Dungeon |
לפני 13 שנים •
5 במאי 2011
לפני 13 שנים •
5 במאי 2011
Dungeon • 5 במאי 2011
BODYGUARD כתב/ה: רק לי נדמה שזה הולך להיות משהו שטרם נראה בסצינה?
BDSM תחת כיפת השמיים??? אם אחזור מאילת בשעה סבירה באותו לילה (יש אנשים שעובדים...לא כמוכם יא בטלנים...! ) אתן גיחה לראות במו עיניי את ההפקה הזו. בעצם... אורלי/לסע''ע/עמוס- אני צריך להרשם?... רק אם אתה רוצה |
|
המלך ש ל ך |
לפני 13 שנים •
5 במאי 2011
לפני 13 שנים •
5 במאי 2011
המלך ש ל ך • 5 במאי 2011
טוב, הבנתי שעם הדאנג'ן הזה אני לא יוצא ראש...
אורלי ? אפשר לקבל הנחה ? |
|
לא סתם עוד עבד |
לפני 13 שנים •
6 במאי 2011
לפני 13 שנים •
6 במאי 2011
לא סתם עוד עבד • 6 במאי 2011
BDSM תחת כיפת השמיים??? אם אחזור מאילת בשעה סבירה באותו לילה (יש אנשים שעובדים...לא כמוכם יא בטלנים...! ) אתן גיחה לראות במו עיניי את ההפקה הזו. בעצם... אורלי/לסע''ע/עמוס- אני צריך להרשם?... בודי, זו הולכת להיות מסיבה ששווה להגיע אליה אפילו מאילת. אין לך מושג איזו השקעה ואיזה טירוף הולך להיות ברחבה החיצונית. מסיבת הרחוב הפטישיסטית הראשונה בישראל! בקיצור: רשום + אחת. (המח"ט ביקש למסור שהוא בישיבת מח"ט, הוא יהיה כאן באחת) |
|
לא סתם עוד עבד |
לפני 13 שנים •
6 במאי 2011
לפני 13 שנים •
6 במאי 2011
לא סתם עוד עבד • 6 במאי 2011
המלך ש ל ך כתב/ה: טוב, הבנתי שעם הדאנג'ן הזה אני לא יוצא ראש...
אורלי ? אפשר לקבל הנחה ? מה ייצא לנו מזה? |
|
אורלי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
6 במאי 2011
לפני 13 שנים •
6 במאי 2011
אורלי(שולטת) • 6 במאי 2011
BDSM תחת כיפת השמיים??? אם אחזור מאילת בשעה סבירה באותו לילה (יש אנשים שעובדים...לא כמוכם יא בטלנים...! ) אתן גיחה לראות במו עיניי את ההפקה הזו. בעצם... אורלי/לסע''ע/עמוס- אני צריך להרשם?... אתה כבר רשום, אם תרצה או לא תרצה |
|
אורלי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
6 במאי 2011
לפני 13 שנים •
6 במאי 2011
אורלי(שולטת) • 6 במאי 2011
המלך ש ל ך כתב/ה: טוב, הבנתי שעם הדאנג'ן הזה אני לא יוצא ראש...
אורלי ? אפשר לקבל הנחה ? במקרה שלך..תקבל אנחה |
|
aka BODYGUARD |
לפני 13 שנים •
6 במאי 2011
לפני 13 שנים •
6 במאי 2011
aka BODYGUARD • 6 במאי 2011
חמודים אתם...
משהו. לסע''ע- תמסור למח''ט שיהיה באמת באחת. אורלי- תודה נשמה...נראה מתי נחזור למרכז באותו לילה. |
|
Dungeon |
לפני 13 שנים •
6 במאי 2011
לפני 13 שנים •
6 במאי 2011
Dungeon • 6 במאי 2011
BODYGUARD כתב/ה: חמודים אתם...
משהו. לסע''ע- תמסור למח''ט שיהיה באמת באחת. אורלי- תודה נשמה...נראה מתי נחזור למרכז באותו לילה. גם המד"ז יגיע |
|
Dungeon |
לפני 13 שנים •
7 במאי 2011
עדכונים נוספים
לפני 13 שנים •
7 במאי 2011
Dungeon • 7 במאי 2011
* הבנות המדהימות של NOX - הבוטיק המוביל בישראל לאופנה אלטרנטיבית (רח' פרישמן 42 ת"א) - תכבדנה אותנו בנוכחותן, לבושות במיטב בגדי הפטיש שתוכלו למצוא בבוטיק. זהו תחילתו של שיתוף פעולה ארוך טווח בין הדאנג'ן ל-NOX, שפרטים נוספים עליו תשמעו ותראו בקרוב.
* מלכות "ממלכת העינויים" - סטודיו ה-BDSM הגדול והמקצועי ביותר בישראל בהנהלתה של ליידי אלכס - תגענה לעשות שמח, כשהן לבושות בבגדי פטיש בצבעי כחול-לבן שהוכנו במיוחד לאירוע. * אנחנו מזכירים לכם שלאורך כל הפנינג יום העצמאות תוכלו להנות ממחירים זולים במיוחד בבר של המשקאות שאתם הכי אוהבים. בנוסף למחירים שכבר פורסמו, ניתן יהיה גם לרכוש בקבוקי קאווה במחיר של 72 ש"ח לבקבוק. * בערב יום העצמאות עושים היסטוריה - לראשונה בישראל מסיבת רחוב פטישיסטית, קינקית ופרועה, אך עם זאת ברחבה מתוחמת וסגורה לקהל הרחב. בואו להיות שם כשזה קורה! |
|
אורלי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
7 במאי 2011
לפני 13 שנים •
7 במאי 2011
אורלי(שולטת) • 7 במאי 2011
|
|