שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

תחכום של נצלניות

ArchAngel​(שולטת)
לפני 6 שנים • 20 ביולי 2018
ArchAngel​(שולטת) • 20 ביולי 2018
פנטזיית כפייה לא חייבת להיות רק פנטזיית אונס, יש עוד דברים שניתן "לכפות" והם יכולים להיות מענגים אך כשהם מסוכמים מראש בגובה העיניים, ביניהם גם כפייה כלכלית.
וכאן לא מדובר על חרטה לאחר מעשה, לאחר הסכמה כשהתנאים היו ברורים ונקבעו בגובה העיניים. אלא על מניפולציה של "הוכחת רצינות" כתנאי להיכרות שתוכננה מראש לעולם לא להתרחש, לפעמים כי אותה "אישה" היא בכלל גבר מתחזה ואין דרך לדעת, כי חס וחלילה לבקש ממנה איזו הוכחה ובטח שמפגש על כוס קפה שבו יקבעו הכללים, כי זאת הרי "חוצפה" לפנות כך אל ניק שבסה"כ בחר בעת ההרשמה באופצייה "שולטת" שיעטר לו את הסוגריים, גם אם הקשר בינו לבין בדס"מ או להיות המשתמש מאחוריו אישה הוא מקרי בהחלט.
אף אחד פה לא יוצא נגד "כפייה כלכלית" כמשהו שסוכם ללא מניפולציה, אלא נגד אותן הבטחות שווא והשגת הכסף במרמה ולא מאדם שבאמת היה חפץ בכך.
אני גם לא רואה את הקשר הלוגי בין הטענה שיש נשלטים שנהנים להיות כספומטים כשהם מודעים לכל התנאים ויודעים שהאדם מולם אמיתי, לבין הצדקה להוציא כסף במרמה ממישהו שאם היה יודע שלא מתכוונים להיפגש איתו או עם מי הוא באמת מדבר, הוא לעולם לא היה עושה זאת.
אז כמו שאונס זאת עבירה פלילית ככה גם הונאה, ולא צריך להקל ראש רק בגלל שיש מיעוט של אנשים שנהנים להעמיד פנים שמתבצעת כלפיהם עבירה מדומיינת, כשיש אנשים שהעבירה מתרחשת כלפיהם על אמת.
וזה מעניין כשהמגדרים הפוכים ומדובר בנשלטת ובאיזה שולט שהבטיח לה עולמות והתחזה או נטש לאחר שנתנה לו את מבוקשו מבלי לקיים את חלקו, התגובות הן שונות בתכלית ואיש לא יעז לקרוא לה בכיינית אלא אם נפשו חפצה בלינץ'. אני לא יודעת איך אישית אתה תגיב, אבל הרוב מגיב בדיוק כך.
אחד שמבין​(נשלט)
לפני 6 שנים • 20 ביולי 2018
אחד שמבין​(נשלט) • 20 ביולי 2018
התגובה שלי היתה להודעת הפתיחה של השרשור הזה, שם לא מדובר על התחזות או הונאה מהסוג שתיארת, אלא על כאלו המבקשות שיבואו להסיע אותן ואח"כ מבקשות גם כסף, בפירוש לא גבר שמתחזה לאישה או מה שתיארת בהודעה שלך.

אבל מעבר לזה, איזה בן אדם מבוגר שאחראי למעשיו, שולח כסף או שווה כסף באינטרנט למישהי שהוא לא מכיר ולא בטוח אם היא גבר או אישה?
מי שעושה את זה, אין לו להלין אלא על עצמו.
אם תשאלי אותי, בן אדם כזה צריך דחוף אפוטרופוס שינהל עבורו את הכספים שלו. פוסטים בכלוב לא יצילו אותו. בעיקר כי בעוד חודש הוא יכיר פרופיל חדש, אם לא פה אז באתר אחר, ושוב הדחף הזה לקנות ריגוש בדסמי יפיל אותו.
אי אפשר

ArchAngel כתב/ה:
אז כמו שאונס זאת עבירה פלילית ככה גם הונאה, ולא צריך להקל ראש רק בגלל שיש מיעוט של אנשים שנהנים להעמיד פנים שמתבצעת כלפיהם עבירה מדומיינת, כשיש אנשים שהעבירה מתרחשת כלפיהם על אמת.

גם פה אני לא מסכים איתך בכלל.
נכון, הונאה היא עבירה פלילית, אבל פה בדיוק מסתיים הדימיון, וזה הקשר היחיד בינה לבין אונס, שהוא פשע הרבה יותר חמור וכך גם ההתייחסות אליו.

דעת הרוב מעניינת אותי בעיקר לענייני סטטיסטיקה, אני גם לא מגיב בכל שרשור, אני צריך מצב רוח מאוד מתאים בשביל להגיב icon_smile.gif
בנוסף, ידוע שלפעמים אנשים שמייצגים דעה מסויימת הם קולניים יותר ומתגייסים יותר להגן על האג'נדה שלהם, זה לא הופך אותם לרוב ובוודאי לא לצודקים יותר.
מה שכן ברור לי, שאין שום הבדל בין גבר שרומה כלכלית לאשה שרומתה כלכלית, או גבר שכפו עליו אקט מיני שלא ברצונו לאישה שכפו עליה אקט מיני שלא ברצונה.
ואין שום קשר בין גבר או אישה שרומו כלכלית לגבר או אישה שכפו עליהם אקט מיני שלא ברצונם.
godisafemale​(שולטת)
לפני 6 שנים • 21 ביולי 2018
godisafemale​(שולטת) • 21 ביולי 2018
אחד"ש יקרי,

יקרי, למניפולציה פנים רבות, אל תיגרר להדחה מן הנושא המרכזי. אתה מספיק חכם להבין שמתקיים בו דיון (ולא לראשונה) להצביע על כלל המצביע על נורמה ש -שולטות הן נצלניות מתוחכמות, אני בזה לזה! זה לא נכון!
צריך להתבונן באנטומיה של ההודעה, של פותח השרשור. הוא זועקת ט'מעות.
זה הנושא ולכך צריך להתייחס מבלי לחטוא בפופוליזם, או גלישה לתחומים שהם ליד, רק ליד.

ואני מכירה אותך, אתה רחוק מקמצנות כרחוק השמש מן הארץ! (בליחה על האאוטינג?) icon_smile.gif

להבנתי, הנושא הוא לא רמאות, מי רימה את מי. מנסיוני, המניפולציה השכיחה של עבדים או סאבים שאינם "כשירים" לעניות דעתי, אלה שמגיעים עם אג'נדה חתרנית לבוא לקבל מה שהם רוצים וללכת זה דבר שבשגרה. אני סבורה שהשולטות כאן התרגלו שנכנסים בהן בענין הזה וכמו "משרוקית כלבים" מסדר הסאבים /העבדים המשוייכים לנצלנים מתיישרים באחת, האחד מריח לשני ב- XXX ונותנים פה רוח גבית לחבר מרעיהם. לא יקרה כל עוד אני כאן.

אלה, יכולים לדחוף את הערמומיות שלהם המהולה בחוצפה מסלידה, ל - XXX!
בכוח המוח​(שולטת)
בכוח המוח​(שולטת) • 21 ביולי 2018
אולי הבעיה היא בדרך שבה מפרשים את המונח מלכה/ גבירה וכו. אם אישה מפרשת את זה כמישהי שהגבר/הנשלט שלה, צריך לדאוג לכך שהיא תחיה את ״החיים הטובים״, ״יעשה אותה מלכה״ אזי באופן טבעי היא יכולה לדרוש ממנו ביטוי לכוונות שלו, או באופן של שירות (הסעות וכו) או בכל פינוק אחר שלפעמים המשמעות שלו היא לא רק תשומת לב, אלא גם הוצאה כלכלית.
אם הנשלט מפרש את הרעיון המלכותי רק בכך שהוא מוכן להקריב את חור התחת שלו להנאת השולטת, או ״להעניק לה את הכאב שלו״, כאילו מדובר באיזה מענק נדיר שקשה למצוא כאן, אז זה כנראה לא יעבוד.
כמו בכל התחלה של קשר, הכל עניין של היצע וביקוש: תהיה גבר שיש לו מה להציע מתוקף עצמו, ותגרום למי שאיתך להמשך אליך ולרצות להכיר אותך, הרי שבכך תצליח להמלט מהסטטיסטיקה בה לנשים שולטות יש ביקוש פי מאה לפחות מגברים נשלטים.
אולי בהתחלה ולפני הכל, תציגו את עצמכם כבני אדם, תבחרו ניקים מתאימים שאינם מרתיעים, תחכו רצת עם צילומי התחת או הרקטום שלכם בבלוג או בפרופיל, תציגו עומק, חוכמה, הומור, יציבות רגשית ורק בהכרות קרובה ובמועד הנכון, לאחר שנוצרה כימיה (אפילו וירטואלית), תשוחחו על צרכים ופנטזיות בדסמיות. באופן הזה אתם בונים סיכוי לקשר, אם זה מה שאתם חפצים בו.
אם אין לכם כוח לכל זה, ואתם בהולים להתעסק בגירוי מיני ובהחפצה נשית ( ״כן, המלכה האגדית״) אז כנראה שתדרשו לשלם בעבור זה, בדרך כזו או אחרת. אני חושבת שצריך לזכור שבניגוד לגברים שיכולים להמשך לאקטים עצמם, נשים נמשכות לאדם עצמו, ורק אז לאקטים.
godisafemale​(שולטת)
godisafemale​(שולטת) • 21 ביולי 2018
לא לא, לא מסכימה,

אין פה מסח'רה, אין פה שאלה.

גבר מגיע למפגש עם אישה אפילו בטקסט, או במפגש בעולם האמיתי, יראת כבוד, זה מה שנדרש.
קודקס תרבותי מכבד, בין גבר לעלמה. זה הבסיס, זה קודם כל!

אין קיצורי דרך.
ArchAngel​(שולטת)
לפני 6 שנים • 23 ביולי 2018
ArchAngel​(שולטת) • 23 ביולי 2018
בכוח המוח כתב/ה:

אולי בהתחלה ולפני הכל, תציגו את עצמכם כבני אדם, תבחרו ניקים מתאימים שאינם מרתיעים, תחכו רצת עם צילומי התחת או הרקטום שלכם בבלוג או בפרופיל, תציגו עומק, חוכמה, הומור, יציבות רגשית ורק בהכרות קרובה ובמועד הנכון, לאחר שנוצרה כימיה (אפילו וירטואלית), תשוחחו על צרכים ופנטזיות בדסמיות. באופן הזה אתם בונים סיכוי לקשר, אם זה מה שאתם חפצים בו.
אם אין לכם כוח לכל זה, ואתם בהולים להתעסק בגירוי מיני ובהחפצה נשית ( ״כן, המלכה האגדית״) אז כנראה שתדרשו לשלם בעבור זה, בדרך כזו או אחרת. אני חושבת שצריך לזכור שבניגוד לגברים שיכולים להמשך לאקטים עצמם, נשים נמשכות לאדם עצמו, ורק אז לאקטים.

יצא לך בכלל לקרוא את הניקים והפרופילים של הנשלטים שהגיבו כאן?
אין לאף אחד מהם ניק פרונוגרפי-ולגרי מוגזם. הניקים שלהם לא קשורים לעולם השליטה בכלל, מלבד של נשלט אחד.
הפרופילים שלהם מנוסחים לעניין ומציגים את הגבר שהם ולא רק את הנשלט שהם, בחלקם יש דברי עומק.
אין בהם הכרזות גרנידיוזית שמרדדות שולטות לאוסף אקטים מבלי להתייחס ליחסים שירקמו ביניהם.
ומיותר לציין שתמונות ותחת ורקטום זה משהו שאף אחד מהם מעולם לא העלה לשום איזור באתר הזה.
אני אוסיף שמחיפוש מהיר של היסטוריית התכתבות עם חלקם בפרטי, הם שומרים על אותו הכבוד הדדי גם שם, ופנו באופן מכובד.
אלו שאין להם בעיה עם דרישות מוגזמות של כל ניק שמציג עצמו כשולטת, הם אותם הנשלטים שמרדדים את עצמם לדמות שטוחה של "עבד נרצע", מהם לא תשמעי ציוץ בנושא כי מבחינתם היחס המזלזל הזה הוא הגשמת פנטזיה.
מנגד, תסתכלי קצת על השולטות הגיבו כאן וטענו שנשלטים הם חוצפנים, כי לדבריהן הם רואים בהן רק מלכות להגשמת פנטזיה.
הפרופילים שלהן הם בדיוק ההחפצה שאת מדברת עליה:
חלקן עם כינויים שמגדישים רק את דמותן השולטות.
חלקן עם פרופילים/בלוגים בלי שמץ הומור, תחכום ושאר הדברים שעונים על "נאה דורש, נאה מקיים".
חלקן עם ציטוטים כמו "מחפשת קשר בו הגבר חי ונושם בשבילי" שזו בדיוק המקבילה ל"כן, המלכה האגדית".
חלקן עם גיפים פורנוגרפיים שתופסים יותר שטח מאשר התוכן.
חלקן עם תיאורים שמסתכמים רק בפירוט מה שיש לדמותן השולטת להציע, האקטים עצמם ולא האדם שיהיה מולן (מלבד ציון ציפיות טכניות ממנו).
ולא שאסור להן, אם זה עובד עבורן שיהנו מכך. באמת, בלי שמץ של ציניות.
פשוט לא הייתי מאשימה נשלטים בציפייה לא ריאלית שירצו להשקיע בקשר איתם כשהם מרדדים עצמם לפנטזיה פורנוגרפית, כשבפועל מתרחש ההפך.
הסיבה שדורשים מהם לשלם היא לא בגלל שהם הציגו את עצמם בצורה מסוימת אלא פשוט בגלל שיש שולטות (או מתחזים) שחושבות שהכל מגיע להן עוד אפילו לפני שהכירו את האדם שמולן, והסוג הזה הן בדיוק אלו שלא יטרחו לקרוא פרופילים, בלוגים ושאר צורות ההצגה העצמית שאת אומרת שיש להשקיע בהן.
בכוח המוח​(שולטת)
לפני 6 שנים • 23 ביולי 2018
בכוח המוח​(שולטת) • 23 ביולי 2018
נשלטים יכולים לבחור או לא לבחור לקחת או לא לקחת מה שהם רוצים מהדרך שאני מציעה להתנהל מול נשים. אני לא חושבת שאני צריכה לעשות מחקר על מי שהגיב בשרשור הזה, כי מדובר באמירה כללית על התנהלות של נשלטים, ותאמיני או לא, לאורך שנותיי כאן נחשפתי ללא מעט מהם ולדרכי המחשבה והפעולה שלהם, ולכן מה שכתבתי נשען על צפיה כאן בכלוב הנשלטים, והכרות. בכל מקרה, לדעתי, אם מישהו ינהג באופן שאני מציעה, ויצליח לייצר עניין כגבר באישה שמולו, לא יחפיץ את עצמו כנשלט ואותה כשולטת, ולא יתחנן לחסדים כאלה ואחרים ממנה, הוא יגדיל את הסיכוי שלו לבנות קשר ממשי. הוא גם לא יתרגש אם מישהי תעמיד לו דרישות שאינן לטעמו,הוא פשוט יחייך וימשיך הלאה, כי הוא מודע למה שיש לו להציע ומה שהוא דורש מקשר. הוא לא ינהג כילד מתוסכל, או כנער שמוכן לשלם כדי לקבל כרטיס גירוד, למרות שהוא יודע שהסיכויים שלו אפסיים לזכות במשהו, הוא לא יעמיד את עצמו בסיכון או יאפשר ניצול שלו, רק כי, כפי שאמרתי כבר קודם, הוא בהול להתעסק בגירוי המיני שלו ע״י החפצת האישה והפיכתה לקריקטורה של מלכה, כי זה מה שמגרה אותו.
בקשר לדרישות של נשים, הכל עניין של היצע וביקוש, ולדעתי גם הן יורות לעצמן ברגל עם דרישות כלכליות מקדימות, כי גבר שווה לא יכנע להתנהלות כזו, הוא יזכור מה הוא מחפש, וידע לשלוט בעצמו. לא משנה מה תגידי, עם מי דיברת ואיך את מכירה אותם, רוב הנשלטים לא מתנהלים באופן הזה.