שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

הגדרת המושג:שפוי בטוח ובהסכמה

Queencie​(שולטת)
לפני 18 שנים • 5 בספט׳ 2006
Queencie​(שולטת) • 5 בספט׳ 2006
אפלבי כתב/ה:

....השאלה היחידה היא אם אנחנו כקהילה יכולים לומר משהו כאשר אנשים מחליטים על מעשים כאלה ואם אנחנו יכולים לשפוט את השולט או השולטת אחרי שהסאב או הסאבית מתלוננים אחרי שהמעשה נעשה.
במציאות אנחנו שופטים את השולטים והשולטות אחרי שמשמיעים תלנות ואז נזכרים שהכל לא SSC
הדרך שהצעת לדאוג לכל מראש טובה יותר.

לדעתי, אנחנו כקהילה לא אמורים ולא צריכים לשפוט שולטים או נשלטים על רמת הסיכון או האקסטרים שלהם (דהיינו על ה"שפוי". אנחנו כן צריכים לשפוט ולהגיב (ושאלת מליון הדולר היא - איך?) כאשר ידוע לנו על אקטים שנעשים שלא בהסכמה.

לגבי מעשים שמתקיימת בהם הסכמה אבל לא נלקחים אמצעי זהירות ובטיחות, זה יותר בתחום האפור של הנכון והלא - נכון.
לדעתי במקרים כאלה יש מקום להצביע על הכשלים, לייעץ בדרכים להקטנת הסיכונים או הגברת הבטיחות, אבל לא נכון לשפוט, בפרט שלרוב דברים שרואים משם לא רואים מכאן.

לגבי תלונת נשלט או נשלטת לגבי חריגה מכללי הSSC - למעשה למי הם מתלוננים? הרי אין גורם מוסמך או גוף מייצג. הבעת התלונה בפורום מהווה בעיניי יותר מצב של קריאה לעזרה וחיפוש "אוזן" קשבת. מעבר לכך, חשיפה של שולטים/ות שפגעו בנשלטים/ות (הכוונה ע"י חריגה מה-SSC) אינה מותרת באתר זה, על מנת למנוע מצבים של חיסול חשבונות אישיים. אבל זה כבר נושא של פוסט אחר.....
אפלבי
לפני 18 שנים • 5 בספט׳ 2006
אפלבי • 5 בספט׳ 2006
Queencie כתב/ה:
אפלבי כתב/ה:

....השאלה היחידה היא אם אנחנו כקהילה יכולים לומר משהו כאשר אנשים מחליטים על מעשים כאלה ואם אנחנו יכולים לשפוט את השולט או השולטת אחרי שהסאב או הסאבית מתלוננים אחרי שהמעשה נעשה.
במציאות אנחנו שופטים את השולטים והשולטות אחרי שמשמיעים תלנות ואז נזכרים שהכל לא SSC

לדעתי, אנחנו כקהילה לא אמורים ולא צריכים לשפוט שולטים או נשלטים על רמת הסיכון או האקסטרים שלהם (דהיינו על ה"שפוי". אנחנו כן צריכים לשפוט ולהגיב (ושאלת מליון הדולר היא - איך?) כאשר ידוע לנו על אקטים שנעשים שלא בהסכמה.

לגבי מעשים שמתקיימת בהם הסכמה אבל לא נלקחים אמצעי זהירות ובטיחות, זה יותר בתחום האפור של הנכון והלא - נכון.
לדעתי במקרים כאלה יש מקום להצביע על הכשלים, לייעץ בדרכים להקטנת הסיכונים או הגברת הבטיחות, אבל לא נכון לשפוט, בפרט שלרוב דברים שרואים משם לא רואים מכאן.

לגבי תלונת נשלט או נשלטת לגבי חריגה מכללי הSSC - למעשה למי הם מתלוננים? הרי אין גורם מוסמך או גוף מייצג. הבעת התלונה בפורום מהווה בעיניי יותר מצב של קריאה לעזרה וחיפוש "אוזן" קשבת. מעבר לכך, חשיפה של שולטים/ות שפגעו בנשלטים/ות (הכוונה ע"י חריגה מה-SSC) אינה מותרת באתר זה, על מנת למנוע מצבים של חיסול חשבונות אישיים. אבל זה כבר נושא של פוסט אחר.....

מה שאת אומרת יהיה מהפכה במיילדום.
חברים בודקים לעצמם לפי הסיפורים אם ההסכמה ניתנה בצורה חופשית.
הם בודקים לעצמם לפי הסיפור אם המעשה נעשה בבטיחות מינימלית ומה רמת האכסטרים.
להשאיר אישה קשורה בחוף ים נחשב אכסטרים מידי ולא בטוח.
לא מפרסמים את שם הדום אבל מפרסמים אותו בפורום הסאביות הסגור ויודעים מי הוא.
האנשים עצמם מחרימים אותו ומזהירים מפניו.
בפאמדום הנוהג אחר.
דומיות לא נתפסות כמסוכנות.
זיקית
לפני 18 שנים • 6 בספט׳ 2006

חניקות

זיקית • 6 בספט׳ 2006
אני לא טובלת את ידיי בקלחת הדיונים האלה לעיתים קרובות..אבל יש לי משהו קטן להגיד על חניקות.

אנשים מדברים כאן על נזק מוחי, ומדברים על שקיות ניילון וחבלים ועניינים..כמה מכם/ן שאוהבים חניקות הגיעו לכזו קיצוניות? (בשבילי זו קיצוניות)
מבחינתי חניקות זה ללפות את הגרון, או לחסום את מעברי האוויר עם היד (או הפה..או משהו אחר) וצריך לעבור קשה כדי שמישהו באמת יאבד הכרה וייגרם לו נזק.

גם בסקס רגיל (או שאולי זה רק אצלי icon_lol.gif ) אנשים לופתים את הצוואר כחלק מהאקט..אבל משם ועד לנזק מוחי הדרך ארוכה. זה הכל - כמו בכל דבר - עניין של מידה והפעלת שיקול דעת.

גם אני לא ידעתי על המושג של RACK (מה שמוכיח שתמיד אפשר ללמוד עוד, ואיזה כיף זה), והוא נשמע לי הרבה יותר קולע עבורי מאשר SSC. תודה למאונן מקלדת.

יום נעים, בטוח ושפוי למתדיינים icon_smile.gif
אפלבי

Re: חניקות

אפלבי • 6 בספט׳ 2006
זיקית כתב/ה:
אני לא טובלת את ידיי בקלחת הדיונים האלה לעיתים קרובות..אבל יש לי משהו קטן להגיד על חניקות.

אנשים מדברים כאן על נזק מוחי, ומדברים על שקיות ניילון וחבלים ועניינים..כמה מכם/ן שאוהבים חניקות הגיעו לכזו קיצוניות? (בשבילי זו קיצוניות)
מבחינתי חניקות זה ללפות את הגרון, או לחסום את מעברי האוויר עם היד (או הפה..או משהו אחר) וצריך לעבור קשה כדי שמישהו באמת יאבד הכרה וייגרם לו נזק.

גם בסקס רגיל (או שאולי זה רק אצלי icon_lol.gif ) אנשים לופתים את הצוואר כחלק מהאקט..אבל משם ועד לנזק מוחי הדרך ארוכה. זה הכל - כמו בכל דבר - עניין של מידה והפעלת שיקול דעת.

גם אני לא ידעתי על המושג של RACK (מה שמוכיח שתמיד אפשר ללמוד עוד, ואיזה כיף זה), והוא נשמע לי הרבה יותר קולע עבורי מאשר SSC. תודה למאונן מקלדת.

יום נעים, בטוח ושפוי למתדיינים icon_smile.gif

icon_biggrin.gif יום נעים בטוח ושפוי עם הרבה -----.
אני חושב שעל זה מדובר.
אין חשיבות לשם: SSC או RACK או BWMD (בדסמ עם מינימום נזקים-שם שאני המצאתי כרגע .

שריטות בציפורניים או שריטה קטנה לא דומה לסכין חדה ליד העורק ויד על הפה לא דומה לאדם תלוי על חבל או שמהדקים לו שקית ניילון על הפנים.

כשמפעילים שיקול דעת והכל עניין של מידה, כפי שכתבת, הכל פשוט ולא חושבים על SSC או על RACK

אני חושב שעברתי לBWMD. icon_wink.gif

הוא דומה לBMW יותר יוקרתית ואומר אותו דבר.
huan
huan • 6 בספט׳ 2006
ציטוט: לדעתי, אנחנו כקהילה לא אמורים ולא צריכים לשפוט שולטים או נשלטים על רמת הסיכון או האקסטרים שלהם (דהיינו על ה"שפוי". אנחנו כן צריכים לשפוט ולהגיב (ושאלת מליון הדולר היא - איך?) כאשר ידוע לנו על אקטים שנעשים שלא בהסכמה.

קווינסי ההגדרה שלי לשפוי לא מתיחסת לאקסטרמיות ולדעי אין לשפוט אנשים על כך...במידה ושי לך הגדרה אלטרנטיבית לשפוי לפיה כן שופטים אקסטרימיות ולכן היא אל לגיטימית אשמח עם תציגי אותה כאן..אותו הדבר לגבי מאונן מקלדת אשר אומר שההגדרות שלו לבטוח פשוי ובהסכמה יכולות להיות שונות משלי אך בשום שלב הוא אינו מנסח את אותם הגדרות ולאף אד או לפחות לא לי אין מושג מה הם אותם הגדארות ומה הוא השוני בהם.

ציטוט: לגבי מעשים שמתקיימת בהם הסכמה אבל לא נלקחים אמצעי זהירות ובטיחות, זה יותר בתחום האפור של הנכון והלא - נכון.

בעולם האמיתי עם אמצעי זהירות אינם נלקחים ותאונה קורת ראשים יעופו ואף אחד לא יסתפק בסתם לנסות ולהסביר את הדברים,בבדסמ מישום מה הדברים צריכים להיות שונים.אמצעי זהירות בדרך כלל לא נלקחים בדרך כלל עקב חוסר ידע (אחרי הכל אני בספק עם מישהו רוצה לחוות תאונה ולא יעשה מאמץ מירבי לצמצם את הסיכוי שהיא תקרה אלה עם כן אותם אמצעי זהירות הם סיכון משוקלל ואי לקיחתם הופכת את החוויה למשהו אחר) על פי ההגדרה שלי מצב של חוסר ידע לא אמור להתקיים מלך תחילה ,אך אני מסכים שכול עוד תאונה לא קרתה וזה המקרה הראשון יש להסתפק בהסברים יעוץ והדרכה ולא להיכנס בבן אדם,אם זו תופעה מבחנתי זו כבר בעיה ממשית הדורשת כניסה רצינית בבן אדם...כמובן אחרי בירור הנסיבות.

ציטוט: השאלה היחידה היא אם אנחנו כקהילה יכולים לומר משהו כאשר אנשים מחליטים על מעשים כאלה ואם אנחנו יכולים לשפוט את השולט או השולטת אחרי שהסאב או הסאבית מתלוננים אחרי שהמעשה נעשה.

במידה והכל נעשה בהסכמה מלאה באופן שפוי לפי ההגדרה שלי ובבטיחות שוב לפי ההגדרה שלי מבחנתי השולט הוא בסדר גמור ולא משנה אם נגרם נזק לנשלט ועד כמה הוא חמור...אנשים אחרים יכולים לבחור בגישות יותר פופולסטיות ולדעתי גישות אלה הן פסולות.

ציטוט: כשמפעילים שיקול דעת והכל עניין של מידה, כפי שכתבת, הכל פשוט ולא חושבים על SSC או על RACK

שיקול דעת ומידתיות הם דברים יחסיים הסיבה היחידה ששריטה קלה בציפורניים או נשיכה קטנה אינם מצריכות לא SSC ולא RACK היא שלרוב הסיכונים הם מזעריים והרוב הוחלט של האנשים יכול לטפל בבעיות שיכולות לצוץ ובהחלט מודע לסיכוניםש ל פעולות אלה אך כאשר מדברים שגרתיים ומקובלים בבדסמ ואשר הם קצת יותר מסוכנים כמו הצלפות,שעווה וכו ואשר הרוב המוחלט של הציבור לא למד את הסכנות הגלומות בהם בבית ואינו יודע איך לטפל בפגיעה פוטנציאלית אז כללים כמו SSC הם בהחלט הכרחיים ואני כבר לא מדבר על מנהגים יותר אקסטרימיים כמו מחטים,מומיפקציה וכו.
shuki boy​(נשלט)
לפני 18 שנים • 7 בספט׳ 2006

אני ממש רוצה לפרוש מהשירשור הזה...

shuki boy​(נשלט) • 7 בספט׳ 2006
huan כתב/ה:

במידה והכל נעשה בהסכמה מלאה באופן שפוי לפי ההגדרה שלי ובבטיחות שוב לפי ההגדרה שלי מבחנתי השולט הוא בסדר גמור ולא משנה אם נגרם נזק לנשלט ועד כמה הוא חמור...אנשים אחרים יכולים לבחור בגישות יותר פופולסטיות ולדעתי גישות אלה הן פסולות.

אני מניח שחוקר מקרי המוות שיגיע עלול לחשוב אחרת.
משהו שמעצבן במה שכתבת, זה שלסאב אין שום אחריות! למעשה זה כלכך ברור לך שאפילו לא תזכיר את זה. לדעתך השולט הוא בסדר או לא בסדר, אבל הנשלט? הוא תמיד בסדר!

בכל אופן, לגבי כל השירשור הזה, וזה לא מיועד בהכרח אליך huan, אני מרגיש שחלק לא קטן מהאנשים בשירשור הזה לא באמת טרח לקרוא ולהבין את RACK, וכל אחד פה מדבר על מה שהוא חושב שהוא יודע על זה במקום פשוט לקרוא.

אני לא נוהג לכתוב לגופו של אדם, אבל כל השירשור הזה מלא בקישקושים ושטויות. ואני עייפתי מלנסות להסביר. אני מרגיש שאני חוזר על עצמי וטוחן מים.

דומים מסוכנים ניזונים מחוסר ידע אצל נשלטים, ומהרעיון המטופש שזהו התפקיד של השולטים לדעת הכל ותפקיד הנשלטים למצוא להם שולט שיודע הכל. אני במיוחד עצבני עכשיו, כי בשבוע האחרון פנו אלי כ4 דומים מסוכנים. כל מיני שטויות כמו "מילת בטחון חד פעמית", או "יש לי נסיון של 18 בתחום" וכל שאלה נוספת לגבי מה בדיוק המומחיות שלו נענת במשפטים מעורפלים של "אני מקצוען". אני רוצה לדעת ביוק מה אתה הולך לעשות לי, איפה פה הסיכון, בדיוק אילו אמצעי בטיחות עומדים לרשותי, תשלח אותי לסיפריה מצידי, ממש לא אכפת לי אם זה מוציא מהרומנטיקה או, כביכול, הנכונות שלי להתמסר.

נמאס לי לשמוע את המשפט האלמותי "אולי אתה לא נשלט אמיתי", כאשר אני, כסאב, מתחיל לשאול שאלות. שליטה באמצעות בורות וחוסר ידע אינה שליטה.

ובכנות? אני קצת מפוחד עכשיו מאנשים בכלוב, ומהאווירה שמאפשרת להם להמשיך ולפעול ככה.
נ.ב.
נ.ב. • 7 בספט׳ 2006
חשין בפס"ד העוסק באונס בשומרת אמר

לא זה לא. ובמידה ואמרים לא אז אין לפרש את זה לכן או אולי או בערך

"שאת אומרת לא, למה את מתכוונת"?

פשוט לא.

להסכמה צריך לדעת ב100% שהפרטנר מסכים.
לא ניתן לשלול בעלות של אדם בדבר מסוים ללא הסכמתו

במיוחד לכל אלה שעושים כאן לצערי ככל העולה על רוחם
huan
huan • 7 בספט׳ 2006
מאונן מקלדת כשתגדיר במדויק מה לדעת זה RACK אז נדבר עד עכשיו לא עשית זאת ואתה מתחמק מלעשות זאת כך שקשה לי לדמיין מה בדיוק עייפת לעשות אבל להסביר ולדבר לעניין בטוח לא.
מעבר לזה כנראה שפיספסת את כל העניין של האחריות ההדדית של השולט והנשלט שבה הנשלט חייב לברר ולדעת מה בדיוק עושים לו ולנסות לברר עד כמה השולט יודע לעשות זאת כפי יכולתו ולמידת סיפוקו.
shuki boy​(נשלט)

מה לא ברור?

shuki boy​(נשלט) • 7 בספט׳ 2006
huan כתב/ה:
מאונן מקלדת כשתגדיר במדויק מה לדעת זה RACK אז נדבר עד עכשיו לא עשית זאת ואתה מתחמק מלעשות זאת כך שקשה לי לדמיין מה בדיוק עייפת לעשות אבל להסביר ולדבר לעניין בטוח לא.

זה ההבדל בין SSC לRACK, על אף שאני מאונן מקלדת icon_smile.gif אני לא הולך להקליד את זה שוב:
http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?p=156412#156412
huan
huan • 7 בספט׳ 2006
ציטוט: הרעיון מאחורי RACK, שאין כזה דבר שפוי או בטוח בבדס"מ, או בכלל, ואנחנו צריכים לקחת החלטות מודעות ולמזער סיכונים. כלומר אם אתה רוצה לבצע פרקטיקה בדס"מית מסויימת עליך ללמוד על זה ככל יכולתך, להבין את הסיכונים הכרוכים ותמיד לנסות למזער את הנזקים שעלולים לקרות. גם השולטות וגם הנשלטים.

לא זו לא הגדרה,פשוט אמרת מה הרעיון העומד מאחורי RACK ולא הגדרת את המושג,הרעיון מאחורי SSC זה שהכל יהיה סבבה נראה אותך מתווכח עם זה.עם רעיונות העומדים מאחורי משהו אי אפשר להתווכח אחרי הכל מאחורי הקמוניזם עומד הרעיון שכולם יהיו שווים שמחים ןמאושרים אבל זה לא אומר לי דבר על מה זה קמוניזם ולא מנה ממנו להכשל בצורה טוטאלית.
תגדיר את המושג סעיף סעיף ובאופן מדוייק ופרטני ואז נדבר.