Lakshmi(נשלטת) |
לפני 14 שנים •
24 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
24 באפר׳ 2010
Lakshmi(נשלטת) • 24 באפר׳ 2010
ציטוט: ראשית - תודה על המחמאות, האמת היא שמזמן לא קיבלתי מחמאה שכזאת.... אמרו עלי הכל רק לא טיפשה... אז תודה !
אני חושבת שאל לך לשפוט אחר, מה שטוב לך לא בהכרח יהיה טוב לאחר, ומה שטוב לאחר לא חייב שיהיה טוב לך. אני לא מתכוונת להטיף לך מוסר ולהגיד לך מה לעשות, לא לך ולא לשאר הבוגדניים. אבל מה שכן, אני מקווה שגם יבגדו בך..שתרגישי מה שאת עושה. לא כי אני רעה, אלא פשוט..למען הסדר הטוב. (והצדק) |
|
אדון בועל בתשוקה |
לפני 14 שנים •
25 באפר׳ 2010
והנה ... לי דווקא יש עמדה נורמטיבית בענין "בגידות"
לפני 14 שנים •
25 באפר׳ 2010
אדון בועל בתשוקה • 25 באפר׳ 2010
natti כתב/ה: ToothFairy כתב/ה: דבר ראשון- כל גבר/אישה נשוי שב-ו-ג-ד/ת באישתו או בבת הזוג(או בן הזוג) הם אנשים שמוקים ועלובים!!
ואותם אנשים שמשתפים בפעולה עם אנשים שעושים את זה טיפשים/ות. אותי לפחות מעודדת העובדה שאני יודעת שהגלגל מסתובב. ואין שום סיבה לתת במה לדיון על אנשים שמוקים וזה בכלל לא משנה, מראה צבע דת גזע ומין. ראשית - תודה על המחמאות, האמת היא שמזמן לא קיבלתי מחמאה שכזאת.... אמרו עלי הכל רק לא טיפשה... אז תודה ! האווילות הזאת של "לא לשפוט " אחרים מניחה מראש שלא שומעים ולא רואים את עמדתה של הנבגד/ת . אבל אם כבר בעמדה ערכית מדור בענין הזה אז אני סבור שיש משהו חמור פי כמה מאשר לבגוד בבן/ת זוג - וזה לבגוד כעצמנו, במה שאנחנו, בחלומות שלנו. - כי מבן/ת זוג נבגד ניתן לצפות לכפרה ומחילה, אבל כאשר אנו בוגדים בעצמנו, במה שאנחנו , או חלומות שלנו - לזה אין כפרה ואין מחילה. אני חושבת שאל לך לשפוט אחר, מה שטוב לך לא בהכרח יהיה טוב לאחר, ומה שטוב לאחר לא חייב שיהיה טוב לך. לגבי פותח השרשור, אכן מזמן לא שמענו אותו - בניק זה או אחר, ת'אמת לא התגעגענו לאוצר המילים ה"גבוה" שלך, גם בשפה גבוה כפי שאתה מכנה את זה ניתן לכתוב בצורה אחרת ולא כזאת שמנסה לפגוע באחר. ולנושא השרשור נכון התופעה הזאת רווחת פה, ולא בגלל שהסאבית היא שמנה מכועות או כל שם תואר אחר שלילי אולי כי הטובים באמת נשואים. ולגבי מה שאמרה ספאנקוש אני מסכימה איתה, אנשים נכנסים לתוך מערכת שכזאת בעיניים פקוחות כך שאל לאנשים לשפוט אותם. |
|
natti(נשלטת) |
לפני 14 שנים •
25 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
25 באפר׳ 2010
natti(נשלטת) • 25 באפר׳ 2010
ToothFairy כתב/ה: ציטוט: ראשית - תודה על המחמאות, האמת היא שמזמן לא קיבלתי מחמאה שכזאת.... אמרו עלי הכל רק לא טיפשה... אז תודה !
אני חושבת שאל לך לשפוט אחר, מה שטוב לך לא בהכרח יהיה טוב לאחר, ומה שטוב לאחר לא חייב שיהיה טוב לך. אני לא מתכוונת להטיף לך מוסר ולהגיד לך מה לעשות, לא לך ולא לשאר הבוגדניים. אבל מה שכן, אני מקווה שגם יבגדו בך..שתרגישי מה שאת עושה. לא כי אני רעה, אלא פשוט..למען הסדר הטוב. (והצדק) תודה על האיחולים הלבביים, כל שנותר לי הוא לאחל לך הרבה חום ואהבה, ורק דברים טובים. |
|