מהזוג שאוהב אותך יותר. מוואה......... עכשיו אני מבינה למה lucky לא הזכיר את יום הולדתך......הוא ידע שמצפה לו הפתעה נעימה...... אז שלא תשכח לתת (ל-lucky) לשיפחתך הנאמנה, הפילגש, והחדרנית העגלגלה... (כי אני אזכיר לך), מכות בטוסיק כפי שהבטחת... |
|
לולינה |
לפני 19 שנים •
27 ביוני 2005
המוןןןןןןןן !
לפני 19 שנים •
27 ביוני 2005
לולינה • 27 ביוני 2005
המון מזל טוב !!
|
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
27 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
27 ביוני 2005
איימי_(נשלטת) • 27 ביוני 2005
רד- סל חמוד, יומולדת נפלא ושמח!
|
|
Agnon(שולט) |
לפני 19 שנים •
27 ביוני 2005
הנדון : יום הולדת לרד סל
לפני 19 שנים •
27 ביוני 2005
Agnon(שולט) • 27 ביוני 2005
1. הובע לידיעתי, דבר יום ההולדת לרד סל הידוע יותר בכינויו רד סל
2. הידיעה על כך הגיעה באיחור 3. למרות האיחור הוחלט על פתיחת משימת איחול מזל טוב. 4. האשמים יטופלו בהמשך. 5. להלן המשימה 6. בברכת מזל טוב עגנון |
|
אמילי קייג'(אחרת) |
לפני 19 שנים •
27 ביוני 2005
מזל טוב
לפני 19 שנים •
27 ביוני 2005
אמילי קייג'(אחרת) • 27 ביוני 2005
סאב-בא הרצל היקר!
מזל טוב והמון אהבה. שתזכה להמון קייצים מאושרים. אוהבת, אמיליה. |
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 19 שנים •
27 ביוני 2005
רצל, כפרה"לה - ברכות ומיטיבות ממני גודיס
לפני 19 שנים •
27 ביוני 2005
godisafemale(שולטת) • 27 ביוני 2005
אני מאחלת לך שפע הומור שילווה אותך על כל צעד ושעל.
תישאר אותנטי לעצמך כמו שאתה. ממני, במזל טוב מאוד! בחיבה, Godisafemale |
|