|
|
לפני 7 חודשים •
30 במאי 2025
לפני 7 חודשים •
30 במאי 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 30 במאי 2025
masoul כתב/ה: דומידוס אבא כתב/ה: אחד הדברים המעצבנים.
לפני כשנתיים נשלט שלי החליט שהוא מוחק עצמאית את הכל, אבל ברור היה לי שלא הייתה לזה שום סיבה ממשהו שאני עשיתי. הוא התנצל שהוא עשה את זה אבל החשש הגדול שלו היה שבני הבית שלו ייכנסו לו למכשיר ויצפו בהתכתבות. לכן הוא מחק את השיח גם אצלך? הוא חשש שבני ביתו יגיעו אליך ויקראו אצלך את השיחות שלו? לא יכל למחוק רק אצלו? באמת? ועוד... לא יכל לשלוח הודעה קצרה, "מתנצל, אבל יש לי חשש ממשי שיכנסו לטלפון שלי ויקראו, לכן מוחק, תודה על ההבנה" קרה משהו שלא איפשרה לו את העשר שניות הודעה הזו לפני שהוא מוחק? לפעמים הסיפור והשקר עוד יותר גרועים מהמעשה עצמו. אבל מה אפשר לצפות ממי שאין לו בעיה למחוק את השיחות שלי, שאני ניהלתי, מהטלפון שלי? רק כי הוא יכול. לצערי גם לי מחקו שיחות ממש מול הפנים בלי התראה ובלי סיבה ממשית. וכן זה חצוף וזה מזלזל וזה לא הוגן וזה לוקח משהו ששלי וזורק אותו לפח. ואני אחליט כמה המשהו הזה שווה לי, לא אף אחד אחר. אני אחליט עם השתי שורות או שבועיים התכתבות אינטנסיבית יקרים לליבי או לא. אף אחד אחר לא יכול להחליט על כך. זה לקחת משהו ששייך למישהו אחר, שיח במקרה הזה, ולזרוק אותו לפח. לנצח. מכוער ברמות. ב-ד-י-ו-ק |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
30 במאי 2025
לפני 7 חודשים •
30 במאי 2025
Master Bruce{©} • 30 במאי 2025
בנוסף לתגובה הקודמת שלי לגבי מטרידנים, אני אוסיף אופציה נוספת: פחד מסחיטה ו/או דליפת מידע.
הרבה אנשים כותבים בטלגרם דברים שהם מפחדים שיצאו מגבולות השיח בין 4 עיניים. למשל, אנשים נשואים שמדברים על רצון לבגוד, או סטיות/ פנטזיות שהם מרגישים שעלולים לפגוע בהם אם יתפרסמו ברבים, או פרטים אישיים ואינטימיים כאלו או אחרים כמו שם ופנים אמיתיים. במקרים שכאלו, אם מערכת היחסים נגמרת, קל לי לראות למה שהם לא ירצו שישאר לצד השני חומר שהם עלולים להפיץ. אם אין אמון בסיסי מסיבה כלשהי בצד השני, הם עלולים להגיד "זובי שהצד השני יוכל להפיץ את זה הלאה ולגרום לי נזק, אני פשוט אמחק את הכל לשנינו וזהו" |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
31 במאי 2025
לפני 7 חודשים •
31 במאי 2025
ivy sweet(נשלטת) • 31 במאי 2025
יש שולטים שמשתמשים בזה ככלי ענישה/חינוך, אבל זה גזלייטינג לכל דבר, אלימות מכוערת ופתטי בגדול
|
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
31 במאי 2025
לפני 7 חודשים •
31 במאי 2025
Kitty frank • 31 במאי 2025
dominica כתב/ה: יש שולטים שמשתמשים בזה ככלי ענישה/חינוך, אבל זה גזלייטינג לכל דבר, אלימות מכוערת ופתטי בגדול
ברצינות??? ג'יזס קרייסט איזה יצורים יש בעולם. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
31 במאי 2025
לפני 7 חודשים •
31 במאי 2025
ComingBackForU(שולט) • 31 במאי 2025
dominica כתב/ה: יש שולטים שמשתמשים בזה ככלי ענישה/חינוך, אבל זה גזלייטינג לכל דבר, אלימות מכוערת ופתטי בגדול
למה לקרוא להם בכלל שולטים 😅 |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
31 במאי 2025
לפני 7 חודשים •
31 במאי 2025
חתולה פרועה • 31 במאי 2025
נראה לי שרק מי שנשוי ימחוק מלל
אבל תמונות? אני גם מוחקת אם אחרי התכתבות הבנתי שלא מתאים לי רק בגלל שאני שומרת על עצמי שלא יעשה שימוש בתמונות שלי. נקודה |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
31 במאי 2025
לפני 7 חודשים •
31 במאי 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 31 במאי 2025
חתולה פרועה כתב/ה: נראה לי שרק מי שנשוי ימחוק מלל
אבל תמונות? אני גם מוחקת אם אחרי התכתבות הבנתי שלא מתאים לי רק בגלל שאני שומרת על עצמי שלא יעשה שימוש בתמונות שלי. נקודה לא רק נשואים.ות מוחקים.ות |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
1 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
1 ביוני 2025
itchyqouteg(שולט) • 1 ביוני 2025
לא יודע אני תמיד מוחק שיחות לא פעילות אצלי ח
|
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
1 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
1 ביוני 2025
shirazbar(שולטת) • 1 ביוני 2025
החיים הרבה יותר קלים עבורי מאז שהפסקתי להתעצבן, להתאכזב ולנסות להבין.
רוצה למחוק? תמחק רוצה להיעלם? תיעלם רוצה ללכת? הדלת פתוחה הכל טוב רק דבר אחד נשאר קבוע לכל בחירה שלך יש את הבחירה שלי והתוצאה תהיה בהתאם. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
1 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
1 ביוני 2025
סנטוריון • 1 ביוני 2025
תפסיקו להיתמם. הטלגרם הוא מקום שנמצא מחוץ לחוקי המשחק הרגילים, כי מתרחשים בו דברים שקורים מחוץ לחוקי המשחק הרגילים. אם זה לא היה המצב הייתם משתמשים בוואטסאפ. בטלגרם מוכרים סמים, מסרסרים בנשים, וגם מנהלים שיחות זימה, חלקן מאד מאד לא מקובלות חברתית.
מי שמגיב כאן ומחשיב את עצמו הגון, וגילה שמחקו לו שיחה והתאכזב, צריך לזכור שלא כל האנשים כמוהו. לא כל האנשים הגונים ודיסקרטיים. יש גברים (ונשים) שחולקים למשל יוזרים בטלגרם של נשים (וגברים) עם גברים אחרים. יש אנשים שחולקים צילומי מסך של שיחות (כן כן, גם אנשים "הגונים לכאורה" שפגשתי כאן, שמשוכנעים לחלוטין שהם הגונים ממש). יש אנשים רעים מאד בעולם הזה, ויכול מאד להיות שבלהט הרגע חלקתם עם אחד כזה שאתם רוצים שילבישו אתכם בחיתול ויזיינו אתכם עם מלפפון. זה לא אינפורמציה שצריכה להישאר ברשות אף אחד בעולם הזה, בטח לא עם איזה זר שאין לכם *באמת* מושג אם הוא שפוי. כשיש שיחה בה יש אלמנט כלשהו של סממן לזיהוי או פרטים אישיים או פנטזיות עמוקות - החל מתמונה שהחלפתם, ועד איזשהו פרט אישי או פנטזיות סודיות או אפילו השם של היוזר שלכם בטלגרם - אל תצפו שהיא תישאר, ואל תצפו שהצד השני לא יכנס למגננה ויגן על פרטיותו וחייו כאשר מתברר שהשיחה היא מבוי סתום. אני לא מוחק בלי להתריע, אבל יכול להבין אנשים שכן. |
|
|