תחרה שחורה(נשלט) |
לפני 17 שנים •
18 בנוב׳ 2007
הצעה שלי למקום מפגש
לפני 17 שנים •
18 בנוב׳ 2007
תחרה שחורה(נשלט) • 18 בנוב׳ 2007
ימי שני בנו-לימיט הינם ערבים פתוחים ודי שוממים והכניסה חינם.
אני מגיע לשם אחת לחודש למפגש קרוסדרסרים ויש ביום זה ממש מעט מאד אנשים, 10 - 15 אורחים, מהם חלק בגיל המתאים. אמנם זה לא בסוף השבוע, אך יש אוירת מועדון בדסמי, בר משקאות, פרטיות ודיסקרטיות ואפילו חניה נוחה. אפשר להתאסף שם באזור ה 21:30 לשבת בניחותא על ספות רכות ולשוחח בדסמ בקול רם בלי ללחוש כמו בבית קפה. ניתן לתאם עם רוני ובטוח שנתקבל בשמחה. חומר למחשבה . |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
18 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
18 בנוב׳ 2007
Josephin(לא בעסק) • 18 בנוב׳ 2007
2130 שעה בעיתית לאלה שמגיעים מהצפון .
|
|
Queencie(שולטת) |
לפני 17 שנים •
18 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
18 בנוב׳ 2007
Queencie(שולטת) • 18 בנוב׳ 2007
ערב הפאב הפתוח נפתח בשעה 22:00 וכמובן שאפשר להצטרף באיחור אופנתי כזה או אחר ...
|
|
CaveM |
לפני 17 שנים •
19 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
19 בנוב׳ 2007
CaveM • 19 בנוב׳ 2007
אתם עוברים למסיבת ריקודים ?
בלימיט אחרי שעה 11 נדלקת המארכת שמע ואז אתה חרש שבוע זימזומים המקום מעולה למסיבת ריקודים אבל לא למפגש חברתי |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 17 שנים •
19 בנוב׳ 2007
להגיד לכם את האמת
לפני 17 שנים •
19 בנוב׳ 2007
*מנגינה*{התווים שלו} • 19 בנוב׳ 2007
היה לי רצון לארגן באמת מפגש שונה
לפי התגובות שאני קוראת פה מפגש שונה או מפגש בכלל לא יצא מכאן הנה שוב חוזרים למפגשים הרגילים במועדון ( ניו לימיט) זו בכלל לא היתה המטרה לא מועדון, לא סשנים , לא ריקודים פראיים לתוך הלילה, אלא מפגש בגוון שונה לגמרי, עם קפה ורק קפה ואולי אוכל טוב ולא שום שתיה ברקע . כשאירגנתי קיבלתי כל מיני תגובות של בואי נפגש בניו לימט נשתה נעשה מסיבת ריקודים.... ועוד רעיונות שלא בא לי לפרט. אבל לי היתה מחשבה שונה לגמרי- אני יודעת שאנשים רוצים גם את זה. טוב אני ירדתי מכל האירגון הזה והעברתי את הכבוד לאלו שעושים זאת כנראה טוב מימני ( כך לפחות הוצהר) אבל תנסו קצת להיות בראש אחר, אפשר לארגן גם מפגש ונילי לגמרי ותאמינו לי הקפה לא פחות טעים מכל שתיה אחרת |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
19 בנוב׳ 2007
Re: להגיד לכם את האמת
לפני 17 שנים •
19 בנוב׳ 2007
Josephin(לא בעסק) • 19 בנוב׳ 2007
*מנגינה* כתב/ה: היה לי רצון לארגן באמת מפגש שונה
לפי התגובות שאני קוראת פה מפגש שונה או מפגש בכלל לא יצא מכאן הנה שוב חוזרים למפגשים הרגילים במועדון ( ניו לימיט) זו בכלל לא היתה המטרה לא מועדון, לא סשנים , לא ריקודים פראיים לתוך הלילה, אלא מפגש בגוון שונה לגמרי, עם קפה ורק קפה ואולי אוכל טוב ולא שום שתיה ברקע . כשאירגנתי קיבלתי כל מיני תגובות של בואי נפגש בניו לימט נשתה נעשה מסיבת ריקודים.... ועוד רעיונות שלא בא לי לפרט. אבל לי היתה מחשבה שונה לגמרי- אני יודעת שאנשים רוצים גם את זה. טוב אני ירדתי מכל האירגון הזה והעברתי את הכבוד לאלו שעושים זאת כנראה טוב מימני ( כך לפחות הוצהר) אבל תנסו קצת להיות בראש אחר, אפשר לארגן גם מפגש ונילי לגמרי ותאמינו לי הקפה לא פחות טעים מכל שתיה אחרת הצעות זה דבר מבורך , זה לא אומר שכל הצעה תתקבל . מדוע לדעתך המיפגש לא יצא לפועל? בגלל שאת לא ארגנת? למה להיות שליליים . (אני לא נחמדה היום) |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 17 שנים •
19 בנוב׳ 2007
Re: להגיד לכם את האמת
לפני 17 שנים •
19 בנוב׳ 2007
*מנגינה*{התווים שלו} • 19 בנוב׳ 2007
Malva pusilla כתב/ה: *מנגינה* כתב/ה: היה לי רצון לארגן באמת מפגש שונה
לפי התגובות שאני קוראת פה מפגש שונה או מפגש בכלל לא יצא מכאן הנה שוב חוזרים למפגשים הרגילים במועדון ( ניו לימיט) זו בכלל לא היתה המטרה לא מועדון, לא סשנים , לא ריקודים פראיים לתוך הלילה, אלא מפגש בגוון שונה לגמרי, עם קפה ורק קפה ואולי אוכל טוב ולא שום שתיה ברקע . כשאירגנתי קיבלתי כל מיני תגובות של בואי נפגש בניו לימט נשתה נעשה מסיבת ריקודים.... ועוד רעיונות שלא בא לי לפרט. אבל לי היתה מחשבה שונה לגמרי- אני יודעת שאנשים רוצים גם את זה. טוב אני ירדתי מכל האירגון הזה והעברתי את הכבוד לאלו שעושים זאת כנראה טוב מימני ( כך לפחות הוצהר) אבל תנסו קצת להיות בראש אחר, אפשר לארגן גם מפגש ונילי לגמרי ותאמינו לי הקפה לא פחות טעים מכל שתיה אחרת הצעות זה דבר מבורך , זה לא אומר שכל הצעה תתקבל . מדוע לדעתך המיפגש לא יצא לפועל? בגלל שאת לא ארגנת? למה להיות שליליים . (אני לא נחמדה היום) לאאאאא זה בכלל לא משנה מי מארגן ועם מישהו רצה לעשות זאת בכייפ העברתי לו את זה הבעיה היא אחרת אנשים במקום לסגור את הנושא מתחילים להתקרב לכיוון המפגשים הרגליים במועדונים במקרה הזה זו לא היתה המטרה והאמיני לי שאני יודעת שיש אנשים שלא יבואו רק בגלל שהמפגש יהיה דומה לקודמים ( גם על זה כתבו לי, שאם זה מפגש כמו תמיד במועדונים הם לא מתכוונים לבוא) זו הסיבה שכתבתי את זה כי אני רואה ששוב עולה נושא הלימיט והפאב והריקודים ששם המטרה פה היתה קצת שונה ותפסיקו לחשוב שאני כותבת בפן אישי ממש לא! |
|
תחרה שחורה(נשלט) |
לפני 17 שנים •
19 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
19 בנוב׳ 2007
תחרה שחורה(נשלט) • 19 בנוב׳ 2007
מנגינה יקרה, את קצת צורמת בתגובתך...
לא מדובר בריקודים (למרות שאני אוהב מאד לרקוד) ולא מדובר בסשנים. המקום כאמור די שומם, הקבוצה שלנו תהווה שם רוב מוחץ ובהתאם לכך סוג המוסיקה ועוצמתה. הדברים ניתנים לתאום עם רוני והוא ישמח לארח קבוצה כזו ביום של נוכחות דלילה. מעבר לזה יש רק יתרונות שכבר הזכרתי. שלא יתקבל הרושם שיש לי שם מניות, מפגש קרוסדרסרים נערך שם אחת לחודש ביום שני ולכן אני יודע. אבל באמת לא מוכרחים, אגיע לאן שתבחרו. |
|
ללא גבולות' |
לפני 17 שנים •
19 בנוב׳ 2007
וואוו
לפני 17 שנים •
19 בנוב׳ 2007
ללא גבולות' • 19 בנוב׳ 2007
ממש גן ילדים כאן...תעשו איפוס ותתחילו מחדש..
אפשר גם בנו לימיט וגם בבית קפה , לא חייבים מפגש בודד אני בעשור הרביעי לחיי , זה גם נחשב??? פשוט חשבתי שאצל הגדולים יש אולי משחקים מעניינים יותר ....למרות שעפ השירשור...זהו שתקתי ....יאללה תארגנו לכם ערב |
|
dahanc(שולט) |
לפני 17 שנים •
19 בנוב׳ 2007
חחחחח.........
לפני 17 שנים •
19 בנוב׳ 2007
dahanc(שולט) • 19 בנוב׳ 2007
ראבק...אנו באמת היזדקנו !!!
מיתווכחים על מנת לארגן מיפגש...זו ניפגעת ,זה מציע אחרת...? יאאלללההההההה...תיתבגרו קצת..וזה לא אישי כלל... רוצים, עושים !!!...אז פחות דיבורים ויותר מעשים...כי חשוב לעיתים לערוך מיפגשים מהסוג האישי בינינו הבוגרים בגיל, ולו רק כדי להכיר מעט יותר..ולהנות יחד בחברתו של האחר..\ת אז מי שחושב שבכוחו לארגן ,אז קדימה שיארגן מיפגש מתאים ..ואז מי שמעונין יחליט ברישום אישי אם הוא מעונין להגיע ...ואז לפי הכמות נדע איפה יערך...במקום קטן או גדול לפי הצורך... "מנגינה" כתבתי לך את דעתי בפרטי...אז פשוט הפנימי !!! ודרך אגב ההצעה שלך היתה מאוד מענינת , אבל בכל מקום שהיינו מיתכנסים...הבדס"ם תמיד ישלוט ,גם בשיחות...ואולי אחר כך במעשים..כי פשוט זה העולם שבחרנו לא??? |
|