אליפסה(שולטת) |
לפני שבוע •
29 בדצמ׳ 2024
לפני שבוע •
29 בדצמ׳ 2024
אליפסה(שולטת) • 29 בדצמ׳ 2024
זה אווטינג. לשים קישור לכתבה אפשר. להוסיף את הניק שלה זה אסור. מקווה שכלובי יתקן.
להוציא את הטענה שהיא התחזתה לפסיכולוגית, שנשמעת לא נכונה, הכתבה הזו עוסקת ברכילות. דווקא מפני שאינה פסיכולוגית חלק מהטענות תמוהות. אני חושבת שהחיבור בין טיפול, שליטה מנטלית ואישיות תלותית יכול להיות רע מאוד. ועל פניו נשמע שזה קרה שם. אבל גם לא הייתי ממהרת לשפוט. לא פעם יצא לי ליעץ כאן לאנשים. לא תמיד זה הלך למקומות טובים. ואני בטוחה שיש כאן כמה שהיו שמחים להזהיר מפני אם היו יכולים לעשות זאת בעילום שם. |
|
Kitty frank |
לפני שבוע •
29 בדצמ׳ 2024
לפני שבוע •
29 בדצמ׳ 2024
Kitty frank • 29 בדצמ׳ 2024
אין לי מושג כלום על כלום, אני רק רוצה להגיד שזה זמישהו מקסים, נוטף כריזמה או יכול גם לעזור ולהיות אוזן קשבת לאאומר שהוא חף מפשע. זה גם לא אומר שהוא פושע, אבל זה בבירור תנאי מקדים לכל פושע מסוג כזה.
אין מנהיגי כת לא כריזמתיים, ואין תוקפים מינית בלי קסם או אפילו סתם אנשים שרוצים לעזור עד כדי הרסנות, כמו פרה שרוה להניק יותר משהעגל רוצה לינוק, האבסה רגשית יכולה להגיע למקומות מתעללים, ויש עוד ועוד סוגי פגיעות שמצריכים משהו מושך בבן אדם. בכוונה כתבתי בזכר, כי זו הפניה היותר כללית בעברית, ובאמת שאין לי שום ידע על הסיפור הספציפי הזה . |
|
ריי ווינגו |
לפני שבוע •
29 בדצמ׳ 2024
כהר אין לתמוהה
לפני שבוע •
29 בדצמ׳ 2024
ריי ווינגו • 29 בדצמ׳ 2024
מלישס כתב/ה: ריי ווינגו כתב/ה: פטריות הזיה כחלק אינטגרלי מטיפול??
נשמע כמו שרידים עבשים מהסיקסטיז ובוודאי שטומנים בחובם סכנות עמוקות לנפש שאינה מסוגלת לכך. ועוד את הפטריות לקחו אנשים שכבר היו תחת טיפול תרופתי שאותו הם נאלצו להפסיק בשביל להכניס את אותם סמים. מזעזע בעייני. וכמו שרשמתי בתגובה שלי, לא נשמע לי כמו משהו שרופא אחראי המבין בתחום הבריאות ובפרט בריאות הנפש,היה מאפשר דבר כזה. מאוד תמוה בעיניי כל הסיפור הזה אנשים כשהם במצבי חולשה, משבר, רגישות יתר, כשהחיים גדולים עליהם, יאמצו פתרונות גם שאינם הגיוניים למביט הראציונלי מהצד. יהיו מי שינצלו את זה. |
|
shirazbar(שולטת) |
לפני שבוע •
29 בדצמ׳ 2024
לפני שבוע •
29 בדצמ׳ 2024
shirazbar(שולטת) • 29 בדצמ׳ 2024
אין כאן אואטינג וטוב להציף כדי שאנשים ילמדו טוב טוב איך אנשים שאין להם שום ידע והסמכה לוקחים על עצמם לטפל באנשים במצבם קשים תוך זלזול וניצול מצב רגשי. פיתוח תלות, שימוש בסמים, דרישה להפסקת טיפול תרופתי, העברת מידע רפואי בין אנשים ממש פגיעה בפרטיות ושמו הטוב של אדם, הצגת מצג שווא של פסיכולוגית( הוכחות בוואטס), חיבור בין מטופלים שלא ברורה הסיבה תוך הפעלת לחץ ומניפולציות.
מילים שאף אחד לא אומר לאדם במצבים קשים "תתאבד ואל תפגע במשפחה שלך" הזוי ממש. גם אם לא מדובר בפן פלילי שאני בספק לגבי זה, עדיין ראוי שמי שמשתמש בבדסמ כדי לנצל אנשים חלשים ראוי שידעו להיזהר ממנו. הם תיאורו שם בדיוק את נקודות השליטה במובן הכי שלילי שלהם וזה כמובן לא מרצון לעזור ולתמוך אלא עבור בצע כסף. כשזה לא מילה כנגד מילה אלא קבוצה של אנשים שמצאו לנכון להציף את הדברים, אי אפשר לומר שכולם באים לנקום. זה כמובן לא מוריד מאחריות שלהם כאנשים בוגרים. קשר של שליטה יכול להיות עוגן, תמיכה, מעטפת אך לא טיפול. כולם תיארו איך היא מביאה אדם במצוקה לפתוח את ליבו, וכאבו יוצרת סביבה של ביטחון,הופכת להיות כל עולמו, מעודדת צריכת סם ואז מתנתקת כשלא עושים כדבריה או לא משלמים לה. זה לא משחק. * לכאורה |
|
Potspot |
לפני שבוע •
29 בדצמ׳ 2024
לפני שבוע •
29 בדצמ׳ 2024
Potspot • 29 בדצמ׳ 2024
מה שבאמת קרה בדירה בשפירא, ממי שהיה שותף בדירה וחווה סחיטה מאותו סכסוך שותפים:
https://thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=46908 |
|
Trees |
לפני שבוע •
29 בדצמ׳ 2024
לפני שבוע •
29 בדצמ׳ 2024
Trees • 29 בדצמ׳ 2024
לא מפתיע....
|
|
slave for ever(נשלט) |
לפני שבוע •
29 בדצמ׳ 2024
לפני שבוע •
29 בדצמ׳ 2024
slave for ever(נשלט) • 29 בדצמ׳ 2024
Bite Twice Shai כתב/ה: masoul כתב/ה: Bite Twice Shai כתב/ה: הכלבלב שלך1 כתב/ה: תוריד את הקישור. חוק מרכזי כאן שלא עושים אאוטינג לאף אחד.
הכתבה היא מוזכרת בשמה. ואם הייתה רןצה, הייתה מפרסמת את שמה. בדיוק כמו שאתה לא היית רוצה להיות מפורסם כאן בשמך המלא כלמר אם מישהו פוגע סדרתי, אז עדיין אין לנו זכות להיות מוגנים מפניו בגלל שזה נחשב אאוטינג? המשהי הזו במקרה הזה שי, היא פוגעת סדרתית? או שהיה מאמר באיזה שהוא עיתון שזה מה שהיא. שכמה אנשים באיזה עיתון טוענים שזה מה שהיא? יש לך פסק דין שי? פסק דין שאחרי שהגישו נגדה כתב אישום מפורט לגבי העברות שלה, ואחרי שנפתח משפט, ואחרי שהיא קיבלה את הזכות הכי יסודית בעולם, להתייחס ולהתגונן להאשמות נגדה, ואחרי שישב שופוט, וכתב הרשאה, מפורטת במה בדיוק הוא מאמין שהיא אשמה ומה בדיוק הוא מאמין שהיא עשתה, אחרי חקירות שתי וערב במשפט של הקטגוריה והסנגוריה. יש פסק דין שי? אתה יכול לפסם בבקשה את פסק הדין? שנתרשם מה בדיוק הגברת הנ"ל עשתה? או שלך מספיק כתבה בעיתון. או שלך מספיק שאיזה שהוא עיתונאי מספר שמישהו אמר לו משהו. וזהו. ועבורך כבר יש לנו פוגעת סדרתית. אתה מבין בכלל במה מדובר ועל מה אני מדבר? אתה מבין מה זה צדק והליכים של צדק? אתה מבין מה זה זכאי עד אשר יוכח אחרת, זכות בסיסית של כל אדם במדינה דמוקרטית? אתה מנהל איזו שהיא עמותה שנועדה לעזור לאנשים? גילוי נאות. אין לי מושג מי הגב' הנ"ל. ומעולם לא החלפתי איתה אפילו לא מילה אחת. פשוט מקומם המהירות והקלות שבה שופכים דם ומוצאים שם רע ודיבה בימינו. קודם כל, אני מאשר שאכן אני שי. פשוט זה הוזכר כמה פעמים בתגובה שלך ולא הייתי בטוח אם זה מתוך נימה נזפנית או שאתה לא בטוח שאני אני בכתבה המדוברת לא מופיע מישהו אחד שאומר איזה מישהו לעיתונאי עלום (או פרופיל עלום בכלוב שקל לזרוק ממנו חצים) - אלא מופיעים שבע אנשים שמעידים. אני לא מעורב בכתבה הזאת בשום צורה. אבל יצא לי מאז שהכתבה יצאה לדבר עם אחד העדים ולדבריו יש עוד לא מעט אנשים שהוא יודע עליהם ופשוט לא רצו להתראיין לכתבה. חשוב להבין שבשביל שכתבת תחקיר כזאת תצא צריכים להתקיים כל מיני תנאים, ביניהם חשוב לעיתון ולעיתונאי לדעת שהם מאמתים ככל הניתן את העדויות שלהם ושיש להם מספיק חומרים, כדי שאם נושא הכתבה מחליט לתבוע, הם יכולים להתגונן משפטית בהצלחה. מעבר לכך, הם באמת לא יכולים לבסס כתבה על עדות אחת או אפילו שתיים, בדרך כלל בשביל שדבר כזה יגיע לעיתון צריכה להיות הצטברות של עדויות, או לפחות איזשהו גיבוי שמאשש את העדויות אם הן מועטות. אני לא עו"ד, אבל ככל שהתנסיתי בזה מקצועית - קשה מאוד להוכיח דברים בבית המשפט. בטח כשהדברים מערבים בדסמ באיזושהי צורה. זה לא אומר שהם לא קרו. עד היום, אם תסתכל בהיסטוריה של הכלוב, לדעתי תגלה רק מקרה אחד של הרשעה כלשהי בהקשר של פגיעה מינית על רקע של בדסמ. לי ידוע על אנשים בקהילה שיש לגביהם מספר עדויות שפגעו ואין כל תלונה נגדם במשטרה בגלל המחיר הכבד שיש לתלונה כזאת, לעומת הסיכוי הקטן להרשעה. אנשים (בעיקר נשים) לא מעוניינות להיחשף לתגובות כמו שלך ואחרים פה שיטילו דופי בחוויה שלהן, לא מעוניינות לגעת בטראומות שלהן חזור ונשנה לעומק עם שאלות קשות, מול חוקרים שלא מבינים אפילו מה זה בדסמ, להיגרר שנים במשפטים חסרי תכלית ובסוף עוד לא יצא מזה כלום. אז כן, אני מאמין לעדויות. בטח לאלו ששמעתי מיד ראשונה. ובחזרה לנושא הכתבה, לא חידשתי פה שום דבר מעבר למידע שכבר פורסם. מעבר לזה אתה צודק, היה נכון לכתוב "פוגעת סדרתית לכאורה". לפי מה שכתוב בכתבה, היא קיבלה את הזכות להגיב לכתבה בגוף הטקסט ומכחישה את כל הדברים, כולל דברים שלפי הכתוב מגובים בהתכתבויות. מעניין אותי להבין ממך, מה אתה חושב שמניע *שבע* אנשים ללכת ולהפיק כתבה כזאת אם הם לא באמת עברו את מה שהם מתארים? עם כל הסיכון שיגידו עליהם שהם שקרנים כי לא הוכחו דברים בבית המשפט והסיכון לחשיפה אישית? באמת מעוניין לדעת. וגם מעניין, לא בהכרח במקרה שלך, אבל להבין את אלו שבאופן קבוע יוצאים להגנתם של פוגעים לכאורה, בשקלול המוסרי של הספק בחשיפה או פעולה של הרחקה נגד מען דהוא, בהינתן כמות גדולה של עדויות, לעומת הסיכוי שעוד אנשים יפגעו. אילו פתרונות אתם מציעים? ועד כמה אתם מתמצאים בעבודה עם פגיעות מיניות ומול מערכת החוק בשביל באמת לדעת להציע פיתרונות שיהפכו את הקהילה ליותר בטוחה? נשוא הכתבה הנושא זה הכתבה עליה |
|
מלישס(סדיסטית) |
לפני שבוע •
29 בדצמ׳ 2024
לפני שבוע •
29 בדצמ׳ 2024
מלישס(סדיסטית) • 29 בדצמ׳ 2024
תחת כנפיך כתב/ה: "בשבוע שעבר קרה דבר חשוב בעולם הפסיכיאטריה הקובנציונלית. מנהל המזון והתרופות האמריקאי, ה-FDA, אחד הגופים הזהירים והשמרניים בתבל, הכיר בכך שה-MDMA, אחד החומרים שנמצאים בסם האקסטזי, עשוי להיות טיפול פורץ דרך למי שסובלים מפוסט טראומה (PTSD)"
https://www.gov.il/he/pages/by-new-mdma ועדיין...כדי לעשות טיפול זה צריך להיות מטפל מוסמך המתמקצע בתחום הזה ובפרט בתחום בריאות הנפש... ולא אדם שאין לו תעודה בטיפול.. זה יפה שהיה לה רצון לעזור,אבל טיפול כזה עושים אצל אדם המוסמך לכך עם ניסיון וידע רב בתחום, כי מדובר בטיפול שאינו קל ועם מספר סיכונים |
|
תחת כנפיך |
לפני שבוע •
29 בדצמ׳ 2024
לפני שבוע •
29 בדצמ׳ 2024
תחת כנפיך • 29 בדצמ׳ 2024
מלישס כתב/ה: תחת כנפיך כתב/ה: "בשבוע שעבר קרה דבר חשוב בעולם הפסיכיאטריה הקובנציונלית. מנהל המזון והתרופות האמריקאי, ה-FDA, אחד הגופים הזהירים והשמרניים בתבל, הכיר בכך שה-MDMA, אחד החומרים שנמצאים בסם האקסטזי, עשוי להיות טיפול פורץ דרך למי שסובלים מפוסט טראומה (PTSD)"
https://www.gov.il/he/pages/by-new-mdma ועדיין...כדי לעשות טיפול זה צריך להיות מטפל מוסמך המתמקצע בתחום הזה ובפרט בתחום בריאות הנפש... ולא אדם שאין לו תעודה בטיפול.. זה יפה שהיה לה רצון לעזור,אבל טיפול כזה עושים אצל אדם המוסמך לכך עם ניסיון וידע רב בתחום, כי מדובר בטיפול שאינו קל ועם מספר סיכונים בנתיים חבר שלה אמר שהיא לא טיפלה במשני תודעה. אז בלי קשר אליה, יש שמאנים שעושים את זה אלפי שנים. והם ממצאים שטויות. ובכל זאת אנשים מחליטים ללכת אליהם. אז לא יודע אם חייבים לעצור את זה בחוק כל עוד הם לא מרמים את הציבור. וגם הרבה אנשים יגידו שהפסיכולגיה הקלינית, גם היא מבוססת על הרבה תאוריות לא מבוססות מחקרית. |
|
מלישס(סדיסטית) |
לפני שבוע •
29 בדצמ׳ 2024
לפני שבוע •
29 בדצמ׳ 2024
מלישס(סדיסטית) • 29 בדצמ׳ 2024
תחת כנפיך כתב/ה: מלישס כתב/ה: תחת כנפיך כתב/ה: "בשבוע שעבר קרה דבר חשוב בעולם הפסיכיאטריה הקובנציונלית. מנהל המזון והתרופות האמריקאי, ה-FDA, אחד הגופים הזהירים והשמרניים בתבל, הכיר בכך שה-MDMA, אחד החומרים שנמצאים בסם האקסטזי, עשוי להיות טיפול פורץ דרך למי שסובלים מפוסט טראומה (PTSD)"
https://www.gov.il/he/pages/by-new-mdma ועדיין...כדי לעשות טיפול זה צריך להיות מטפל מוסמך המתמקצע בתחום הזה ובפרט בתחום בריאות הנפש... ולא אדם שאין לו תעודה בטיפול.. זה יפה שהיה לה רצון לעזור,אבל טיפול כזה עושים אצל אדם המוסמך לכך עם ניסיון וידע רב בתחום, כי מדובר בטיפול שאינו קל ועם מספר סיכונים בנתיים חבר שלה אמר שהיא לא טיפלה במשני תודעה. אז בלי קשר אליה, יש שמאנים שעושים את זה אלפי שנים. והם ממצאים שטויות. ובכל זאת אנשים מחליטים ללכת אליהם. אז לא יודע אם חייבים לעצור את זה בחוק כל עוד הם לא מרמים את הציבור. וגם הרבה אנשים יגידו שהפסיכולגיה הקלינית, גם היא מבוססת על הרבה תאוריות לא מבוססות מחקרית. זה ברור שיש אנשים שעושים את זה,זה לא הופך את זה לבסדר. ואדם שנמצא במצוקה ,ינסה כל פתרון. לפעמים מתוך המצוקה לא חושבים בהיגיון ופונים לכל מיני אנשים בתקווה שיעזרו להם,מבלי לבדוק לפרטי פרטים מי האדם. אני לא יודעת אם זה נכון מה שנאמר. לי הפריע רק העניין שנאמר בכתבה,שהיא דרשה להפסיק טיפול תרופתי בכדי לקחת את סמי ההזיה. לי לא נשמע כמו משהו אתי שרופא מוסמך היה מאשר. כל רופא בתחום בריאות הנפש ובכלל בתחום הבריאות, לעולם לא יעצור נטילת תרופה במכה לצורך סם. לעולם. זה לא מוסרי. זה לא אתי ובעיניי זה גם לא שפוי. ולכן זה מה שצרם לי. הלוואי וזה לא נכון |
|