Lanya Colson |
לפני 5 שנים •
23 במרץ 2019
Re: סקר השולטות הגדול_חלק א'
לפני 5 שנים •
23 במרץ 2019
Lanya Colson • 23 במרץ 2019
עוץ הגדול כתב/ה: המדגם בדק כ-200 פרופילים של שולטות (4 עמודים), מהחדשה ביותר לותיקה ביותר (מתוך ה-200 הראשונים).
נבדקו שלוש קטגוריות: פרופיל ריק, פרופיל חשוד ושליטה כספית/ניצול פיננסי (בצורה כזו או אחרת). הייתי מאוד זהיר בניתוח, לא שפטתי לחומרה, לכן להערכתי הממצאים גבוהים יותר ב-2-5 אחוז. למשל, אם חשדתי שאחד הפרופילים הוא של מלכה בתשלום אבל זה לא היה מספיק על מנת לקבוע באופן סביר, רשמתי כפרופיל 'תקין'. שנית, אין הצלבות, כלומר לא תמצאו פרופיל ששייך בו זמנית לשתי קטגוריות. לדוגמה, פרופיל חשוד הכולל גם ניצול כספי נכנס לקטגוריה של האחרון. שלישית, קחו בחשבון שסביר להניח שחלק גדול מהפרופיל החשודים והריקים כוללים שליטה כספית, אך לא תפקידי לקבוע. רביעית, אין ספק שקטגורית הפרופיל החשוד הוא הסובייקטיבי ביותר. להלן הממצאים: 11% (n=22) מהפרופילים ריקים או כמעט ריקים. 6% (n=12) מהפרופילים בעל מראה ותוכן חשוד. 22% (n=44) מהפרופילים כוללים שליטה כספית או ניצול כספי. סה"כ: 39% (!!!). שזה כמעט גוש חוסם. כמה זמן פנוי..... |
|
עכבר(מתחלף){Yaara-g} |
לפני 5 שנים •
23 במרץ 2019
לפני 5 שנים •
23 במרץ 2019
עכבר(מתחלף){Yaara-g} • 23 במרץ 2019
אחלה הצעת מחקר, הייתי מתחיל לחפש מנחה.
|
|
שנאוצר(נשלט) |
לפני 5 שנים •
23 במרץ 2019
לפני 5 שנים •
23 במרץ 2019
שנאוצר(נשלט) • 23 במרץ 2019
Menta כתב/ה: מעולם לא היו לי אלף הודעות. גם לא מאה. לא יודעת מאיפה אתה מביא את המספרים האלה. אני חברה גם באו קיי קיופיד, וההתנהלות שלי שם זהה להתנהלות שלי פה. אם אין אחוזי התאמה גבוהים ואם הפרופיל ריק או דליל, אני לא בעניין. דווקא שם אני מקבלת הרבה יותר פניות מאשר בכלוב. ושם לא כתוב שאני שולטת, כך שהסטטיסטיקה לא פועלת לטובתי פרט לעובדה שבכל אתר יש יותר גברים מנשים.
לא יודעת איזה נשים אתה מכיר ועל סמך מה אתה טוען שאתה מכיר אותן. הרושם שאני מקבלת משיחות פרטיות עם שולטות ומקריאתהבלוגים שלהן וההודעות פה בפורום הוא שרובנו סובלות מאותן תופעות מתסכלות. למשל, התעלמות מגבולות. אם כתבתי שנשואים זה גבול וחצי מהפונים אליי נשואים, אני עוד אמורה לענות להם? ואם אני כותבת בגבולות פוט פטיש ופונה אליי פוט פטישיסט, וכשאני מםנה את תשומת ליבו לפרופיל הוא כותב לי שהכל נתון למשא ומתן, יש טעם להמשיך את השיחה? עם הזמן והניסיון לומדים לאתר סימנים ולפעול בהתאם. לא כי יש לי עשר הודעות כל יןם בתיבה. אין לי. ולא כי מרגע כניסתי לצ'אט אני מוצפת פניות. אני לא. אבל עדיין, לא אענה למי שלא טורח לקרוא את הפרופיל שלי, לא פונה בכבוד, מתעלם מגבולות וכולי. זה לא הופך אותי לסנובית. יודעת מה אני רוצה ומחפשת, זה הכל. ואני מוכנה להמשיך ולחפש עוד שנתיים ובינתיים להיות נטולת נשלט מאשר להיכוות ולהתאכזב מנשלטים לא מתאימים. אוקי אחלה אני מקבל את מה שאת אומרת ולא חושב שאת לא דוברת אמת. בשורה התחתונה את מקבלת פניות, אם לא מאות פניות את מקבלת כמות X של פניות, ואת לא עונה למי שלא קורא את הפרופיל שלך או לא מתחייחס לגבולות או לא פונה בכבוד. הרבה גברים פה יקראו את הפרופיל, יתייחסו לגבולות ויפנו בכבוד וב95% מהמקרים לא יקבלו מענה. אני באתר פה און אנד אוף איזה 10 שנים וזה המצב וזה קשור ליחס בין גברים לנשים. |
|
Lanya Colson |
לפני 5 שנים •
23 במרץ 2019
לפני 5 שנים •
23 במרץ 2019
האמת היא, כל ההתנצחות האינסופית הזאת אם הכלוב הוא ככה, או ככה, השולטות הן ככה או ככה, קבילתי דיק פיק, שלחתי דיק פיק, לא קיבלתי דיק פיק, לא שלחתי דיק פיק, קנו ממני תחתונים, לא קנו ממני, רק פעם אחת קנו ממני, השתדלו למעני, לא השתדלו...... זו התנצחות מאוד משונה.
הכלוב הוא כמו (מד)רחוב בן יהודה. קורים שם מלא דברים. יש אנשים שחוזרים הביתה בסוף היום וסופרים את כל האנשים שנהגו בהם בחוסר נימוס, ונמצדו אליהם מאחורה בכספומט. יש אנשים שחוזרים הביתה ומתבאסים על כל הדברים היקרים בחנויות שהם לא יכולים להרשות לעצמם לקנות. ויש כאלו שאכלו בבוקר קוראסון ממש טעים, וזה עשה להם את היום. (פינת פרישמן). הרחוב אותו רחוב, האנשים אותם אנשים, לכולם נצמדים מאחורה בכספומט, ובכולם נתקלים בגסות במדרכה, והחנויות יקרות, והקוראסון טעים. ההבדל היחידי הוא אתם. על מה אתם בוחרים לדבר בסוף היום? |
|
ArchAngel(שולטת) |
לפני 5 שנים •
23 במרץ 2019
לפני 5 שנים •
23 במרץ 2019
ArchAngel(שולטת) • 23 במרץ 2019
שנאוצר כתב/ה: מנטה זה לא נכון אתן יכולות להמשיך לכתוב שצריך להשקיע בפרופיל, לקרוא את כל מה שכתבתן ולהשקיע בבלוג ולקבל לייקים פה באתר. אני בטוח שכל אלו יעזרו לנשלט הממוצע לקבל תגובה, אבל להגיד שזאת הסיבה לחוסר המענה תהיה גניבת דעת. בתכלס אני יכול לדבר רק עלי באופן אישי. באוקייקיופיד, במבל, טינדר ומה שלא תרצי הודעות ״היי מה קורה״ אצלי מקבלות מענה פה הן לא. נשים בפלטפורמות אחרות עושות מאמץ כדי לקדם את השיחה, פה בדרך כלל הן לא, וזה קשור נטו לסטטיסטיקה וליכולת שלכן לעשות סינון כבקשתכן וזו כמובן זכותכן.. למה לכן להתאמץ להזרים שיחה ולענות לרק ״היי״ שיש 1000 הודעות בתיבה? רק מסב את תשומת ליבך וליבכן שהגברים שכותבים בלוגים ויודעים לכתוב משהו מאוד יצירתי בהודעה הראשונית אליכן לוו דווקא יהיו מה שאתן מחפשות. הדושים לעיתים נמאים דווקא במקומות הכי לא צפויים, וכך גם הבחורים הטובים. להגיד שהיית מתנהלת אותו הדבר גם אם היו פה 2 שולטות על כל נשלט לדעתי זה פשוט לא נכון, אבל אני לא מכיר אותך מספיק. לי זה נשמע כמו שטויות כי אני רואה איך נשים שאני בטוח שלא שונות מאוד ממך מתנהלות בפלטפורמות אחרות כשהיחס שווה. מלקה כן גם אותך אני לא מכיר ואני לא רוצה להכניס לתבניות. אני בטוח שגם הרבה מכן מקבלות הודעות מטרידות כל הזמן מפרופילים ריקים. אתן גם לא יודעות איך זה מהצד השני וכמה הודעות מכבדות לא מקבלות פה מענה. אתה יודע מה ההבדל בין הכלוב לבין אוקייקיופד, טינדר וכל מרחב הכרויות ונילי אחר? ההתנהגות של מספר לא מבוטל של גברים שמשפיעה על היחס מצידן של נשים כלפי שאר הגברים באותו מרחב. אם הייתה לך חבילה עוגיות והיית אוכל ממנה כמה מקולקלות ברצף שהיו גורמות לך לכאב בטן, לא הייתה ממהר לאכול את הבאה בתור אפילו אם היא יסתבר שהיא טריה וטעימה לאללה. בכלוב יותר מדי גברים מחזיקים באיזו אשליה שאם מדובר באתר בדס"מי אז זה אומר שכולן פה יקפצו להגשים להם את הפנטזיות. נדמה להם שאם נשים בחרו להירשם לכאן, ובחרו להוסיף את המילה "שולטת" בכינוי וציינו כמה פנטזיות, משמע הן זמינות ישר לסשן עם כל נשלט שרק יציע את עצמו. אולי כי הם עצמם היו זורמים לסשן עם כל שולטת שתציע, והם משליכים את ההשקפה הזו על הנשים שמולם. אבל הם שוכחים שבדיוק כמו בעולם הונילי: אישה שונה מגבר. ואם בעולם הונילי מטופש לחשוב שאישה שמציגה את עצמה כסטרייטית תהיה זמינה לסקס עם כל גבר שרק יציע את עצמו, אז באותה מידה מטופש לחשוב שאישה שמציגה את עצמה כשולטת תהיה זמינה לסשן עם כל נשלט שרק יציע את עצמו. ואכן, ברוב המקרים לא מדובר באיזה אנשים רעים שמחפשים לכפות את עצמם, שיחה רצינית עם מרביתם מגלה שהם גברים שיודעים להבין סיטואציות חברתיות ולשלוט בעצמם מעולה כשמדובר באינטרקציות וניליות. כשמעמתים אותם עם השאלה "האם הייתם מתבטאים ככה אם הייתם יושבים מול בחורה בדייט הראשון?" הם מבינים כמה מגוחך ולא יעיל להתחיל לדבר עם אישה על סקס בשנייה הראשונה לפני שנוצרת האווירה המתאימה. ואכן, כשהם נמצאים באפליקציית היכרות ונילית (ויצא לי כמה פעמים להיתקל בנשלטים מכאן שזהיתי אותם לפי תמונות שהעלו לאתר שהופיעו גם באפליקציה) הפנייה שלהם אחרת, ואחרי שהם שואלים "היי, מה קורה?" לא מתחילה הצפה בפנטזיות שלהם, ולכן במרחב ונילי יותר בטוח לענות להודעה כזו אפילו אם היא משעממת וריקה מתוכן. בכלוב, לעומת זאת, זה אחרת. נשים לא עונות ל"היי, מה קורה?" כי הן יודעות שב-99% מהפעמים תבוא אחריו הודעה שתפיל על עליה ערימת פנטזיות מבלי שנשאלו אם הן רוצות לשמוע. באתר ונילי, בנוסף לכך שגברים רואים בו את הנשים כנשים ולא כדמויות פנטזיונית (כפי שהם עצמם לא מגלמים בו את הדמות הפנטזיונית של הנשלט שהם) פחות גברים יקחו את הסיכון להטריד, כי התמונות ו/או השם האמיתי שלהם מופיעים שם לצד כל מה שיכתבו. בכלוב, לעומת זאת, יש את ה"אנונימיות המאפשרת" שמאפשרת לאנשים רבים לא לחשוב פעמיים לפני שהם כותבים. גבר שטורח לכתוב הודעה מושקעת בהתחלה, מוכיח שהוא יודע להשתלט על עצמו ולא רק להגיב מהזין, שאכפת לו ולו במידה מסוימת להרשים אותך ולא רק ללהק אותך לסרט פורנו שהוא חי בו. האופן שבו אדם בוחר להתבטא זה הדבר היחיד שניתן להסתמך עליו בפניה ראשונית באתר כמו הכלוב, בעוד באתר ונילי שבו אנשים פחות דיסקרטיים ניתן להסתמך על עוד דברים, ולכן יש התעקשות מצד נשים שגברים כאן יבטאו את עצמם בכתב כמה שיותר. כמובן שזה לא הפרמטר היחיד שמזכה אותו במענה, כי מה לעשות שצריך עוד היבטים להתאמה מלבד הודעה מושקעת, אבל זה כן נותן לגבר כזה היתרון מובהק על אחר שרק שלח "היי" ומצפה שיסמכו עליו רק על סמך זה. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שבת מרץ 23, 2019 8:18 pm, סך-הכל נערך 3 פעמים |
|
טלי35(שולטת) |
לפני 5 שנים •
23 במרץ 2019
הצלחת לנסח נהדר לניה. מסכימה איתך.
לפני 5 שנים •
23 במרץ 2019
טלי35(שולטת) • 23 במרץ 2019
Lanya Colson כתב/ה: האמת היא, כל ההתנצחות האינסופית הזאת אם הכלוב הוא ככה, או ככה, השולטות הן ככה או ככה, קבילתי דיק פיק, שלחתי דיק פיק, לא קיבלתי דיק פיק, לא שלחתי דיק פיק, קנו ממני תחתונים, לא קנו ממני, רק פעם אחת קנו ממני, השתדלו למעני, לא השתדלו...... זו התנצחות מאוד משונה.
הכלוב הוא כמו (מד)רחוב בן יהודה. קורים שם מלא דברים. יש אנשים שחוזרים הביתה בסוף היום וסופרים את כל האנשים שנהגו בהם בחוסר נימוס, ונמצדו אליהם מאחורה בכספומט. יש אנשים שחוזרים הביתה ומתבאסים על כל הדברים היקרים בחנויות שהם לא יכולים להרשות לעצמם לקנות. ויש כאלו שאכלו בבוקר קוראסון ממש טעים, וזה עשה להם את היום. (פינת פרישמן). הרחוב אותו רחוב, האנשים אותם אנשים, לכולם נצמדים מאחורה בכספומט, ובכולם נתקלים בגסות במדרכה, והחנויות יקרות, והקוראסון טעים. ההבדל היחידי הוא אתם. על מה אתם בוחרים לדבר בסוף היום? מטפורה אני לא יכולה לצטט אותך משום מה אז מעתיקה: "בהחלט לא 'כל הנשלטים דפוקים' אבל רובם לא פונים בצורה מכובדת ובאופן כללי הפניה שלהם לא עונה בקנה אחד עם עם היומרה הזו לשרת, לרצות לרצות. הם יותר עסוקים באיך אני יכולה לעזור להם" מה שאני מנסה להגיד שזו לא החוויה שלי. נתקלתי הרבה פעמים באמירה הזו - מן אקסיומה שיש כאן בכלוב שרובם לא פונים בצורה מכובדת ורובם בטוחים שאת לרשותם וכל זה. חוויתי את זה, ברור. אבל זה לא *רובם* וזה חד משמעית לא צובע את החוויה שלי פה בכלוב. (לכן אהבתי מאוד מה שלניה כתבה). |
|
שנאוצר(נשלט) |
לפני 5 שנים •
23 במרץ 2019
Arch angel
לפני 5 שנים •
23 במרץ 2019
שנאוצר(נשלט) • 23 במרץ 2019
מסכים עם כל מה שכתבת. אני בסך הכל אומר שאם הסטטיסטיקה הייתה שווה אז גברים היו מקבלים יותר מענה מהיום ופחות חופרים למה לא עונים להם. אני משאר שהיה עוזר גם אם האתר לא היה אנונימי אני מסכים לגבי זה.
מוסיף רק שגבר שכותב הודעה מושקעת מחשבה בהתחלה יכול בהודעה השניה להטריד ולהתייחס אליך כאובייקט פנטזיה מינית, כמו גבר שכותב בהתחלה רק ״היי מה קורה?״ אני באופן אישי מתקשה לחפור על ההודעה הראשונה למישהי באתר כמו זה כי זה מרגיש לי מכירתי, מזויף ולא כנה. גם ככה זה סופר אוקוורד לשלוח הודעה ולהתחיל לדבר עם מישהי שאתה לא מכיר באתר אינטרנט ככה משום מקום, אז להתחיל לספר על עצמך ולמה אתה מתחבר דווקא אליה(אותה בחורה שהיא לא יודעת עדיין עלך כלום ואתה עליה כלום) פשוט מרגיש לי סופר מזויף. |
|
ArchAngel(שולטת) |
לפני 5 שנים •
23 במרץ 2019
לפני 5 שנים •
23 במרץ 2019
ArchAngel(שולטת) • 23 במרץ 2019
עוץ הגדול כתב/ה: מוזמנת להיות מתוסכלת כמה שאת רוצה, רק הצגתי נתונים. לשיטתך, לא צריך לפרסם נתונים על אלימות במשפחה רק בשביל לא להעליב ציבור שלם. כמה טיפוסי. התגובות כאן מצד שולטות מזכירות לי נורא את מה שעושים גברים כשמפרסמים נתונים על אלימות במשפחה: מתחילים להתוגנן, להאשים, לאבד עשתונות ולהיעלב... למרות שבשום שלב לא טענו שאלו כל הגברים, פשוט שמו אצבע על תופעה מסוימת שהם אפילו לא טרחו להתעמק בנתונים שלה כי מיהרו לתקוף ולהגן על האגו. זאת עובדה שרוב המתחזים כאן (שברוב המקרים, לא נשים בכלל, אם זה עוזר למישהי לשמוע את זה) בוחרים בדמות של אישה שולטת, כי כמות השולטות כאן היא נמוכה ביחס לשאר התפקידים ולכן הביקוש אליהן הוא גבוה, וכמובן יש קונצנזוס שאומר שאסור להעביר על שולטות ביקורת אחרת אתה בהכרח ממורמר והבעיה בך (על שולטים לעומת זאת- בכיף, אני רוצה לראות מי יעיז להגיד לנשלטת שהיא "מתבכיינת" כשהיא אומרת שהיא נתקלה בכמות לא מבוטלת של שולטים נצלנים ומתחזים מבלי לחטוף מהשאר). אתה הצגת נתונים שאולי לא הכי מדוייקים (בכל זאת, זה לא שהתחייבת לאיזה מחקר מקצועי) ולא מנוסחים בצורה הכי מנומסת, אבל הם מאוד שכיחים. לא צריך להיות גאון הדור בשביל להבין שפרופיל שדורש ממך להוריד אפליקציה חשודה, שם תמונה עם פנים גלויות של דוגמנית אמריקאית מהאינסטגרם ודורש ממך כסף להמשך התכתבות הוא פרופיל פייק שמנסה להשיג ממך משהו, ושהפרופילים האלו באופן "מפתיע" בוחרים תמיד בדמות של אישה שולטת, ובעיקר שיש יותר מדי מהם. זה לא אומר שכל שולטת שנמצאת כאן היא "איכסה" אלא שנוח למתחזים לפתוח פרופיל של אישה שולטת ואנחנו כקהילה צריכים לשאול את עצמנו למה נוצר מצב כזה בשביל לעזור לשים לו סוף ולהפוך את המרחב הזה לבטוח יותר. |
|
Lanya Colson |
לפני 5 שנים •
23 במרץ 2019
Re: Arch angel
לפני 5 שנים •
23 במרץ 2019
שנאוצר כתב/ה: אני בסך הכל אומר שאם הסטטיסטיקה הייתה שווה אז גברים היו מקבלים יותר מענה מהיום ופחות חופרים למה לא עונים להם.
תודה. תודה. ושוב, תודה. תודה שאתה מודה שגברים כאן חופרים למה לא עונים להם. זה כל כך נעים לשמוע גבר מודה בזה. סוף כל סוף. |
|
דרקן ראהל(נשלט){מית} |
לפני 5 שנים •
23 במרץ 2019
לפני 5 שנים •
23 במרץ 2019
דרקן ראהל(נשלט){מית} • 23 במרץ 2019
אני קראתי המלצה על קרואסון טוב. מבחינתי, שרשור מועיל להפליא
|
|