|
|
לפני 8 חודשים •
30 באפר׳ 2025
לפני 8 חודשים •
30 באפר׳ 2025
teacher(שולט) • 30 באפר׳ 2025
ArchAngel כתב/ה: וניוש? אם לשים אודם ופאה אומר שאפשר לעשות איתך סקס, לא תאמין כמה יזרמו עם זה. מכל הטקסט, התמהמהתי קצת על המשפט הזה.
גם כי הוא כל כך רחוק ממני, כי מעולם לא נדרשתי לנפנף בסקס לטובת פעילות בדסמית כזו או אחרת, תהה זו קיצונית ותובענית ככל שתהיה, וגם כי זה הרגיש לי קצת כמו לגרור מישהו לעשות משהו שלא היה רוצה לעשות בעצמו, כאתנן לסקס? סליחה שזה נשמע ככה, אני מנסה להיות עקרוני ולא להיכנס לביקורת אישית, הרי לכולם מותר מה שבא להם ולכל סיר יש מכסה ואני די בטוח שאני זה דווקא המוזר שאוהב להפריד בין סקס לשליטה. את סבבה עם מישהו שלא נדלק בכלל מלהתנייש אבל מספיק גמיש כדי להשיג סקס מאשר מישהו שניוש ממש מדליק אותו? |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
30 באפר׳ 2025
לפני 8 חודשים •
30 באפר׳ 2025
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 30 באפר׳ 2025
שאלה מעניינת שאלת טיצ'ר.
הנסיון שלי עם גברים הוא שהרוב פשוט זורמים וזה לא כל כך עקרוני. כלומר, זה לא מושך אותי כשגבר מוכן לעשות הכל בשביל "להשיג" סקס כולל מה שלא נעים לו, אבל הרבה פעמים זה לא היה בדיוק ככה אלא שכשכבר היה קצת פורפליי אז שנינו כבר יותר פתוחים להצעות והכל פחות מביך. וגם אני, כשאני מגורה ובמיוחד כשאני רואה שאת הפרטנר שלי משהו מאד מדליק, אז הרבה פעמים אגיב ב"יאללה למה לא ננסה את זה אולי זה יהיה מגניב" ודברים שמעולם לא משכו אותי פתאום נראים לי כפיים. ורוב הזמן החוויה שלי עם פרטנרים טובים שהייתה איתם כימיה היא שברגע שהם רואים שמשהו ממש מדליק אותי אז זה מתחיל להדליק גם אותם. וזה לא נראה לי מוזר כי גם אני ככה. לראות בן אדם נורא נהנה ממשהו שאני עושה - זה כשלעצמו מדליק לאללה, גם אם האקט עצמו לכתחילה פחות עניין אותי. וחצי מהקינקים שיש לי היום התחילו ככה - שהייתי עם מישהו שנורא נדלק מזה אז זה התחיל להדליק גם אותי תוך כדי... לראות בן אדם נכנס לאקסטזה בגלל פעולה שלי, זה אדיר וזה מדבק. אז וואלה אין לי עניין מיוחד בניוש אבל אם הבנזוג שלי פתאום יראה לי שזה עושה לו משהו ומוציא ממנו תגובה סופר נלהבת אז פתאום יהיה לי חשק... ולמיטב זכרוני עם כל גבר שאי פעם הייתי איתו, זה היה ככה. לא כי גברים יותר נואשים (יש ויש... אבל זה לא הרגיש ככה) אלא כי פחות חוששים לנסות משהו חדש ופחות חוששים "להתבזות בשביל עונג" ויותר מוכנים לקחת סיכון שמשהו יהיה לא נעים, בשביל הסיכוי שיהיה כן נעים. אז כל הקטע של רוצה/לא רוצה, אני לא רואה הפרדה ברורה ביניהם. רצון יכול להיות נזיל לפעמים. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
30 באפר׳ 2025
לפני 8 חודשים •
30 באפר׳ 2025
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 30 באפר׳ 2025
ד"א גם פגינג הגעתי ככה... לא חשבתי על זה ולא עניין אותי, עד שהייתי עם בחור שעף על זה וראיתי מה זה עושה לו ורציתי עוד. והיום אני לא מבינה איך יכולתי שלא להשתוקק לזה מעצמי. אז ככה עם רוב הדברים.
|
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
1 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
1 במאי 2025
ArchAngel(שולטת) • 1 במאי 2025
teacher כתב/ה: ArchAngel כתב/ה: וניוש? אם לשים אודם ופאה אומר שאפשר לעשות איתך סקס, לא תאמין כמה יזרמו עם זה. מכל הטקסט, התמהמהתי קצת על המשפט הזה.
גם כי הוא כל כך רחוק ממני, כי מעולם לא נדרשתי לנפנף בסקס לטובת פעילות בדסמית כזו או אחרת, תהה זו קיצונית ותובענית ככל שתהיה, וגם כי זה הרגיש לי קצת כמו לגרור מישהו לעשות משהו שלא היה רוצה לעשות בעצמו, כאתנן לסקס? סליחה שזה נשמע ככה, אני מנסה להיות עקרוני ולא להיכנס לביקורת אישית, הרי לכולם מותר מה שבא להם ולכל סיר יש מכסה ואני די בטוח שאני זה דווקא המוזר שאוהב להפריד בין סקס לשליטה. את סבבה עם מישהו שלא נדלק בכלל מלהתנייש אבל מספיק גמיש כדי להשיג סקס מאשר מישהו שניוש ממש מדליק אותו? ניוש הוא לא הפטיש שלי בכלל, ובנוגע לפטישים אחרים: אני כל הזמן כותבת בדיונים שונים שאם הגבר לא נלהב מזה אני לא בעניין. לא אוהבת "טובות", לא אוהבת "עסקאות קח ותן" של אני אעשה אקט שלא כזה מעניין אותי תמורת זה שתעשי בי אקט שלא כזה מעניין אותך. אני אוהבת שהצד השני נלהב, מתענג לא פחות ממני. אני אוהבת שההתלהבות שלו תורמת לדינמיקה ומפתחת אותה, גורמת לו ליזום ולהיות יצירתי. מעולם לא הייתי צריכה "לנפנף בסקס" כאיזו הבטחה כדי כשיפנו אלי. אפילו להפך, כדי לסנן דיברתי רק על מה שמעניין אותי- כדי שרק מי שזה הקטע שלו בדיוק כמוני יפנה אלי. ולאחר שאמרתי את זה: בכל 13 שנות התנסותי בקינק בין אם בכלוב או מחוצה לו, אני נתקלתי בהצעות של גברים שקראו את הבלוג או הפרופילים השונים, הבינו שאין שום קשר בנינו מבחינת פנטזיות מיניות, והציעו בעצמם שאני אבצע בהם את האקטים שאני אוהבת כל עוד זה יצור בנינו אינטרקציה מינית. כמה גברים אמרו לי בטינדר וקיופד שהם בחיים לא נחדרו, שזה לא מדבר אליהם, מרגיש להם מוזר אפילו, אבל אם זה יוביל למין בנינו הם ישמחו. כשהייתי כותבת בבלוג שיש לי פטיש ללבוש כזה או אחר, לא משנה כמה נישתי- כמה גברים אמרו לי "אשים את זה על עצמי מה שבא לך", העיקר שיצא להם סשן. אחרי שהייתי מסרבת כי זה פשוט מאולץ ומוריד לי מכל בחינה אפשרית, הם היו מתעקשים שהכל בסדר ואין להם בעיה עם זה, העיקר שיהיה בנינו משהו מיני. איך אמרו לי? "אל תדאגי אני אלמד לאהוב את זה"- לא תודה! לא אוהבת יחס כאילו זו איזו מטלה שצריך ללמוד "להשלים איתה". השיא היה בפעם אחת שבה הטרלתי מישהו שלא הניח לי, הסתלבטתי עליו שיש לי פטיש לחרא (שהוא גם ציין בגבולות) והנחתי שזה ירתיע אותו מספיק כדי לחדול מלהמשיך לפנות אלי- הוא ענה לי ברצינות שהוא ילך על זה, העיקר שאשלוט בו ואסכים לפטיש שלו בתמורה. אני יודעת שלא כולם ככה אבל ראיתי מספיק גברים שמבחינתם הם ישימו כל תחפושת שתרצי, יתנו לך לקשור אותם, לתת להם פליקים, אפילו להכניס להם משהו לתחת, העיקר שתהיי מינית איתם והם ישיגו מיניות. נואשות? חרמנות? ראש פתוח? מה שבטוח לנשים יותר קל להשיג את הפטישים שלהן מגברים, מאשר הפוך. (איכות החוויה זה סיפור אחר) |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
1 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
1 במאי 2025
Fuck You • 1 במאי 2025
אוהבת מנטאלי כתב/ה: לנשלט המחפש שולטות צעירות לך לחתונמי תחפש כלה
כאן מחפשים קשר הדדי המתאים לשולטת ונשלט באופן הדדי. מקוממת העובדה המחפיצה שאתה מחפש שולטת צעירה..מה הקשר לגיל?תחפש בטינדר בת זוג אסרטיבית הרלוונטית לגילך. כאן מחפשים התאמה מבררים גיל למי שגיל משמעותי.הרוב מחפשים ריגושים .. הכותרת של הפוסט שלך מרתיעה לא מכובדת ומראה שאתה גבר המחפש ריגושים והגשמת פנטזיות מיניות בכסות של נשלט גיליתי כאן נשלטים מניפולטיביים או מתחלפים שמצחיקים אותי..אתה בעיקר שולט או נשלט...או נשלטים..המחפשים עיסוי..מגע בכסות של סיוע בבית "אהיה ללא בגדים"...כשמבקשים סיוע כגון הסעה מתחילים סיפורים תמוהים "אין רכב" "אין אופציה לצאת מהעבודה"..אבל אם יש אופציה למגע הכול אפשרי מיד. הנשלטים כאן ברובם פייק.בעיקר אלה שכותבים שהם שולטים אך פונים ומציינים שלמרות הפרופיל הם החליטו להיות נשלטים..כמה לא אמין.. אז נשלט אתה מחפש צעירות לריגושים..בעוד שבשולטות הפחות צעירות מחפשות נשלטים אותנטיים..המחפשים לשרת ..בנתיים נותר שלב החיפושים...אני במקומך הייתי מסירה פוסט כה מנותק ממהות מקום זה. לך לטינדר שם מקומך! לא מכירה אותך אבל התגובה שלך ממש זעזעה אותי. מי את שתגידי לי לאן ללכת, איפה להיות ואיפה לחפש? אם את היית מעלה משהו והיו שולחים אותך לחפש ולהיות במקום אחר, היית אוהבת את זה? לא נראה לי. כלוב, זה מקום לכולם! נקודה! כל אחד ואחת כאן מגלים את עצמם, חווים חוויות ומחפשים את מקומם בפלטפורמה הזו. זה שיש לך טריגר מהשאלה שלו לגבי הגיל, אני יכולה להבין כי את קצת הרבה חסרת ביטחון עצמי וזה נגע בך אישית אני רואה. לכתוב לבן אדם שאת לא מכירה ללכת ולהיות במקום אחר-מזעזע ונראה שבכלל לא קראת את הפוסט שלו כמו שצריך אם זה מה שהבנת. היד קלה על המקלדת, תזכרי את זה פעם הבא כשאת כותבת משהו. זכותו של כל אדם לחפש,לכתוב ולהיות כאן. |
|
|