|
|
לפני שנה •
5 בינו׳ 2025
Re: הקופי שלי בסדר גמור
לפני שנה •
5 בינו׳ 2025
עננית • 5 בינו׳ 2025
► מצולק כתב/ה: ► ענני בראשית כתב/ה: ► מצולק כתב/ה: אפשר גם לעשות דיס המלצה על עצמך? לא אבל אתה יכול לבקש ולאפשר לאנשים להשחיז את כישורי הקופי לא מה שאמרתי אבל אם תה יוצא בהצהרות כאלו מוזמן להוכיחן בפרטי |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
12 בנוב׳ 2025
לפני 4 חודשים •
12 בנוב׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 12 בנוב׳ 2025
► Kitty frank כתב/ה: אני רואה כוונות ממש יפות של אקסים ואקסיות אבל חייבת להגיד שאני באופן אישי- גם אם הייתי רואה את ההמלצה שהכי מתאימה לי בעולם, אם זו היתה אקסית שלו שהמליצה עליו לא הייתי פונה, כי הייתי מפחדת שהיא תרחף רעיונית מעל כל אינטרקציה שתהייה לנו בעתיד. זה משאיר בעיקר לאנשים להמליץ על עצמם. או לחברים בדסמים להמליץ על חברים (שזה פחות נפוץ כפי שרואים פה) אם קשר נגמר, ובצורה חיובית - אז הוא נגמר. אם אחד הצדדים לא המשיך הלאה - זה בעיה בלי קשר להמלצה כזו או אחרת. |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
12 בנוב׳ 2025
לפני 4 חודשים •
12 בנוב׳ 2025
Jack-ג'ייק(שולט) • 12 בנוב׳ 2025
מה לגבי ההפך ? אפשר לעשות שידוך של שולטים לנשלטות , כי אני לדוגמא שולט חביב , על הצד העדין יותר של שליטה , נהנה מקשירות ומאמין בכבוד הדדי התקשורת טובה😊
|
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
12 בנוב׳ 2025
לפני 4 חודשים •
12 בנוב׳ 2025
טלי35(שולטת) • 12 בנוב׳ 2025
► Jack-ג'ייק כתב/ה: מה לגבי ההפך ? אפשר לעשות שידוך של שולטים לנשלטות , כי אני לדוגמא שולט חביב , על הצד העדין יותר של שליטה , נהנה מקשירות ומאמין בכבוד הדדי התקשורת טובה😊 אז תפתח שרשור יעודי ותמליץ על עצמך 😉 (שכחתי בכלל מזה!) |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
12 בנוב׳ 2025
לפני 4 חודשים •
12 בנוב׳ 2025
Kitty frank • 12 בנוב׳ 2025
► StreetCat כתב/ה: ► Kitty frank כתב/ה: אני רואה כוונות ממש יפות של אקסים ואקסיות אבל חייבת להגיד שאני באופן אישי- גם אם הייתי רואה את ההמלצה שהכי מתאימה לי בעולם, אם זו היתה אקסית שלו שהמליצה עליו לא הייתי פונה, כי הייתי מפחדת שהיא תרחף רעיונית מעל כל אינטרקציה שתהייה לנו בעתיד. זה משאיר בעיקר לאנשים להמליץ על עצמם. או לחברים בדסמים להמליץ על חברים (שזה פחות נפוץ כפי שרואים פה) אם קשר נגמר, ובצורה חיובית - אז הוא נגמר. אם אחד הצדדים לא המשיך הלאה - זה בעיה בלי קשר להמלצה כזו או אחרת. אין בנינו ויכוח שקשה להכיר (: אני חושבת שהתגובה שלי בעיקר מעידה על זה שיש לי פנטזיות סרסור קשות. ואז אם אפגוש מישהו בהמלצת האקסית שלו, יהיה לי קשה לא לביים רגשית את ההיכרות סביב זה ואז אני לא אחווה את הבן אדם. ואז יהיה קשר מעפן וקצר ולא אינטימי. אני דפוקה ככה, ולא כזו מיוחדת, אז בטח עוד אנשים גם ככה. אבל למי שזה עובד לה, עופי על החיים! |
|
|
| rockghost |
לפני 4 חודשים •
13 בנוב׳ 2025
לפני 4 חודשים •
13 בנוב׳ 2025
rockghost • 13 בנוב׳ 2025
המפגש הראשון שלי עם מישהי ישירות מהכלוב, לפני שנים, היה עקב ידידה (וירטואלית) מפה, שהמליצה לה עליי… היא רצתה להתנסות עם שולט ולהכיר לצורך זה, והעריכה שניתן לבטוח בי כאדם טוב שיכבד אותה.
מבלי להיכנס לפרטים, זה היה די נורא… אישה יפהפייה וחכמה שהתנהלה באופן הזוי - וגם הייתי צריך פיזית לעצור אותה מלנסות דברים שהגדרתי מראש שלא יקרו בפגישה הראשונה (בכדי לשמור עליה, אפילו מפני עצמה). מאז אפילו עוד יותר פחות נפגש מפה (ובעקבות חוויות אחרות… פחות ופחות). מספר זאת, כי אני חושב שמעבר להמלצות שנותנות ביטחון בסיסי באדם מהצד השני (שזה נהדר וחשוב), מומלץ לשוחח ולברר קצת הרבה יותר האחת על השני, לאחר ה״שידוך״ וטרם פגישות וכו. |
|
|
| vivre ma vie(מתחלף) |
לפני 4 חודשים •
13 בנוב׳ 2025
לפני 4 חודשים •
13 בנוב׳ 2025
vivre ma vie(מתחלף) • 13 בנוב׳ 2025
► bananabrain כתב/ה: דיס המלצה חזק על נימבוס
קודם כל הגיע אליי בחצי שעה איחור ורטוב מהגשם לכלך לי את כל הבית בפירורי לחם אמר שהוא רוצה לדבר כי הוא מפחד לדבר עם בנות ואז התחיל לבכות ברגע שעשינו סשן כזה ביקש ממני כסף בביט על הנסיעה הביתה באוטובוס וסיפר לכל החברים שלו ששכבנו בנוסף יש לו הומור מטומטם והוא גנב לי את הברזים והמגבות ההמלצה הכי יפה שקראתי עד עכשיו. |
|
|
| foxman(נשלט) |
לפני 4 חודשים •
13 בנוב׳ 2025
לפני 4 חודשים •
13 בנוב׳ 2025
foxman(נשלט) • 13 בנוב׳ 2025
נראה פרוייקט טוב, ממליץ על עצמי . אמנם לא נשלט במלוא מובן המילה אבל לא שולט. חובב פוט פטיש עור ולייטקס. דרוש חיבור רגשי גם. נכוויתי משליטה טוטאלית אכזרית ללא רגש. מחפש רכות דרך עוצמה. נותן את כולי בתמורה. ויש מה לתת.
|
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
14 בנוב׳ 2025
לפני 4 חודשים •
14 בנוב׳ 2025
טלי35(שולטת) • 14 בנוב׳ 2025
ההקפצה של השרשור הזה עשתה לי חשק להמליץ על עצמי.
למצוא מישהו טוב (בכל זאת, דה וינטר איז קאמינג) אז, להמליץ על עצמי. הממ 🤔 איך ניגשים לזה בכלל? |
|
|
| אביב נעורים |
לפני 4 חודשים •
15 בנוב׳ 2025
לפני 4 חודשים •
15 בנוב׳ 2025
אביב נעורים • 15 בנוב׳ 2025
אני ממליץ כל מי שפגשתי גם אם אני לא זוכר אותה😂
|
|
|