|
|
לפני 7 חודשים •
24 במאי 2025
לפני 7 חודשים •
24 במאי 2025
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 24 במאי 2025
ComingBackForU כתב/ה: פרלין כתב/ה: טבע פרא כתב/ה: ששולטת מלמטה זה מילת גנאי.
לחיי השליטה מלמטה 🥰 מה זה בכלל שליטה מלמטה? הקטע הזה שבו כולם נהנים? לא. זה יכול לקרות בכל מיני מצבים. למשל בארטיות שלא מתמסרות אף פעם באמת ומי שמכתיב את הקצב והסשן זה בעצם הן לפי איך שהן בוחרות לשחרר אם בכלל. גם שיאברי יכול להיות שליטה מלמטה. ההחלטה על הקשירה היא שלה, הגבר לא בהכרח חווה סיפוק מהחוויה אלא זה לעונג האשה אולי אף סוג הקשר נקבע על ידי אשה. זה מצבים בהם הנשלטת היא כביכול נשלטת אבל היא מכתיבה את הכל. כל זה נשמע לי סבבה. שליטה מלמטה זה סבבה. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
25 במאי 2025
לפני 7 חודשים •
25 במאי 2025
ComingBackForU(שולט) • 25 במאי 2025
Funshine כתב/ה: כל השחור אדום הזה משעמם.
Make shiny pink geart again? |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
25 במאי 2025
לפני 7 חודשים •
25 במאי 2025
יולי Yuli כתב/ה: ComingBackForU כתב/ה: פרלין כתב/ה: טבע פרא כתב/ה: ששולטת מלמטה זה מילת גנאי.
לחיי השליטה מלמטה 🥰 מה זה בכלל שליטה מלמטה? הקטע הזה שבו כולם נהנים? לא. זה יכול לקרות בכל מיני מצבים. למשל בארטיות שלא מתמסרות אף פעם באמת ומי שמכתיב את הקצב והסשן זה בעצם הן לפי איך שהן בוחרות לשחרר אם בכלל. גם שיאברי יכול להיות שליטה מלמטה. ההחלטה על הקשירה היא שלה, הגבר לא בהכרח חווה סיפוק מהחוויה אלא זה לעונג האשה אולי אף סוג הקשר נקבע על ידי אשה. זה מצבים בהם הנשלטת היא כביכול נשלטת אבל היא מכתיבה את הכל. כל זה נשמע לי סבבה. שליטה מלמטה זה סבבה. לא אמרתי שזה לא סבבה זה פשוט יכול להיות לא אינטואיטיבי ומבלבל לפעמים |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
25 במאי 2025
לפני 7 חודשים •
25 במאי 2025
Mazzikin(מתחלפת) • 25 במאי 2025
מי שנוטה לשתף פה כל פרט בחייו צריך להתמודד עם השפיטה בלי להיפגע.
לא תמיד צריך להיות קיצונים באקטים שלנו כדי שנהנה. חלק גדול מהבדסמים הם אנשים עם בעיות נפשיות שלא צריך להתקרב אליהם. DDLG זה על גבול הפדופיליה. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
25 במאי 2025
לפני 7 חודשים •
25 במאי 2025
Bluecollar(שולטת) • 25 במאי 2025
לא כל דבר דפוק שאדם עושה הוא עניין של חציית גבולות בדסמיים.
האדם עשה מעשה שנחשב דפוק במערכת יחסים, בין אם היא ונילית ובין אם היא בדסמית. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
25 במאי 2025
לפני 7 חודשים •
25 במאי 2025
Master Bruce{©} • 25 במאי 2025
הדעה הכי לא פופולרית שלי: יש לא מעט נשלטות שבדסמ משמש אותן להרס עצמי. הן מחפשות בכוונה את השולטים עם הכי הרבה דגלים אדומים וסימני הזהרה ונותנות להם שליטה מלאה עליהן כסוג של suicide by cop בידיעה מפורשת שהן יפגעו ויגרם להן נזק.
(כמובן שלא כל הנשלטות, כנראה אפילו לא רובן, אבל הרבה יותר מדי) |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
25 במאי 2025
לפני 7 חודשים •
25 במאי 2025
Bluecollar(שולטת) • 25 במאי 2025
Master Bruce כתב/ה: הדעה הכי לא פופולרית שלי: יש לא מעט נשלטות שבדסמ משמש אותן להרס עצמי. הן מחפשות בכוונה את השולטים עם הכי הרבה דגלים אדומים וסימני הזהרה ונותנות להם שליטה מלאה עליהן כסוג של suicide by cop בידיעה מפורשת שהן יפגעו ויגרם להן נזק.
(כמובן שלא כל הנשלטות, כנראה אפילו לא רובן, אבל הרבה יותר מדי) בדיוק דיברתי על ידיד על מנגנון ההרס העצמי שיש לידיד משותף שלנו. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
25 במאי 2025
לפני 7 חודשים •
25 במאי 2025
ArchAngel(שולטת) • 25 במאי 2025
יש עוד דרכים לחוות בדס"מ חוץ מלהיות שולט או נשלט או מתחלף שעובר דיכוטומית בין השניים.
התפיסה לגבי זה מאוד מוגבלת בקהילה הישראלית, לכן משתמשים פה בתור גנאי ב"שולט מלמטה"- כשבקהילות בחו"ל יש לזה שמות אחרים וזה נתפס לגטימי לגמרי, ולאף אחד אין אכזבות כשאיש לא מנסה להיכנס בכוח לתפקיד לא במידותיו. אפשר להיות bottom ולא להישלט בכלל אלא לאהוב להיות בצד המקבל של האקט, אפשר להיות power bottom ולמרות שאתה נחדר להיות בצד הדומיננטי של האקט, אפשר להיות מאזוכיסט ופשוט להנות מלקבל כאב מבלי להישלט ואפילו לשלוט על הצד השני שיעשה את זה לפי רצונך, ומהצד השולט אפשר להיות service top שנהנה לשרת את הצרכים של הצד הנשלט, pleasure dom שנהנה להעניק עונג ולא כאב השפלות.... והרשימה עוד ארוכה. שלא נדבר שגם להתחלף- זה לא להיות שולט בסשן נפרד ונשלט בסשן נפרד ואוי ואבוי שתהיה חפיפה בו-זמנית בין השניים. יש סשנים שבהם מתחלפים ממש תוך כדי, בז'אנר שנקרא turning tables. אפשר גם בלי לעשות סוויץ' מוחלט באמצע ולהישלט באקט x ובמקביל לעשות אקט y כנשלט. ורק באתר ישראלי? יש רק שולט/נשלט/מתחלף. אין פלא שאנשים חושבים שכל חריגה מהתבניות האלו זה שליטה מלמטה/לא שולט אמיתי. אין פלא שנשלטים/ות בהכרח מצהירים על עצמם שהם עבדים כשבתכלס הם רק bottoms ולא מסוגלים להישלט- וממשיכים לאכזב את כולם, ואת עצמם. אין פלא ששולטים/ות חושבים שהם צריכים לוותר על אקטים שהם אוהבים "כי זה לא הולם את הצד שלהם בשוט, איזה מין שולט/ת נחדר/ת" וכו'. או צריכים להמציא כל מיני תירוצים "רק אם הנשלט קשור זה בסדר". אין פלא שמתחלפים חושבים שמשהו דפוק בהם והם צריכים לשכנע את הצד השני שהם 100% שולט/נשלט בסשן כשהם עם פרטנר מסוים, או "שהם לא טובים מספיק להיות שום דבר מזה". |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
25 במאי 2025
לפני 7 חודשים •
25 במאי 2025
פרסמתי גם בבלוג: https://thecage.co.il/blog/userblog.php?blog_id=182657&postid=1711200
לפי דעתי יש הבדל בין הכרות ונילית להכרות על רקע בדסמ ואני רואה את זה מתפספס כאן לא מעט פעמים. הציפייה כאן היא קודם להכיר, לראות מי הבן אדם ואז להמשיך את היחסים לכיוון הבדסמ. זאת אומרת, קודם נתחיל ונילי ואז נראה. יש עם הגישה הזאת מספר בעיות שלפי דעתי נובעות מחוסר הבנה על בדסמ וציפיות שמגיעות מהעולם הונילי. נתחיל מדינמיקת הכוח שאין או במידה פחותה בקשר ונילי. אם מדובר בקשר שולט-נשלטת אז השולט אמור להוביל, להיות זה שלוחץ על הברקס או על הגז, לקבוע את הקצב, לווסת את הקשר כי לרוב ככה זה דינמיקת כוח. הנשלטת משחררת והשולט לוקח יותר אחריות. זאת נראה לי הציפייה הטבעית מקשר שולט-נשלטת בגדול. הבעיה שכתוצאה מביקוש-היצע (יותר מדי שולטים, לא מספיק נשלטות), הרגלים וניליים ורצון להכיר קודם לפני הבדסמ מה שקורה בפועל זה שהאשה היא זאת ששולטת למרות שהיא לא בהכרח רוצה בכך, שולטת מלמטה למעשה. מדוע? משום שהאשה מכתיבה את קצב השיחה. האשה היא זאת עם הרגל על הגז או על הברקס, אין את דינמיקת הכוח שחיברה אותנו מההתחלה. הגבר לרוב נתון לגחמת הרגע שלה אם מתאים לה או לא ואיך. זה לא צריך להיות ככה בדינמיקת כוח. אני לא אומר שהאשה צריכה לרדת לבירכיים אחרי שתי משפטים כי אני כבר רואה את הביקורת הזאת, זה ממש לא מה שאני אומר. מה שאני אומר זה שהאשה צריכה להראות השתדלות ורצון להיות נשלטת מההתחלה. המחשבה שנתחיל ונילי ואז כשהיא תביא לך אישור (שוב, שליטה מלמטה) יהיה אפשר לעבור לחלק של הבדסמ מפספס הרבה מהמות של הקשר הבדסמי. שולט צריך להכנס לך לראש, הסשן המיני הוא השיא של כל השליטה לפני הסשן. בשביל זה האשה צריכה לעשות השתדלות, מאמץ, לצאת מאזור הנוחות, לשחק את המשחק, לאט לאט כדי להניע את דינמיקת הכוח. אי אפשר לנוע מ0 ונילי ל100 בדסמי, זה נבנה וצריך להבנות מהשיחה הראשונה. השולט גם כן צריך להבין שזה לא יחסים וניליים הוא צריך להניע אצלה את הצורך בדינמיקת כוח. זה שונה מדייטים ושיחות הכרות של וניליים. אנחנו מכירים בכלוב, בכל זאת, הגורם המחבר הוא בדסמ והציפיות בהתאם. כל צד צריך לעשות מאמץ לנוע בכיוון וזה צריך לקרות מההתחלה. אני רואה את זה בעיקר אצל המתחילות שלא מבינות ששולט צריך להכנס לך לראש לאט לאט מההתחלה ואז צריכה לשחרר מההתחלה לאט לאט. זה לא ראיון עבודה שאם הגבר עבר אותו אז אפשר להגיד "יאללה אתה בסדר בוא נתחיל עם הבדסמ הזה", זה לא עובד ככה. אני יודע שהמון נשלטות ייצאו עליי על הפוסט הזה אבל זה היה חשוב לי להוציא את זה ואולי יש עוד כאלה שחושבים כמוני. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
25 במאי 2025
לפני 7 חודשים •
25 במאי 2025
צור איתן(שולט) • 25 במאי 2025
Master Bruce כתב/ה: הדעה הכי לא פופולרית שלי: יש לא מעט נשלטות שבדסמ משמש אותן להרס עצמי. הן מחפשות בכוונה את השולטים עם הכי הרבה דגלים אדומים וסימני הזהרה ונותנות להם שליטה מלאה עליהן כסוג של suicide by cop בידיעה מפורשת שהן יפגעו ויגרם להן נזק.
(כמובן שלא כל הנשלטות, כנראה אפילו לא רובן, אבל הרבה יותר מדי) עכשיו אני מבין למה אין לי נשלטת 😜 |
|
|