|
|
לפני 9 חודשים •
24 במאי 2025
לפני 9 חודשים •
24 במאי 2025
ArchAngel(שולטת) • 24 במאי 2025
► אליפסה כתב/ה: בקוקהולד יש מזוכיזם נפשי, אבל אין ממש סאדיזם נפשי. זאת אומרת, אני בחיים לא אחפיץ את עצמי ואשכב עם מישהו רק כדי להשפיל את בן זוגי, או כדי להכאיב לו רגשית. זה כל כל עקום בעיני עד שאני לא יודעת איך בכלל להסביר את זה. אם אני אהיה עם מישהו אחר זה רק כי בא לי מישהו אחר, נגיד מישהו שיש לו "זין גדול יותר". מהסיבה הזו אני בספק אם אי פעם אתנסה בקוקהולד. אין שם הרמוניה של צרכים סאדומזוכיסטים (שאני אוהבת). יש שם דיסהרמוניה. הוא מרוכז בה, וביחס האמביוולנטי שלה כלפיו, אבל היא אינה מרוכזת בו כלל או בהשפלה שלו. היא בכלל חושקת במישהו אחר. ממש מזדהה איתך, זה תמיד הרגיש לי כמו פנטזיה שסובבת סביב הרצון של הגבר להיות מושפל בדרך הזו. ואני יכולה להבין למה, ומאיפה זה נובע, ושזה לשכתב דחייה שחווה לעונג וכל מה שכתבתי בתגובה הקודמת... אבל כמו שאמרת, פחות מתייחסים לשולטת שבתמונה וקובעים לנו שבהכרח כל זה מחמיא לנו ולא נחווה מחפיץ בכלל. וזה מרגיש לי, בחוויה שלי, כאילו גבר כזה חווה סקס עם נשים כאיזו חווית בעלות, אם "זיינת" מישהי אז אתה גבר ושיחקת אותה. ואם "זיינו לך" אתה לא גבר, כאילו הגבריות היא סביב הסקס שהשגת מהאישה ושהוא ישמר בלעדית לך. אבל שלא מתמקדמים באיך נשים מרגישות בסקס, ועל איזה צורך הוא עונה להן מלבד להגיד "יש לחבר שלך גדול יותר משלך". זה מרגיש לי כאילו אני משתתפת בפנטזיה בסגנון הקללות האלו של "זיינתי ת'אמא שלך/ת'חברה שלך", שנועדה להשפיל את הגבר "שזיינו לו", והאישה היא האוביקט ברקע. ואני בין שני גברים עם תפיסה שטחית (גם אם רק במרחב הפנטזיוני) שסקס הוא ספורט תחרותי, כמו כדורגל, רק שאני לא בקבוצה היריבה אלא הכדור שמתמסרים בו. זה נחווה עבורי כאילו חלק מההשפלה הזו מופנית גם אלי, שזה ש"מזיינים אותי" זה החלק המשפיל כאן, הישג של גבר אחד והפסד של האחר- ואני אמצעי לאגו של כל אחד מכם. בעוד מבחינתי אם שכבתי עם גבר, כל גבר, זה כי אני נמשכת אליו אישית, רוצה בו, חושקת בו, כי אנחנו מתחברים. בטח לא בשביל לעשות "דווקא" לגבר כלשהו, או כי אני רואה בזה "תחרות" שבה מין עם אישה מחולק כפרס, או כדי לשעשע את הצורך המאזוכיסטי של הצופה בי מהצד. חוץ מזה, שאם גבר באמת לא מושך אותי מספיק, אם הוא באמת עלוב וכל היתר התיאורים, וטוב לי יותר עם גבר אחר, אני פשוט אעדיף את הגבר האחר ולא להתעסק בלהגשים צורך מאזוכיסטי לגבר שלא משתדל אפילו לנסות להספיק לי. וכן, גם אם הדיקלומים האלו לצורך הפנטזיה, עדיין, לחזור כמנטרה שאני לא באמת נמשכת למישהו יגרום לי לרצות להעיף אותו מהחדר ולהיות רק עם מי שאני באמת רוצה. זה מעין רצון של נשלטים שיקבלו אותם כמו שהם, שתמשיכי להתעניין בהם ובמיניות הקינקית שלהם, ולספק אותה, למרות שהיית מעדיפה בכלל גבר אחר. רק שאם נעדיף גבר אחר, נעדיף להתמקד בהנאה שלנו איתו, ולא בללבות את ההנאה שהגבר המאזוכיסט שיושב שם בצד מפיק דרכנו. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
24 במאי 2025
לפני 9 חודשים •
24 במאי 2025
פישוטו • 24 במאי 2025
► ArchAngel כתב/ה: ► אליפסה כתב/ה: בקוקהולד יש מזוכיזם נפשי, אבל אין ממש סאדיזם נפשי. זאת אומרת, אני בחיים לא אחפיץ את עצמי ואשכב עם מישהו רק כדי להשפיל את בן זוגי, או כדי להכאיב לו רגשית. זה כל כל עקום בעיני עד שאני לא יודעת איך בכלל להסביר את זה. אם אני אהיה עם מישהו אחר זה רק כי בא לי מישהו אחר, נגיד מישהו שיש לו "זין גדול יותר". מהסיבה הזו אני בספק אם אי פעם אתנסה בקוקהולד. אין שם הרמוניה של צרכים סאדומזוכיסטים (שאני אוהבת). יש שם דיסהרמוניה. הוא מרוכז בה, וביחס האמביוולנטי שלה כלפיו, אבל היא אינה מרוכזת בו כלל או בהשפלה שלו. היא בכלל חושקת במישהו אחר. ממש מזדהה איתך, זה תמיד הרגיש לי כמו פנטזיה שסובבת סביב הרצון של הגבר להיות מושפל בדרך הזו. ואני יכולה להבין למה, ומאיפה זה נובע, ושזה לשכתב דחייה שחווה לעונג וכל מה שכתבתי בתגובה הקודמת... אבל כמו שאמרת, פחות מתייחסים לשולטת שבתמונה וקובעים לנו שבהכרח כל זה מחמיא לנו ולא נחווה מחפיץ בכלל. וזה מרגיש לי, בחוויה שלי, כאילו גבר כזה חווה סקס עם נשים כאיזו חווית בעלות, אם "זיינת" מישהי אז אתה גבר ושיחקת אותה. ואם "זיינו לך" אתה לא גבר, כאילו הגבריות היא סביב הסקס שהשגת מהאישה ושהוא ישמר בלעדית לך. זה מרגיש לי כאילו אני משתתפת בפנטזיה בסגנון הקללות האלו של "זיינתי ת'אמא שלך/ת'חברה שלך", שנועדה להשפיל את הגבר "שזיינו לו", והאישה היא האוביקט ברקע. ואני בין שני גברים עם תפיסה שטחית (גם אם רק במרחב הפנטזיוני) שסקס הוא ספורט תחרותי, כמו כדורגל, רק שאני לא בקבוצה היריבה אלא הכדור שמתמסרים בו. זה נחווה עבורי כאילו חלק מההשפלה הזו מופנית גם אלי, שזה ש"מזיינים אותי" זה החלק המשפיל כאן, הישג של גבר אחד והפסד של האחר- ואני אמצעי לאגו של כל אחד מכם. בעוד מבחינתי אם שכבתי עם גבר, כל גבר, זה כי אני נמשכת אליו אישית, רוצה בו, חושקת בו, כי אנחנו מתחברים. בטח לא בשביל לעשות "דווקא" לגבר כלשהו, או כי אני רואה בזה "תחרות" שבה מין עם אישה מחולק כפרס, או כדי לשעשע את הצורך המאזוכיסטי של הצופה בי מהצד. חוץ מזה, שאם גבר באמת לא מושך אותי מספיק, אם הוא באמת עלוב וכל היתר התיאורים, וטוב לי יותר עם גבר אחר, אני פשוט אעדיף את הגבר האחר ולא להתעסק בלהגשים צורך מאזוכיסטי לגבר שלא משתדל אפילו לנסות להספיק לי. וכן, גם אם הדיקלומים האלו לצורך הפנטזיה, עדיין, לחזור כמנטרה שאני לא באמת נמשכת למישהו יגרום לי לרצות להעיף אותו מהחדר ולהיות רק עם מי שאני באמת רוצה. זה מעין רצון של נשלטים שיקבלו אותם כמו שהם, שתמשיכי להתעניין בהם ובמיניות הקינקית שלהם, ולספק אותה, למרות שהיית מעדיפה בכלל גבר אחר. רק שאם נעדיף גבר אחר, נעדיף להתמקד בהנאה שלנו איתו, ולא בללבות את ההנאה שהגבר המאזוכיסט מפיק דרכנו. מסכים עם כל מילה, זה צורך שחייב לבוא מהאשה עצמה ולא ב"יזמות" ובניסיונות שידול מהצד הנשלט. רצוי שלאשה יהיו את 2 הרצונות ביחד. גם לחוות מין אחר ממה שהנשלט מציע לה, לחשוק באמת בגבר האחר. ומה שעוד חשוב זה שיהיה בה גם את הרצון והעניין בגבר שלה כשהוא במצב הזה מולה. זה יכול להיות עניין סאדיסטי, זה יכול להיות עניין אוהב ומעריך על הפרגון, זו יכולה להיות סתם סקרנות או חמלה או חרמנות. הפואנטה היא שצריך שיהיה לאשה עדיין עניין בקאק, כי אם לא הוא כבר מנותק מהסיטואציה שיצרה עם האחר. במצב כזה כמו שאמרת, כבר אין סיבה להשאיר אותו שם. ובנוגע למלחמות אגו הגבריות ולדימויים שלך הם העלו לי רעיון מצחיק. צאט - תכתוב סיפור קאקהולד wholesome קצר. הסיפור יתמקד בבעל שאינו מצליח לספק את אשתו - דבר אשר גורם לשניהם צער רב. הזוג מצרף למיטה בול אשר מספק את האשה מצד אחד. אבל תוך כדי המסע המוזר הזה הוא מתחבר לבעל ונהיה המנטור שלו בסיפוק נשים עד שמגיע היום בו הקאק משתווה לביצועיו. בדוק אפשרות למכור את התסריט לדיסני וללהק את וויל סמית' לתפקיד הקאק, את סמואל גקסון לתפקיד הבול, ואת מרגו רובי לתפקיד האשה. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
24 במאי 2025
לפני 9 חודשים •
24 במאי 2025
Smart wolf • 24 במאי 2025
עזבו אותכם איןכמו friendzone/pussy free
שזה קצת קוקהולד קצת ניוש קצת sph בול במידה ! לדעתי |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
24 במאי 2025
לפני 9 חודשים •
24 במאי 2025
דיפ(נשלט) • 24 במאי 2025
► Smart wolf כתב/ה: עזבו אותכם איןכמו friendzone/pussy free
שזה קצת קוקהולד קצת ניוש קצת sph בול במידה ! לדעתי חבל שזה לא מוכר ככ |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
24 במאי 2025
לפני 9 חודשים •
24 במאי 2025
Smart wolf • 24 במאי 2025
► ArasakaTopFloor כתב/ה: ► Smart wolf כתב/ה: עזבו אותכם איןכמו friendzone/pussy free
שזה קצת קוקהולד קצת ניוש קצת sph בול במידה ! לדעתי חבל שזה לא מוכר ככ מממש לא מוכר ומאוד מסובך לצערינו חחח |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
24 במאי 2025
לפני 9 חודשים •
24 במאי 2025
Domina Gali(שולטת) • 24 במאי 2025
כמה תגובות פוגעניות ומכלילות מאנשים שמודים שאין להם ניסיון בנושא. ואיך זה שהנשים כאן הכי ביקורתיות כלפי מיניות של נשים אחרות?
|
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
24 במאי 2025
לפני 9 חודשים •
24 במאי 2025
Her Knight(נשלט){QueenGali} • 24 במאי 2025
מצער לראות שלא מעט א.נשים כאן שלא ממש התנסו ואפילו מעידים על עצמם שאין להם רצון להתנסות, לוקחים דוגמאות קיצון, כפי שהתופעה מוצגת לרוב באתרי פורן ובונים סביבם כללים ותיאוריות פסאודו-פסיכולוגיות.
מה שמישהי כאן מכנה "דיסהרמוניה" (בראיה האישית והסובייקטיבית שלה), יכולה להוות עבור אחרים את הדרך המועדפת לחוות שליטה נשית - כשהנשלט ממוקד כל כולו בהעצמת השולטת שלו והגשמת כל מאוויה, בזמן שהיא עושה ככל העולה על רוחה, גם אם זה אומר "לא להיות מרוכזת בו כלל או בהשפלה שלו". יתרה מכך, יש כאלה שבראייה שלהם יאמרו שזו הדרך "הנכונה" או ה"טהורה" יותר לחוות שליטה נשית - דרך בה הצרכים של הנשלט הם משניים והשאת ההנאה והעונג של השולטת הם השיקול המרכזי והכמעט בלעדי, עבור שניהם. או כפי שזוגתי והשולטת שלי כתבה לפניי: "אין נכון ולא נכון, יש רק מה נכון ומדויק עבורכם". בבקשה תכבדו את זה כשאתם מביעים את דעתכם בנושאים שבהם אין לכם שום נסיון מעשי. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
24 במאי 2025
לפני 9 חודשים •
24 במאי 2025
variation(נשלט) • 24 במאי 2025
► ArchAngel כתב/ה: ► אליפסה כתב/ה: בקוקהולד יש מזוכיזם נפשי, אבל אין ממש סאדיזם נפשי. זאת אומרת, אני בחיים לא אחפיץ את עצמי ואשכב עם מישהו רק כדי להשפיל את בן זוגי, או כדי להכאיב לו רגשית. זה כל כל עקום בעיני עד שאני לא יודעת איך בכלל להסביר את זה. אם אני אהיה עם מישהו אחר זה רק כי בא לי מישהו אחר, נגיד מישהו שיש לו "זין גדול יותר". מהסיבה הזו אני בספק אם אי פעם אתנסה בקוקהולד. אין שם הרמוניה של צרכים סאדומזוכיסטים (שאני אוהבת). יש שם דיסהרמוניה. הוא מרוכז בה, וביחס האמביוולנטי שלה כלפיו, אבל היא אינה מרוכזת בו כלל או בהשפלה שלו. היא בכלל חושקת במישהו אחר. ממש מזדהה איתך, זה תמיד הרגיש לי כמו פנטזיה שסובבת סביב הרצון של הגבר להיות מושפל בדרך הזו. ואני יכולה להבין למה, ומאיפה זה נובע, ושזה לשכתב דחייה שחווה לעונג וכל מה שכתבתי בתגובה הקודמת... אבל כמו שאמרת, פחות מתייחסים לשולטת שבתמונה וקובעים לנו שבהכרח כל זה מחמיא לנו ולא נחווה מחפיץ בכלל. וזה מרגיש לי, בחוויה שלי, כאילו גבר כזה חווה סקס עם נשים כאיזו חווית בעלות, אם "זיינת" מישהי אז אתה גבר ושיחקת אותה. ואם "זיינו לך" אתה לא גבר, כאילו הגבריות היא סביב הסקס שהשגת מהאישה ושהוא ישמר בלעדית לך. אבל שלא מתמקדמים באיך נשים מרגישות בסקס, ועל איזה צורך הוא עונה להן מלבד להגיד "יש לחבר שלך גדול יותר משלך". זה מרגיש לי כאילו אני משתתפת בפנטזיה בסגנון הקללות האלו של "זיינתי ת'אמא שלך/ת'חברה שלך", שנועדה להשפיל את הגבר "שזיינו לו", והאישה היא האוביקט ברקע. ואני בין שני גברים עם תפיסה שטחית (גם אם רק במרחב הפנטזיוני) שסקס הוא ספורט תחרותי, כמו כדורגל, רק שאני לא בקבוצה היריבה אלא הכדור שמתמסרים בו. זה נחווה עבורי כאילו חלק מההשפלה הזו מופנית גם אלי, שזה ש"מזיינים אותי" זה החלק המשפיל כאן, הישג של גבר אחד והפסד של האחר- ואני אמצעי לאגו של כל אחד מכם. בעוד מבחינתי אם שכבתי עם גבר, כל גבר, זה כי אני נמשכת אליו אישית, רוצה בו, חושקת בו, כי אנחנו מתחברים. בטח לא בשביל לעשות "דווקא" לגבר כלשהו, או כי אני רואה בזה "תחרות" שבה מין עם אישה מחולק כפרס, או כדי לשעשע את הצורך המאזוכיסטי של הצופה בי מהצד. חוץ מזה, שאם גבר באמת לא מושך אותי מספיק, אם הוא באמת עלוב וכל היתר התיאורים, וטוב לי יותר עם גבר אחר, אני פשוט אעדיף את הגבר האחר ולא להתעסק בלהגשים צורך מאזוכיסטי לגבר שלא משתדל אפילו לנסות להספיק לי. וכן, גם אם הדיקלומים האלו לצורך הפנטזיה, עדיין, לחזור כמנטרה שאני לא באמת נמשכת למישהו יגרום לי לרצות להעיף אותו מהחדר ולהיות רק עם מי שאני באמת רוצה. זה מעין רצון של נשלטים שיקבלו אותם כמו שהם, שתמשיכי להתעניין בהם ובמיניות הקינקית שלהם, ולספק אותה, למרות שהיית מעדיפה בכלל גבר אחר. רק שאם נעדיף גבר אחר, נעדיף להתמקד בהנאה שלנו איתו, ולא בללבות את ההנאה שהגבר המאזוכיסט שיושב שם בצד מפיק דרכנו. מה עם לראות את זה כחלק מההיררכיה? יש נשלט שהוא בתחתית, יש שולטת שהיא בצמרת, מעצם מערכת היחסים הזאת הוא לא ראוי לשכב איתה והיא בכלל לא תרצה לשכב עם אחד כזה. (אני מודע לזה שיש שולטות שנהנות גם מלשכב עם הנשלט, לידעתי זה מיעוט) נכון, גם אם הוא מבין לעומק שהמצב הזה הוא חלק מהתפקיד שלו וההיררכיה, עדיין זה משפיל, אבל זה לא מילה גסה, כאילו למה מבחינתך המצב שמישהי תתן למישהו כאפה לפנים זה בסדר? שהרי הוא נהנה מההשפלה והיא רק הכלי, על הכל אפשר להסתכל ככה. אבל עדיין אני מבין מה את אומרת ואיך זה מרגיש לך, רק בא להראות זווית אחרת |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
25 במאי 2025
לפני 9 חודשים •
25 במאי 2025
bigdawg(נשלט) • 25 במאי 2025
זה קקולד (cuckold) בלי ה' בלי א' ובלי ו' אחרי הק' הראשונה.
זה מגיע מהמילה "קוקיה" שמגדלת גוזלים לא שלה לגבר שמגדל ילדים לא שלו. פנטזיה לחוד, ומציאות לחוד. זה נחמד ומחרמן לחשוב על השליטה הנשית האולטימטיבית בין בעל לאישה, שהאישה עושה מה שבא לה, והבעל המושפל נאלץ להספק בפירורים אם בכלל. אבל במציאות אישה לעולם לא תוכל לכבד את בעלה אחרי זה, וגם צריך לקחת בחשבון שאישה תמיד קצת מתאהבת בגבר שחודר אליה. אני יודע שאני עושה הכללה ויש יוצאות מהכלל, אבל אצל רוב הנשים זה ככה. כי ככה אוקסיטוצין עובד. כשאישה תפסיק לכבד את בעלה ותתאהב במאהב, וזה רק עניין של זמן עד שזה ייקרה, היא תעזוב את הבעל ותעבור למאהב. זה נחמד לחשוב ש"אצלי זה לא ככה", אבל ריאלית אתם לא שונים מכולם. אם יש לך בת זוג שאתה אוהב, פתוח איתה, ובטוח איתה, תשתף אותה בכיף. אבל אם אתה שוקל לממש את זה קח בחשבון שיש סיכון גבוה שהיא תפסיק לכבד אותך בתור גבר באמת, והזוגיות שלכם תסתיים. מצטער שזה הורס קצת את הפנטזיה, אבל זה מה שיש. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
25 במאי 2025
לפני 9 חודשים •
25 במאי 2025
Bluecollar(שולטת) • 25 במאי 2025
תקשיבו אי אפשר להשתמש או להסתמך על הגדרה מסוימת, בלתי משתנית, של "מערכת יחסים". כל ההגדרות האלו הן מזיקות
|
|
|