בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

היכרויות און ליין

שוסי
לפני 3 שבועות • 26 בנוב׳ 2024
שוסי • 26 בנוב׳ 2024
ArchAngel כתב/ה:
רק לסקס זה עוד יותר גרוע, כי הקטע המיני אמור להיות מדובר כבר מההתחלה.

אני לא מבינה את ההגיון של הטרנסית שתעשה דבר כזה. איך נדמה לך שיגמר ערב שבו היא תפתיע את הסטוץ שלה עם זה שיש לה זין?
שהוא יוריד לה את המכנסיים וזה יגמר כמו בפורנו?

עזבי מוסריות כלפי הצד השני, ולו רק בשביל הביטחון של עצמה עדיף שהיא תשמע "לא" בצ'אט מאשר כשהיא בבית של גבר זר שיכול לפרש את כל הסיטואציה הזו כפגיעה בכבוד שלו.
לא לכולם יש ראש פתוח, עדיף לא לגלות את זה בחדר סגור שבו אין מי שיעזור לך.

כתבתי,לאחר ניתוח.
אין לה זין.
שוסי
שוסי • 26 בנוב׳ 2024
olivia r כתב/ה:
זו לא פעם ראשונה שאני רואה את פותחת השרשור פותחת שרשור רנדומלי כדי לנהל דיון פרוגרסיבי בנושא טראנס.
די מרגיש כמו הטרלה ולא בטוח ששווה את הזמן של המגיבים כאן, כולל אותי icon_wink.gif
עוד במיוחד ששם הנושא של השרשור, "היכרויות און ליין" הוא קליקבייט שלא קשור בשום צורה לתוכן ההודעה הראשונה והשרשור שהיא מכוונת אליו.

תודה רבה שהקפצת לי בכל זאת(:
שוסי
שוסי • 26 בנוב׳ 2024
זאלופון כתב/ה:
שוסי כתב/ה:
זאלופון כתב/ה:
על פי סקר המצוטט בויקיפדיה תחת הערך Attraction to transgender people, אחוז הגברים ההטרוסקסואלים שהביעו עניין לצאת עם טרנסג'נדר עומד על 3%.

נכון, סקר אחד, ונכון, ויקיפדיה, אבל נדמה לי שהנתון הזה תואם את מה שאנחנו מכירים מהחוויה שלנו: גברים שנמשכים לנשים לא רואים גבר שעבר ניתוח לשינוי מין כשייך לקטגוריה שבה הם מעוניינים מינית וזוגית. לכן, בהקשר הזה, מן הראוי לציין את הפרט הזה מראש, ללא תלות בעמדה האישית בויכוח המדעי-פילוסופי מהי אישה.

ואם זו היכרות רק לסקס?

כנ"ל

אין לי נתונים,אבל תסכים איתי שאחוז הגברים שירצו לשכב עם טרנסית גדול מאחוז הגברים שיצאו איתה...
כלומר,גברים נוסעים במיוחד לתאילנד בשביל זה.
שלא נדבר על קטגוריית פורנו נפוצה.
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 26 בנוב׳ 2024
שוסי כתב/ה:
זאלופון כתב/ה:
שוסי כתב/ה:
זאלופון כתב/ה:
על פי סקר המצוטט בויקיפדיה תחת הערך Attraction to transgender people, אחוז הגברים ההטרוסקסואלים שהביעו עניין לצאת עם טרנסג'נדר עומד על 3%.

נכון, סקר אחד, ונכון, ויקיפדיה, אבל נדמה לי שהנתון הזה תואם את מה שאנחנו מכירים מהחוויה שלנו: גברים שנמשכים לנשים לא רואים גבר שעבר ניתוח לשינוי מין כשייך לקטגוריה שבה הם מעוניינים מינית וזוגית. לכן, בהקשר הזה, מן הראוי לציין את הפרט הזה מראש, ללא תלות בעמדה האישית בויכוח המדעי-פילוסופי מהי אישה.

ואם זו היכרות רק לסקס?

כנ"ל

אין לי נתונים,אבל תסכים איתי שאחוז הגברים שירצו לשכב עם טרנסית גדול מאחוז הגברים שיצאו איתה...
כלומר,גברים נוסעים במיוחד לתאילנד בשביל זה.
שלא נדבר על קטגוריית פורנו נפוצה.

אז עוד יותר עדיף שהיא תציין זאת, לא? שמי שזה מושך אותו יידע למצוא אותה, ומי שלא, לא יבזבז לשניהם את הזמן.
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 26 בנוב׳ 2024
שוסי כתב/ה:
כתבתי,לאחר ניתוח.
אין לה זין.

ניתוח לא משתיל לה כוס, כן?
הוא יוצר מתוך הזין שהיה לה איבר שאמור לדמות משהו כזה, אבל זה לא כוס באמת, ולא מתפקד כמו אחד... כי זאת לא רקמה של כוס, זה זין שנותח.
ולכן הסיכוך לא יהיה טבעי, המגע באזור ירגיש שונה וכו'.

גבר סטרייט שהיה עם נשים שנולדו כאלו ידע לשים לב להבדל, ובואי נגיד שממש אני לא מאחלת לאף טרנסית לקחת הימור אם הגבר שמולה רק יתאכזב בנימוס או יגיב בצורה אגרסיבית.

הסיכוי שהוא יגיד "וואו זה החלום שלי" קלוש, כי אנשים כאלו מראש יכוונו למישהי שיודעים שהיא טרנסית.
אז למה מלכתחילה להיכנס לתסבוכת הזו? רגע אחד של כנות חוסך עוגמת נפש משני הצדדים.

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שלישי נוב' 26, 2024 11:07 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
mister n​(שולט)חשבון מאומת
mister n​(שולט)חשבון מאומת

Re: היכרויות און ליין

mister n​(שולט)חשבון מאומת • 26 בנוב׳ 2024
שוסי כתב/ה:
mister n כתב/ה:
שוסי כתב/ה:
היי,
אשה שעברה ניתוח להתאמה מינית,
האם לדעתכם/ן עליה לציין זאת בתחילת השיחה?( או לכתוב זאת ממש בפרופיל ההיכרות?)

לדעתי כן
אשמח לקרוא מדוע

לדעתי זה מסוג הדברים שצריכים להיות ''על השולחן''
עיט אדום​(נשלט)
לפני שבועיים • 4 בדצמ׳ 2024
עיט אדום​(נשלט) • 4 בדצמ׳ 2024
גילוי נאות אני כן נמשך לטרנסיות,
וגם מכיר עוד אנשים במציאות שאוהבים.
אבל אם אכיר מישהי אונליין ואחשוב שהיא סיס ובסוף לא, כן אראה את זה כשקר וסביר להניח שיירד לי ממנה. כאילו אולי לא, אבל יכול להבין אנשים שזה כן בעייתי עבורם.
אם זה משהו שמובן מראש, בין אם זה נאמר ישירות או ברור מדברים אחרים אז רואה את זה בצורה חיובית.
אם זה לא היה אונליין אז הייתי יותר מקבל את זה
jerryM
לפני שבועיים • 5 בדצמ׳ 2024
jerryM • 5 בדצמ׳ 2024
מזכיר לי ראיון שראיתי לפני כמה שנים עם דנה אינטרנשיונל ועוד טרנסית.
הן נשאלו שם שאלה דומה, והתגובה שלהן קצת הפתיעה אותי.
דנה אמרה שטראנסיות שמנסות לרמות גברים בכך שהן מתחזרות לנשים ביולוגיות הוא סטריאוטיפ ישן ומכוער שפגע מאוד בקהילת הטראנסים ושימש בעיקר אנשים חשוכים. ולכן מפה זה כבר איטרנפטציה שלי, טראנסית שתחליט להסתיר את זהותה תפגע לא רק בפרטנר שלה אלה באופן עקיף בקהילת הטראנס.

לעומת זאת אני חושב שטראנסית לא חייבת "לחשוף" את עצמה באינטרקציות רגילות כמו מפגשי חברים ראיונות עבודה ועוד, זה פשוט לא עניינו של אף אחד.
Mary Jane
לפני שבועיים • 5 בדצמ׳ 2024
Mary Jane • 5 בדצמ׳ 2024
ArchAngel כתב/ה:
שוסי כתב/ה:
כתבתי,לאחר ניתוח.
אין לה זין.

ניתוח לא משתיל לה כוס, כן?
….
.

ניתוחים, שינויים ומאמצים כאלו או אחרים גם לא הופכים אף אחד ל״אישה״ כפי שמצפים לה כשמשוחחים עם אישה - וזאת למרות הניסיונות לאמץ את הפוזיציה באמצעות השפה והנראות. לכן האדם הסביר היה מודיע מראש, ובאותה מידה חברו הסביר היה מצפה לדעת נתון משמעותי כזה מראש ולא להיות מופתע שקיבל משהו שלא הזמין מעולם.

השאלה של פותחת השרשור מכוונת במשתמע לכך שאין כל הבדל כי זהו היה ניתוח ובוצעה ״התאמה מגדרית״ ולכן לא צריך לטרוח ולספר מראש. זה אולי נכון בעיניי פותחת השרשור ואנשים שמחזיקים באדאולוגיות קיצון דומות, אך לא עבור רוב האנשים שרחוקים מהגישות הללו מרחק רב ולא מעוניינים שיכפו עליהם את כל הסיפור - וגם הם ראויים לכבוד, לא רק מי שעבר שינויים בגופו.