NobleSavage |
לפני 11 חודשים •
2 בדצמ׳ 2023
לפני 11 חודשים •
2 בדצמ׳ 2023
NobleSavage • 2 בדצמ׳ 2023
Vanila princess כתב/ה: ז''נ כתב/ה: הדדיות זה לא ערך ששווה למענו לבצע אקט שאתה לא מעוניין בו, ומי שמבצע אקט כלשהו רק מתוך ציפייה שישיבו לו באותו מטבע - הבעיה אצלו
זאת לא היתה הכוונה שלי שמישהו יעשה אקט שהוא לא רוצה אני גם לא ארצה בכך רשמתי את זה 10 פעמים בתגובות לפחות. אני שואלת על התפיסה שגברים מרגישים שהאקט של הסקס נועד לענג אותם בלבד והם לא תמיד מרגישים צורך לענג את הפרטנרית שלהם נגיד בדרך של ירידה אולי גם בדרך אחרת. הם רואים בכך סוג של מובן מאליו . לי אישית זה מוריד מאוד כשאני מקבלת את התחושה הזו ואני בטוחה שאם זה היה קורה הפוך לגבר זה גם היה מוריד לו . מאכזב רצח - לגמרי אבל למה הסיבה שהוא לא אוכל כוס חשובה? אם הוא בן זונה אנוכי או אם הוא חושב שכוס זה איכסה, בסוף הוא לא יורד סנני מראש |
|
Vanila princess |
לפני 11 חודשים •
2 בדצמ׳ 2023
לפני 11 חודשים •
2 בדצמ׳ 2023
Vanila princess • 2 בדצמ׳ 2023
ז''נ כתב/ה: Vanila princess כתב/ה: ז''נ כתב/ה: הדדיות זה לא ערך ששווה למענו לבצע אקט שאתה לא מעוניין בו, ומי שמבצע אקט כלשהו רק מתוך ציפייה שישיבו לו באותו מטבע - הבעיה אצלו
זאת לא היתה הכוונה שלי שמישהו יעשה אקט שהוא לא רוצה אני גם לא ארצה בכך רשמתי את זה 10 פעמים בתגובות לפחות. אני שואלת על התפיסה שגברים מרגישים שהאקט של הסקס נועד לענג אותם בלבד והם לא תמיד מרגישים צורך לענג את הפרטנרית שלהם נגיד בדרך של ירידה אולי גם בדרך אחרת. הם רואים בכך סוג של מובן מאליו . לי אישית זה מוריד מאוד כשאני מקבלת את התחושה הזו ואני בטוחה שאם זה היה קורה הפוך לגבר זה גם היה מוריד לו . מאכזב רצח - לגמרי אבל למה הסיבה שהוא לא אוכל כוס חשובה? אם הוא בן זונה אנוכי או אם הוא חושב שכוס זה איכסה, בסוף הוא לא יורד סנני מראש כנראה שאני צריכה להבין את זה לפני שנפגשת צודק אבל לפעמים מכירים בספונטניות ומנסים וזה בעסה חח |
|
NobleSavage |
לפני 11 חודשים •
2 בדצמ׳ 2023
לפני 11 חודשים •
2 בדצמ׳ 2023
NobleSavage • 2 בדצמ׳ 2023
Vanila princess כתב/ה: ז''נ כתב/ה: Vanila princess כתב/ה: ז''נ כתב/ה: הדדיות זה לא ערך ששווה למענו לבצע אקט שאתה לא מעוניין בו, ומי שמבצע אקט כלשהו רק מתוך ציפייה שישיבו לו באותו מטבע - הבעיה אצלו
זאת לא היתה הכוונה שלי שמישהו יעשה אקט שהוא לא רוצה אני גם לא ארצה בכך רשמתי את זה 10 פעמים בתגובות לפחות. אני שואלת על התפיסה שגברים מרגישים שהאקט של הסקס נועד לענג אותם בלבד והם לא תמיד מרגישים צורך לענג את הפרטנרית שלהם נגיד בדרך של ירידה אולי גם בדרך אחרת. הם רואים בכך סוג של מובן מאליו . לי אישית זה מוריד מאוד כשאני מקבלת את התחושה הזו ואני בטוחה שאם זה היה קורה הפוך לגבר זה גם היה מוריד לו . מאכזב רצח - לגמרי אבל למה הסיבה שהוא לא אוכל כוס חשובה? אם הוא בן זונה אנוכי או אם הוא חושב שכוס זה איכסה, בסוף הוא לא יורד סנני מראש כנראה שאני צריכה להבין את זה לפני שנפגשת צודק אבל לפעמים מכירים בספונטניות ומנסים וזה בעסה חח בתקופה שעוד הייתי משוטט בטינדר, פתחו איתי את השיחה לא מעט נשים בשאלה "אוהב לרדת?" מאמין שיעבוד גם בפנים אל פנים |
|
Vanila princess |
לפני 11 חודשים •
2 בדצמ׳ 2023
לפני 11 חודשים •
2 בדצמ׳ 2023
ז''נ כתב/ה: Vanila princess כתב/ה: ז''נ כתב/ה: Vanila princess כתב/ה: ז''נ כתב/ה: הדדיות זה לא ערך ששווה למענו לבצע אקט שאתה לא מעוניין בו, ומי שמבצע אקט כלשהו רק מתוך ציפייה שישיבו לו באותו מטבע - הבעיה אצלו
זאת לא היתה הכוונה שלי שמישהו יעשה אקט שהוא לא רוצה אני גם לא ארצה בכך רשמתי את זה 10 פעמים בתגובות לפחות. אני שואלת על התפיסה שגברים מרגישים שהאקט של הסקס נועד לענג אותם בלבד והם לא תמיד מרגישים צורך לענג את הפרטנרית שלהם נגיד בדרך של ירידה אולי גם בדרך אחרת. הם רואים בכך סוג של מובן מאליו . לי אישית זה מוריד מאוד כשאני מקבלת את התחושה הזו ואני בטוחה שאם זה היה קורה הפוך לגבר זה גם היה מוריד לו . מאכזב רצח - לגמרי אבל למה הסיבה שהוא לא אוכל כוס חשובה? אם הוא בן זונה אנוכי או אם הוא חושב שכוס זה איכסה, בסוף הוא לא יורד סנני מראש כנראה שאני צריכה להבין את זה לפני שנפגשת צודק אבל לפעמים מכירים בספונטניות ומנסים וזה בעסה חח בתקופה שעוד הייתי משוטט בטינדר, פתחו איתי את השיחה לא מעט נשים בשאלה "אוהב לרדת?" מאמין שיעבוד גם בפנים אל פנים חחח אם אנחנו באקט אני מפתחת שיח על זה כמובן. לפני זה עלול להביך אותי. אבל מבינה מה אתה אומר ואתה צודק. ועל זה אני מדברת גם בפוסט אגב, שנשים פחות מרגישות לגיטימציה לבקש ולהגיד מה הן אוהבת וכשלגברים זה לרוב מובן מאליו . אז כשמישהי כבר אוזרת אומץ להפתח מולך אתה מייבש אותה ככה. ושתבין, שבדייט האחרון (ולא רק הוא) לאחר המפגש הוא ממש רצה להמשיך בקשר. כי אני לעומתו רציתי שהוא יהנה והוא הרגיש את זה ואני לא קיבלתי את אותה התחושה אז לא נשארתי עם חשק להפגש שוב. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 11 חודשים •
2 בדצמ׳ 2023
לפני 11 חודשים •
2 בדצמ׳ 2023
בלוסום(לא בעסק) • 2 בדצמ׳ 2023
אני לא אוהבת שיורדים לי.
לא כולן חושבות שזה להיט כזה גדול. |
|
Vanila princess |
לפני 11 חודשים •
2 בדצמ׳ 2023
לפני 11 חודשים •
2 בדצמ׳ 2023
בלוסום כתב/ה: אני לא אוהבת שיורדים לי.
לא כולן חושבות שזה להיט כזה גדול. יכול להיות וזכותך יכולה לומר לך שגם לי היתה תקופה שחשבתי ככה עד שהבנתי שלא כולם עושים את זה כמו שטוב לי . זה לא הרעיון אבל של הפוסט זה יכול להיות גם משהו אחר שאת נהנהת ממנו והצד השני לא מביע נכונות שיהיה לך טוב/נעים וכיף איתו. |
|
Master Bruce |
לפני 11 חודשים •
2 בדצמ׳ 2023
לפני 11 חודשים •
2 בדצמ׳ 2023
Master Bruce • 2 בדצמ׳ 2023
אני משתדל לא להיות שיפוטי לגבי מה אחרים אוהבים או לא אוהבים.
אז, רק על עצמי לספר ידעתי. לרדת לפרטנריות שלי זה אחד הדברים האהובים עלי. מאד קשה לי להבין מי שלא נהנה מזה. |
|
Vanila princess |
לפני 11 חודשים •
2 בדצמ׳ 2023
לפני 11 חודשים •
2 בדצמ׳ 2023
Master Bruce כתב/ה: אני משתדל לא להיות שיפוטי לגבי מה אחרים אוהבים או לא אוהבים.
אז, רק על עצמי לספר ידעתי. לרדת לפרטנריות שלי זה אחד הדברים האהובים עלי. מאד קשה לי להבין מי שלא נהנה מזה. כן גם לי יש דברים מן הסתם שאני פחות מתחברת אבל ככלל תמיד אקשיב,לא אבטל ואשלול ואף אנסה לפתוח את הראש לכך. אבל ווואלה לקבל לא מתאים לי ואז לחשוב שיהיה לי חשק להיפגש שוב זה חוסר מודעות עצמית. מילא אם לא רוצה להמשיך אבל משגע אותי להמשיך ולא מצליח להבין למה לא בא לי כי הוא נהנה. מדהים |
|
BlueBear |
לפני 11 חודשים •
2 בדצמ׳ 2023
לפני 11 חודשים •
2 בדצמ׳ 2023
BlueBear • 2 בדצמ׳ 2023
Vanila princess כתב/ה: BlueBear כתב/ה: מזכיר לי איזו בחורה שאמרה שהיא לא אוהבת אנאלי.
מעניין אם גם זה קרה לעוד מישהו. ובלי הסרקסטיות. גם אני לא אוהב לרדת. איפה הבעיה פה? הוא חסך לך את האכזבה מלהרגיש אותו יורד בלי חשק ובלי רצון. כן זה מחרמן אותי ממש שיורדים לי בלי חשק ורצון . נראה לי כמו משפט שאתה מתחבר אליו לפי התגובה שלך ובלי שקראת בכלל מה עניתי פה לאנשים. אבל רשמתי שהוא חסך לך את החוייה הזאת....🤷♂️ |
|
BlueBear |
לפני 11 חודשים •
2 בדצמ׳ 2023
לפני 11 חודשים •
2 בדצמ׳ 2023
BlueBear • 2 בדצמ׳ 2023
Menta כתב/ה: אני לגמרי מסכימה איתך.
בקרב הרבה גברים ונילים יש הנחה שסקס סטנדרטי כולל שני אקטים: סקס וגינלי, ושהאישה מעניקה להם מין אוראלי. זו חבילת הבסיס. ירידה לאישה היא לא חלק מחבילת הבסיס בראש שלהם. זה מאד מקומם וממריד. כי הם מניחים שנשים או נהנות לרדת להם או מצופות לעשות זאת בלי קשר למידת ההנאה שלהן, אבל אם הם לא אוהבים לרדת, זה מספיק כדי שלא יעשו זאת. פורנו ונילי כמעט תמיד כולל מין אוראלי חד צדדי. וכשאני אומרת שאני לא יורדת, הרבה גברים וניליים או מתחלפים לא מבינים, לא רוצים להבין, ממש מאוכזבים או מנסים להגיע לזה בכל זאת. אני חושב שאת טועה כשאת הופכת את זה למגדרי. אנשים בכללי הם יצורים נהנתנים. אני בטוח שגם אישה שלא אוהבת לרדת, עדיין תבדוק אם הגבר מוכן לרדת לה. ואני בטוח שבשני המגדרים יש כאלו שאומרים בפירוש שהם לא בעניין וכאלו שעושים את האקט בכל זאת כדי "להחזיר טובה" את חווה את זה מצד אחד ולכן זה נראה לך שרק גברים הם כאלה. הקהל העיקרי של פורנו הוא גברים. מובן שהרוב יהיה מותאם למה שהם מחפשים לראות. שוב, לא מגדרי אלא קפיטליסטי. |
|